Buffalo – Montreal 2:3 (po pr.) | Chicago – Philadelphia 2:3 (kon.) | Edmonton – St. Louis 6:4 (kon.)
Vancouver – Colorado 1:3 (kon.) | Calgary – Winnipeg 4:1 (kon.) | Anaheim – NY Rangers 1:2 (kon.)
konec
Vancouver Canucks
1:3 (1:1, 0:0, 0:2)
Colorado Avalanche
Čtvrtek 17.03.2016, 03:00 • Rogers Arena, Vancouver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:12
    Hra byla přerušena a brankář Ryan Miller zamířil na střídačku! Canucks to v závěru zkouší za dvoubrankového manka bez brankáře.
     
    57:11
    Shawn Matthias se před pár okamžiky málem dostal do samostatného úniku, pod tlakem jednoho z hráčů Vancouveru ale bekhendem v blízkosti brány mezi tři tyče zamířit nedokázal a jeho pokus skončil vedle levé tyče!
     
    54:09
    Bo Horvat se ocitl mezi kruhy pro vhazování ve skvělé střelecké pozici a nikým neatakován se snažil zamířit ke vzdálenější pravé tyči, Semjon Varlamov ale jeho pokus letící těsně nad ledem levým betonem vyrazil mimo!
     
    48:21
    Nechybělo mnoho a Ryan Miller mohl inkasovat po nebezpečném odrazu puku od brusle Bena Huttona v rychlém sledu třetí gól, brankář Vancouveru ale dokázal skvěle zareagovat a na brankové čáře puk vleže zastavil lapačkou!
    45:31 Andreas MARTINSEN - 1:3
     
    45:31
    Colorado právě vstřelilo branku!
    ANDREAS MARTINSEN střílí gól a Avalanche se v úvodu rozhodující části zápasu dostávají do dvoubrankového vedení!! Shawn Matthias našel na pravém křídle Andrease Martinsena, který vypálil z úhlu a mezi betony Ryana Millera puk procedil střelou po ledě do brány. Asistence: Shawn Matthias.
     
    44:47
    Vancouver vytvořil před bránou Semjona Varlamova, který se ocitl v hodně nepřehledné situaci na kolenou, podruhé v zápase velký závar, puk ale za jeho záda dopravit jeho hráči opět nedokázali!
    40:37 Mikkel BOEDKER - 1:2
     
    40:37
    Colorado právě vstřelilo branku!
    MIKKEL BOEDKER střílí svůj druhý gól v dnešním zápase a krátce po začátku třetí třetiny posílá Avalanche do vedení!! Nathan MacKinnon zachytil rozehrávku Canucks a poté přesnou přihrávkou našel Mikkela Boedkera, který se na pravém křídle kolem Bena Huttona protáhl před bránu a v blízkosti pravé tyče zamířil mezi tělo a ruku Ryana Millera. Asistence: Nathan MacKinnon.
     
    34:16
    Brána Semjona Varlamova se po obrovském závaru Vancouveru otřásala v základech, Christopher Tanev se ale prosadit nedokázal!
     
    33:37
    Francois Beauchemin napřáhl v levém kruhu pro vhazování ke tvrdé střele s příklepem, která sice mířila mezi betony Ryana Millera, brankář Vancouveru ji ale po rychlém zakleknutí vyrazil!
     
    30:04
    Dan Hamhuis napřáhl mezi kruhy pro vhazování ke tvrdé střele, která těsně nad ledem mířila mezi betony Semjona Varlamova, ten ale po bleskovém zakleknutí zavřel vrata a jeho pokus zastavil!
     
    28:25
    Francois Beauchemin (COL) dostal menší trest, 2 minuty hákování.
     
    24:50
    Alexandre Grenier byl zřejmě tím hráčem, který tvrdě vypálil z pravého kruhu pro vhazování, Semjon Varlamov ale proti jeho střele mířící do bližšího horního rohu vytáhl skvělý zákrok a levým ramenem ji vyrazil mimo!
     
    24:28
    Christopher Tanev se ocitl u pravé tyče ve skvělé brankové příležitosti a po přihrávce Alexandreho Burrowse z levého kruhu pro vhazování se snažil tečí usměrnit puk do brány, Semjon Varlamov ale jeho pokus levým betonem vyrazil a vzápětí byla hra přerušena kvůli posunuté bráně!
     
