CSKA Moskva – N.Novgorod 3:2 (kon.) | Dynamo Moskva – Petrohrad 1:4 (kon.)
konec
CSKA Moskva
3:2 (1:1, 0:0, 2:1) Stav série: 4:1
Torpedo Nižnij Novgorod
Úterý 15.03.2016, 17:30 • CSKA Universal Sports Hall • Play-off KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.
     
    Zdravím všechny hokejové fanynky a fanoušky. Vítejte u dnešního zápasu čtvrtfinále play-off ruské nejvyšší hokejové soutěže KHL mezi CSKA Moskva a Torpedo Nižnij Novgorod.
     
    CSKA Moskva

    CSKA Moskva skončila po základní části v tabulce Západní konference na první příčce se stosedmadvaceti body. Následně v osmifinále play-off narazila na slovenský tým Slovan Bratislava, který dokázali porazit 4:0 na zápasy. Nyní se ve čtvrtfinále utkávají právě s Novgorodem. Po čtyřech odehraných zápasech zatím vedou 3:1. Dnes se tak pokusí ukončit tuto sérii a postoupit už do semifinále!

    Posledních 5 zápasů

    Nižnij Novgorod – CSKA Moskva 3:5
    Nižnij Novgorod – CSKA Moskva 1:3
    CSKA Moskva – Nižnij Novgorod 5:1
    CSKA Moskva – Nižnij Novgorod 1:2
    Slovan Bratislava – CSKA Moskva 1:3
     
    Torpedo Nižnij Novgorod

    Nižnij Novgorod skončil po základní části v tabulce Západní konference na sedmé příčce se sto body. Následně v osmifinále play-off narazil na finský tým Jokerit Helsinky, který dokázal porazit 4:2 na zápasy. Nyní se ve čtvrtfinále utkávají právě s CSKA Moskva. Po čtyřech odehraných zápasech zatím prohrávají 3:1 na zápasy. Dnes se tak pokusí odvrátit "matchball" a prodloužit tak ještě tuto sérii minimálně o jeden zápas.

    Posledních 5 zápasů

    Nižnij Novgorod – CSKA Moskva 3:5
    Nižnij Novgorod – CSKA Moskva 1:3
    CSKA Moskva – Nižnij Novgorod 5:1
    CSKA Moskva – Nižnij Novgorod 1:2
    Nižnij Novgorod – Jokerit 3:2
     
    Poslední 3 vzájemná utkání

    Nižnij Novgorod – CSKA Moskva 3:5
    Nižnij Novgorod – CSKA Moskva 1:3
    CSKA Moskva – Nižnij Novgorod 5:1
    Sestřih gólů z minulého utkání. Podaří se i dnes CSKA porazit svého soupeře a ukončit tak tuto sérii?

    13/03/16 "Торпедо" – ЦСКА 3:5 (обзор матча)

    Zveřejnil(a) Хоккейный клуб ЦСКА Москва dne 13. březen 2016
     
    Československá stopa v utkání

    Ani v jednom z týmů nepůsobí žádný český nebo slovenský hokejista, proto československou stopu toto utkání mít nebude.
     
    Jak si oba týmy povedou v dnešním duelu, se dozvíme v pozdějších večerních hodinách. Ze zápasu je pro Vás připraven online přenos, kterým Vás mile ráda provedu. Takže o nejdůležitější momenty a také videa z gólových příležitostí tak rozhodně nepřijdete. Přeji tedy všem příjemnou počtenou a hokejovou zábavu.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    CSKA Moskva: Sorokin (Fasth) – Děnisov, Zajcev, Naumenkov, Kutuzov, Ožiganov, Pivcakin, Panin – Radulov, Ljubimov, Tělegin – Petrov, Da Costa, Platt – Žarkov, Pihlström, Andronov – Mamin, Juňkov, Hjalmarsson – Košelev

    Torpedo Nižnij Novgorod: Birjukov (Proskurjakov) – Jegoršev, Aljajev, Sergijenko, Osipov, Pepeljajev, Budkin, Makarov – Daugavinš, Sjomin, Frolov – Ashton, Galuzin, Žerděv – Videll, Kosticyn, Kuljomin – Klingberg, Iljin, Dvurečenskij

    Rozhodčí: Anisimov, Bulanov – Šichanov, Raming.
     
