Kometa Brno – Zlín 2:4 (kon.) | Mountfield HK – Pardubice 4:1 (kon.) | Plzeň – Chomutov 3:1 (kon.)
Třinec – Olomouc 0:2 (kon.) | Liberec – K. Vary 6:2 (kon.) | Litvínov – Vítkovice 2:1 (po pr.)
Sparta – Mladá Boleslav 6:4 (kon.)
konec
Mountfield HK
4:1 (0:0, 1:0, 3:1)
HC Dynamo Pardubice
Pátek 04.03.2016, 18:20 • FORTUNA aréna, Hradec Králové • Tipsport extraliga • 52. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:

    No a JARDA #BEDNÁŘ přidává pojistku do prázdný brány – 4:1

    Zveřejnil(a) Mountfield HK dne 4. březen 2016
     
    Hradec Králové tak zcela po zásluze vítězí v posledním východočeském derby letošní sezóny a v základní části končí na historicky nejlepším třetím místě! Jeho soupeřem ve čtvrtfinále bude Mladá Boleslav. Naopak Pardubice jdou do play-out, na předposlední Litvínov mají po dnešku náskok pouhých dvou bodů.
    58:54 Jaroslav BEDNÁŘ - 4:1
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    58:54
    Hradec právě vstřelil branku!
    Je to jasné, Hradec Králové se pro letošní střelu stává jednoznačným vládcem východních Čech! Petr Sýkora nahrával napříč celým ledem, ale puk jen namazal Rastislavu Dejovi. Ten ho ještě nesobecky předložil JAROSLAVU BEDNÁŘOVI, který bez problémů zakončil do prázdné brány – 4:1! Asistence: Rastislav Dej.
     
    58:39
    Buly v hradeckém pásmu, Pardubice hrají power-play šest na pět.
     
    58:39
    Peter Draisaitl si vybírá oddechový čas.
     
    58:36
    Hradec soupeře zatím do ničeho nepustil, teď vyhození domácích o fous minulo prázdnou pardubickou klec. Zakázané uvolnění.
     
    57:52
    Maxwell je znovu na střídačce, Pardubice v šesti!
     
    54:37
    Dnešní utkání sleduje 6890 diváků – FORTUNA aréna je beznadějně vyprodaná!
    54:23 Petr SÝKORA - 3:1
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    54:23
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Hradecká sestava byla i po skončení přesilovky až moc hrr do branky, což Pardubice trestají a ještě se drží jakési šance na body! Daleko za obrannou dvojicí Pláněk – Dietz zůstal nehlídaný PETR SÝKORA a když dostal přihrávku od Marcinka, měl dost času, aby nabral rychlost. Kacetla pak nekompromisně prostřelil a snižuje na 3:1! Asistence: Tomáš Marcinko.
     
    53:43
    Z úhlu se až před pardubického gólmana natlačil Rudolf Červený. Nad jeho rameno ale nedokázal kotouč zvednout.
     
    51:49
    Tomáš Marcinko (PCE) dává do dnešního zápasu všechno, jenže té snahy a emocí je až zbytečně moc. Pardubický forvard teď znovu oslabuje svůj tým, tentokrát za nedovolené bránění.
    51:22 Karel PILAŘ - 3:0
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    51:22
    Hradec právě vstřelil branku!
    A troufám si říct, že je rozhodnuto! Tohle byla neskutečná rána. Honejsek vyhrál souboj v rohu útočného pásma a od hrazení poslal Frühauf puk napříč třetinou KARLU PILAŘOVI. Domácí bek ho jenom krátce zpracoval, aby ho těsně před pardubickou hokejkou poslal famózním způsobem do druhého růžku Maxwellovy branky, využil přesilovku a zvýšil hradecké vedení na tříbrankové – 3:0! Asistence: Peter Frühauf, Antonín Honejsek.
     
    49:32
    Pardubická přesilovka končí. Tomáš Marcinko (PCE) úplně zbytečně mimo hru dohrál soupeře a odsedí si dvě minuty za hrubost.
     
    48:46
    Marcinko našel Nahodila, ten bleskově vracel před branku Redenbachovi. Přihrávka ale nebyla úplně přesná a pardubický útočník ji před odkrytou klecí netrefil!
     
