Nitra – Šaľa 3:0 (kon.) | Sereď – Trnava B 1:0 (kon.) | Žilina B – Pohronie 1:1 (kon.)
Senec – Slovan Bratislava U21 0:1 (kon.) | Borčice – Dunajská Lužná 0:1 (kon.) | R. Sobota – Lok. Košice 1:2 (kon.)
Prešov – Spiš. N. Ves 2:1 (kon.) | MFK Zvolen – Poprad 1:2 (kon.) | Bardejov – Haniska 1:1 (kon.)
FC Košice – Teplička n. Váhom 3:0 (kon.)
konec
FC Košice
3:0 (0:0)
OFK Teplička nad Váhom
sk Sobota 26.03.2016, 15:00 • Štadión Lokomotívy, Košice • MONACObet liga
Předzápasové kurzy
     
    Skončilo sa futbalové stretnutie posledného, 22. kola dlhodobej časti DOXXbet ligy, v ktorom FC VSS Košice poráža OFK Tepličku nad Váhom pomerom 3:0 a upevňuje si tak 1. priečku v tabuľke skupiny Východ.

    Pre minuloročného účastníka najvyššej futbalovej súťaže Slovenska to znamená jediné – výhodnú pozíciu pri priamych bojoch o potup medzi futbalovú elitu, ktoré sa budú odohrávať medzi celkami z celej republiky. Odteraz sa tak 12 najlepších celkov stretne v akejsi nadstavbovej časti, avšak bez ohľadu na to, v akej skupine sa v základnej časti nachádzali.

    S týmto konštatovaním sa už s vami pre dnešok lúčim a ďakujem vám za vašu pozornosť. Prajem vám ešte pekný zvyšok sviatočného dňa. Stretnutím vás sprevádzal Lukáš Pancurák. (16:47:08)
     
    90+1
    Koniec zápasu.
     
    90+1
    Ani tento čas ale nepriniesol už nič zaujímavé, zmena skóre sa nekonala. Zápas sa tak končí, 3 body ostávajú podľa očakávaní v Košiciach.
     
    90+1
    Žltú kartu dostáva Morgan (FC VSS Košice).
     
    90
    Nadstavovať sa bude 1 minúta.
     
    90
    Beží posledná minúta dnešného zápasu. Čakáme už len na údaj o prípadnom nadstavenom čase.
     
    89
    Tak napokon našťastie nie. Zranený hráč je už na nohách a v zápase bude pokračovať. Bude sa ale musieť dostať do tempa hry.
     
    89
    Vyzerá to ešte na zranenie jedného z hostí, snáď to nebude nič vážne.
     
    88
    Lopta je v okolí stredového kruhu, ani jeden z celkov už nemá záujem útočiť. Zdá sa, že Ružinský môže pomaly oslavovať svoje čisté konto v dnešnom stretnutí.
     
    87
    OFK Teplička nad Váhom vyčkáva na vlastnej polovici na záverečný hvizd, budeme zvedaví aj na to, koľko minút sa hlavný arbiter Ihring rozhodne k druhému polčasu nadstaviť.
     
    86
    Zápas sa pomaly blíži k svojmu koncu, zdá sa, že dnes sa už nič podstatné neudeje. Päť minút pred koncom tak môžeme pokojne vravieť, že FC VSS postúpi do nadstavby z prvého miesta.
     
    85
    Striedanie v tíme FC VSS Košice: z ihriska odchádza Mukendi, prichádza Hirjak.
     
    84
    Mulumba Mukendi sa teraz ponáhľal za loptou, jeho šprintérsky súboj s posledným obrancom sa ale napokon ukázal ako zbytočný. Pískal sa totiž ofsajd. Trojica arbitrov dnes dohliada na priebeh stretnutia skutočne pozorným okom.
     
    83
    Z následného rohového kopu už Teplička nad Váhom nevymyslela nič zaujímavé.
     
    82
    Teraz mali ale domáci šťastie, FC VSS totiž prepadol vo vlastných obranných radoch, čo znamenalo okamžitý strelecký pokus spoza vápna. Strela to bola skutočne krásna, Ružinský ju ale včas vytesnil na svoju pravú žrď.
     
