Philadelphia – Tampa 4:2 (kon.) | Toronto – Buffalo 3:4 (0:1 po s.n.) | Florida – Boston 4:5 (po pr.)
Calgary – San Jose 1:2 (po pr.) | Colorado – Arizona 3:1 (kon.) | Anaheim – Washington 1:2 (1:2 po s.n.)
Los Angeles – Vancouver 5:1 (kon.)
po prodl.
Calgary Flames
1:2 (0:1, 0:0, 1:0 - 0:1)
San Jose Sharks
Úterý 08.03.2016, 03:00 • Scotiabank Saddledome, Calgary • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:18
    Pozor, je tu veliká šance pro Calgary Flames na vyrovnání. V posledních třech minutách přesilovka Plamenů a vyloučen je Brenden Dillon (SJS) za vyhození kotouče přes mantinel.
     
    38:14
    Jenže je tu před koncem druhé třetiny další vyloučení na straně San Jose a tím pádem další přesilovka Calgary, dnes jednoznačná převaha, co se týče počtu přesilovek. Joel Ward (SJS) vyloučen na dvě minuty za vysokou hůl.
     
    28:03
    Po signalizovaném vyloučení na straně San Jose se strhla bitka u mantinelu za brankou San Jose a je to Brent Burns (SJS), kdo se nakonec pustil do křížku s Garnetem Hathawayem (CGY). Tahle dvojka samozřejmě dostává trest za rvačku, ale ještě z toho jsou dvě minuty dvě minuty navíc pro Burnse, který tak nabízí sokovi přesilovku. Hathaway pak inkasuje trest za nesportovní chování.
     
    23:59
    Calgary Flames ze svého mírného tlaku vytěžili přesilovou hru, San Jose tak musí znovu do oslabení a dává kanadskému soupeři dobrou šanci na vyrovnání. Dvě minuty musí pykat Paul Martin (SJS) za vysokou hůl.
     
    16:40
    Jenže teď jsou tu větší komplikace pro hosty, něco málo přes dvacet vteřin totiž budou hrát jen ve třech mužích na ledové ploše. Hlavní rozhodčí ukazuje, že dvě minuty dostane hokejista Žraloků Melker Karlsson (SJS), taktéž za podražení.
     
    15:03
    Calgary Flames si zahrají druhou přesilovou hru v dnešním utkání, jeden ze Žraloků musí jít pykat na trestnou lavici. Jsou z toho dvě minuty za podražení pro Brendena Dillona (SJS), který bude doufat, že jeho celek neinkasuje.
     
    06:13
    Bude se ovšem vylučovat také na druhé straně a počet hráčů na ledové ploše se tedy srovná. Dvě minuty za nedovolené bránění inkasuje od arbitra mače Mark Giordano (CGY).
     
    05:39
    A je to právě hokejista San Jose Sharks Joe Thornton (SJS), kdo bude muset na trestnou lavici za nedovolené bránění. Otevírá se tu tedy možnost první první přesilovky Calgary v tomto utkání.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 59. Colborne (Giordano) – 2. Burns, 61. Pavelski (Burns, Thornton)


    Calgary Flames: Ortio (Hiller) – Brodie, Hamilton, Giordano, Engelland, Jokipakka, Wotherspoon – Gaudreau, Monahan, Frolík – Bouma, Benett, Colborne – Ferland, Backlund, Hathaway – Bollig, Stajan, Jooris
    San Jose Sharks: Jones (Reimer) – Vlasic, Braun, Martin, Burns, Dillon, Polák – Hertl, Thornton, Pavelski – Nieto, Couture, Ward – Spaling, Marleau, Donskoi – Zubrus, Tierney, Karlsson

    Rozhodčí: Meier, Hanson – Berg, Lazarowich

    Diváci: 18 740
    bahis siteleri