Česko – Slovensko 1:2 (kon.) | Rumunsko – Rakousko 0:4 (kon.)
konec
Česko
1:2 (1:2)
Slovensko
Sobota 26.03.2016, 11:00 • Sparkassenstadion Gleisdorf, Gleisdorf (AUT) • Kvalifikace mistrovství Evropy do 19 let
    Trenér českého týmu Pavel Malura po zápase
    Pavel Malura po zápase se Slovenskem

    Trenér reprezentace U19 Pavel Malura litoval porážky se Slovenskem 1:2. Přesto ale věří tomu, že jeho tým může na EURO postoupit.

    Zveřejnil(a) Mládežnický fotbal dne 26. březen 2016
     
    Já se s vámi tímto loučím a přeji příjemný zbytek dne! (12:56:20)
     
    Karty rozkryje až odpolední duel. Ten rozhodující úterní mezi Českou republikou a Rakouskem vám přineseme v podrobném textovém přenosu přímo z Gleisdorfu.
     
    Co se týče naděje na postup, není důvod panikařit. Češi stále mají naději na postup, ale situace se výrazně zamotala. O postupové matematice výrazně napoví odpolední duel Rakouska s Rumunskem.

    Už teď je jisté, že budou svěřenci Pavla Malury bojovat v úterním utkání s Rakouskem o postup, ale může se stát, že nebudou mít postup ve svých rukách. V případě úspěchu nemusí stačit ani výhra, ale v této situaci je složité spekulovat.
    Český tým prohrál se Slovenskem 1:2

    Mladí Češi zápas se Slovenskem v kvalifikaci o EURO U19 nezvládli a nakonec prohráli 1:2. Situace ve skupině se tak vý...

    Zveřejnil(a) Mládežnický fotbal dne 26. březen 2016
     
    Bohužel, českému týmu už se nepodařilo dohnat ztrátu a v Gleisdorfu prohrávají se Slovenskem 1:2. Nutno podotknout, že Slováci zlepšili svůj výkon oproti duelu s Rakouskem a po první půli zaslouženě vedli. Po pauze se hra vyrovnala, přesto už Češi s nepříznivým stavem nic neudělali.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Proti výborně bránícímu týmu se jim však nedaří prosadit. Navíc se nepřesnou kombinací zahnali dvakrát do autu.
     
    90+3
    Dlouhý nákop zachytil František Chmiel a vrací míč do varu. Čas běží a Češi už nemají co ztratit. Pojďme, chlapci!
     
    90+3
    Český tým doplácí na přemíru snahy, ze které pramení fauly. Na obranné polovině se jednoho z nich dopustili právě teď.
     
    90+2
    Ve hře se pokračuje i s kulhajícím Dominikem Greifem. Odkop si tedy vezme na starosti jeden z obránců.
     
    90+1
    Český výběr vybojoval závar u slovenské branky, ale míč skončil v zámezí a Dominik Greif žádá po souboji s útočícím hráčem ošetření.
     
    90
    Češi mají minimálně na vyrovnání čtyři minuty!
     
    90
    Po faulu na Samuela Mráze opouští slovenský útočník a autor vedoucí branky hřiště a přenechává svou pozici Filipu Balajovi.
     
    90
    Češi v závěru útočí, ale jejich snahu hatí nepřesná kombinace. Času už moc nezbývá.
     
    88
    Jozef Vajs na sebe hned upozornil, když usměrnil odražený míč nad branku Františka Chmiela.
     
    86
    Před vhazováním českého týmu byla hra přerušena, důvodem byla žlutá karta pro Denise Hornika (SVK).
     
    85
    Samuel Ďurek opouští hřiště, přestože na něj přišel v 38. minutě a přenechává místo Jozefu Vajsovi.
     
    85
    Rychle za sebou se na zemi ocitli dva slovenští hráči a hru přerušil až odkop slovenského brankáře do autu. Následně David Březina jednomu z nich, Jakubu Michlíkovi, důrazně promlouval do duše, že pravděpodobně nemusel ležet tak dlouho.
     
    84
    Slovenský záložník překvapil asi všechny přítomné, když střílel přímo k přední tyči. František Chmiel si ovšem za pomoci svých spoluhráčů dokázal poradit.
     