    48:09
    Dynamo se po inkasované brance zvládlo oklepat, a teď může dosáhnout na mnohem víc. Zdeněk Čáp (HKM) je totiž vyloučen za nedovolené bránění a hosté jdou na přesilovku.
    46:49 Jan BERGER - 2:0
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    46:49
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tomáš Kaut vyhrál v útočném pásmu buly a Kacetl musel včas sklapnout betony, jenže pak se Hradec vydal dopředu a zvyšuje skóre! Honejsek dotíral na beka, který přišel o kotouč a na pravém kruhu se do něj parádně opřel JAN BERGER. Maxwell se jenom ohlédl, hradecký odchovanec střílí v derby svůj první extraligový gól kariéry a Mountfield díky němu vede 2:0! Asistence: Antonín Honejsek.
     
    44:58
    Maxwell vyrazil Pláňkovu ránu do strany, odkud dorážel Ihančák, ale branku těsně minul!
     
    43:12
    Hradečtí to na vrcholku kruhů vykombinovali parádně, ale ránu Karla Pilaře chytá fantastický Maxwell do lapačky!
     
    43:00
    Mountfield dostává 32 sekund přesilovky pět na tři, obrovská možnost pro domácí! Tomáš Marcinko (PCE) pyká za podražení.
     
    41:32
    Přísné vyloučení Tomáše Bokroše (PCE) za hákování. Z reproduktorů hraje známá melodie z baru Modrá ústřice, tak nevím, co tím chce DJ říci...
     
    39:02
    Hradec je kompletní a hned se vydal do přečíslení! Dej vyzval napříč pásmem Jana Bergra, jenže tomu kotouč v klíčovém momentu sjel z hokejky.
     
    38:30
    Jakub Orsava číhal před hradeckým brankovištěm, možná se mu podařilo puk i tečovat, ale ke gólu to nevedlo.
     
    36:45
    Jan Berger (HKM) zastavil Tomáškovu přihrávku, s ní ovšem zastavil i samotného Davida Tomáška. Rozhodčí Petr Lacina toto ohodnotil jako faul, Bergra vykazuje na dvě minuty za podražení a je tu další přesilovka pro dobře hrající Pardubice.
     
    34:13
    Baseballovým způsobem trefil puk před pardubickou klecí Ihnačák. Jeho oblouček ale skončil za brankou.
     
    32:47
    Až po přesilovce přišly obrovské šance! Marcinko trefil těžkou přihrávku skvěle, ale Kacetl se výborně přesunul. Potom mohl do prázdné brány dorážet Nahodil, jenže obětavá hradecká defenzíva pomohla svému brankáři!
     
    31:47
    Martin Štajnoch u hrazení tvrdě srazil Rastislava Deje, což si nenechal líbit Martin Pláněk. Štajnochovi okamžitě vysvětlil, zač je toho loket. Štajnoch i Pláněk si odsedí dvě minuty, pokračuje zbytek pardubické přesilovky.
     
    30:59
    Dej vystihl špatnou rozehrávku hostů a před brankou našel Bednáře, ten se ale musel s pukem srovnat. Švihovku pak zblokoval pardubický obránce.
     
    30:21
    Martin Štajnoch přišel v hradecké třetině o hokejku, a na vině byl Jiří Šimánek (HKM). Dvě minuty za sekání, druhá přesilovka pro hosty.
    25:40 Tomáš MERTL - 1:0
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    25:40
    Hradec právě vstřelil branku!
    Skóre východočeského derby poprvé mění vyložená HALUZ! Na modré čáře napřáhl René Vydarený a Dej společně se soupeřem kotouč zblokovali vysoko nad branku. Černá guma se snesla do brankoviště, kde operoval TOMÁŠ MERTL a s obrovským přispěním štěstí se mu podařilo poslat puk za Maxwellova záda – 1:0! Asistence: René Vydarený.
     
    21:07
    Druhá třetina začala pořádně otevřenou hrou, teď Červený našel napříš pásmem Honejska. Jeho střelu pod břevno musel Maxwell vytáhnout ramenem a nejsem si jistý, jestli nazahrála svou roli i horní tyč!
     
