Výběr Soupeřů 2016 (kon.)
konec
Výběr Soupeřů 2016 - Tipsport Superliga, Extraliga žen

Neděle 28.02.2016, 19:00Florbal
     
    Čtvrtý Tatran Střešovice ve čtvrtfinále nastoupí proti florbalistům Vítkovic. Tahle série bude velice speciální hlavně z toho důvodu, že se bude jednat o měření sil mezi jedinými vítězi české nejvyšší soutěže.
     
    V Extralize žen zbývá na FbŠ Bohemians osmý FBC Liberec.
     
    Zástupci itelligence Bulldogs Brno volí FbŠ Bohemians. Čeká nás tak repríza loňského čtvrtfinále, z něhož šli do semifinále florbalisté Brna.
     
    Technology Florbal MB poměří síly s Panthers Otrokovice! Boleslavští oba vzájemné duely vyhráli sice pouze o gól (4:3 a 7:6), přesto si na Panthers věří.
     
    Herbadent Praha 11 SJM si pro čtvrtfinálový boj vybírá ELITE Praha! Elite se tak po loňské absenci v play-off vrátí do vyřazovacích bojů hned proti jednomu z nejsilnějších možných rivalů.
     
    Vítěz základní části Tipsport Superligy FAT PIPE FLORBAL CHODOV si vybírá ACEMA Sparta Praha! Pokud to tedy měla loni Sparta těžké s Mladou Boleslaví, ani tentokrát na tom není o nic lépe.
     
    FAT PIPE FLORBAL CHODOV si za čtvrtfinálového soupeře vybírá Sokol Židenice! Poslední mistr tak bude muset první krok k obhajobě učinit v Brně, proti němuž letos ani v jednom ze vzájemných utkání nezaváhal.
     
    1. SC Vítkovice Oxdog vybírají FBC ČPP Bonusia Ostrava! Očekávané městské derby se tak stane skutečností. Jelikož Vítkovice oba vzájemné zápasy dovedly do vítězného konce, nemůže být o favoritovi série pochyb.

    Tadeáš Mima

    Výběr soupeřů 2016 - čtvrtfinále
    Tipsport Superliga:

    FAT PIPE FLORBAL CHODOV - ACEMA Sparta Praha

    Technology Florbal MB - Hu-Fa Panthers Otrokovice

    itelligence Bulldogs Brno - FbŠ Bohemians

    Tatran Omlux Střešovice - 1. SC Vítkovice Oxdog

    Extraliga žen:

    1. SC Vítkovice Oxdog - FBC ČPP Bonusia Ostrava

    FAT PIPE FLORBAL CHODOV - Sokol Brno Židenice Florbal.com

    Herbadent Praha 11 SJM - ELITE PRAHA

    FbŠ "pipni.cz" Bohemians - Crazy girls FBC Liberec
    bahis siteleri