    Ještě jednou hezký podvečer všem příznivcům ledního hokeje, zejména pak ruské KHL. Na ledě v CSKA Universal Sports Hall aréně právě probíhá ceremonie před dnešním šestým duelem této série.
     
    Nyní bude halou v Moskvě znít hymna ruské federace.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:16
    Nikita Zajcev hned po vhazování zavezl kotouč do útočného pásma, ale přihrávka na modrou čáru byly příliš dlouhá. Puk tak skončil ve středu hřiště a domácí tak musí pásmo opustit.
     
    00:55
    Domácí už jsou ale v útočném pásmu znovu a před brankou Birjukova zahrozil první střelou Stéphane Da Costa. Jeho přízemní střela však skončila v lapačce hostujícího gólmana.
     
    01:36
    Na druhé straně zamířili vůbec poprvé do útoku také hosté z Novgorodu, ale jejich slibně se rozvíjející akce velmi rychle skončila. Dopustili se totiž postavení mimo hru, která se stěhuje zpět do středního pásma.
     
    01:48
    Radulov pálil z velmi těžkého úhlu. Ze strany levého kruhu vyslal jedovatou střelu, ale dorážka Tělegina svůj cíl nenašla.
     
    02:42
    Carter Ashton spěchal za kotoučem, který do útočného pásma nahodil Aljajev, ale nakonec na puk nedosáhl. Ten si přebrala domácí obrana a zaváží ho pryč z vlastního pásma.
     
    03:54
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Z nenápadné akce zahrozili hosté a je z toho vedoucí branka. VJAČESLAV KULJOMIN se natáhl pro puk na levém kruhu a odtud ho vzdušnou střelou napálil přímo do pravého horního růžku domácí branky. Skóre tedy otevírají hosté, kteří se dostávají do vedení. Asistence: Jurij Sergijenko, Daniil Iljin.
    03:54 Vjačeslav KULJOMIN - 0:1
     
    05:34
    Domácí hokejisté se snažili o rychlý kontr, ale rána Radulova skončila na hrudi brankáře Novgorodu. Ten tak raději přerušuje hru a vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    06:08
    Hosté se tlačí do dalšího útoku, jsou nyní na koni po tom, co rychle vstřelili svou úvodní branku. Začali se také hodně ozývat domácí příznivci, kterým se pochopitelně současný stav nelíbí.
     
    07:10
    Rána Alexeje Pepeljajeva končí na pozorném Sorokinovi, jenž si připsal důležitý zákrok. Hosté jsou znovu hodně vidět a snaží se své vedení navýšit.
     
    07:44
    Radulov vyhrál vhazování v útočném pásmu a Moskvané nyní kombinují před Birjukovem. Ten je zatím ale neprostupný stejně tak jako obrana jeho týmu.
     
    08:14
    Torpedo je znovu u puku a rozvíjí další útočnou akci. Do pásma poslal puk Daugavinš, ale nikdo tam nebyl připravený.
     
    09:05
    Po chybě ve vlastním pásmu přišli domácí znovu o kotouč, který mají nyní ve své moci hosté a odvážejí ho do útočného pásma.
     
    09:30
    Rušno bylo nyní před brankou Novgorodu. Tam zahrozila druhá domácí formace. Plattova přihrávka na Da Costu však byla nepřesná a puk si tak raději přebírá Birjukov.
     
    10:00
    Galuzin pálil z levého kruhu a jen díky zákroku Sorokina hosté nevedou o dva góly. Jeho zákrok byl nyní opravdu povedený a hlavně pohotový.
     
    10:06
    Ani další útok domácích nekončí žádnou střelou. Opět se CSKA nedařilo a svou vlastní chybou tak přichází o kotouč. Ten si přebírají hosté a míří do protiútoku.
     
