Olomouc – Mountfield HK 4:6 (kon.) | Č. Budějovice – Letňany 6:2 (kon.) | Zlín – Kometa Brno 5:2 (kon.)
Mladá Boleslav – Chomutov 4:3 (po pr.) | K. Vary – Vsetín 6:0 (kon.) | Kladno – Pardubice 2:6 (kon.)
Vítkovice – Slavia 2:9 (kon.) | Liberec – HC Plzeň 5:2 (kon.) | Havlíčkův Brod – Opava 13:2 (kon.)
HC Litvínov – Havířov 7:3 (kon.) | Třinec – Sparta 4:3 (kon.) | Jihlava – Poruba 3:1 (kon.)
konec
Rytíři Kladno
2:6 (0:1, 1:3, 1:2)
HC Dynamo Pardubice
Pátek 26.02.2016, 16:00 • ČEZ stadion, Kladno • Extraliga staršího dorostu • 15. kolo
Partner:
     
    57:22
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Přeci jen domácí snižují náskok svého soupeře! Opět zafungovala kombinace Adamů, když Kalaj našel z levého kruhu na středu ADAMA KUBÍKA a ten z první zakončil rovnou do rohu branky! Asistence: Adam Kalaj.
     
    54:18
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Tak to je pro Rytíře smůla. Kimlovi sjel kotouč z čepele přímo k volnému VIKTORU MARTÍNKOVI a ten prudkou ranou propálil brankáře Blažka. Bez asistence.
     
    40:26
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Tak to bylo sehrané luxusně! Hosté završují "bůra"! Boček vypálil od modré čáry rovnou na hůl MATĚJE BLÜMELA, odkud už kotouč zamířil za Blažkova záda! Asistence: Matouš Boček a Aleš Leder.
     
    34:49
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Domácí využívají přesilovou hru po krásné kombinaci! Adam Kalaj našel křižným pasem ADAMA KUBÍKA a ten už mohl doklepávat kotouč do prázdné branky! Asistence: Adam Kalaj a Kryštof Hrabík.
     
    27:32
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Hosté se ne a ne zastavit! MATĚJ BLÜMEL vypálil z pravé strany zápěstím a kotouč se od horní tyčky odrazil rovnou za brankovou čáru! Asistence: Jakub Mert a Michal Pochobradský.
     
    25:39
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    A hosté odskakují už na rozdíl tří tref! Petrus nastřelil kotouč z velikého úhlu od tyče a odtamtud pak puk zamířil přímo před odkrytou klec, kde byl volný VILIAM ŠELIGA, který už měl snadnou práci! Asistence: Martin Petrus a Matěj Blümel.
     
    20:49
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Nedáš – dostaneš! Poté, co Kubík neproměnil samostatný únik se hosté dostali do rychlého protiútoku a MARTIN KAUT zvedl puk přímo pod horní tyč kladenské branky! Asistence: Viliam Šeliga a Aleš Leder.
     
    10:55
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Hosté jdou do vedení! VILIAM ŠELIGA se dostal k puku před brankovištěm a po ledě poslal kotouč až za Blažkova záda. Bez asistence.

    Filip Ardon

    Branky a nahrávky: 35. Kubík (Kalaj, Hrabík), 58. Kubík (Kalaj) – 11. Šeliga, 21. Kaut (Šeliga, A. Leder), 26. Šeliga (Petrus, Blümel), 28. Blümel (Mert, Pochobradský), 41. Blümel (Boček, A. Leder), 55. Martínek


    Rytíři Kladno: Blažek (Zázvorka) – Haspeklo, Kryll, J. Kučera, Veber, Müller, Kiml, Smrž – Řepka, Březina, Svoboda, Hrabík, Kouba, M. Kučera, Kalaj, Husarik, Kovacs, Kubík, Pejchal. Trenéři: Kopecký, Procházka.
    HC Dynamo Pardubice: Jánský (Vlk) – Trejbal, Žouželka, Boček, Mert, Bureš, V. Leder, A. Leder – Martínek, Pochobradský, Štefka, Paliesek, Roubal, Blümel, Petrus, Kubišta, Šeliga, Kaut. Trenéři: Kusý, Koudelka.

    Rozhodčí: Výborný – Hynek, Zháňal
    bahis siteleri