NY Rangers – Columbus 2:1 (kon.) | Pittsburgh – Arizona 6:0 (kon.) | Toronto – Tampa 1:2 (kon.)
Philadelphia – Calgary 5:3 (kon.) | Dallas – Detroit 2:3 (po pr.) | San Jose – Montreal 6:2 (kon.)
konec
Pittsburgh Penguins
6:0 (2:0, 2:0, 2:0)
Arizona Coyotes
Úterý 01.03.2016, 01:00 • Consol Energy Center, Pittsburgh • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:31 Matt CULLEN - 6:0
     
    58:31
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    MATT CULLEN střílí gól a Penguins si to nejlepší nechali na konec!! Matt Cullen napřáhl v levém kruhu pro vhazování ke tvrdé střele, kterou Louis Domingue nedokázal lapačkou zastavit, a puk zapadl do levého horního rohu brány. Asitence: Bryan Rust, Ian Cole.
    58:15 Kris LETANG - 5:0
     
    58:15
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    KRIS LETANG se v závěru zápasu přece jen ještě prosazuje a Penguins vedou těsně před koncem 5:0!! Kris Letang mezi kruhy pro vhazování napřáhl ke střele, která prošla houštinou těl a mezi betony bezmocného Louise Domingueho, jenž absolutně nic neviděl, do sítě. Asistence: Olli Määtta, Patric Hornqvist.
     
    56:07
    Kevin Connauton se snažil u levé tyče zamířit střelou po ledě mezi betony Marca-Andreho Fleuryho, ten se ale překonat nenechal a opět včas zavřel dveře!
     
    53:16
    Shane Doan se nějakým zázrakem dokázal přes dva protihráče protáhnout před bránu a snažil se zamířit mezi betony Marca-Andreho Fleuryho, ten ale včas zavřel vrata a jeho pokus vyrazil!
     
    49:35
    Max Domi skvěle zamíchal s pukem mezi kruhy pro vhazování a poté se střelou zápěstím snažil zamířit do pravého horního rohu brány, jeho následná rána ale orazítkovala spojnici tyče a břevna!
     
    46:11
    Carl Hagelin na pravém křídle tvrdě vypálil od modré čáry a jeho následná střela s příklepem nepříjemně zasáhla Louise Domingueho do levé nohy!
     
    43:38
    Phil Kessel se ocitl u pravé tyče ve velké šanci, když jeho krásná střela mířila do bližšího pravého horního rohu brány, Louis Domingue do něj ale bleskově vytasil svou levou ruku a lapačkou puk vyrazil mimo!
     
    36:07
    Klas Dahlbeck (ARI) dostal menší trest, 2 minuty hákování.
     
    33:01
    Jevgenij Malkin si parádně prohodil puk na modré čáře mezi dvěma protihráči, ze kterých udělal kužely, a u levé tyče se poté snažil puk zasunout do brány, jenže díky pravému betonu Louise Domingueho se mu skórovat nepodařilo! Brankář Arizony předvedl skvělý zákrok a poté si poradil i s dorážkou Scotta Wilsona z blízkosti.
     
    31:54
    Connor Murphy (ARI) dostal menší trest, 2 minuty nedovolené bránění.
    31:06 Patric HORNQVIST - 4:0
     
    31:06
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    PATRIC HORNQVIST využívá přesilovou hru a zaznamenává svůj první hattrick v kariéře NHL!! Jevgenij Malkin se na pravé křídle neukvapil se střelou a u levé tyče našel diagonální přihrávkou osamoceného Patrica Hornqvista, který puk bez přípravy poslal pod horní tyč odkryté brány, a na led začaly létat čepice s plyšáky. Asistence: Jevgenij Malkin, Phil Kessel.
     
    30:11
    Penguins napřáhli v levém kruhu pro vhazování k nebezpečné střele, která mířila ke vzdálenější pravé tyči, Louis Domingue ji ale levým betonem vyrazil do vzduchu a Sidney Crosby se u pravé tyče ocitl v obrovské šanci, puk ale ze vzduchu nedokázal usměrnit do brány!
     
    29:55
    Zbyněk Michálek (ARI) dostal menší trest, 2 minuty zdržování hry – vyhození puku přes ochranné sklo.
    29:47 Chris KUNITZ - 3:0
     
    29:47
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    CHRIS KUNITZ zaznamenal v dnešním zápase asistenci, ke které nyní přidává gól, a posílá Penguins do tříbrankového vedení!! Chris Kunitz z vrcholu prostoru mezi kruhy pro vhazování napřáhl k nádherné střele zápěstím, která těsně nad ledem zamířila přesně k levé tyči. Asistence: Kris Letang, Sidney Crosby.
     
    27:54
    Bryan Rust na levé křídle dostal krásnou přihrávku do jízdy a poté se skvěle natlačil před bránu, kde se snažil zamířit do horní části brány, Louis Domingue ale jeho střelu z blízkosti ukryl v lapačce! To byla obrovská šance a skvělý zákrok brankáře Arizony.
     
    26:09
    Arizoně se nepodařilo rozehrát a puk skončil na zakázaném uvolnění poté, co pár sekund předtím Tobias Rieder zahodil stoprocentní šanci! Tobias Rieder mohl uklízet puk u pravé tyče do prázdné brány, jeho následná střela ale zamířila mimo.
     