    11:56
    Sergej Kosticyn dostává dvě minuty za sekání a nabízí tak domácímu celku první přesilovou hru.
     
    12:50
    Domácí ženou svůj tým kupředu, ale přesilovka se zatím CSKA vůbec nedaří. Po nepřesnostech v útočném pásmu se nakonec dokázali hosté osvobodit.
    Využije CSKA "mečbol"?

    Souboje CSKA s Novogorodem jsou velmi vyhocované, a jinak tomu nebude ani v dnešním pátém zápase těchto dvou soupeřů! Moskevský celek vede 3:1 na zápasy, a dnes může potvrdil svůj postup do finále konference!

    Zveřejnil(a) KHL CZ/SK dne 15. březen 2016
     
    13:22
    Další chyba domácích, toho využívají opět hosté, kteří posílají puk až před domácího brankáře Sorokina.
     
    13:56
    Hosté jsou už v plném počtu.
     
    14:31
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Krátce po návratu hostujícího hráče z trestné lavice domácí udeřili. SIMON HJALMARSSON si převzal kotouč v blízkosti hostující branky a poté svou střelou překonal Birjukova. Je vyrovnáno a začíná se tedy znovu od začátku. Asistence: Michail Juňkov, Michail Naumenkov.
    14:31 Simon HJALMARSSON - 1:1
     
    16:00
    Na tvářích hráčů CSKA je vidět úleva. Po vyrovnávací brance nyní převzali iniciativu a ženou se znovu před hostující svatyni.
     
    16:16
    Roman Ljubimov se natlačil před Birjukova a snažil se ho bleskurychle prostřelit. Jenže brankář Novgorodu vytasil další efektní zákrok a drží svůj tým.
    Vadim Šipačjov táhne Petrohrad a na svém kontě má dvanáct bodů!

    Vadim Šipačjov nasbíral za devět zápasů celkem dvanáct bodů (7+5) a je společně s Linusem Omarkem nejproduktivnějším hráčem play-pff! Ruský reprezentant navíc v posledním zápase s Dinamem vstřelil hattrick!

    Zveřejnil(a) KHL CZ/SK dne 15. březen 2016
     
    16:33
    Následuje komerční přestávka.
     
    16:54
    Na druhé straně se ke střele z levého kruhu napřáhl Dmitrij Sjomin, ale Sorokin včas sklapl betony a neinkasoval. Stále je tak stav nerozhodný.
     
    17:21
    Další nebezpečný průnik do útočného pásma předvedli hosté, ale tam záhy o kotouč přicházejí. Obránce Děnisov totiž obral Žerděva o kotouč a zaváží ho ven z pásma.
     
    17:56
    Jedovatou střelu od modré čáry vyslal domácí Nikita Zajcev, ale černou gumu zachytila hůl jednoho z obránců hostí a puk tak změnil směr. Další akce brankou nekončí.
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta první třetiny.
     
    19:06
    Maxim Mamin po vhazování v útočném pásmu střílel za obranou Novgorodu, ale puk propasírovat do branky hostí nedokázal. Nicméně domácí v útoku ještě zůstanou.
     
    19:31
    Znovu Mamin střílel v předbrankovém prostoru Torpeda, ale Birjukov si připsal další důležitý zákrok.
     
    19:40
    Domácí Košelev dostává dvě minuty za hrubost a je tu přesilová hra pro hosty.
     
    19:55
    Asi poslední akce této části hry. Daugavinš vyslal od levého kruhu přízemní střelu, ale Sorokin si dokázal poradit. Nyní se už zřejmě nic nestane.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    První třetina je minulostí. Viděli jsme v ní dvě branky. Hned v úvodu první třetiny se ujali vedení hosté zásluhou Kuljomina, jenomže domácí hokejisté dokázali srovnat, když se zblízka přesně trefil Hjalmarsson. Druhá třetina bude rozhodně znovu zajímavá. Ta začne přibližně v 18:20.
     
