Buffalo – Ottawa 3:1 (kon.) | Washington – Nashville 4:1 (kon.) | Winnipeg – Chicago 0:4 (kon.)
Calgary – Colorado 3:4 (0:1 po s.n.) | Edmonton – Vancouver 2:0 (kon.) | Anaheim – Boston 4:0 (kon.)
Philadelphia – Pittsburgh 1:4 (kon.) | Minnesota – Carolina 3:2 (2:1 po s.n.) | San Jose – NY Rangers 4:1 (kon.)
konec
Anaheim Ducks
4:0 (2:0, 0:0, 2:0)
Boston Bruins
Sobota 19.03.2016, 03:00 • Honda Center, Anaheim • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    47:26
    Zdeno Chára (BOS) i Clayton Stoner (ANA) pochopitelně dostávají pět minut za rvačku, takže teď na nějakou dobu budou chybět svým celkům na ledové ploše.
     
    29:42
    Anaheim Ducks si zahrají přesilovou hru, a to v délce dvou minut, za katr totiž míří za podražení jeden z hostujících bojovníků. Je to český hokejista David Pastrňák (BOS), jenž teď bude doufat, že jeho celek neinkasuje.
     
    15:01
    Je to tak, opravdu se vylučuje, Anaheim Ducks dostávají trest za příliš mnoho hráčů na ledě a čeká je oslabení v trvání dvou minut. Týmový trest zamířil za katr odpykat David Perron (ANA). Šance pro Medvědy.
     
    12:55
    Vylučovat se bude také na druhé straně barikády a přesilovou hru si tedy vyzkoušejí i hráči Anaheim Ducks. Vyloučen je slovenský obránce z řad Bruins Zdeno Chára (BOS), který dostává trest za nedovolené bránění.
     
    09:18
    Sledujeme také první vyloučení zápasu, přesilovku si zahrají Boston Bruins. Na dvě minuty za sekání je totiž vyloučen domácí hokejista Hampus Lindholm (ANA) a uvidíme, jak si s touto přesilovkou Bostonští poradí.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 3. McGinn (Perry, Getzlaf), 5. Kesler (Cogliano, Silfverberg), 41. Lindholm (Getzlaf), 55. Rakell (Perron, Lindholm)


    Anaheim Ducks: Andersen (Gibson) – Fowler, Despres, Holzer, Lindholm, Stoner, Manson – Perron, Getzlaf, Pirri – McGinn, Rakell, Perry – Cogliano, Kesler, Silfverberg – Ritchie, Horcoff, Garbutt
    Boston Bruins: Gustavsson (Rask) – Chára, Miller, Seidenberg, Liles, Krug, McQuaid – Marchand, Bergeron, Stempniak – Eriksson, Krejčí, Pastrňák – Beleskey, Spooner, Connolly – Ferraro, Acciari, Hayes

    Rozhodčí: Pochmara, Lee – Heyer, Wheler

    Diváci: 16 707
    bahis siteleri