    81
    Center na bližšiu žrď odvrátila obrana len na hranicu vápna, to bola ale pre strelca náročná pozícia, preto sa prekopnutiu brány čudovať nemôžeme. Košičanov ale táto situácia mrzieť rozhodne nemusí.
     
    80
    Rohový kop pre FC VSS.
     
    80
    Do konca riadnej hracej doby ostáva ešte 10 minút.
     
    80
    Dnešné stretnutie sleduje 456 divákov.
     
    79
    Sledovali sme viacero nepresností v strede poľa, zdá sa, že ani Teplička nad Váhom už nebude vykazovať prehnanú útočnú činnosť a zvyšok zápasu bude chcieť prečkať bez ďalšieho inkasovaného gólu.
    Stretnutie sa chýli ku koncu
     
    78
    Košičania túto situáciu nezvládli celkom ideálne, FC VSS to totiž skúšal priamou strelou na bránu Kosu, lopta ale preletela priestor troch žrdí.
     
    78
    Striedanie v tíme OFK Teplička nad Váhom: z ihriska odchádza Karasalihović, prichádza Tabak.
     
    78
    A Košice budú zahrávať ďalšiu zaujímavú štandardnú situáciu, faul prišiel tesne pred hranicou pokutového územia!
     
    77
    Oba celky môžu dnes využiť ešte po jednom striedaní, uvidíme, či tak učinia, alebo sa už hráči na ihrisku meniť nebudú.
     
    76
    Striedanie v tíme FC VSS Košice: z ihriska odchádza Takáč, prichádza Gáll.
     
    75
    Striedanie v tíme FC VSS Košice: z ihriska odchádza Jurčo, prichádza Horodník.
    Hľadáme nových redaktorov!


    Portál Onlajny.eu rozširuje rady svojich komentátorov. Ak si z Košíc, zaujíma ťa futbal alebo florbal a chcel by si sa stať športovým novinárom, neváhaj a pridaj sa k nám. Viac informácií TU.
     
    74
    Druhú žltú a následne červenú kartu dostáva Martin Matúš (OFK Teplička nad Váhom).
     
    73
    Tím FC VSS Košice dal gól!
    KAMIL KARAŠ v tejto chvíli krásne prenikol s loptou až do pokutového územia Tepličky nad Váhom, pričom individuálnu akciu zakončoval strelou do protipohybu Kosu. Ten nemal šancu.
     
    72
    Domáci zahrávali štandardnú situáciu dlhým centrom na vzdialenejšiu žrď, kde mala lopta nájsť hlavu jedného z futbalistov FC VSS, Teplička nad Váhom si ale dala na celú situáciu pozor.
     
    71
    Rohový kop pre Košice.
     
    70
    Dvadsať minút do konca zápasu.
     
    69
    K slovu sa hlásila aj Teplička nad Váhom, vysoké center ale nenarobili Košiciam dostatočne veľké problémy na to, aby sa hostia dostali do šance.
     
    68
    Hra teraz po jednej zo svojich hluchých pasáži opäť mierne nabrala na tempe, my veríme, že to nebude len krátkodobý efekt. Pri lopte sú v tejto chvíli Košice, ktoré ju budú chcieť čo najrýchlejšie poslať pred bránu svojho súpera z Tepličky nad Váhom.
     
    67
    A opäť prší. Nuž, zdá sa, že počasie dnes nebude futbalu priať po celých 90 minút zápasu. Nám ostáva len dúfať, že sa na zlom teréne nik z prítomných zbytočne nezraní.
     
    66
    Humorná situácia pri striedaní hostí, náhradný arbiter teraz zabudol vymeniť čísla na tabuli oznamujúcej zenu na trávniku a dvakrát tak požadoval príchod Kabaštu. Celá situácia sa napokon vyriešila k spokojnosti všetkých.
     
    65
    Striedanie v tíme FC VSS Košice: z ihriska odchádza Šmehíl, prichádza Kabašta.
     
    64
    Striedanie v tíme OFK Teplička nad Váhom: z ihriska odchádza Filo, prichádza Martinka.
     
    63
    Zdá sa, že v metropole východu sa umúdrilo aj počasie. Vietor totiž pominul, ani zrážky už pritom nie sú také výrazné. Nič to ale nemení na fakte, že terén je poriadne náročný.
     