    Statistiky první třetiny

    Střely na branku: 11 – 7
    Zásahy brankářů: 6 – 10
    Vyloučení: 1 – 1
    Bodyčeky: 16 – 8
    Vyhrané buly: 6 – 18
    Využití: 0 – 0
    Oslabení: 0 – 0
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:15
    Druhou třetinu zahájili hosté přesilovkou, kterou dohrávají z první periody. Vladimir Galuzin si nabruslil před Sorokina, ale jeho střela skončila jen těsně vedle jeho branky.
    Dinamo se dnes bude pokoušet v domácím prostředí urvat třetí bod v sérii s Petrohradem!

     
    21:10
    Domácí se poté osvobodili a poslali kotouč až před Birjukova. Novgorod tak musí začínat další útok z hloubi vlastního pásma.
     
    21:40
    Košelov skáče na led a CSKA je tak kompletní.
     
    21:40
    Jenomže hosté si zahrají další početní výhodu. Pihlström vyhodil puk do hlediště a inkasuje dvě minuty za zdržování hry.
     
    22:27
    Hokejisté CSKA se zatím v dalším svém oslabení dobře brání, nyní vyhodil kotouč až před Birjukova Radulov a okamžitě spěchá střídat.
     
    22:54
    Frolov si sjížděl na kruhy, kam pak také zamířila přihrávka od jeho spoluhráče. Jenomže ji Frolov dobře nezpracoval a přichází o kotouč. Další osvobození domácího celku.
     
    23:40
    Další oslabení Moskvané zvládli a nyní jsou už v plném počtu. Pihlström se zapojil do hry.
     
    24:11
    Zatím je hokej z obou stran opatrnější, než tomu bylo v první třetině. V ní byla hra rozhodně rychlejší, než je tomu v posledních minutách.
     
    24:30
    Pihlström nyní v péči lékařů, od Budkina dostal totiž nechtěně bruslí někam v oblasti obličeje a musí tedy zřejmě na šití.
     
    24:51
    Domácí se neprotáhli do pásma hostí a ti tak mohou v klidu založit svou další útočnou akci.
     
    25:34
    Neučesaná hra na obou stranách. Nejprve se do útoku nedostali domácí a na druhé straně si úplně stejně počínali také hosté.
     
    26:11
    Alexander Makarov dostává dvě minuty za podražení a přesilovou hru si nyní zahrají také domácí hokejisté. Strhnou vedení na svou stranu?
     
    26:36
    Moskvané už zakládají svou přesilovkovou akci z hloubi vlastního pásma.
     
    27:32
    Obrovská mela před Birjukovem, který nevěděl, kde je puk. Naštěstí pro něho se k němu nedostal nikdo z domácích, kdo by ho dorazil do poloodkryté branky Novgorodu!
     
    28:11
    Hosté jsou už kompletní a bude se tedy hrát v klasickém počtu.
     
    28:59
    Fanoušci v hledišti se dožadují vedoucí branky, ta však z holí domácích hokejistů nepřichází. Hosté jsou hodně aktivní a velmi pozorně brání svůj předbrankový prostor.
     
    29:10
    Antti Pihlström je už na ledě, zdá se tedy být v pořádku. Nyní se už zapojil do hry.
     
    29:54
    Před hostující branku si sjel Tělegin, ale svou přízemní střelou ho prostřelit nedokázal. Další akce domácích pak končí znovu na pozorném Birjukovovi.
     
    31:03
    Kaspars Daugavinš pálil z prostoru mezi kruhy, ale trefil pouze a jen lapačku Sorokina. Ten poté vyhazuje puk před sebe, kde si ho berou jeho spoluhráči a zbytečně nepřerušuje hru.
     
    31:53
    Andronov svou bekhendovou střelu před Birjukovem nedokázal dotáhnout do konce. Šance to ale byla rozhodně gólová. Birjukov se opět zaskvěl.
     
    32:26
    V rohu kluziště vybojovali kotouč domácí hokejisté a v útočném pásmu tedy zůstanou.
     
    32:32
    Po střele Radulova zaduněl levý beton Birjukova, který si připisuje další pozorný zákrok. Nyní bude následovat krátká komerční přestávka.
     
