Jihlava – Ostrava 2:5 (kon.) | Sparta – Jablonec 2:0 (kon.) | Brno – Slavia 5:2 (kon.)
Liberec – Hr. Králové 2:0 (kon.) | Znojmo – Teplice 2:2 (kon.)
konec
FC Zbrojovka Brno
5:2 (2:2)
SK Slavia Praha
Pondělí 29.02.2016, 13:00 • Sladovnická - UT, Brno • Juniorská liga • 21. kolo
Předzápasové kurzy
    90+1. Martin KRIŠTOF - 5:2
     
    90+1
    Brno právě vstřelilo branku!
    MARTIN KRIŠTOF se jako druhý střídající hráč prosazuje a pečetí vítězství Brna v samotném závěru utkání 5:2!! Martin Krištof se dostal k míči po sérii nádherných přihrávek na levé straně šestnáctky a poté krásnou přízemní střelou zamířil ke vzdálenější pravé tyči.
    84. Michal ŠEMBERA - 4:2
     
    84
    Brno právě vstřelilo branku!
    Střídající MICHAL ŠEMBERA střílí gól a posílá Brno do dvoubrankového trháku!! Michal Šembera dostal do šestnáctky z levé strany krásnou přihrávkou a na vzdálenější pravé tyči míč dorazil do prázdné brány.
    50. Pavel SOKOL - 3:2
     
    50
    Brno právě vstřelilo branku!
    PAVEL SOKOL střílí nádherný gól a dokonává úžasný obrat Zbrojovky, která ze skóre 0:2 otočila výsledek zápasu na 3:2!! Pavel Sokol z pravého křídla neohroženě pronikl do pokutového území a poté napřáhl k diagonální střele, která metr nad zemí zamířila ke vzdálenější levé tyči. Fantastická střela a fantastický gól.
    40. Jakub ŠURAL - 2:2
     
    40
    Brno právě vstřelilo branku!
    JAKUB ŠURAL proměňuje pokutový kop a vyrovnává na 2:2!! Jakub Šural si počínal při penaltě zkušeně a poslal míč pod horní tyč.
    35. Daniel POSPÍŠIL - 1:2
     
    35
    Brno právě vstřelilo branku!
    DANIEL POSPÍŠIL střílí gól a vrací Zbrojovku deset minut před koncem prvního poločasu zpět do zápasu!! Josef Řehák vyběhl daleko z brány, jenže při následném odkopu trefil pouze svého spoluhráče, od kterého se míč odrazil k Markovi Vintrovi, který zkusil ze střední vzdálenosti skórovat nádherným lobem, ten ale jeden z hráčů Slavie vyrazil na brankové čáře hlavou na břevno. Jenže k odraženému míči se poté dostal Daniel Pospíšil a přesnou hlavičkou ho poslal ke vzdálenější levé tyči.
    16. Jan KUCHTA - 0:2
     
    15
    Slavia právě vstřelila branku!
    JAN KUCHTA se prosazuje z dorážky a posílá hosty z Prahy do dvoubrankového vedení!! Brankář Jiří Fodler se srazil ve vzdušném souboji s Ondřejem Kocourkem a Jan Kuchta volný míč z blízkosti pod padajícím brankářem Brna poslal k levé tyči.
    10. Ondřej KOCOUREK - 0:1
     
    10
    Slavia právě vstřelila branku!
    ONDŘEJ KOCOUREK střílí z ničeho nic krásný gól a posílá Slavii po rychlém protiútoku do vedení!! Slavia podnikla rychlý protiútok, po kterém se na levé straně pokutového území dostal k míči Ondřej Kocourek a krásnou diagonální přízemní střelou zamířil ke vzdálenější pravé tyči.

    Tomáš Reiner

    Branky: 35. Pospíšil, 40. Šural (pen.), 50. Sokol, 84. Sokol, 90+1. Krištof – 10. Kocourek, 15. Kuchta

    Karty:   42. Šural (BNO) – 39. Peljak (SLA), 45+1. Vavrouš (SLA)


    FC Zbrojovka Brno: Floder – Šural (76. Šembera), Zukal, Praks, Bednář (C), Pospíšil (88. Krejčíř) – Kučera, Čambal (89. Jura), Sokol (84. Krištof), Koláčný – M. Vintr (65. O. Vintr).
    Náhradníci: Záleský, Sedláček. Trenér: Tomáš Kolouch.

    SK Slavia Praha: Řehák – Broukal, Kuchta, Badocha (54. Veselý), Kocourek (C), Peljak, Routek, Vavrouš, Holík, Zoubek (75. Fotr), Král (54. Jakab).
    Náhradníci: Ščuka, Gilian, Möglich, Lisa. Trenér: Pavel Řehák.

    Rozhodčí: Radim Dresler. Asistenti: Valter Boček, Zdeněk Arnošt
    bahis siteleri