West Ham – Sunderland 1:0 (kon.) | Stoke – Aston Villa 2:1 (kon.) | Watford – Bournemouth 0:0 (kon.)
Southampton – Chelsea 1:2 (kon.) | Leicester – Norwich 1:0 (kon.) | West Brom – Crystal Palace 3:2 (kon.)
konec
West Ham United
1:0 (1:0)
Sunderland AFC
Sobota 27.02.2016, 13:45 • Upton Park, London • Anglická Premier League • 27. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+1
    Hlavní rozhodčí Mike Dean nastavuje celkem tři minuty nad rámec základní hrací doby, a hostující Sunderland již příliš času na vyrovnání nemá!
     
    84
    Pedro Obiang je po svém příchodu velmi aktivní, a nyní dokázal sklpenout centr Mosese přesně do běhu pro Dimitriho Payeta. Klíčový hráč domácího celku však svou střelu nenasměroval mezi tři tyče, nýbrž těsně mimo!
     
    82
    Střídání v týmu West Ham United: ze hřiště odchází Mark Noble, přichází Pedro Obiang.
     
    80
    Sunderland má teď opravdu velký tlak, a domácí mohou děkovat hlavně Adriánovi, že zatím stále vedou. Khazri teď krásně uvolnil v levé části vápna N´Doyeho, který to zkoušel technickou střelou na zadní tyč. Adrián však opět zasáhl!
     
    79
    Black Cats se dostali velmi rychle do protiútoku, a vytovřili si další velkou šanci! Z pravé stran dokázal odcentrovat obránce Yedlin, který sice našel Collinse, avšak ten zpracoval míč tak špatně, že si k němu doběhl Rodwell, avšak v další velké šanci pálil nad branku!
    76. Obrovská šance Andy Carolla
     
    76
    Hammers se hned po velké šanci Rodwella přemístili na útočnou polovinu, a rovněž měli obrovskou šanci! Do vápna dostal krásný centr Sam Byram, který našel Carolla. Anglický útočník se opřel do míče, avšak jeho rána trefila pouze břevno! Obrovská smůla pro domácí celek ...
    74. Rodwell promarnil obrovskou šanci
     
    74
    A opět další neproměněná velká šance Sunderlandu! Khazri poslal krásnou křížnou přihrávku na pravou stranu, na kterou si naběhl Yedlin. Jeho následný pas našel ve středu vápna Jacka Rodwella, který však trefil pouze Adriána, a ten dokázal míč vyrazit! Následně Rodwell zahrál rukou ...
     
    72
    K rozehrávce standardní situace se tentokrát postavil místo N´Doyeho Wahbi Khazri, jehož střel mířila mezi tři tyče, avšak brankář Adrián byl na svém místě včas!
     
    71
    Velká šance pro Sunderland! Blackcats postupovali do rychlého protiútoku, a krásnou přihrávku před vápno dostal Defoe, kterého následně poslal k zemi Byram. Domácí bek dostává žlutou kartu!
     
    69
    Sunderland chyboval ve středu hřiště při rozehrávce, a toho využil Dimitri Payet, který rychle roztáhl hru na levou stranu na Mosese. Kmenový hráč londýnské Chelsea si navedl míč do středu, a pokoušel se Manonneho překonat střelou na přední tyč. Italský brankář byl však na svém místě včas!
     
    65
    Sam Allardyce si připravil také první změnu v tomto zápase. Ze hřiště odchází Lee Cattermole, který nebyl ve středu hřiště tolik výrazný, a na jeho místo přichází Jack Rodwell!
     
    65
    A Slaven Bilić provádí zanedlouho také své druhé střídání v tomto zápase. Manuel Lanzini dnes nepodal špatný výkon, nicméně jeho levá strana zas tak nebezpečná nebyla. Na jeho místo přichází Steve Moses!
     
    59
    První střídání dnešního zápasu provádí domácí kouč Slaven Bilić. Chorvatský manažer stahuje ze hry Emannuela Emenikeho, na jehož místo přichází Andy Carroll, který se proslavil hlavně přestupem do Liverpoolu, kde se mu příliš nedařilo"
     
    55
    A další velká šance hostujícího celku! Na začátku celé akce byl Patrick van Aanholt, který dokázal dostat míč do pokutového území pro Khazriho. Tuniský útočník mu míč rázem vrátil, avšak van Aanholt napálil míč vysoko nad branku!
     
    49
    A další velká šance Black Cats! Do vápna dostal další skvělý pas Jermain Defoe, jehož následná střela mířila těsně mimo. Anglický útočník se však nacházel v ofsajdu!
     
    47
    A hned na začátku druhého poločasu přišla velká šance hostujícího celku! Jermain Defoe dostal povedený pas od Cattermoleho, a před vápnem nebezpečně vystřelil. Rána zkušeného anglického útočníka však mířila mimo!
     
    38
    Tak, Payet následně opravdu odcentroval, a našel na hranici vápna Michaila Antonia. Anglický útočník se obtočil kolem van Aanholta, a vyslal povedenou přihrávku na přední tyč, kde však dokázal zasáhnout Vito Mannone!
    30. Michail ANTONIO - 1:0
     
    30
    West Ham právě vstřelil branku!
    A Hammers se dostávají po půl hodině hry zcela zaslouženě do vedení! Na pravé straně se dostal k míči MICHAIL ANTONIO, který dokázal přejít přes van Aanholta, a dostal se až na hranici vápna. Jeho následná nenápadná střela nakonec zamířila na vzdálenější tyč do branky, a překvapený Mannone musí lovit míč ze sítě!
     
    23
    Black Cats měli k dispozici na druhé straně nebezpečnou standardní situaci, které se ujal Wahbi Khazri. Tuniský záložník zkoušel technickou střelu, která se snesla na břevno, a odrazila se do zámezí!
    19. Mark Noble vyslal krásnou střelu, kterou však zastavilo břevno!
     
    19
    A teď jsme registrovali první velkou šanci dnešního zápasu! Na pravé straně se dostal k míči Manuel Lanzini, který se krásným průnikem dostal až do středu hřiště, kde se nacházel Mark Noble. Domácí kapitán se následně opřel do míče, avšak jeho krásnou střelu zastavilo břevno! Mannone si na míč lehce sáhl, čímž zřejmě zabránil úvodní brance dnešního utkání!
     
    16
    Angelo Ogbonna si špatně zpracoval přihrávku od Lanziniho, a pořádně vyděsil domácí fanoušky. Před napadajícím soupeře však míč udržel. Další ze stoperů, James Collins, si dovolil kličku na hranici vápna proti Khazrimu, nicméně situaci zvládl!

    Jan Havlovic

    Branky: 30. Antonio

    Karty:   71. Byram (WHU)


    Držení míče: 53 % : 47 %.
    Střely na branku: 3:4. Střely mimo: 6:6. Rohy: 5:6. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 11:9.
    West Ham United: Adrián – Byram, Ogbonna, Collins, Cresswell – Kouyaté, Noble (82. Obiang), Lanzini (65. Moses) – Antonio, Emenike (59. Carroll), Payet.
    Náhradníci: Randolph – Song, Carroll, Obiang, Moses, Henry, Oxford.

    Sunderland AFC: Mannone – Yedlin, Koné, O'Shea, van Aanholt – Kirchhoff – N'Doye, Cattermole (65. Rodwell), M'Vila, Khazri – Defoe.
    Náhradníci: Pickford – Jones, Seb Larsson, Rodwell, Borini, Kaboul, Toivonen.

    Rozhodčí: Mike Dean – Brooks, Long (vš. Anglie)
    bahis siteleri