    33:00
    Série nepřesností, a to z obou stran. Hrálo se převážně ve středu hřiště a nikdo z hráčů se nedostal do bezprostřední blízkosti brankáře soupeře.
     
    33:53
    Hosté nepustili kotouč ze svých holí ve vlastním pásmu a zamezili tak domácím jakékoli ohrožení jejich svatyně. Birkujov tak nemusel vůbec zasahovat.
     
    34:47
    Pokus o útok na domácí straně. Ljubimov našel křižnou přihrávkou Radulova, ale ten následně poté svou střelu poslal do připraveného Birjukova.
     
    35:04
    Další přesilová hra pro hostující Novgorod. Maxim Mamin obdržel dvě minuty za podražení a nyní už pyká na trestné lavici.
     
    36:13
    Delší dobu se drželi hosté v pásmu CSKA, ale nakonec se dokázali domácí vymanit z menšího tlaku a okamžitě po zisku kotouče ho vyhazují až před Birjukova.
     
    37:01
    Dobrá příležitost ke skórování. Jegoršev střílel na Sorokina, ten vyrazil jeho střelu pouze před sebe. Najíždějící Carter Ashton se snažil dorazit puk za jeho záda, ale Sorokin bleskovým semaforem chytá!
     
    37:04
    Mamin skáče na led a jeho tým je už kompletní.
     
    37:40
    Na druhé straně se do úniku dva na jednoho dostali domácí hokejisté, ale Radulovovi sjel puk z čepele, takže se ke střele nakonec vůbec nedostal.
     
    38:08
    Geoff Platt pálil ze střední vzdálenosti, jeho projektil však našel pouze připravenou lapačku Birjukova.
     
    38:48
    Před Hjalmarssonem zívala odkrytá branka, útočník CSKA však nedokázal dobře trefit puk a ten tak skončil těsně vedle ní.
     
    39:00
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny.
    Ilja Sorokin předvádí v play-off výborné výkony! Jak se moskevskému celku bude dařit dnes?

    Brankář CSKA, Ilja Sorokin zasáhl již do sedmi zápasů play-off a hned v šesti případech se jeho tým radoval z vítězství!...

    Zveřejnil(a) KHL CZ/SK dne 13. březen 2016
     
    39:22
    Do jednoho z posledních útoků ve druhé periodě se dostali hosté, ale před brankou Sorokina nic nevymysleli. Domácí tak otáčejí hru na opačnou stranu.
     
    39:45
    Ale ani oni si nedokázali v útoku poradit a v této třetině se už zřejmě nic nestane.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    I druhé dějství je za námi. V něm jsme neviděli ani jednu branku. Několik šancí však k vidění bylo, ale brankáři obou celků své týmy svými pozornými zákroky drží. Zatím je tedy stav stále nerozhodný a uvidíme, co nám přinese třetí třetina, která začne přibližně v 19:15.
     
    Statistiky druhé třetiny

    Střely na branku: 11 – 8
    Zásahy brankářů: 8 – 11
    Vyloučení: 2 – 1
    Bodyčeky: 8 – 6
    Vyhrané buly: 10 – 10
    Využití: 0 – 0
    Oslabení: 0 – 0
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:15
    Sjomin se na levém kruhu napřáhl k mohutné střele, ta ale končí na výstroji Sorokina. Ten tak přerušuje hru a vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    40:36
    Hostující Klingberg dostává dvě minuty za vysokou hůl a domácí CSKA mají tak příležitost strhnout vedení na svou stranu v přesilové hře.
     
    41:24
    Radulov nezachytil odražený puk od brankáře Birjukova a ten tak opustil útočné pásmo. Teritorium hostí musí opustit i pětice hráčů CSKA.
     
    42:17
    Hosté se osvobodili a puk míří až před Sorokina. Torpedo tak šetří cenné vteřinky svého oslabení.
     
    42:36
    Hosté jsou už v plném počtu.
     
