West Ham – Sunderland 1:0 (kon.) | Stoke – Aston Villa 2:1 (kon.) | Watford – Bournemouth 0:0 (kon.)
Southampton – Chelsea 1:2 (kon.) | Leicester – Norwich 1:0 (kon.) | West Brom – Crystal Palace 3:2 (kon.)
konec
West Ham United
1:0 (1:0)
Sunderland AFC
Sobota 27.02.2016, 13:45 • Upton Park, London • Anglická Premier League • 27. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Dnešní utkání je u konce! West Ham United nakonec zvládl domácí utkání se Sunderlandem AFC, který dokázal porazit 1:0!

    Do dnešního utkání vstoupil Sunderlnad velmi dobře, a v úvodních šesti minutách byl velmi aktivní. Posléze převzal iniciativu West Ham, který měl svou velkou šanci v devatenácté minutě, kdy trefil břevno Noble! Po půl hodině hry se domácí fanoušci dočkali úvodní trefy dnešního utkání. Michail Antonio se dokázal uvolnit na pravé straně, a následnou střelou na zadní tyč překonal bezmocného Mannoneho.

    Ve druhém poločase West Ham dlouho kontroloval hru, nicméně Sunderland měl své šance. V 74. minutě měl obrovskou šanci střídající Rodwell, který však nepřekonal výborného Adriána! O dvě minuty později trefil břevno domácí Caroll, a na druhé straně spálil šanci opět Rodwell. Hammers tak své vedení nakonec udrželi, a dostávají se prozatím na páté místo tabulky!

    To je z mé strany vše, a u dalšího textového přenosu se těším brzy nashledanou! (15:38:50)
    O jedinou branku dnešního utkání se postaral domácí Antonio!

     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Yedlin táhl další útočnou akci svého celku, nicméně spolupráce s Kirchhoffem poblíž vápna mu nevyšla, a míč mají domácí!
     
    90+2
    Black Cats se nastěhovali na útočnou polovinu, a většina hráčů byla naběhnutá v pokutovém území. Na pravé straně se však nedokázal uvolnit Yedlin, jehož postup zastavil skvělým skluzem Cresswell!
     
    90+1
    Hlavní rozhodčí Mike Dean nastavuje celkem tři minuty nad rámec základní hrací doby, a hostující Sunderland již příliš času na vyrovnání nemá!
     
    90
    Black Cats se ještě pokoušejí v samotném závěru srovnat, avšak West Ham podává v posledních minutách velmi dobrý taktický výkon!
     
    89
    Aktivní Pedro Obiang napadal na levé straně Lamine Koného, a míč po jejich vzájemném souboji skončil v zámezí. Domácí záložník se dožadoval rohovéhé kopu, avšak bude se odkopávat od branky Mannoneho!
     
    88
    Patrick van Aanholt se pokoušel zakombinovat na levé straně s Wahbi Khazrim. Tuniský reprezentant dostal míč do vápna, avšak jeho centr dokázal zablokovat bránící Byram!
    Slaven Bilić nemůže být s dnešním výkonem svých svěřenců příliš spokojený

     
    86
    Exekuce následného rohového kopu se ujal Wahbi Khazri, který posílal dlouhý centr na zadní tyč. Centr tuniského záložníka byl však přetažený, a míč skončil v zámezí!
     
    85
    Sunderland měl k dispozici standardní situaci, které se ujal Rodewell. Jeho centr byl však odvrácen, a jeho z toho rohový kop!
     
    84
    Pedro Obiang je po svém příchodu velmi aktivní, a nyní dokázal sklpenout centr Mosese přesně do běhu pro Dimitriho Payeta. Klíčový hráč domácího celku však svou střelu nenasměroval mezi tři tyče, nýbrž těsně mimo!
     
    83
    Domácí Hammers opět postupovali do zajímavého protiútoku, a do pokutového území dostal přihrávku střídající Obiang. Španělský záložník chtěl předat míč Cresswellovi, avšak ten nabíhal do odlišného prostoru.
     
    82
    Střídání v týmu West Ham United: ze hřiště odchází Mark Noble, přichází Pedro Obiang.
    Sam Allardyce ani za současného stavu neztratil náladu na vtípky :-)

     
    81
    Minuty plné velkých šancí máme zřejmě, alespoň na chvilku, za sebou, a nyní domácí celek uklidňuje situaci na vlastní polovině. Black Cats se však pokoušejí ostře napadat!
     
    80
    Sunderland má teď opravdu velký tlak, a domácí mohou děkovat hlavně Adriánovi, že zatím stále vedou. Khazri teď krásně uvolnil v levé části vápna N´Doyeho, který to zkoušel technickou střelou na zadní tyč. Adrián však opět zasáhl!
     
    79
    Black Cats se dostali velmi rychle do protiútoku, a vytovřili si další velkou šanci! Z pravé stran dokázal odcentrovat obránce Yedlin, který sice našel Collinse, avšak ten zpracoval míč tak špatně, že si k němu doběhl Rodwell, avšak v další velké šanci pálil nad branku!

    Jan Havlovic

    Branky: 30. Antonio

    Karty:   71. Byram (WHU)


    Držení míče: 53 % : 47 %.
    Střely na branku: 3:4. Střely mimo: 6:6. Rohy: 5:6. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 11:9.
    West Ham United: Adrián – Byram, Ogbonna, Collins, Cresswell – Kouyaté, Noble (82. Obiang), Lanzini (65. Moses) – Antonio, Emenike (59. Carroll), Payet.
    Náhradníci: Randolph – Song, Carroll, Obiang, Moses, Henry, Oxford.

    Sunderland AFC: Mannone – Yedlin, Koné, O'Shea, van Aanholt – Kirchhoff – N'Doye, Cattermole (65. Rodwell), M'Vila, Khazri – Defoe.
    Náhradníci: Pickford – Jones, Seb Larsson, Rodwell, Borini, Kaboul, Toivonen.

    Rozhodčí: Mike Dean – Brooks, Long (vš. Anglie)
    bahis siteleri