Buffalo – Ottawa 3:1 (kon.) | Washington – Nashville 4:1 (kon.) | Winnipeg – Chicago 0:4 (kon.)
Calgary – Colorado 3:4 (0:1 po s.n.) | Edmonton – Vancouver 2:0 (kon.) | Anaheim – Boston 4:0 (kon.)
Philadelphia – Pittsburgh 1:4 (kon.) | Minnesota – Carolina 3:2 (2:1 po s.n.) | San Jose – NY Rangers 4:1 (kon.)
konec
Anaheim Ducks
4:0 (2:0, 0:0, 2:0)
Boston Bruins
Sobota 19.03.2016, 03:00 • Honda Center, Anaheim • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    54:28 Rickard RAKELL - 4:0
     
    54:28
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Zdá se, že už není třeba váhat nad tím, kdo si dnes odnese vítězství do kabiny po zápase. Kačeři ukazují, že dnes jim vychází úplně vše, na co jen sáhnou a tady je další důkaz. Poměrně dlouho se domácí drželi na své polovině a moc se jim nedařily ani rozehrávky směrem na polovinu Bostonu, ale poté přichází jedna lepší akce a hned se z ní celek ze Západní konference dokázal prosadit. Tentokrát kus černé gumy pohledně pověsil do sítě RICKARD RAKELL, jenž rád převzal nahrávku od Davida Perrona. Teď už by musel Boston hodně spěchat, pokud by chtěl ještě něco udělat s výsledkem tohoto duelu. Asistence: David Perron, Hampus Lindholm.
     
    48:21
    Výborný zákrok Frederika Andersena, který se vytáhl proti Pastrňákově střele. Už to mohlo být jen o dvě branky, avšak gólman Ducks byl proti inkasovaní puku do sítě.
     
    47:26
    Zdeno Chára (BOS) i Clayton Stoner (ANA) pochopitelně dostávají pět minut za rvačku, takže teď na nějakou dobu budou chybět svým celkům na ledové ploše.
     
    47:26
    A hned vzápětí po situaci na brankovišti bitka, do které se pustili domácí Stoner a hostující Zdeno Chára, dva velikáni z obou celků. A trošku překvapivě je to slovenský obránce, kdo tento souboj poměrně rychle prohrál pádem na led.
    40:58 Hampus LINDHOLM - 3:0
     
    40:58
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Máme tu možná rozhodující moment utkání, který může hodně napovědět o tom, kdo si nakonec dnes odnese body z toho duelu. A jak je zřejmé, doposud vše nahrává hokejistům Anaheim Ducks. Kačeři na startu třetí třetiny vsadili na útočnou hru, což se jim velmi vyplatilo a domácí celek donutil Boston Bruins, aby hned v úvodu třetí dvacetiminutovky vyrobili chybu v obraně. Tu nakonec dobře zužitkoval HAMPUS LINDHOLM, který zůstal poměrně dlouho nepokrytý a nakonec celkem v klidu a hlavně přesně posílá kus černé gumy do zařízení brankáře Gustavssona. Musí ale poděkovat za nahrávku Getzlafovi. Asistence: Ryan Getzlaf.
     
    29:42
    Anaheim Ducks si zahrají přesilovou hru, a to v délce dvou minut, za katr totiž míří za podražení jeden z hostujících bojovníků. Je to český hokejista David Pastrňák (BOS), jenž teď bude doufat, že jeho celek neinkasuje.
     
    24:25
    Ryan Kesler a jeho veliká šance, když se Ducks dostali nečekaně do přečíslení dva na jednoho. Kesler ovšem střelou z první těsně minul horní tyčku a druhou branku v zápase zatím neoslavil.
     
    15:01
    Je to tak, opravdu se vylučuje, Anaheim Ducks dostávají trest za příliš mnoho hráčů na ledě a čeká je oslabení v trvání dvou minut. Týmový trest zamířil za katr odpykat David Perron (ANA). Šance pro Medvědy.
     
    13:12
    Hned na začátku přesilové hry Anaheim nastřelil tyčku a byl to nejspíše Corey Perry, kdo ji orazítkoval. Teď měl tedy brankář Gustavsson i velikou porci štěstí.
     
    12:55
    Vylučovat se bude také na druhé straně barikády a přesilovou hru si tedy vyzkoušejí i hráči Anaheim Ducks. Vyloučen je slovenský obránce z řad Bruins Zdeno Chára (BOS), který dostává trest za nedovolené bránění.
     
    09:18
    Sledujeme také první vyloučení zápasu, přesilovku si zahrají Boston Bruins. Na dvě minuty za sekání je totiž vyloučen domácí hokejista Hampus Lindholm (ANA) a uvidíme, jak si s touto přesilovkou Bostonští poradí.
    04:07 Ryan KESLER - 2:0
     
    04:07
    Anaheim právě vstřelil branku!
    A Ducks přidávají také druhý zásah, na nějž nemuseli fanoušci kalifornského celku moc dlouho čekat. Nyní už daleko větší chyba v obraně Boston Bruins a domácí bojovníci jí velmi dobře využili. Znovu se jednalo o moment, kdy došlo k tečovanému kotouči, tentokrát ale střílel někdo jiný, a to konkrétně Andrew Cogliano, jehož pokus protečoval, či spíše došťouchl do zařízení hostujícího mančaftu RYAN KESLER, jenž tak zvyšuje už na 2:0. Této formaci Anaheim Ducks se v posledních zápasech hodně daří a jde vidět, že si hodně věří. Uvidíme, co s tímto výsledkem provedou bostonští muži. Asistence: Andrew Cogliano, Jakob Silfverberg.
    02:51 Jamie MCGINN - 1:0
     
    02:51
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Tak to je poměrně rychlý začátek v podání Anaheim Ducks, který můžeme sledovat hned na startu první třetiny. Zatím se ani jedna strana nedostala do žádné výraznější možnosti, ani teď se nejednalo o jasně gólovou příležitost. Ale brankář hostujícího celku měl i trošku smůly a inkasuje. Kus černé gumy Poslal směrem na klec Corey Perry a jeho ránu z dálky tečoval do klece Boston Bruins JAMIE MCGINN, jenž se prosadil i v předchozím duelu Anaheimu. A tak se Medvědi budou muset snažit dotahovat. Je nutno dodat, že Perry poslal směrem na zařízení velmi kvalitní, možná i trochu točenou střelu. Asistence: Corey Perry, Ryan Getzlaf.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 3. McGinn (Perry, Getzlaf), 5. Kesler (Cogliano, Silfverberg), 41. Lindholm (Getzlaf), 55. Rakell (Perron, Lindholm)


    Anaheim Ducks: Andersen (Gibson) – Fowler, Despres, Holzer, Lindholm, Stoner, Manson – Perron, Getzlaf, Pirri – McGinn, Rakell, Perry – Cogliano, Kesler, Silfverberg – Ritchie, Horcoff, Garbutt
    Boston Bruins: Gustavsson (Rask) – Chára, Miller, Seidenberg, Liles, Krug, McQuaid – Marchand, Bergeron, Stempniak – Eriksson, Krejčí, Pastrňák – Beleskey, Spooner, Connolly – Ferraro, Acciari, Hayes

    Rozhodčí: Pochmara, Lee – Heyer, Wheler

    Diváci: 16 707
    bahis siteleri