Výběr Soupeřů 2016 (kon.)
konec
Výběr Soupeřů 2016 - Tipsport Superliga, Extraliga žen

Neděle 28.02.2016, 19:00Florbal
     
    To je pro tuto chvíli vše. Jsem rád, že jste sledovali celý přenos z Výběru soupeřů 2016. Budu se těšit u některého z dalších florbalových přenosů. Přeji úspěšný vstup do nového pracovního týdne. Na shledanou! (21:05:59)
     
    Výběr soupeřů 2016 Tipsport Superligy i Extraligy žen je u konce. V obou ligových čtvrtfinále budou k vidění bitvy tradičních soupeřů, které slibují velmi dramatické okamžiky. Dočkáme se nějakého překvapení? Sledujte florbalové play-off s námi na www.onlajny.com! První zápasy vyřazovací části začínají již příští víkend.
     
    Tipsport Superliga:

    FAT PIPE FLORBAL CHODOV – ACEMA Sparta Praha

    Technology Florbal MB – Hu-Fa Panthers Otrokovice

    itelligence Bulldogs Brno – FbŠ Bohemians

    Tatran Omlux Střešovice – 1. SC Vítkovice Oxdog

    Extraliga žen:

    1. SC Vítkovice Oxdog – FBC ČPP Bonusia Ostrava

    FAT PIPE FLORBAL CHODOV – Sokol Brno Židenice Florbal.com

    Herbadent Praha 11 SJM – ELITE PRAHA

    FbŠ "pipni.cz" Bohemians – Crazy girls FBC Liberec
     
    Adéla Bočanová (Bohemians): Proti Liberci budeme chtít po celou sérii určovat tempo hry. Zkušenosti i síla jsou na naší straně, takže doufám, že to potvrdíme i na hřišti.
     
    Klára Leierová (Liberec): Na Bohemians se těšíme. Vzájemné zápasy sice mluví ve prospěch zelenobílých, ale rozhodně nic předem nevzdáváme. Budeme se snažit vycházet z dobré obrany a abychom byly lepší v útoku než doposud.
     
    Marek Beneš (Tatran): Je to tradiční soupeř, který podobně jako my zažívá obměnu kádru. Určitě uděláme pro postup maximum, bude to napínavá série.
     
    Lukáš Hájek (Vítkovice): Čekali jsme, že si nás vybere čtvrtý tým. Po dnešním kole bylo téměř jasné, že to bude Tatran. Čekám dlouhou a vyrovnanou sérii, ve které budou rozhodovat maličkosti. Tatran má každý rok kvalitní tým, ale už to není ten Tatran, který všichni znají. Jeho hra je založena na obraně a brejcích. Pokud budeme zodpovědně bránit, Tatranu vrátíme obě letošní prohry a postoupíme do semifinále.
     
    Čtvrtý Tatran Střešovice ve čtvrtfinále nastoupí proti florbalistům Vítkovic. Tahle série bude velice speciální hlavně z toho důvodu, že se bude jednat o měření sil mezi jedinými vítězi české nejvyšší soutěže.
     
    V Extralize žen zbývá na FbŠ Bohemians osmý FBC Liberec.
     
    David Šimek (Bohemians): Bohužel jsme před dnešním kolem očekávali jiného soupeře. Ale i tak se s osobní obranou Brna, která bude extrémně neatraktivní pro diváky, musíme poprat. Věřím, že semifinále nás nemine.
     
    Jiří Koutný (Brno): Bohemians jsou nebezpeční především v rychlých protiútocích. Mají spoustu mladých talentovaných hráčů a vyrovnané tři formace.
     
    Zástupci itelligence Bulldogs Brno volí FbŠ Bohemians. Čeká nás tak repríza loňského čtvrtfinále, z něhož šli do semifinále florbalisté Brna.
     
    Martin Krchňáček (Otrokovice): Je to hodně silný soupeř, ale výsledkově jsme s nimi odehráli zajímavé zápasy. Sice nás přehrávali, ale my jsme těžili z brejků. Tak snad nám to půjde i v dalších zápasech. Těším se moc.
     
    Radim Křenek (Boleslav): Na výběru jsme se shodli jako tým. Očekáváme těžkou sérii, která bude jistě vyhecovaná. Oba týmy totiž pamatují tři roky starou sérii, ve které nebyla o zajímavé a vyhecované momenty nouze. Každopádně se těšíme.
     
    Technology Florbal MB poměří síly s Panthers Otrokovice! Boleslavští oba vzájemné duely vyhráli sice pouze o gól (4:3 a 7:6), přesto si na Panthers věří.
     
    Veronika Zittová (Elite): Tohoto soupeře jsme očekávali. Těšíme se na kvalitní a dlouhou sérii.
     
    Jana Christianová (Herbadent): Po překvapivém výběru Chodova bylo pro nás Elite jasnou volbou. Vítáme možnost zahrát si těžká utkání s kvalitním soupeřem, který nás dobře prověří po všech stránkách a přitom nebudeme muset vycestovat z Prahy. Očekávám tuhý boj, Elite bude jistě hrát tvrdě a nedá nám nic zadarmo. Naším cílem je však postoupit a nedovolit žádné překvapení.
     
    Herbadent Praha 11 SJM si pro čtvrtfinálový boj vybírá ELITE Praha! Elite se tak po loňské absenci v play-off vrátí do vyřazovacích bojů hned proti jednomu z nejsilnějších možných rivalů.

    Tadeáš Mima

    Výběr soupeřů 2016 - čtvrtfinále
    Tipsport Superliga:

    FAT PIPE FLORBAL CHODOV - ACEMA Sparta Praha

    Technology Florbal MB - Hu-Fa Panthers Otrokovice

    itelligence Bulldogs Brno - FbŠ Bohemians

    Tatran Omlux Střešovice - 1. SC Vítkovice Oxdog

    Extraliga žen:

    1. SC Vítkovice Oxdog - FBC ČPP Bonusia Ostrava

    FAT PIPE FLORBAL CHODOV - Sokol Brno Židenice Florbal.com

    Herbadent Praha 11 SJM - ELITE PRAHA

    FbŠ "pipni.cz" Bohemians - Crazy girls FBC Liberec
    bahis siteleri