    83
    Slovensko využilo nepřesné kombinace českého týmu a vybojovalo si vhazování, po němž přišel vysoký centr. V souboji se soupeřem zahrál Matěj Chaluš rukou a Jakub Michlík bude rozehrávat z pravé strany.
     
    82
    Další akci Čechů zastavil pro změnu ofsajd.
     
    81
    Češi nejprve zaútočili po levé straně, kde se dostal k přihrávce do vápna Daniel Trubač, ale trefil pouze bránícího soupeře.
     
    80
    Češi opět vystřídali. Hřiště opustil David Štěpánek a jeho místo převzal Daniel Boček.
     
    79
    Slovensko už podruhé v krátkém sledu zachytilo rozehrávku českého týmu, což ovšem zužitkovalo pouze v ofsajd.
     
    78
    Matěj Pulkrab kombinoval se svými spoluhráči kolem velkého vápna, kde si posunul míč do středu, obešel dva protihráče, ale na třetího vyzrát nedokázal. Na druhé straně zastavil rychlý protiútok zdvižený praporek čárového sudího.
     
    76
    Tentokrát mohl zaútočit český tým, jehož útočná akce ovoce nepřinesla. Útočný faul a rozehrávka Slovenska.
     
    75
    Hra se přesunula o několik metrů na českou polovinu, ale na pravou stranu hřiště, odkud centroval Erik Jirka. Jeho pěkný centr na zadní tyč hlavičkoval jeden z jeho spoluhráčů přímo do náručí Františka Chmiela.
     
    74
    Ondřej Mihálik na polovině hřiště fauloval svého soupeře a na verdikt sudího reagoval velmi podrážděně. Na štěstí pro českého kapitána byl arménský sudí vstřícný a situaci vyřešil pouze důraznou domluvou.
     
    73
    U postranní čáry došlo k souboji hráčů obou týmů. Slovenský hráč si pomohl držením, což hlavní sudí přehlédl a mělo se vhazovat. Čtvrtý rozhodčí Helmut Trattnig ovšem jeho verdikt opravil a český tým bude rozehrávat standardní situaci.
     
    71
    Obrovská šance českého týmu! Dlouhý pas Davida Březiny sklepl Matěj Pulkrab a ještě posunul míč Janu Kuchtovi, který ze stoprocentní šance mířil pouze vedle slovenské branky. To může český tým mrzet.
     
    70
    Českému týmu přímý kop vůbec nevyšel. David Březina posunul míč na Petra Průchu, který měl sice čas, ale z uctivé vzdálenosti mířil vysoko nad.
     
    69
    Samuel Ďurek (SVK) fauloval u postranní čáry jednoho z českých hráčů a dostal za to žlutou kartu, což ho mírně zaskočilo.
     
    68
    Pavel Malura využil volné vteřiny ke střídání. Snaživého Tomáše Ladru nahradil střelec Matěj Pulkrab. Skóruje i ve druhém utkání?
     
    67
    Po souboji s českým útočníkem je ošetřován slovenský hráč. Na hřišti už je zdravotní tým Slovenska.
     
    66
    Důrazný zákrok jednoho z českých hráčů spustil vlnu negativních reakcí z řad slovenských hráčů i fanoušků. Následný přímý kop Slovensko rozehrálo přízemní střelou přímo do středu branky, kde byl pozorný František Chmiel.
     
    65
    Jejich tlak kolem velkého vápna byl zajímavý, leč bez přímého ohrožení Chmielovy svatyně. Hra stále pokračuje na polovině českého týmu.
     
    65
    Z rohového kopu čeští fotbalisté neudeřili a na tahu jsou jejich soupeři. Uvidíme, zda se jim podaří něco vymyslet.
     
    64
    Dnešní utkání sleduje 200 diváků!
    Český tým stále prohrává 1:2

    Český tým U19 musí v kvalifikaci o EURO dohánět manko, když se Slovenskem prohává půl hodiny před koncem 1:2. Průběh zápasu pro vás sledujeme přímo v rakouském Gleisdorfu. Sledujte www.onlajny.com.

    Zveřejnil(a) Onlajny.com dne 26. březen 2016
     
    63
    Češi zahráli parádní protiútok! Tomáš Ladra vedl míč po pravé straně a po několika přihrávkách na hranici velkého vápna vystřelil Ondřej Mihálik, jehož zajímavá střela mířila za pomoci bránícího hráče těsně vedle tyče!
     