    42:40
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Znovu po skončení přesilové hry udeřili domácí. Hosté už byli v plném počtu, ale útok CSKA pokračoval. Na přihrávku Petrova si sjel ROMAN LJUBIMOV a dokázal protlačit kotouč za Birjukovova záda. Domácí hokejisté tak jdou poprvé v utkání do vedení. Asistence: Kirill Petrov, Nikita Pivcakin.
    42:40 Roman LJUBIMOV - 2:1
     
    44:11
    CSKA ožilo a nyní znovu jeho hokejisté roztáčí kolotoč před brankou Birjukova. Ten musel přerušit hru, když lapil střelu Platta.
     
    44:31
    Hosté se dostali do slibné palebné pozice, ale Sergijenko poslal svou střelu z levého kruhu jen těsně vedle domácí svatyně.
     
    45:28
    Domácí se nyní museli bránit několika střelám hostí, nakonec však těsné vedení CSKA uhájil svým zákrokem Sorokin.
     
    45:45
    Puk zmizel z dohledu sudích a ti tak nařizují vhazování ve středovém kruhu.
     
    46:40
    Torpedo se usadilo v útočném pásmu, kde hledal svou přihrávkou Žerděv Galuzina. Druhý jmenovaný ji vyslyšel, ale poté střelecky selhal.
     
    47:31
    Za vlastní brankou sebral puk brankář Sorokin a poslal ho na hokejky svých spoluhráčů. Ti poté míří do útočného pásma.
     
    48:23
    Novgorodští se natlačili do útočného pásma, tam ale zapracovala dobře domácí obrana, která obrala útočníky Torpeda o kotouč a znovu s ním uhání do pásma hostí.
     
    49:06
    Žarkov zasáhl vysokou holí svého soupeře a nyní už sedí na trestné lavici. Hosté mají ideální příležitost srovnat v početní výhodě.
     
    49:15
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Jenže hned v úvodu početní výhody hosté propadli na modré čáře. Juňkov se poté dostal do úniku se SIMONEM HJALMARSSONEM, poté mu předložil přihrávku jak na zlatém podnosu a druhý jmenovaný poté propálil hostujícího brankáře. CSKA se tak ve vlastním oslabení dostali do tříbrankového náskoku. Asistence: Michail Juňkov.
    49:15 Simon HJALMARSSON - 3:1
     
    50:34
    Hosté jsou zaskočení a neví, co na svého soupeře hrát. Domácím se tak už krátí jejich početní nevýhoda.
     
    51:06
    Domácí hokejisté jsou už v plném počtu.
     
    51:24
    Novgorod má necelých devět minut na to, aby s utkáním ještě něco udělal. Pokud zápas skončí výhrou CSKA, hostům tak letos skončí sezóna.
     
    51:55
    Moskvané nyní převzali otěže zápasu a znovu se tlačí před Birjukova. Mají sice dvoubrankové vedení v zádech, ale jsou si vědomi, že pokud udělají chybu, může je to stát gól, který by hosty vrátil do hry.
     
    52:11
    Domácí Panin dostal dvě minuty za sekání a zbytečně tak oslabuje svůj tým. Hosté se mohou dostat Moskvě na dostřel jediného gólu.
     
    53:05
    Zatím jsou však domácí pozorní a své oslabení zvládají. Vyhazují kotouč až před Birjukova a mohou jít vystřídat svou unavenou čtveřici.
     
    53:51
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    A kontaktní branka právě přichází. V přesilové hře si KASPARS DAUGAVINŠ sjel z pravého kruhu blíže domácí brance a vystřelil. Puk se ostřel o pravý beton Sorokina a nakonec se došoural za brankovou čáru. Torpedo je tak zpět ve hře. Asistence: Maxim Osipov, Arťom Aljajev.
    53:51 Kaspars DAUGAVINŠ - 3:2
     
    54:33
    A další přesilovka pro hosty. Zajcev inkasuje dvě minuty za podražení a Torpedo může srovnat.
     
    55:11
    Domácí se osvobozují a puk letí až před Birjukova.
     
    55:58
    Obrovská mela před Sorokinem. Ten po střele Galuzina zachytil kotouč těsně před brankovou čárou a podržel těsné vedení svého celku!
     