    21:46
    Eric Gelinas se ocitl u levé tyče po přihrávce Nathana MacKinnona přes šířku útočného pásma ve velké šanci a bez přípravy pálil na bližší tyč, jeho následný pokus ale skvělý Ryan Miller pravým betonem vykopl mimo!
     
    19:46
    Andrey Pedan (VAN) dostal menší trest, 2 minuty držení.
    13:06 Mikkel BOEDKER - 1:1
     
    13:06
    Colorado právě vstřelilo branku!
    MIKKEL BOEDKER využil velkého zaváhání Canucks a vyrovnává stav utkání bleskově na 1:1!! Avalanche na pravém křídle zastavili vyhození Bena Huttona a Matt Duchene před bránou našel přihrávkou z rohu ledové plochy Jaromeho Iginlu, který jemnou tečí posunul puk na Mikkela Boedkera, a ten z blízkosti zamířil k bližší levé tyči. Asistence: Jarome Iginla, Matt Duchene.
    12:00 Henrik SEDIN - 1:0
     
    12:00
    Vancouver právě vstřelil branku!
    HENRIK SEDIN se prosazuje a přesnou střelou z levého kruhu pro vhazování posílá Vancouver do vedení!! Semjon Varlamov předvedl proti střele Svena Baertschiho skvělý zákrok, jenže proti následné ráně Henrika Sedina z levého kruhu pro vhazování po přihrávce svého dvojčete Daniela do odkryté části brány už byl bezmocný. Druhou asistenci zaznamenal Nikita Tryamkin a během svého debutu v dresu Vancouveru zaznamenal svůj první kanadský bod. Asistence: Daniel Sedin, Nikita Tryamkin.
     
    09:28
    Emerson Etem (VAN) dostal menší trest, 2 minuty držení.
     
    09:18
    Sven Baertschi nebezpečně vypálil z vrcholu pravého kruhu pro vhazování a Semjon Varlamov jeho střelu, při které toho příliš neviděl, po rychlém zakleknutí vyrazil levým betonem!
     
    06:39
    Nathan MacKinnon si u pravé tyče najel na fantastickou přihrávku svého spoluhráče z levého kruhu pro vhazování a poté mohl z blízkosti uklidit puk do prázdné brány, jenže orazítkoval pouze pravou tyč, od níž se kotouč vzápětí odrazil do vzdálenější levé tyče a zpět do hry! To byla stoprocentní šance.
     
    06:13
    Canucks na opačné straně ledové plochy nahodili před bránu Colorada puk, který se nebezpečně odrážel od brusle jednoho z hráčů mezi betony Semjona Varlamova, ten ovšem dokázal skvěle zareagovat a puk za svá záda nepustil!
     
    05:32
    Avalanche na levém křídle rozjeli rychlou akci a v blízkosti levé tyče se dostali do zakončení, Ryan Miller si ale u ní dobře pohlídal prostor a pokus hostů skvělým zákrokem vyrazil!

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 12. H. Sedin (D. Sedin, Tryamkin) – 14. Boedker (Iginla, Duchene), 41. Boedker (MacKinnon), 46. Martinsen (Matthias)


    Vancouver Canucks: Miller (Markström) – Hutton, Tanev, Hamhuis (A), Bartkowski, Pedan, Tryamkin – D. Sedin (A), H. Sedin (C), Grenier – Gaunce, Horvat, Virtanen – Baertschi, Vey, Etem – Burrows, McCann, Vrbata. Hlavní trenér: Willie Desjardins.
    Colorado Avalanche: Varlamov (Pickard) – Beauchemin, Johnson, Holden, Barrie, Gelinas, Bodnarchuk – Grigorenko, Duchene, Iginla (A) – Boedker, MacKinnon, Comeau – Matthias, Soderberg, Martinsen – McLeod (A), Mitchell, Skille. Hlavní trenér: Patrick Roy.

    Rozhodčí: Tom Kowal, Frederick L'Ecuyer – David Brisebois, Greg Devorski

    Diváci: 18426
    bahis siteleri