New Jersey – Washington 0:1 (po pr.) | Tampa – NY Islanders 7:4 (kon.) | St. Louis – Vancouver 4:0 (kon.)
Buffalo – Winnipeg 3:2 (kon.) | Detroit – Pittsburgh 2:7 (kon.) | Colorado – Minnesota 0:4 (kon.)
San Jose – Dallas 2:4 (kon.)
konec
Buffalo Sabres
3:2 (1:2, 0:0, 2:0)
Winnipeg Jets
Sobota 26.03.2016, 18:10 • First Niagara Center, Buffalo • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    44:07 Jack EICHEL - 3:2
     
    44:07
    Sabres právě vstřelili branku!
    Buffalo otáčí vývoj zápasu! Ve středu hrací plochy se k puku dostal JACK EICHEL, který si ho navedl do útočné třetiny a z vrcholu pravého kruhu přesnou střelou nad pravý beton Hutchinsona posílá domácí do vedení! Asistence: Sam Reinhart.
    41:23 Sam REINHART - 2:2
     
    41:23
    Sabres právě vstřelili branku!
    Je vyrovnáno!! Zemgus Girgensons po vyhraném vhazování nejprve nastřelil jen břevno Hutchinsonovy brány. K dorážce se však dostal jeho spoluhráč SAM REINHART, který už neměl problém dostat puk do poloprázdné klece. Asistence: Zemgus Girgensons.
    08:37 Hudson FASCHING - 1:2
     
    08:37
    Sabres právě vstřelili branku!
    Tak to je neuvěřitelné!! Nováček HUDSON FASCHING si to podél levého mantinelu nebojácně namířil do útočného pásma, odkud se vydal přímo k brankáři Jets, kterého zásluhou svého důrazu se štěstím překonal. Asistence: Mark Pysyk, Casey Nelson.
    05:09 Andrew COPP - 0:2
     
    05:09
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Winnipeg navyšuje své vedení!! Po přihrávce Marka Daňa se po pravé straně do útočného pásma vydal ANDREW COPP, který navezl puk až před Johnsona. Neposedný kotouč chvíli poskakoval uvnitř brankoviště a s nechtěnným přispěním obránců Sabres se poroučel až za brankovou čáru. Bez asistence.
    04:27 Nikolaj EHLERS - 0:1
     
    04:27
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Každopádně jsou to právě hosté, kteří se ujímají vedení!! K puku se poblíž střídačky Sabres dostal NIKOLAJ EHLERS, který si to od pravého mantinelu namířil přímo k Johnsonovi a střelou do pravého horního rohu překonal kanadského brankáře. Asistence: Mark Scheifele, Blake Wheeler.

    Filip Melecký

    Branky a nahrávky: 9. Fasching (Pysyk, Nelson), 42. Reinhart (Girgensons), 45. Eichel (Reinhart) – 5. Ehlers (Scheifele, Wheeler), 6. Copp


    Buffalo Sabres: Johnson (Lieuwen) – Gorges (A), Ristolainen, McCabe, Bogosian, Pysyk, Nelson – Kane, Ryan O'Reilly (A), Deslauriers – Girgensons, Eichel, Reinhart – Foligno, Gionta (C), Larsson – Moulson, Legwand, Fasching.
    Hlavní trenér: Dan Bylsma

    Winnipeg Jets: Hutchinson (Pavelec) – Chiarot, Byfuglien, Stuart (A), Trouba, Melchiori, Postma – Ehlers, Scheifele, Wheeler (A) – Armia, Burmistrov, Stafford – Thorburn, Lowry, Halischuk – Petan, Copp, Daňo.
    Hlavní trenér: Paul Maurice

    Rozhodčí: Greg Kimmerly, Garrett Rank – Derek Amell, David Brisebois

    Diváci: 19 070
    bahis siteleri