Poruba – Ústí n/L 4:0 (kon.)
konec
HC RT TORAX Poruba
4:0 (0:0, 2:0, 2:0)
HC Slovan Ústí nad Labem
Neděle 20.03.2016, 13:30 • RT TORAX ARENA, Ostrava-Poruba • Liga juniorů
Partner:
     
    I přes bezbrankovou první třetinu si porubská juniorka se svým soupeřem z Čech poradila na výbornou a v konečném výsledku nabalila hostujícímu celku na cestu čtyři góly, přičemž domácí gólman Šrámek nedovolil ústecké střídačce se zaradovat ani jednou.

    Od nás je to pro tuto chvíli vše, z RT TORAX ARENY vám tedy už jen přejeme hezký zbytek nedělního odpoledne. (15:27:23)
     
    Konec zápasu.
     
    59:46
    Domácí se ještě snaží využít přesilovky, Kosina je ale ostražitý.
     
    59:24
    Vyloučení v týmu HC Slovan Ústí nad Labem (Milan Janák – 2 min., podražení).
     
    58:14
    Poslední minuty třetí třetiny se odehrávají u brány hostujícího celku.
     
    57:50
    Celek z Čech se sice ještě snaží s výsledkem něco udělat a pod tlakem se několikrát dostali do útočného pásma, i tak to ale vypadá, že Šrámek dnes bude opouštět bránu s čistým kontem.
     
    56:12
    Ozomova střela vyklepala Šrámkovy betony.
     
    55:42
    Po rozehrávce Smrčka svým pádem téměř zalehl puk, následně si hosté vzali puk do své režie. Dostali se s ním sice přes střední pásmo a mířili směrem k porubskému brankáři, toho ale nakonec stejně žádná rána nezaměstnala.
     
    54:29
    Dörnerova střela letí mimo porubskou kasu.
     
    53:17
    Hosté se pod tlakem pokouší něco vymyslet. Navarra zkoušel propašovat puk za Šrámka u pravé tyče, ale kulatý nesmysl se zastavil ještě o vnější stranu sítě.
     
    52:10
    Poruba právě vstřelila branku! Petr Ščurek přihrál na pravou stranu JAKUBU BIALOŇOVI, jenž zametl kotouč od přesouvajícího se Kosinu – 4:0. Asistence: Petr Ščurek, Dominik Moravčík
     
    51:15
    Jeden z porubských útočníků poslal černý kus pryže k ústeckému brankáři, během toho ale sám Kosina nebyl moc pozorný a téměř si sám odkopl puk u pravé tyče za svá záda!
     
    50:54
    Hru zastavuje zakázané uvolnění hostů. Vhazovat se bude po Kosinově pravici.
     
    49:31
    Ke Kosinovi se teď vydal Ballner. Následně ale zjistil, že z pravého kruhu nenajde nikoho, kdo by měl lepší pozici na doklepnutí puku za záda ústeckého gólmana.
     
    49:00
    Poruba právě vstřelila branku! DOMINIK MORAVČÍK si najel na hranici levého kruhu, odkud přesně mířenou střelou uklidil puk ke vzdálenější tyči pod lapačku – 3:0. Asistence: Marek Pěnčík
     
    47:06
    O puk se teď na moment bojovalo u hrazení, následně se jej hosté pokusili dostat ke strážci porubské svatyně. Na úspěšné dokončení už nestačili.
     
    46:44
    Dörnerovo lehké klepnutí do kotouče si Šrámek bez problémů pohlídal
     
    45:02
    Pěnčík unikl hostující obraně a vyjel si směrem ke Kosinovi. Z jeho střely ale navýšení nebude.

    René Chyla

    Soňa Molatová

    Branky a nahrávky: 24. Gola P. (Štěpán, Stupka), 26. Moravčík (TS), 49. Moravčík (Pěnčík), 53. Bialoň (Ščurek, Moravčík)


    HC RT TORAX Poruba: Šrámek (Sroka) – Štěpán (C), Šustala, Ščurek, Široký, Kropka, Hranoš, Jendruš – Gola, Ballner, Gelnar, Moravčík, Bialoň, Stupka, Vilček, Pěnčík, Mládek, Smrčka, Csabala, Kurnik
    HC Slovan Ústí nad Labem: Kosina – Lukota, Macek (C), Husek, Zdvořáček, Michaljičenko, Vytejček – Ozom, Janák, Amirov, Drha, Dörner, Magasnik, Kopta, Navarra

    Rozhodčí: Trombík – Ganger, Konvička (všichni Třinec)
    bahis siteleri