Kometa Brno – Zlín 2:4 (kon.) | Mountfield HK – Pardubice 4:1 (kon.) | Plzeň – Chomutov 3:1 (kon.)
Třinec – Olomouc 0:2 (kon.) | Liberec – K. Vary 6:2 (kon.) | Litvínov – Vítkovice 2:1 (po pr.)
Sparta – Mladá Boleslav 6:4 (kon.)
konec
Mountfield HK
4:1 (0:0, 1:0, 3:1)
HC Dynamo Pardubice
Pátek 04.03.2016, 18:20 • FORTUNA aréna, Hradec Králové • Tipsport extraliga • 52. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    51:49
    Tomáš Marcinko (PCE) dává do dnešního zápasu všechno, jenže té snahy a emocí je až zbytečně moc. Pardubický forvard teď znovu oslabuje svůj tým, tentokrát za nedovolené bránění.
     
    49:32
    Pardubická přesilovka končí. Tomáš Marcinko (PCE) úplně zbytečně mimo hru dohrál soupeře a odsedí si dvě minuty za hrubost.
     
    48:09
    Dynamo se po inkasované brance zvládlo oklepat, a teď může dosáhnout na mnohem víc. Zdeněk Čáp (HKM) je totiž vyloučen za nedovolené bránění a hosté jdou na přesilovku.
     
    43:00
    Mountfield dostává 32 sekund přesilovky pět na tři, obrovská možnost pro domácí! Tomáš Marcinko (PCE) pyká za podražení.
     
    41:32
    Přísné vyloučení Tomáše Bokroše (PCE) za hákování. Z reproduktorů hraje známá melodie z baru Modrá ústřice, tak nevím, co tím chce DJ říci...
     
    36:45
    Jan Berger (HKM) zastavil Tomáškovu přihrávku, s ní ovšem zastavil i samotného Davida Tomáška. Rozhodčí Petr Lacina toto ohodnotil jako faul, Bergra vykazuje na dvě minuty za podražení a je tu další přesilovka pro dobře hrající Pardubice.
     
    31:47
    Martin Štajnoch u hrazení tvrdě srazil Rastislava Deje, což si nenechal líbit Martin Pláněk. Štajnochovi okamžitě vysvětlil, zač je toho loket. Štajnoch i Pláněk si odsedí dvě minuty, pokračuje zbytek pardubické přesilovky.
     
    30:21
    Martin Štajnoch přišel v hradecké třetině o hokejku, a na vině byl Jiří Šimánek (HKM). Dvě minuty za sekání, druhá přesilovka pro hosty.
     
    15:51
    A protože Filip Hronek (HKM) zabránil dalšímu z hostů v dorážce, když mu zablokoval hokejku, odsedí si hradecký bek menší trest za držení hole. První přesilovka pro hosty.
     
    06:58
    Rozhodčí to nakonec vzali opravdu vážně. Pro exhradeckého Daniela Voženílka (PCE) zápas skončil, pardubický útočník inkasuje trest na 5 minut a do konce utkání!
     
    00:44
    No a uvidíme velmi rychlou přesilovku domácího týmu. Při dojíždění nepřesné Pilařovy střely zvedl Jan Ščotka (PCE) hokejku do obličeje Rudolfa Červeného a pardubický zadák si odpyká menší trest.
    Marken.cz

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 26. Mertl (Vydarený), 47. Berger (Honejsek), 52. K. Pilař (Frühauf, Honejsek), 59. Bednář (Dej) – 55. Sýkora (Marcinko)


    Mountfield HK: Kacetl (Svoboda) – Pláněk, Vydarený "C", K. Pilař, Plášil, Čáp, Frühauf, Hronek, Dietz – Bednář, Mertl, Dej – Honejsek, Ihnačák, Červený – Köhler, Kukumberg, Šimánek – Bulík, Miškář, Berger. Trenér: Vladimír Kýhos.
    HC Dynamo Pardubice: Maxwell (Kopřiva) – Štajnoch, Gregorc, Ščotka, Čáslava, Bokroš, Zdráhal, Šeda – Sýkora "C", Marcinko, Poulíček – Moňa, Redenbach, Orsava – Rapáč, Nahodil, Kaut – Voženílek, Tomášek, Beran – Moučka. Trenér: Peter Draisaitl.

    Rozhodčí: Šír, Lacina – Brejcha, Suchánek.

    Diváci: 6890 (vyprodáno)
    bahis siteleri