    62
    Tentokrát zahrozili Slováci. Jmenovitě se do zajímavé střelecké pozice dostal Samuel Mráz, který si připravil míč a na noze měl svůj druhý gól. Jeho střela byla ovšem zblokována na roh.
     
    61
    To samé ovšem následovalo i podruhé, akorát v opačném gardu. Výhodu český výběr využít nedokázal, protože se o několik vteřin později dopustilu pravé lajny faulu.
     
    60
    Akci po levé straně hřiště v podání českého týmu slovenská obrana odvrátila do autu. Po následném vhazování si oba týmy role vyměnily.
     
    59
    Češi se ve velkém vápně na pár vteřin udrželi, ale místo střely došlo pouze k útočnému faulu českého výběru.
     
    59
    Ondřej Mihálik velmi dobře zakroutil míč k přední tyči, kam se natáhla Dominik Greif. Zasloužený potlesk pro oba aktéry a rohový kop českého týmu.
     
    58
    Navíc budou zahrávat další přímý kop a z velmi slibné pozice přibližně dvacet metrů od branky! Čeká se ovšem na krátké ošetření obou hráčů, kteří souboj podstoupil.
     
    57
    Daniel Trubač ovšem nezahrál standardní situaci vůbec dobře a Češi museli o míč bojovat, což se jim nakonec o fous podařilo.
     
    56
    Útočná převaha skončila v zámezí a odkopem od branky slovenského týmu. Hra se ovšem rychle vrátila na polovinu Slováků, kde budou Češi zahrávat přímý kop ze strany.
     
    55
    Češi pokračují v držení míče na útočné polovině hřiště. K přímému ohrožení Greifovy branky se však zatím nedostali. Slovensko dobře brání.
     
    53
    Svěřenci Pavla Malury si kousek za polovinou hřiště vybojovali faul a standardní situaci. Tu rozehrál Březina přihrávkou po zemi a zpětnou přihrávku už odcentroval na hlavu slovenského hráče.
     
    51
    Na útočné polovině hřiště se dopustil faulu Tomáš Ladra (CZE) a vykoledoval si žluté potrestání.
     
    50
    Český výběr zahrával dva rohové kopy v krátkém sledu a při tom druhém už si nabíhal pro odražený míč Daniel Trubač. Byl u něj ovšem pozdě.
     
    49
    Hanckův centr do vápna spolehlivě pokryl gólman Chmiel.
     
    49
    Po faulu na Jirku budou mladí Slováci kopat přímý kop ze zajímavé pozice. Je to na centr do vápna.
     
    47
    V úvodu druhého poločasu zahrávali slovenští hráči standardní situaci a na dlouhý míč si naskakoval Denis Hornik. Vysoký míč naštěstí pro český výběr nezasáhl a bude se odkopávat od branky Dominika Greifa.
     
    46
    Český výběr vstoupil do druhé půle s jednou změnou. Do utkání už nezasáhne Vojtěch Čmelík a novicem na hřišti je Patrik Růžek.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Druhý poločas bude jistě velmi zajímavý a uvidíme, zda Češi dokáží s výsledkem něco udělat. Vzhledem k postupové matematice by to bylo velmi dobré.
    Po poločase Češi prohrávají 1:2

    Zápas reprezentace U19 proti Slovensku v rámci kvalifikace o EURO je velký boj. Po poločase ale prohráváme 1:2 a musíme tedy po změně stran zabrat! Češi do toho!

    Zveřejnil(a) Mládežnický fotbal dne 26. březen 2016
     
    Rychlý protiútok Slovenska zakončil ofsajd a hvizd sudího. Končí první poločas, do kterého český tým nevstoupil dvakrát nejlépe. Už po šesti minutách inkasoval po penaltě Adriána Kopičára a po třiceti minutách bylo hůř, když se prosadil z rohového kopu Samuel Mráz a zužitkoval pokračující převahu slovenského týmu.

    Hra se následně vyrovnala a ke střeleckým pokusům se dostali také svěřenci Pavla Malury. Jedenáct minut po druhé trefě se jim vydařila standardní situace, když při rohovém kopu neuhlídali soupeři Davida Štěpánka a český záložník vstřelil důležitou kontaktní branku.
     
    45
    První poločas skončil.
     
    45+1
    David Březina pouze posunul míč na svého kapitána, jehož jedovatý centr na malé vápno zkoušelo srazit několik útočících hráčů, ale podařilo se to pouze slovenskému hráči.
     