    20:26
    Přihrávku Mertla na Bednáře hosté v poslední chvíli přečetli a vydali se do přečíslení. Petr Sýkora z mezikruží přestřelil bližší tyčku.
     
    18:28
    Antonín Honejsek se protáhl po pravé straně a pak zpoza brankové čáry vracel puk před ní. Jenže Červený ani Ihnačák ho nedokázali trefit, hostující obrana s vypětím všech sil situaci přestála.
     
    17:18
    V nacvičené kombinaci našel Tomášek najetého beka Martina Štajnocha, ale ten ve skvělé pozici kotouč netrefil!
     
    16:15
    Hodně svižná střela Lukáše Nahodila přes obránce protáhla Kacetlovu vyrážečku!
     
    15:51
    A protože Filip Hronek (HKM) zabránil dalšímu z hostů v dorážce, když mu zablokoval hokejku, odsedí si hradecký bek menší trest za držení hole. První přesilovka pro hosty.
     
    15:26
    Také Pardubice umí svého soupeře nakrátko zatlačit. Skrytou Čáslavovu střelu vytáhl Ondřej Kacetl podle všeho maskou.
     
    14:29
    Tomáš Mertl od pravého hrazení nabídl puk před branku Dejovi, ale ten to měl na dlouhou hokejku a už zakončil jen vedle.
     
    10:21
    Po Ihnačákově přenechávce ztroskotal Červený na skvělém zákroku amerického brankáře!
     
    08:50
    Mountfield má drtivý tlak! Bednář střílel těsně vedle, Köhler potom z úhlu nedorazil puk do prázdné brány.
     
    06:58
    Rozhodčí to nakonec vzali opravdu vážně. Pro exhradeckého Daniela Voženílka (PCE) zápas skončil, pardubický útočník inkasuje trest na 5 minut a do konce utkání!
     
    06:58
    Pardubický Daniel Voženílek trefil kolenem Martina Pláňka a zbytek hradecké sestavy se na něj sesypal jako vosy! Nicméně šarvátka neměla dlouhého trvání.
     
    06:14
    Vydarený se na modré čáře opřel do puku a Jan Berger ho tečoval do protipohybu gólmana. Jenže zároveň těsně vedle!
     
    03:29
    První gólovou šanci utkání měli paradoxně hosté! Branislav Rapáč si počkal na najetého Lukáše Nahodila, který procedil puk Kacetlovou výstrojí, ale černá guma se zastavila kousek před brankovou čarou!
     
    02:13
    Na pravé straně zůstal volný Brian Ihnačák, ale chvíli zaváhal a pak mu střelu či přihrávku před prázdnou bránu zblokoval vracející se pardubický bek!
     
    00:44
    No a uvidíme velmi rychlou přesilovku domácího týmu. Při dojíždění nepřesné Pilařovy střely zvedl Jan Ščotka (PCE) hokejku do obličeje Rudolfa Červeného a pardubický zadák si odpyká menší trest.
    Marken.cz

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 26. Mertl (Vydarený), 47. Berger (Honejsek), 52. K. Pilař (Frühauf, Honejsek), 59. Bednář (Dej) – 55. Sýkora (Marcinko)


    Mountfield HK: Kacetl (Svoboda) – Pláněk, Vydarený "C", K. Pilař, Plášil, Čáp, Frühauf, Hronek, Dietz – Bednář, Mertl, Dej – Honejsek, Ihnačák, Červený – Köhler, Kukumberg, Šimánek – Bulík, Miškář, Berger. Trenér: Vladimír Kýhos.
    HC Dynamo Pardubice: Maxwell (Kopřiva) – Štajnoch, Gregorc, Ščotka, Čáslava, Bokroš, Zdráhal, Šeda – Sýkora "C", Marcinko, Poulíček – Moňa, Redenbach, Orsava – Rapáč, Nahodil, Kaut – Voženílek, Tomášek, Beran – Moučka. Trenér: Peter Draisaitl.

    Rozhodčí: Šír, Lacina – Brejcha, Suchánek.

    Diváci: 6890 (vyprodáno)
    bahis siteleri