Carolina – Buffalo 2:3 (kon.) | Columbus – Philadelphia 3:2 (1:0 po s.n.) | Montreal – Anaheim 4:3 (kon.)
Ottawa – Washington 2:4 (kon.) | Tampa – Detroit 6:2 (kon.) | Winnipeg – Vancouver 2:0 (kon.)
Minnesota – Los Angeles 2:1 (kon.) | Chicago – Dallas 2:6 (kon.) | Arizona – Edmonton 4:2 (kon.)
San Jose – St. Louis 0:1 (kon.)
konec
Minnesota Wild
2:1 (1:0, 1:1, 0:0)
Los Angeles Kings
Středa 23.03.2016, 01:30 • Xcel Energy Center, St. Paul • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    31:35 Tyler TOFFOLI - 2:1
     
    31:35
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    TYLER TOFFOLI střílí krásný gól a vrací Kings na začátku druhé poloviny utkání zpět do zápasu!! Kings sice nevyužili přesilovou hru, krátce po jejím skončení si ale Tyler Toffoli z levé strany skvěle vybruslil mezi kruhy pro vhazování a poté krásnou střelou zápěstím přes jednoho z hráčů Wild zamířil nad vyrážečkou Devana Dubnyka přesně do levého horního rohu brány. Asistence: Dwight King, Drew Doughty.
    23:13 Mikko KOIVU - 2:0
     
    23:13
    Minnesota právě vstřelila branku!
    MIKKO KOIVU využívá přesilovou hru a posílá Wild do dvoubrankového vedení!! Ryan Suter od modré čáry roztáhl hru doprava na Mikka Koiva, který v pravém kruhu pro vhazování naznačil střelu a poté mezi dvěma hráči Kings zamířil přesně ke vzdálenější levé tyči. Asistence: Ryan Suter, Zach Parise.
    03:46 Erik HAULA - 1:0
     
    03:46
    Minnesota právě vstřelila branku!
    ERIK HAULA se před pár okamžiky vrátil z trestné lavice zpět na led a vzápětí poslal Minnesotu z první střely na bránu do vedení!! Charlie Coyle u levé tyče vypíchl jednomu z hráčů Kings puk a na dlouhou hůl ho přihrál před bránu Eriku Haulovi, který krásným bekhendem zamířil nad pravé rameno Jonathana Quicka přesně do levého horního rohu brány. Krásný gól a Wild vedou 1:0. Asistence: Charlie Coyle, Marco Scandella.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 4. Haula (Coyle, Scandella), 24. Koivu (Suter, Parise) – 32. Toffoli (King, Doughty)


    Minnesota Wild: Dubnyk (Kuemper) – Suter (A), Spurgeon, Scandella, Brodin, Reilly, Dumba – Zucker, Koivu (C), Coyle – Parise (A), Granlund, Jones – Niederreiter, Haula, Fontaine – Porter, Stoll, Schroeder. Hlavní trenér: John Torchetti.
    Los Angeles Kings: Quick (Enroth) – Muzzin, Doughty, Martinez, Schenn, McNabb, Scuderi – Lucic, Kopitar (A), Toffoli – Clifford, Carter (A), Brown (C) – Dowd, Lecavalier, Lewis – King, Shore, Andreoff. Hlavní trenér: Darryl Sutter.

    Rozhodčí: Ghislain Hebert, Brad Watson – Mark Wheler, Brian Mach

    Diváci: 19018
    bahis siteleri