    45
    Možná ano, arménský sudí nastavil jednu minutu.
     
    45
    Jan Kuchta prodloužil míč na Ondřeje Mihálika a český kapitán vybojoval tečovanou střelou rohový kop. Poslední akce první půle?
     
    45
    Vysoký míč z pravé strany mířil na Samuela Ďureka, který si v souboji s Denisem Granečným počínal nedovoleně. Faul Slovenska.
     
    44
    Zakroucený míč mířil do velkého obdélníku, ale nedostal se k nikomu z českých hráčů, protože jeho trajektorii letu pozorně kontroloval Dominik Greif a vyboxoval míč pryč.
     
    43
    Podobná situace se opakuje na druhé straně, kde si došel pro faul Denis Granečný. K míči se postavil David Březina a pošle ho do vápna.
     
    42
    Hned po rozehrání si Slováci vybojovali standardní situaci, ale dlouhý míč Tomáše Šalaty proletěl pouze za branku. Výkop od české branky.
    41. Radost českých fotbalistů po gólu Štěpánka
     
    41
    Česko právě vstřelilo branku!
    Výborně chlapci! Slovenská obrana ponechala bez dozoru DAVIDA ŠTĚPÁNKA, který oslavil svůj první start na turnaji přesnou trefou z malého vápna – 1:2!
     
    41
    Tomáš Ladra je velmi aktivní, o čemž Slováci dobře vědí a zatím ho dobře zdvojují. Český záložník to má těžké, ale společně s Denisem Granečným vybojoval rohový kop.
     
    40
    Ostravský brankář už musel ven z branky pro vysoký pas a rozehrál rychlý protiútok Čechů.
     
    40
    Tlak slovenského týmu pokračuje častým vhazováním na pravé straně hřiště. František Chmiel je však bez práce.
     
    39
    Slovenský tým se po rozehrání standardní situace dostal až k velkému vápnu, kde si vybojoval další rohový kop. Ten opět česká obrana odvrátila do bezpečí.
     
    38
    Diváci v Gleisdorfu se dočkali prvního střídání, které se zdá být vynucené. Hřiště opustil aktivní Lukáš Mihálik, jehož místo převzal Samuel Ďurek. Těžko říct, zda se jedná o taktický záměr či zranění slovenského záložníka.
     
    37
    Češi následně vybojovali alespoň roh, pro který si musel dojít brankář Slovenska. O několik vteřin později už se Češi dopustili obranného faulu na polovině hřiště.
     
    36
    Ladrovi změna strany očividně svědčí, přesto se mu zatím nedaří vyslat ideální centr. Tentokrát se mu podařilo odcentrovat přes Davida Hancka, ale přízemní centr mířil na penaltový puntík, kde stál pouze bránící hráč.
     
    36
    V české sestavě došlo k menší změně, když si Ondřej Mihálik s Tomášem Ladrou prohodili své strany. Uvidíme, zda to v průběhu utkání přinese ovoce.
     
    35
    Český tým se dere za vyrovnáním, ale stále se nemůže dostat k ohrožení Dominika Greifa. Tentokrát centroval z pravé strany Tomáš Ladra, jehož vysoký míč pouze proletěl nad hlavami všech hráčů ve vápně.
     
    34
    Rychlý protiútok Malurových svěřenců vedl po pravé straně, ale Tomáš Ladra na pozorné obránce nevyzrál. Krátce po něm neuspěl ani Denis Granečný.
     
    33
    Slovenští hráči ve vápně pobíhali zajímavě dokola, ale nakonec to ovoce nepřineslo, protože letící míč odvrátil na přední tyči Matěj Chaluš.
     
    32
    Slovensko bylo za vydatné podpory slovenských fanoušků velmi aktivní a vybojovalo si další rohový kop.
     
    32
    Dlouhý míč prodloužil hlavou Jan Kuchta, ale bohužel pro český tým pouze ke slovenskému obránci. Soupeř může zaútočit.
     
    30
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Bohužel, Slovensko zahrálo rohový kop na jedničku, když se ve vápně nejlépe zorientoval SAMUEL MRÁZ a vysoký míč usměrnil za záda Františka Chmiela. Slovensko získává zajímavý náskok – 0:2!
     