    62
    Košice ohli vyhrávať už o tri góly! Zaujímavá prihrávka na pravú stranu pokutového územia priniesla tvrdú strelu priamo do Kosu, ktorý navyše zachytil aj následnú dorážku Košíc!
     
    61
    Janič dobre vie, čo robiť pri situácii jedného proti jednému na vlastnej polovici. Aj preto s centrom smerom dopredu zbytočne neriskoval a dopomohol si Ružinským medzi tromi žrďami.
     
    60
    Do konca zápasu ostáva 30 minút.
     
    59
    Zápas opäť o čosi pokročil, čoraz častejšie sa Košiciam darí získavať voľné lopty v stredovom kruhu a domáci majú, zdá sa, tento zápas už plne pod kontrolou.
     
    58
    Mukendi si teraz pri postrannej čiare narazil loptu s Karašom, druhý menovaný posielal svojmu spoluhráčovi prihrávku do behu, táto však bola príliš dlhá na to, aby ju Mukendi zachytil.
     
    57
    A ďalšie nepresnosti na strane Košíc. Tie sa už nemajú kam ponáhľať.
     
    56
    Tak napokon pomohlo futbalistom OFK až nedorozumenie v útočných radoch Košíc, ktoré v tejto chvíli loptu poslali len do náručia pozorného Kosu.
     
    55
    Košičania zovreli svojho súpera na vlastnej polovici, zatiaľ je to bez strely.
     
    54
    Už-už sa dostával Mulumba Mukendi do podobnej pozície, z akej pred malou chvíľou Jurčo skóroval, v tomto prípade ale prihrávka smerovala len do ofsajdovej pozície, ktorú si postranný arbiter včas všimol.
     
    53
    Po dvoch góloch ale pokračujeme v divácky neatraktívnom futbale. Hoci sa teraz Košice všemožne snažia loptu pretlačiť do okolia pokutového územia svojho súpera, ten má vlastné obranné rady pevne zovreté a nakopávané lopty bez väčších problémov posiela do bezpečia.
     
    52
    V tejto chvíli už nič nenasvedčuje tomu, že by dnes mali Košice prehrať. Domáci futbalisti vkročili do druhého polčasu výborne a dokonalým spôsobom dokázali zaskočiť svojho súpera. Ten to bude mať už len veľmi, veľmi ťažké.
     
    51
    Tím FC VSS Košice dal gól!
    Dámy a páni, tak toto bola exkluzivita v priamom prenose! Košičania teraz využili dieru v obrane svojho súpera a vysunuli Takáča, ktorý si ešte zasekol Kosu vo vápne, nechal ho padnúť na trávnik a následne už mohol DALIBOR TAKÁČ pohodlne skórovať.
     
    50
    OFK ale kožu lacno nepredá. Dokazoval to aj v tejto chvíli, kedy Matúš postupoval s loptou smerom dopredu, napokon ju ale poslal len na nohu svojho súpera.
     
    49
    My pritom musíme spomenúť, že za súčasného stavu majú Košice pred druhým Prešovom náskok už troch bodov, čo by znamenalo, že si definitívne upevnili prvú priečku tabuľky,
     
    48
    A Košice môžu byť hneď pokojnejšie. Presne gól môže byť tým správnym impulzom, ktorý by domácim futbalistom mohol dopomôcť zvládnuť zvyšok zápasu.
     
    47
    Tím FC VSS Košice dal gól!
    Loptu si na biely bod postavil PAVOL JURČO, ktorý ju poslal do opačnej strany, ako sa Kosa hádzal a bezpečne tak premenil pokutový kop.
     
    47
    Žltú kartu dostáva Mravec (OFK Teplička nad Váhom).
     
    47
    Bola nariadená penalta v prospech Košíc!
     
    46
    Do druhého polčasu vstúpili oba celky bezo zmien na trávniku. Bude teda zaujímavé sledovať, kedy sa tréneri Košíc, respektíve OFK, odvážia na vykonanie zmien na hracej ploche. Obaja môžu stále vystriedať troch futbalistov.
     
