Ried – Sturm Graz 0:1 (kon.) | Rheindorf Altach – Admira 1:2 (kon.) | Mattersburg – Wolfsberger 1:1 (kon.)
konec
SC Rheindorf Altach
1:2 (1:0)
FC Admira Wacker Mödling
Sobota 27.02.2016, 18:30 • CASHPOINT Arena, Altach (kapacita: 8.500 diváků) • Rakouská Bundesliga • 24. kolo
Předzápasové kurzy
     
    89
    A záhy přichází další žlutý trest. Tentokrát ho dostává autor prvního gólu Admiry, Ilter Ayyildiz (TRK).
     
    88
    Za kopnutí do rohového praporku je autor zatím rozhodující branky Christoph Schösswendter (TRK) potrestán kartónkem žluté barvy.
    88. Christph SCHÖSSWENDTER - 1:2
     
    88
    Admira právě vstřelila branku!
    Ohromná rána pro Altach! Zulj vyprodukoval výborný centr od rohového praporku, míč přistál na hlavě neuhlídaného CHRISTOPHA SCHÖSSWENDTERA, jenž přesnou a důraznou hlavičkou nedal domácímu brankáři sebemenší šanci.
     
    84
    Naposledy střídají také domácí. Velmi aktivního Ismaela Tajouriho nahrazuje Emanuel Schreiner.
     
    80
    Hned ke dvojité změně se v 80. minutě odhodlali i domácí. Místo Aignera a Galvãa vbíhá na trávník dvojice Topcagić – Seeger.
     
    80
    Poslední střídání na straně hostujícího týmu. Z lavičky se zvedl Peter Zulj, který odehraje poslední minuty zápasu, odpracováno má naopak Knasmüllner.
     
    76
    Z rohového kopu hostujícího týmu opět nic nevyplynulo a domácí měli možnost rychlého brejku. Rozběhnutého Tajouriho ve středu hřiště povalil Markus Lackner (TRK), jenž za taktický faul dostává žlutou kartu.
     
    74
    Pátá žlutá karta zápasu a opět ji vidí domácí hráč. Philipp Netzer (ALT) zajel do Blutsche a v tomto případě se snad ani nemůže divit, že je potrestán.
     
    72
    Nedávno zmíněný Jan Zwischenbrugger (ALT) opět fauloval a nyní už se žluté kartě nevyhnul. Navíc se sám zranil a musí za postranní čáru.
    67. Aigner hlavičkoval jen do rukavic Siebenhandla
     
    67
    Hannes Aigner mohl a měl přidat svou druhou branku zápasu! Tajouri na pravé straně vymyslel parádní centr, ale Aigner z malého vápna hlavičkoval pouze do rukavic soupeřova brankáře.
     
    61
    Žlutou kartu za protesty obdržel Louis Ngwat-Mahop (ALT), tkerý se domníval, že šlo o ofsajd.
    61. Ilter AYYILDIZ - 1:1
     
    61
    Admira právě vstřelila branku!
    Krátce po uplynutí hodiny hry se hosté zničehonic dočkali vyrovnání! Domácí svému soupeři nechali trochu prostoru na levé straně odkud do pokutového území přilétl výborná přihrávka. Na hranici ofsajdu se zjevil osamocený ILTER AYYILDIZ, jenž si zpracoval míč a zblízka prostřelil brankáře Altachu.
     
    60
    Hosté sáhl ke druhému střídání. Místo Lukase Grozurka se na hřiště podívá Dominik Starkl.
     
    55
    Je tady druhá žlutá karta zápasu. Za nafilmovaný pád je potrestán Patrick Salomon (ALT).
    54. Obrovskou šanci Tajouri trestuhodně neproměnil
     
    54
    Obrovská šance Altachu! Ngwat-Mahop ve středu hřiště jen tak nazdařbůh odkopl míč na pravou stranu, ale nakonec z toho byla tutovka, neboť kulatý nesmysl skončil na noze Tajouriho. Domácí záložník se rázem řítil sám na bránu, ale zakončením od pokutového puntíku Siebenhandla překonat nedokázal.
     
    41
    Salomon ale svou akci zakončil hodně špatnou přihrávkou a následný pokus o protiútok hostů zastavil Hannes Aigner (ALT). Za tvrdý skluz dostává domácí středopolař žlutou kartu.
    28. Hannes AIGNER - 1:0
     
    28
    Rheindorf Altach právě vstřelil branku!
    Tak tohle byla velká paráda! HANNES AIGNER si našel trochu volného prostoru za šestnáctkou, obdržel těžkou přihrávku z levé strany, avšak nádherným zakončením přímo z voleje poslal míč nechytatelně k tyči Siebenhandlovy svatyně.
     
    19
    Po dalším ubráněném útoku domácích dochází ke střídání hostujícího celku. Za zraněného Daniela Totha vbíhá na hřiště Markus Blutsch.
    5. Galvão zmařil první obrovskou šanci zápasu
     
    5
    Neuvěřitelné, co nyní nedal Galvão! Centr od rohového praporku totiž propadl až na nohu brazilského záložníka, který měl před sebou zcela odkrytou bránu, avšak místo gólu se jen chytá za hlavu, neboť míč letěl nad břevno!

    Lukáš Podleśny

    Branky: 28. Aigner – 61. Ayyildiz, 88. Schösswendter

    Karty:   41. Aigner (ALT), 55. Salomon (ALT), 61. Ngwat-Mahop (ALT), 72. Zwischenbrugger (ALT), 74. Netzer (ALT) – 76. Lackner (TRK), 88. Schösswendter (TRK), 89. Ayyildiz (TRK)


    Střely na branku: 6:4. Střely mimo: 6:3. Rohy: 8:9. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 16:12.
    SC Rheindorf Altach: Lukse – Lienhart, Zwischenbrugger, Zech, Schilling – Salomon, Netzer – Tajouri (84. Schreiner), Ngwat-Mahop, Galvão (80. Seeger) – Aigner (80. Topcagić)
    Náhradníci: Kobras – Roth, Schreiner, Luxbacher, Jäger, Seeger, Topcagić

    FC Admira Wacker Mödling: Siebenhandl – Zwierschitz, Schösswendter, Wostry, Pavic – Lackner, Toth (19. Blutsch) – Bajrami, Knasmüllner (80. Zulj), Ayyildiz – Grozurek (60. Starkl)
    Náhradníci: Kuttin – Monschein, Starkl, Schicker, Posch, Blutsch, Zulj

    Rozhodčí: Lechner – Heidenreich, Kolbitsch
    bahis siteleri