    29
    Na druhé straně zahrozili Slováci, jejichž vysoký míč do obrany nenašel nikoho z hráčů v modrých dresech. Akce slovenského týmu přesto pokračovala a skončila rohovým kopem.
     
    28
    K míči se postavili David Březina s Ondřejem Mihálikem. Po krátké debatě bylo jasné, že bude přímý kop zahrávat první jmenovaný. Jeho tvrdá střela nakonec mířila nad slovenskou branku. Velká škoda pro český tým.
     
    27
    Denis Granečný si na polovině hřiště parádně narazil míč s Ondřejem Mihálikem a vyvezl ho dopředu. Svou akci zmařil nepřesnou přihrávkou na Tomáše Ladru, který však dokázal vybojovat faul a zajímavý přímý kop!
     
    26
    Vojtěch Čmelík se dostal pod tlak napadajícího Samuela Mráze a musel si pomoci se svými spoluhráči. Následný dlouhý míč mířil na ofenzivní hráče, ale akci zastavil ofsajd.
     
    24
    Čeští fotbalisté dobře kombinovali u velkého vápna soupeře. Jan Kuchta sklepl míč Vojtěchu Čmelíkovi, jehož pas odvrátila slovenská obrana pouze k Tomáši Ladrovi. Ten ho dokázal dostat zpět k levému obránci českého týmu, přesto se nezadařilo ani podruhé, když letící míč odvrátil před Mihálikem jeden z bránících hráčů.
     
    23
    Na levé straně došlo k souboji dvou "osmnáctek". Lukáš Mihálik nejprve Denise Granečného obešel, ale český zadák své zaváhání napravil zblokovanou střelou z kopačky slovenského křídelníka.
     
    22
    Češi dostali svého soupeře pod tlak, přesto z něho nic nevytěžili, naopak se na polovině hřiště dopustili faulu. Míč mají v moci Slováci.
     
    21
    Přetažený centr na zadní tyč vracel do vápna Tomáš Ladra a jeho vysoký míč přistál na kopačce Ondřeje Mihálika. Český kapitán následně mířil vysoko nad branku.
     
    20
    Velká šance českého týmu! Jan Kuchta dostal do běhu zajímavou přihrávku, ale jeho střelu vyrazil Dominik Greif. Za míčem se hnal ještě Ondřej Mihálik, ale u souboje byl později, než jeho protihráč – rohový kop.
     
    20
    Češi pobídli soupeře zbrklou rozehrávkou, ale slovenský brejk zastavil další ofsajd.
     
    19
    Zatím sledujeme na hřišti velký boj o každý míč, ale více ze hry mají hráči slovenského týmu. Jejich akci tentokrát zastavil zdvižený praporek.
     
    18
    Češi na polovině hřiště zachytili slovenskou rozehrávku, ale rychlou kombinaci zakončili přihrávkou na svého soupeře. U míče jsou opět Slováci.
     
    18
    Výlet z pravé strany si udělal Denis Granečný, který ve velkém vápně využil zaváhání soupeře, ale po souboji s ním skončil míč za brankovou čárou – odkop Greifa.
     
    16
    Aktivní levá strana slovenského týmu vybojovala roh, který rychle rozehrála a k míči se na hranici velkého vápna dostal Jakub Michlík. Míč však nezkrotil a Čechům se podařilo odvrátit nebezpečí.
     
    14
    V posledních desítkách vteřin se hraje převážně na slovenské polovině, přesto byl Dominik Greif bez práce. Čechům se nedaří najít recept na důslednou obranu Slováků.
     
    12
    Do zajímavé střelecké pozice se dostal český kapitán Ondřej Mihálik. Svou střelu pravačkou ovšem umístil vysoko nad.
     
    11
    Česká obrana rohový kop odvrátila a může zaútočit.
     
    10
    O několik desítek vteřin později zaútočili slovenští mladíci opět po levé straně a na hranici vápna dostal přihrávku Erik Jirka. Jeho dělovka byla zblokována na rohový kop.
     
    9
    Na levé straně dostal zajímavý pas Lukáš Mihálik, ale na hranici vápna dlouho zpracovával míč a jeho následnou přihrávku odvrátil Matěj Chaluš.
     
    8
    Slovensku vlila vstřelená branka čerstvou krev do žil a aktuálně jsou aktivnějším týmem. Česká defenziva zatím odolává.
     