    46
    O úvodný výkop druhého polčasu sa nám postarali svojím výkopom futbalisti FC VSS Košice. Tí sa do poslednej časti dnešného zápasu budú chcieť vydať zo zabezpečenej defenzívy, kam aj napokon posielajú svoju krátku prihrávku.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    Skončil sa prvý polčas dnešného zápasu medzi Košicami a Tepličkou nad Váhom, po 45 minútach hry môžu byť s predvedenou hrou o čosi spokojnejší domáci futbalisti, tí sa ale strelecky nepresadili. Do druhého polčasu je tak všetko otvorené.

    Druhý polčas sa začne približne o 16:00.
     
    45
    Prvý polčas sa skončil.
     
    45
    Čakáme už len na údaj o nadstavenom čase.
     
    44
    Minúta do konca prvého polčasu, hrá sa prevažne v okolí stredovej čiary, ani jeden z celkov sa v tejto chvíli nepreukazuje zvýšenou útočnou aktivitou.
     
    43
    Žltú kartu dostáva Morgan (FC VSS Košice).
     
    43
    Navyše, nízky center dokázali Košice bez väčších problémov odvrátiť ďaleko od pokutového územia stráženého pozorným Ružinským. Zdá sa, že v prvom polčase sa už gólu nedočkáme.
     
    42
    Štandardná situácia pre OFK, tentokrát však bude lopta letieť len z ich vlastnej polovice ihriska.
     
    41
    Ak by sme mali vybrať najlepšieho futbalistu prvého polčasu, bolo by to veľmi náročné. Nepochybne by sa ale víťazom stal jeden z dvojice Morgan – Drame, ktorí o sebe dnes vedia a posielajú si skutočne krásne krížne prihrávky.
    Stretnutie je v plnom prúde
     
    40
    Od konca prvého polčasu nás delí ešte približne 5 minút, pochopiteľne, ak neberieme do úvahy prípadný nadstavený čas. Ten by však nemal predstavovať viac ako 1 minútu.
     
    39
    Na opačnej strane sme videli viacero zaujímavých centrov do vápna. Na ten posledný si vyskakoval Kamil Karaš, jeho sklz ale neznamenal vážnejšiu strelu medzi tri žrde.
     
    38
    Ale nedáva. Ťažko teraz možno OFK niečo vyčítať, snaha vyhrať je skutočne obrovská, čo sa prejavuje aj na zvýšenej útočnej aktivite zo strany hostí, z takýchto pozícii ale gól padnúť nemôže.
     
    37
    Teplička nad Váhom zahrávala štandardnú situáciu,, avšak center od stredovej čiary smeroval opäť len do ofsajdfovej pozície. Na takéto situácie si budú musieť dávať hostia väčší pozor.
     
    36
    Domáci futbalisti sa teraz trochu zbytočne tlačili do hlavičkového zakončenia, ešte predtým, než lopta dopadla na trávnik, sa totiž pískal útočný faul.
     
    35
    Rohový kop pre FC VSS Košice.
     
    34
    Košice v tejto chvíli poriadne zovreli svojho súpera v pokutovom území, kde vyslali niekoľko zaujímavých prihrávok, tie ale na gólovú strelu nepretavili.
     
    33
    Mukendi šprintoval za loptou na pravej strane ihriska, tento priestor si ale hostia dokázali včas pokryť a súpera tak do vápna nenechali preniknúť.
     
    32
    Žltú kartu dostáva Matúš (OFK Teplička nad Váhom).
     
    31
    Žltú kartu dostáva Smajlovič (OFK Teplička nad Váhom).
     
    30
    Máme za sebou jednu tretinu z dnešného zápasu, z prvého polčasu ubudlo už 30 minút. Stále platí nerozhodný stav 0:0.
     
    29
    Košičania sa s loptou snažili dostať cez stredovú čiaru, tento priestor bol ale v tejto chvíli prehustený, preto si dokázala dať Teplička nad Váhom na celú situáciu pozor.
    Hľadáme nových redaktorov!