    56:33
    Domácí jsou už kompletní a mohou si tak oddychnout.
     
    57:07
    Jenže Novgorod je znovu natlačen před Sorokinem a na něho mířila další jedovatá střela. Jen díky jeho pohotovému zákroku je stále stav takový, jaký je.
     
    57:17
    Za držení si jde na trestnou lavici odpočinou Ashton a je tu přesilovka pro domácí tým.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    58:22
    Závar před brankou Torpeda a v něm Radulov a Ljubimov. Ani jeden z nich však nedokázal propasírovat puk za záda Birjukova.
     
    58:50
    Hosté se pozorně brání a vyhazují puky do bezpečí. Přesilovka domácím zatím nevychází.
     
    59:17
    Hosté jsou už kompletní.
     
    59:45
    CSKA nepustilo zatím hosty do powerplay a má stále puk na svých hokejkách. Vypadá to, že domácí své těsné vedení už uhájí.
     
    59:57
    Torpedo si vyžádalo oddechový čas.
    Trenér ruské reprezentace, Oleg Znarok, pozorně sleduje semifinálové boje, neboť je zde několik hráčů, které by mohl vzít na domácí MS!

     
    59:57
    Hosté to zkouší se šesti bruslaři a bez brankáře.
     
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno. Domácí hokejisté nakonec své těsné vedení 3:2 uhájili a po dnešní výhře nad Novgorodem se tak radují z postupu do finále Západní konference a celkově do semifinále KHL. Nezbývá než domácím pogratulovat k postupu a také smeknout před výkony Novgorodu. Rozhodně se nemusí za nic stydět, favorita několikrát hodně potrápil.
     
    Statistiky zápasu

    Střely na branku: 35 – 24
    Zásahy brankářů: 22 – 32
    Vyloučení: 6 – 4
    Bodyčeky: 33 – 21
    Vyhrané buly: 29 – 39
    Využití: 0 – 1
    Oslabení: 1 – 0
     
    Československá stopa v utkání

    Do tohoto utkání nezasáhl ani jeden český nebo slovenský hokejista. V žádném týmu totiž nikdo nepůsobí.
     
    To je pro tuto chvíli ode mě vše, přeji hezký zbytek dnešního večera a u dalších online přenosů z hokeje se těším na shledanou. (20:00:45)

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 15. Hjalmarsson (Juňkov, Naumenkov), 43. Ljubimov (Petrov, Pivcakin), 50. Hjalmarsson (Juňkov) – 4. Kuljomin (Sergijenko, Iljin), 54. Daugavinš (Osipov, Aljajev)


    CSKA Moskva: Sorokin (Fasth) – Děnisov, Zajcev, Naumenkov, Kutuzov, Ožiganov, Pivcakin, Panin – Radulov, Ljubimov, Tělegin – Petrov, Da Costa, Platt – Žarkov, Pihlström, Andronov – Mamin, Juňkov, Hjalmarsson – Košelev
    Torpedo Nižnij Novgorod: Birjukov (Proskurjakov) – Jegoršev, Aljajev, Sergijenko, Osipov, Pepeljajev, Budkin, Makarov – Daugavinš, Sjomin, Frolov – Ashton, Galuzin, Žerděv – Videll, Kosticyn, Kuljomin – Klingberg, Iljin, Dvurečenskij

    Rozhodčí: Anisimov, Bulanov – Šichanov, Raming
    CSKA Moskva 4 1 N.Novgorod
    #1 Pondělí 07.03.2016 • 15:00
    CSKA Moskva - N.Novgorod 1:2
    #2 Středa 09.03.2016 • 17:30
    CSKA Moskva - N.Novgorod 5:1
    #3 Pátek 11.03.2016 • 17:00
    N.Novgorod - CSKA Moskva 1:3
    #4 Neděle 13.03.2016 • 15:00
    N.Novgorod - CSKA Moskva 3:5
    #5 Úterý 15.03.2016 • 17:30
    CSKA Moskva - N.Novgorod 3:2
    bahis siteleri