    7
    Pro český tým se nejedná o příliš vydařený úvod zápasu. Svěřenci Pavla Malury tak musí dohánět nepříznivé skóre, zatímco Slovensko poprvé na tomto turnaji vede.
     
    6
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Míč si postavil slovenský kapitán ADRIÁN KOPIČÁR, jenž se při svém rozeběhu zpomalil, zmátl Chmiela a poté poslal míč k pravé tyči – 0:1!
     
    4
    Další centr z levé strany už končí pro český výběr špatně. Čmelíkovi spadl ve vápně balon na ruku, což znamená jediné – penaltu pro Slovensko!
     
    3
    Na druhé straně se české obraně podařilo odvrátit centr z levé strany hřiště. Oba týmy vstoupily do zápasu velmi aktivně.
     
    2
    První útočnou akci si vytvořili Češi, když vedli akci středem hřiště. Pas za obranu na nabíhajícího Mihálika byl ovšem příliš dlouhý.
     
    1
    Arménský sudí zahájil utkání, v němž čeští fotbalisté nastoupili v bílé kombinaci, zatímco Slováci oblékli modré barvy.
    1. Český národní tým na začátku zápasu
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Česko: Chmiel – Granečný, Březina, Chaluš, Čmelík – Štěpánek – Mihálik (C), Průcha, Trubač, Ladra – Kuchta.
    Náhradníci: Stejskal – Růžek, Boček, Pulkrab, Šašinka.

    Slovensko: Greif – Šalata, Kopičár (C), Horník, Hancko – L. Mihálik, Michlík, Vaclavík – Jančo, Mráz, Jirka.
    Náhradníci: Jakubech – Ďurek, Krč, Balaj, Vajs.

    Rozhodčí: Z. Hovhannisjan (ARM) – A. Ghuščjan (ARM), D. Trampusch (AUT).
     
    Ještě jednou vás zdravím z rakouského Gleisdorfu. V deštivém počasí se vše schyluje k federálnímu derby mezi Českou republikou a Slovenskem.
    Fotbalisté Česka se pilně chystali na Slovensko
    Trénink U19 v Dietersdorfu

    Čeští mladíci věkové kategorie U19 měli dnes pouze trénink a chystali se na sobotní zápas proti Slovensku v rámci kvalifikace o EURO, které proběhne v červenci v Německu.

    Zveřejnil(a) Mládežnický fotbal dne 25. březen 2016
     
    Zatímco českému týmu vyšel zápas proti Rumunsku na jedničku, fotbalisté Slovenska na domácí Rakousko nestačili a podlehli mu 1:3. Jejich šance na postup se tak výrazně snížili, přesto teoreticky mohou ještě do postupových bojů zasáhnout. Zpět do hry by se vrátili pouze za předpokladu, že by dnes vyhráli nad Českem. Dá se tak očekávat rozhodně zajímavé utkání.
     
    Čeští fotbalisté úvodní zápas elitní skupiny kvalifikace o EURO v Německu zvládli, když v rakouském Bad Waltersdorfu vyhráli po dobrém výkonu nad Rumunskem vysoko 3:0. Boje v kvalifikační skupině jsou ale neúprosné a na finálový turnaj postupuje pouze vítěz, a tak musí čeští mladíci hrát na výhru i v dalším kvalifikačním zápase proti Slovensku.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 11:00.

    Aleš Strouha

    Daniel Ryl

    Branky: 41. Štěpánek – 6. Kopičár (pen.), 30. Mráz

    Karty:   51. Ladra (CZE) – 69. Ďurek (SVK), 86. Hornik (SVK)


    Česko: Chmiel – Granečný, Březina, Chaluš, Čmelík (46. Růžek) – Štěpánek (80. Boček) – Mihálik (C), Průcha, Trubač, Ladra (68. Pulkrab) – Kuchta. Trenér: Pavel Malura.
    Náhradníci: Stejskal – Růžek, Boček, Pulkrab, Šašinka.

    Slovensko: Greif – Šalata, Kopičár (C), Horník, Hancko – L. Mihálik (38. Ďurek), Michlík, Vaclavík – Jančo, Mráz, Jirka. Trenér: Milan Malatinsky.
    Náhradníci: Jakubech – Ďurek, Krč, Balaj, Vajs.

    Rozhodčí: Z. Hovhannisjan (ARM) – A. Ghuščjan (ARM), D. Trampusch (AUT)

    Diváci: 200
    bahis siteleri