Philadelphia – Tampa 4:2 (kon.) | Toronto – Buffalo 3:4 (0:1 po s.n.) | Florida – Boston 4:5 (po pr.)
Calgary – San Jose 1:2 (po pr.) | Colorado – Arizona 3:1 (kon.) | Anaheim – Washington 1:2 (1:2 po s.n.)
Los Angeles – Vancouver 5:1 (kon.)
po prodl.
Calgary Flames
1:2 (0:1, 0:0, 1:0 - 0:1)
San Jose Sharks
Úterý 08.03.2016, 03:00 • Scotiabank Saddledome, Calgary • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    60:19 Joe PAVELSKI - 1:2
     
    60:19
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Ještě snad ani prodloužení nestihlo pomalu začít a už končí. San Jose Sharks neměli ve třetí třetině téměř žádné šance a určitě je mrzí vyrovnání soupeře jen chvíli před koncem, v nastavených pěti minutách hracího času si ovšem berou výhrou velice rychle pro sebe. Hned první útok v prodloužení končí vstřelenou brankou kalifornského celku, puk za brankovou čáru dostal hostující střelec JOE PAVELSKI, jenž zařizuje bod navíc pro svůj celek. Je tedy rozhodnuto, po napínavém závěru známe vítěze klání. Asistence: Brent Burns, Joe Thornton.
    58:38 Joe COLBORNE - 1:1
     
    58:38
    Calgary právě vstřelilo branku!
    No tak se přeci jen nakonec domácí Calgary Flames dočkali, radost v aréně je samozřejmě obrovská, protože po více jak dvou třetinách velikého tlaku a šancí se Plameny konečně dočkaly. A samozřejmě nebudeme vůbec daleko od pravdy, když budeme tvrdit, že hráči v červených trikotech si vyrovnání opravdu zasloužili. Euforii v hale zařídil JOE COLBORNE, který poslal puk za doposud bezchybného Martina Jonese. Uvidíme, zda se ještě někdo prosadí v základní hrací době, ale pravděpodobně dnes uvidíme prodloužení. Zajímavý závěr. Asistence: Mark Giordano.
    01:56 Brent BURNS - 0:1
     
    01:56
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Jak se ve sportu říká, když nedáš, tak dostaneš! A to se nyní opravdu potvrdilo, protože poté, co Calgary Flames neproměnili velikou šanci na hostujícím brankovišti, tak se prosazují San Jose Sharks a unikají do vedení o jeden zásah. Další ze svou výborných střel předvedl obránce BRENT BURNS, který podobným způsobem překvapil už nejednoho gólmana. Zdánlivě méně nebezpečné nahození tak skončilo ve svatyni Ortia a Žraloci se mohli radovat. Uvidíme, jak budou Flames na situaci reagovat, jejich soupeř má aktuálně náskok. Celá akce proběhla poměrně přesně po vhazování, jak to mají Sharks často ve zvyku. Bez asistence.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 59. Colborne (Giordano) – 2. Burns, 61. Pavelski (Burns, Thornton)


    Calgary Flames: Ortio (Hiller) – Brodie, Hamilton, Giordano, Engelland, Jokipakka, Wotherspoon – Gaudreau, Monahan, Frolík – Bouma, Benett, Colborne – Ferland, Backlund, Hathaway – Bollig, Stajan, Jooris
    San Jose Sharks: Jones (Reimer) – Vlasic, Braun, Martin, Burns, Dillon, Polák – Hertl, Thornton, Pavelski – Nieto, Couture, Ward – Spaling, Marleau, Donskoi – Zubrus, Tierney, Karlsson

    Rozhodčí: Meier, Hanson – Berg, Lazarowich

    Diváci: 18 740
    bahis siteleri