    25:17
    Derrick Pouliot nabral na levém křídle slušnou rychlost a poté napřáhl ke střele, kterou Louis Domingue u své pravé tyče vyrážečkou vyrazil do rohu kluziště!
     
    23:17
    Patric Hornqvist se ocitl před bránou ve skvělé šanci a mohl vstřelit hattrick, jeho následná střela ale zamířila mimo!
     
    22:38
    Sergej Plotnikov (ARI) dostal menší trest, 2 minuty podražení.
     
    18:49
    Carl Hagelin (PIT) dostal menší trest, 2 minuty podražení.
    17:46 Patric HORNQVIST - 2:0
     
    17:46
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    PATRIC HORNQVIST střílí svůj druhý gól v zápase a posílá Penguins krátce před koncem první třetiny do dvoubrankového vedení!! Chris Kunitz z pravého křídla od mantinelu nahodil puk před bránu a jeho zprvu nenápadná žabička přeskočila pravý beton Louise Domingueho a zamířila ke vzdálenější levé tyči poté, co ji jemně tečoval před bránou Patric Hornqvist. Asistence: Chris Kunitz, Sidney Crosby.
     
    17:22
    Louis Domingue se vydal za bránu, aby před jedním z hráčů riskantně zastavil puk, což se mu nepodařilo, a Matt Cullen toho mohl u levé tyče několikrát využít, brankář Coyotes ale svou chybu napravil a všechny tři dorážky centra Penguins zastavil!
     
    16:35
    Phil Kessel na pravém křídle prokázal rychlé nohy a po skvělém sprintu vypálil na přední tyč, Louis Domingue ale vytáhl skvělý zákrok a vyrážečkou puk vyrazil do rohu ledové plochy!
     
    14:33
    Marc-Andre Fleury předvedl skvělý semafor a střelu Coyotes z pravého křídla ukryl v lapačce! Brankář Penguins poté ocenil tyče své brány poklepáním za to, že ho před chvílí dvakrát zachránily.
     
    13:26
    Oliver Ekman-Larsson vypálil z vrcholu pravého kruhu pro vhazování a jeho následná střela orazítkovala vzdálenější levou tyč!
     
    13:09
    Michael Stone vypálil od modré čáry a jeho parádní střela se od horní tyče odrazila zpět do hry!
     
    13:00
    Dva hokejisté Penguins sedí na trestné lavici a Coyotes mají k dispozici přesilovou hru 5 na 3!
     
    12:49
    Tom Kühnhackl (PIT) dostal menší trest, 2 minuty podražení.
     
    11:27
    Derrick Pouliot (PIT) dostal menší trest, 2 minuty krosček.
     
    08:09
    Jevgenij Malkin naskočil na led a v levém kruhu pro vhazování se dostal k prudké střele, která mířila ke vzdálenější pravé tyči, pozorný Louis Domingue ji ale levým betonem vyrazil mimo!
     
    07:30
    Martin Hanzal (ARI) dostal menší trest, 2 minuty hákování.
    05:42 Patric HORNQVIST - 1:0
     
    05:42
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    PATRIC HORNQVIST předvedl před bránou velký důraz a posílá Penguins po necelých šesti minutách do vedení!! Louis Domingue zůstal po dvou skvělých zákrocích na holičkách poté, co dva jeho spoluhráči nechali u levé tyče dorazit Patrica Hornqvista volný puk do prázdné brány. Asistence: Sidney Crosby.
     
    04:15
    Zbyněk Michálek na pravém křídle dvakrát v rychlém sledu vypálil od modré čáry, Marc-Andre Fleury ale jeho první střelu vyrazil a po té druhé u levé tyče přikryl puk na ledě lapačkou!
     
    00:38
    Coyotes se k ničemu nedostali a krátce za modrou čárou ztratili puk, zatímco Pittsburgh se po prvním zavezení puku do útočného pásma dostal ke dvěma střelám, brankář Louis Domingue ale ani v jednom případě zasahovat nemusel. Úvodní střela Sidneyho Crosby z levého křídla ovšem jen těsně minula vzdálenější pravý horní roh brány!

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 6. Hornqvist (Crosby), 18. Hornqvist (Kunitz, Crosby), 30. Kunitz (Letang, Crosby), 32. Hornqvist (Malkin, Kessel), 59. Letang (Määttä, Hornqvist), 59. Cullen (Rust, Cole)


    Pittsburgh Penguins: Fleury (Murray) – Määttä, Letang, Daley, Dumoulin, Cole, Pouliot – Kunitz (A), Crosby (C), Hornqvist – Hagelin, Malkin (A), Kessel – Wilson, Bonino, Rust – Porter, Cullen, Kühnhackl. Hlavní trenér: Mike Sullivan.
    Arizona Coyotes: Domingue (Treutle) – Ekman-Larsson (A), Murphy, Dahlbeck, Michálek, Connauton, Stone – Rieder, Hanzal (A), Duclair – Martinook, Vermette, Sekáč – Domi, Richardson, Doan (C) – Gaudet, Chipchura, Plotnikov. Hlavní trenér: Dave Tippett.

    Rozhodčí: Gord Dwyer, Frederick L'Ecuyer – Tony Sericolo, Tim Nowak

    Diváci: 18435
    bahis siteleri