Ried – Sturm Graz 0:1 (kon.) | Rheindorf Altach – Admira 1:2 (kon.) | Mattersburg – Wolfsberger 1:1 (kon.)
konec
SC Rheindorf Altach
1:2 (1:0)
FC Admira Wacker Mödling
Sobota 27.02.2016, 18:30 • CASHPOINT Arena, Altach (kapacita: 8.500 diváků) • Rakouská Bundesliga • 24. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to k tomuto utkání vše, ale již od 21:45 se na vás budu těšit u on-line přenosu portugalské ligy mezi Estorilem a Setúbalem. (20:27:26)
     
    Dnešní utkání nejvyšší rakouské fotbalové ligy je u konce a vítězství nakonec slaví hostující Admira. Ta sice v zápase po většinu času nebyla lepším týmem, ale díky gólu Iltara Ayyildize ze 61. minuty se ji podařilo vyrovnat a v 88. minutě pak obrat dokonal Christoph Schösswendter, který ovládl vzdušný prostor po výborně zahraném rohovém kopu.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Centr z rohu byl odvrácen za pokutové území, ale po další přihrávce zakončoval jeden z domácích. Rána letěla z voleje letěla několik metrů mimo tři tyče.
     
    90+3
    Admira našetřila několik cenných vteřin na útočné polovině, ale nyní se bude muset bránit rohovému kopu domácího celku. Možná poslední šance Altachu.
     
    90+1
    Domácí se snaží, ale dosud jediný centr do pokutového území Admiry si ze vzduchu v klidu stáhl Jörg Siebenhandl.
     
    90
    Nad rámec základních devadesáti minut se dnes bude hrát celkem tři minuty.
     
    89
    A záhy přichází další žlutý trest. Tentokrát ho dostává autor prvního gólu Admiry, Ilter Ayyildiz (TRK).
     
    88
    Za kopnutí do rohového praporku je autor zatím rozhodující branky Christoph Schösswendter (TRK) potrestán kartónkem žluté barvy.
    88. Christph SCHÖSSWENDTER - 1:2
     
    88
    Admira právě vstřelila branku!
    Ohromná rána pro Altach! Zulj vyprodukoval výborný centr od rohového praporku, míč přistál na hlavě neuhlídaného CHRISTOPHA SCHÖSSWENDTERA, jenž přesnou a důraznou hlavičkou nedal domácímu brankáři sebemenší šanci.
     
    87
    První rohový kop nebezpečný nebyl, ale po dalším zakončoval Lackner. Jeho hlava byla sražena soupeřem nad břevno a je tady další roh.
     
    86
    Z onoho volného kopu nebylo vůbec žádné nebezpečí, ale Admira bude pokračovat v tlaku standardní situací kopanou od rohového praporku.
     
    85
    Pět minut před koncem základní hrací doby druhého poločasu budou volný kop zahrávat hráči hostujícího celku. Admira tak může rozhodnout v samotném závěru utkání.
     
    84
    Naposledy střídají také domácí. Velmi aktivního Ismaela Tajouriho nahrazuje Emanuel Schreiner.
     
    83
    Na druhé straně odvrátil hostující kapitán centr z pravé strany jen na roh, avšak to Admiru nemuselo vůbec trápit, neboť standardní situace dnes nejsou silnou stránkou ani jednoho z týmů. To domácí potvrdili i nyní.
     
    82
    Po delší pauze vinou střídání se až do pokutového území prodrali hostující hráči. Nakonec si Admira vypracovala i zakončení, ale málo razantní ránu Lukse v pohodě zastavil.
     
    80
    Hned ke dvojité změně se v 80. minutě odhodlali i domácí. Místo Aignera a Galvãa vbíhá na trávník dvojice Topcagić – Seeger.
     
    80
    Poslední střídání na straně hostujícího týmu. Z lavičky se zvedl Peter Zulj, který odehraje poslední minuty zápasu, odpracováno má naopak Knasmüllner.

    Lukáš Podleśny

    Branky: 28. Aigner – 61. Ayyildiz, 88. Schösswendter

    Karty:   41. Aigner (ALT), 55. Salomon (ALT), 61. Ngwat-Mahop (ALT), 72. Zwischenbrugger (ALT), 74. Netzer (ALT) – 76. Lackner (TRK), 88. Schösswendter (TRK), 89. Ayyildiz (TRK)


    Střely na branku: 6:4. Střely mimo: 6:3. Rohy: 8:9. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 16:12.
    SC Rheindorf Altach: Lukse – Lienhart, Zwischenbrugger, Zech, Schilling – Salomon, Netzer – Tajouri (84. Schreiner), Ngwat-Mahop, Galvão (80. Seeger) – Aigner (80. Topcagić)
    Náhradníci: Kobras – Roth, Schreiner, Luxbacher, Jäger, Seeger, Topcagić

    FC Admira Wacker Mödling: Siebenhandl – Zwierschitz, Schösswendter, Wostry, Pavic – Lackner, Toth (19. Blutsch) – Bajrami, Knasmüllner (80. Zulj), Ayyildiz – Grozurek (60. Starkl)
    Náhradníci: Kuttin – Monschein, Starkl, Schicker, Posch, Blutsch, Zulj

    Rozhodčí: Lechner – Heidenreich, Kolbitsch
    bahis siteleri