New Jersey – Washington 0:1 (po pr.) | Tampa – NY Islanders 7:4 (kon.) | St. Louis – Vancouver 4:0 (kon.)
Buffalo – Winnipeg 3:2 (kon.) | Detroit – Pittsburgh 2:7 (kon.) | Colorado – Minnesota 0:4 (kon.)
San Jose – Dallas 2:4 (kon.)
po prodl.
New Jersey Devils
0:1 (0:0, 0:0, 0:0 - 0:1)
Washington Capitals
Sobota 26.03.2016, 00:00 • Prudential Center, Newark • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    62:17 CARLSON - 0:1
     
    62:17
    Washington právě vstřelil branku!
    A je hotovo, Washington získává bonusový bod navíc! O vítězství Capitals rozhodl navrátilec do sestavy JOHN CARLSON, který se prosadil parádní dělovkou z voleje po dobrém průniku Jasona Chimery! Brankář Scott Wedgewood byl bez šance. Asistence: Jason Chimera a Marcus Johansson.
     
    62:02
    A mohlo být hotovo! Po neúspěšné kombinaci Smith-Pellyho se Seversonem mířil sám na branku Schmidt, ale nedokázal se trefit mezi tři tyče!
     
    61:11
    Ruská spolupráce v akci. Dmitrij Orlov nabil na volej do zajímavé pozice Ovečkinovi, proti němuž ale skvěle zakročil betonem Scott Wedgewood!
     
    59:29
    Jevgenij Kuzněcov dostal puk před branku, kde operoval Justin Williams. Scott Wedgewood ztratil svou hůl, ale přesto z toho nic nebylo! Obrana zapracovala parádně.
     
    57:44
    Před chvílí byl hrdinou, nyní však chyboval a za to bude pykat! Damon Severson (NJD) fauloval Ovečkina mimo hru a usedá na trestnou lavici za nedovolené bránění. Washington má obrovskou šanci rozhodnout o výhře, po komerční pauze rozehraje přesilovku.
     
    56:47
    Na druhé straně měl obrovskou šanci André Burakovsky! Po jeho pokusu zápěstím však zvonila tyč za zády Scotta Wedgewooda!
     
    47:26
    Devils si zahrají třetí přesilovou hru! Alex Ovečkin (WSH) se totiž provinil podražením Smith-Pellyho ve středním pásmu.
     
    32:23
    Nebezpečí i na druhé straně! Jevgenij Kuzněcov se snažil střílenou přihrávkou vybídnout k zakončení Natea Schmidta, který už byl před odkrytou brankou ale dostatečně tísněný.
     
    32:03
    Zajímavá šance Ďáblů! Andy Greene nahrával před branku na Travise Zajaca, který se dotknul puku. Ten nakonec ale skončil jen na betonu Bradena Holtbyho!
     
    31:36
    Současné vyloučení:
    Vyloučení v týmu New Jersey Devils (Joseph Blandisi – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Washington Capitals (Nicklas Bäckström – 2 min., hrubost).
     
    24:07
    Ďábly čeká druhá přesilovka v utkání. Justin Williams (WSH) se totiž provinil sekáním mimo hru.
     
    22:32
    A další dobré šance Capitals! Mike Richards nebezpečně zakončoval před brankou po neúspěšných pokusech Winnika s Galijevem, jenomže Scott Wedgewood svůj tým podržel!
     
    21:49
    Oba týmy měly dobrou šanci! Nejprve mohl domácí Palmieri jet sám na branku, ale podklouzl a nic z toho nebylo. Na druhé straně přečíslení dva na jednoho zakončoval Beagle, po jehož ráně zazvonila tyčka!
     
    17:54
    Další zajímavá šance Capitals! Po střeleckém pokusu Matta Niskanena od modré čáry se před bránou odrazil kotouč k Jayi Beagleovi, který ale trefil jen přesouvajícího se Scotta Wedgewooda!
     
    10:11
    Tak tohle byla obrovská šance! Alex Ovečkin se po šanci Burakovskyho dostal k odraženému kotouči, měl před sebou odkrytou branku, ale trefil jen obránce Damona Seversona! Ten si v tento moment povedeně zahrál na brankáře.
     
    08:27
    Jevgenij Kuzněcov měl velice zajímavou šanci v předbrankovém prostoru! Byl při tom ale faulován, Vojtěch Mozík (NJD) je vyloučen za podražení.
     
    04:00
    A čeká nás první přesilová hra. Karl Alzner (WSH) se provinil vysokou holí, Devils budou mít výhodu jednoho muže v poli navíc.

    Michal Belšán

    Branky a nahrávky: 63. Carlson (Chimera, Johansson)


    New Jersey Devils: Wedgewood (Kinkaid) – Greene "C", Larsson, Moore, Severson, Warsofsky, Mozík – Blandisi, Henrique "A", Smith-Pelly – Boucher, Zajac "A", Palmieri – Pietila, Kalinin, Sislo – Farnham, Gionta, Ruutu. Trenér: John Hynes.
    Washington Capitals: Holtby (Grubauer) – Orpik "A", Orlov, Alzner, Niskanen, Schmidt, Carlson – Ovečkin "C", Bäckström "A", Williams – Johansson, Kuzněcov, Burakovsky – Chimera, Beagle, Wilson – Galijev, Richards, Winnik. Trenér: Barry Trotz.

    Rozhodčí: O'Rourke, Skilliter – Driscoll, Cormier

    Diváci: 16 514 (vyprodáno)
    bahis siteleri