New Jersey – Pittsburgh 1:6 (kon.) | NY Rangers – NY Islanders 4:6 (kon.) | Chicago – Detroit 4:1 (kon.)
Ottawa – Dallas 1:2 (kon.) | Winnipeg – Edmonton 1:2 (kon.) | Minnesota – St. Louis 2:4 (kon.)
konec
Winnipeg Jets
1:2 (0:0, 1:2, 0:0)
Edmonton Oilers
Pondělí 07.03.2016, 01:00 • MTS Centre, Winnipeg • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:10
    Neskutečné! Jets si vytvořili obrovský tlak a po sérii rychlých přihrávek z pravého křídla napřáhli ke střele, která se od tyče odrazila zpět do hry! To byl neskutečný závěr, brána Cama Talbota ale odolala.
     
    58:30
    Ondřej Pavelec zamířil na střídačku a Winnipeg má na ledě šestého hráče. Po zakázaném uvolnění Oilers se bude vhazovat po pravici Cama Talbota.
     
    54:30
    Toby Enström po zpětné přihrávce Tylera Myerse na levém křídle tvrdě vypálil od modré čáry a jeho střela s příklepem mířila ke vzdálenější pravé tyči, jenže Cam Talbot předvedl další z řady skvělých zákroků a levým betonem ji vyrazil mimo!
     
    49:52
    Dustin Byfuglien mohl po střele Marka Scheifeleho z levého křídla od modré čáry a zákroku Cama Talbota u pravé tyče dorážet puk do odkryté brány, jenže brankář Edmontonu předvedl opět svůj fantastický reflex a jeho střelu vyrazil!
     
    46:02
    Edmonton otočil hru a v levém kruhu pro vhazování jeden z jeho hráčů napřáhl k jedovaté střele po ledě, která mířila mezi betony Ondřeje Pavelce, ten ale po bleskurychlém zakleknutí puk betony vyrazil do vzduchu a mimo tři tyče!
     
    39:49
    Cam Talbot si připsal v závěru zápasu skvělý zákrok, když zastavil nebezpečnou střelu Marka Scheifeleho z pravého kruhu pro vhazování a poté si poradil i s následnou střelou Jacoba Trouby z levého křídla od modré čáry!
    36:20 Lauri KORPIKOSKI - 1:2
     
    36:20
    Edmonton právě vstřelil branku!
    LAURI KORPIKOSKI se prosazuje z dorážky a vrací Edmontonu zpět ztracené vedení!! Andrej Sekera na pravém křídle vypálil bekhendem a po zákroku Ondřeje Pavelce se dostal před bránou k dorážce Lauri Korpikoski, který z blízkosti zamířil do prázdné sítě. Asistence: Andrej Sekera, Adam Clendening.
     
    36:06
    Dustin Byfuglien vypálil na pravém křídle z ostrého úhlu a po zákroku Cama Talbota mohl puk u vzdálenější levé tyče dorážet do prázdné brány Blake Wheeler, jenže ho promáchl!
     
    35:46
    Jordan Eberle si srovnal před bránou puk na hůl a poté se střelou zápěstím snažil zamířit ke vzdálenější pravé tyči, jenže Ondřej Pavelec byl opět připraven a jeho střelu po krásném zákroku ukryl v lapačce!
     
    34:23
    Drew Stafford po vyhraném vhazování Jets na pravém křídle nebezpečně vypálil z ostrého úhlu a jeho následná střela mířila ke vzdálenější levé tyči, Cam Talbot ji ale pravým betonem vyrazil!
     
    29:20
    Nail Jakupov objel rychle bránu a poté se dostal ke střele na levém křídle, ani z něj ale nedokázal vstřelit gól. Útočník Edmontonu sice dobře mířil do vzdálenějšího pravého horního rohu brány, jenže Ondřej Pavelec předvedl skvělý semafor a puk ukryl v lapačce!
     
    29:08
    Nail Jakupov vypálil nebezpečně z pravého kruhu pro vhazování pod horní tyč a Ondřej Pavelec u své levé tyče jeho střelu maskou vyrazil mimo! Fantastický a neopakovatelný zákrok.
     
