Kometa Brno – Zlín 2:4 (kon.) | Mountfield HK – Pardubice 4:1 (kon.) | Plzeň – Chomutov 3:1 (kon.)
Třinec – Olomouc 0:2 (kon.) | Liberec – K. Vary 6:2 (kon.) | Litvínov – Vítkovice 2:1 (po pr.)
Sparta – Mladá Boleslav 6:4 (kon.)
konec
Mountfield HK
4:1 (0:0, 1:0, 3:1)
HC Dynamo Pardubice
Pátek 04.03.2016, 18:20 • FORTUNA aréna, Hradec Králové • Tipsport extraliga • 52. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:54 Jaroslav BEDNÁŘ - 4:1
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    58:54
    Hradec právě vstřelil branku!
    Je to jasné, Hradec Králové se pro letošní střelu stává jednoznačným vládcem východních Čech! Petr Sýkora nahrával napříč celým ledem, ale puk jen namazal Rastislavu Dejovi. Ten ho ještě nesobecky předložil JAROSLAVU BEDNÁŘOVI, který bez problémů zakončil do prázdné brány – 4:1! Asistence: Rastislav Dej.
    54:23 Petr SÝKORA - 3:1
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    54:23
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Hradecká sestava byla i po skončení přesilovky až moc hrr do branky, což Pardubice trestají a ještě se drží jakési šance na body! Daleko za obrannou dvojicí Pláněk – Dietz zůstal nehlídaný PETR SÝKORA a když dostal přihrávku od Marcinka, měl dost času, aby nabral rychlost. Kacetla pak nekompromisně prostřelil a snižuje na 3:1! Asistence: Tomáš Marcinko.
    51:22 Karel PILAŘ - 3:0
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    51:22
    Hradec právě vstřelil branku!
    A troufám si říct, že je rozhodnuto! Tohle byla neskutečná rána. Honejsek vyhrál souboj v rohu útočného pásma a od hrazení poslal Frühauf puk napříč třetinou KARLU PILAŘOVI. Domácí bek ho jenom krátce zpracoval, aby ho těsně před pardubickou hokejkou poslal famózním způsobem do druhého růžku Maxwellovy branky, využil přesilovku a zvýšil hradecké vedení na tříbrankové – 3:0! Asistence: Peter Frühauf, Antonín Honejsek.
    46:49 Jan BERGER - 2:0
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    46:49
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tomáš Kaut vyhrál v útočném pásmu buly a Kacetl musel včas sklapnout betony, jenže pak se Hradec vydal dopředu a zvyšuje skóre! Honejsek dotíral na beka, který přišel o kotouč a na pravém kruhu se do něj parádně opřel JAN BERGER. Maxwell se jenom ohlédl, hradecký odchovanec střílí v derby svůj první extraligový gól kariéry a Mountfield díky němu vede 2:0! Asistence: Antonín Honejsek.
    25:40 Tomáš MERTL - 1:0
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    25:40
    Hradec právě vstřelil branku!
    Skóre východočeského derby poprvé mění vyložená HALUZ! Na modré čáře napřáhl René Vydarený a Dej společně se soupeřem kotouč zblokovali vysoko nad branku. Černá guma se snesla do brankoviště, kde operoval TOMÁŠ MERTL a s obrovským přispěním štěstí se mu podařilo poslat puk za Maxwellova záda – 1:0! Asistence: René Vydarený.
    Marken.cz

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 26. Mertl (Vydarený), 47. Berger (Honejsek), 52. K. Pilař (Frühauf, Honejsek), 59. Bednář (Dej) – 55. Sýkora (Marcinko)


    Mountfield HK: Kacetl (Svoboda) – Pláněk, Vydarený "C", K. Pilař, Plášil, Čáp, Frühauf, Hronek, Dietz – Bednář, Mertl, Dej – Honejsek, Ihnačák, Červený – Köhler, Kukumberg, Šimánek – Bulík, Miškář, Berger. Trenér: Vladimír Kýhos.
    HC Dynamo Pardubice: Maxwell (Kopřiva) – Štajnoch, Gregorc, Ščotka, Čáslava, Bokroš, Zdráhal, Šeda – Sýkora "C", Marcinko, Poulíček – Moňa, Redenbach, Orsava – Rapáč, Nahodil, Kaut – Voženílek, Tomášek, Beran – Moučka. Trenér: Peter Draisaitl.

    Rozhodčí: Šír, Lacina – Brejcha, Suchánek.

    Diváci: 6890 (vyprodáno)
    bahis siteleri