    26:54
    Jets mohli bleskurychle zápas otočit, když se po rychlém protiútoku a přečíslení dostal do obrovské šance u levé tyče Alexander Burmistrov, který mohl puk uklízet do prázdné brány, jenže Cam Talbot předvedl po rychlém přesunu úžasný zákrok a jeho střelu s vypětím všech sil vyrazil do bezpečí!
    26:16 Mark SCHEIFELE - 1:1
     
    26:16
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    MARK SCHEIFELE potvrzuje fantastickou formu z posledních zápasů a vyrovnává rychle na 1:1!! Blake Wheeler z pravého rohu útočného pásma přihrál před bránu Markovi Scheifelemu, který z mezikruží zamířil střelou po ledě mezi betony Cama Talbota. Asistence: Blake Wheeler, Tyler Myers.
    25:25 Patrick MAROON - 0:1
     
    25:25
    Edmonton právě vstřelil branku!
    PATRICK MAROON střílí krásný gól a posílá Oilers z ničeho nic do vedení!! Leon Draisaitl na levém křídle našel bekhendovou přihrávkou Taylora Halla, který z rohu útočného pásma našel před bránou najíždějícího Patricka Maroona, a ten vzápětí z blízkosti bez přípravy zamířil přesně do pravého horního rohu brány. Asistence: Taylor Hall, Leon Draisaitl.
     
    22:52
    Dustin Byfuglien se snažil z mezikruží zamířit přesně do vzdálenějšího pravého horního rohu brány a puk do něj mířil, jenže Cam Talbot se vytasil s fantastickým semaforem, na kterém zasvítila červená! Brankář Oilers drží svůj tým nad vodou.
     
    21:58
    Dustin Byfuglien ve středním pásmu ukradl puk jednomu z hráčů Edmontonu a po nabrání velké rychlosti si sjel z pravého křídla před bránu, kde se na přední tyči snažil puk umístit k nad beton Cama Talbota. Kotouč se mu ale nepodařilo dostatečně zvednout a brankář Edmontonu si připsal další skvělý zákrok!
     
    21:00
    Mark Scheifele dostal před bránou po přihrávce Dustina Byfugliena z levého křídla ke dvěma dorážkám, ani jedna z nich ale na překonání Cama Talbota nestačila! To byla velká šance.
     
    19:10
    Nail Jakupov (EDM) dostal menší trest, 2 minuty podražení.
     
    18:24
    Alexander Burmistrov se ocitl před bránou v obrovské šanci, když z blízkosti mířil k levé tyči, Cam Talbot ale jeho střelu po ledě rukavicí vyrazil do bezpečí!
     
    14:40
    Chris Thorburn (WPG) dostal menší trest, 2 minuty podražení.
     
    10:44
    Connor McDavid se skvěle vyhnul v mezikruží jednomu z protihráčů a poté vypálil zápěstím, jeho střela ale zamířila nad ledem těsně vedle levé tyče!
     
    10:11
    Dustin Byfuglien (WPG) dostal menší trest, 2 minuty vysoká hůl.
     
    10:10
    Dustin Byfuglien se z levého křídla skvěle natlačil z ostrého úhlu před bránu, na vzdálenější pravé tyči se ale do zakončení nedostal a nepříjemně se srazil s Brandonem Davidsonem, který zůstal ležet na ledové ploše a nevypadá to s ním dobře!
     
    04:44
    Connor McDavid se po návratu Darnella Nurse dostal do samostatného úniku, který se snažil u pravé tyče zakončit z blízkosti střelou do pravého horního rohu, Ondřej Pavelec ale vytáhl výtečný zákrok a lapačkou puk vyrazil mimo!
     
    02:35
    Jets se dostali po prudké přihrávce z levého křídla a ostrého úhlu před bránou do zakončení, tečí mezi betony Cama Talbota ale puk neusměrnili a brankář Edmontonu si připsal dobrý zákrok!
     
    02:26
    Darnell Nurse (EDM) dostal menší trest, 2 minuty podražení.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 27. Scheifele (Wheeler, Myers) – 26. Maroon (Hall, Draisaitl), 37. Korpikoski (Sekera, Clendening)


    Winnipeg Jets: Pavelec (Hutchinson) – Enström, Byfuglien (A), Trouba, Myers, Chiarot, Postma – Stafford, Scheifele (A), Wheeler (A) – Perreault, Burmistrov, Armia – Thorburn, Lowry, Dano – Halischuk, Copp, Lipon. Hlavní trenér: Paul Maurice.
    Edmonton Oilers: Talbot (Brossoit) – Sekera, Fayne, Pardy, Davidson, Nurse, Clendening – Hall (A), Draisaitl, Maroon – Jakupov, McDavid, Eberle (A) – Kassian, Letestu, Korpikoski – Hendricks (A), Lander, Cracknell. Hlavní trenér: Todd McLellan.

    Rozhodčí: Dave Jackson, Kelly Sutherland – Jay Sharrers, Lonnie Cameron

    Diváci: 15294
    bahis siteleri