    Portál Onlajny.eu rozširuje rady svojich komentátorov. Ak si z Košíc, zaujíma ťa futbal alebo florbal a chcel by si sa stať športovým novinárom, neváhaj a pridaj sa k nám. Viac informácií TU.
     
    28
    Drame s Morganom si teraz pri postrannej čiare celkom nerozumeli a nedokázali tak presnejšie zakombinovať, napriek tomu si ale druhý menovaný vyslúžil potlesk domácich tribún, keď loptu poslal aspoň do autu.
     
    27
    Mulumba Mukendi šprintoval k voľnej lopte, nevšimol si ale, že jeden z postranných arbitrov signalizoval ofsajd. Vynaložené sily si tak mohol pokojne ušetriť.
     
    26
    Približne 100 členov domáceho fanklubu neúnavne ženie svojich miláčikov vpred. Domácich fanúšikov od futbalu neodradilo ani nepriaznivé počasie a ani fakt, že sa hrá cez sviatočné obdobie.
     
    25
    Toto nebolo vôbec márne, avšak ešte zaujímavejšia situácia sa naskytla na opačnej strane ihriska, kedy chcel po aktivite Joneca skórovať Janič, ktorého rana sa na poslednú chvíľu stočila mimo priestor troch žrdí!
     
    24
    Teplička nad Váhom bude zahrávať rohový kop.
     
    23
    Center z kopačky Morgana smeroval v tomto prípade do stredu vápna, tam si ale najvyššie vyskočil jeden z obrancov Tepličky nad Váhom, ktorý loptu bezpečne odhlavičkoval.
     
    22
    Košice budú zahrávať mimoriadne zaujímavú štandardku, faul prišiel na hranici s pokutovým územím.
     
    21
    Vráťme sa ale k dianiu na trávniku. Teplička nad Váhom sa čoraz častejšie dostáva k lopte na pravej strane ihriska, jedným dychom ale musíme dodať, že tento priestor má domáca obrana výborne pokrytý a súpera do šancí nepúšťa.
     
    20
    Z prvého polčasu ubudlo už 20 minút. Mimoriadne dôležité futbalové stretnutie dnes beží poriadne rýchlo, no tento fakt rozhodne neukrajuje z tempa zápasu. A to je pre jeho ďalší priebeh veľmi dôležité.
     
    19
    Teplička nad Váhom zahrávala svoj priamy voľný kop mimoriadne nepresvedčivo, lopta teraz mala nájsť hlavu Matúša, ten stál ale azda 5 metrov od miesta, kam vysoký center dopadol.
     
    18
    Zápas teraz poriadne stratil na svojom tempe. Hra sa prelieva zo strany na stranu, avšak diváci nesledovali v posledných minútach ani jednu vážnejšiu šancu. Pri lopte sú častejšie Košice.
     
    17
    Zbytočne sa teraz hostia tlačili do zakončenia, opakovaný center znamenal len ofsajdovú pozíciu, ktorú si hráči OFK včas nevšimli. Odkopávať tak bude Matúš Ružinský.
     
    16
    Situácia sa zopakuje ešte raz.
     
    15
    Tak toto je neuveriteľné! Hostia sa rútili do šance až s piatimi futbalistami, ani tí ale nedokázali loptu pretlačiť do brány. Košičania ju s pomocou Ružinského vytlačili na bočnú sieť, bude sa kopať rohový kop.
     
    14
    Dlhý center do stredu vápna hostia dokázali odvrátiť, lopta sa následne už do pokutového územia nevrátila. Zdá sa teda, že nebezpečenstvo je zatiaľ zažehnané.
     
    14
    Rohový kop pre Košice.
     
    13
    Domáci neustále zatláčajú svojho súpera do pokutového územia, navyše, v tejto chvíli sa tam chcel parádnym zakončením prezentovať Morgan, ktorý to skúšal vo vzduchu, avšak loptu netrafil celkom ideálne.
     
    12
    Rohový kop ale v tomto prípade nepriniesol nič zaujímavé. Lopta letí ďaleko od pokutového územia chráneného gólmanom Kosom.
     
    11
    Košičania chceli vyšachovať svojho súpera v obrane, Takáč sa ale v tejto chvíli so svojou strelou možno trochu unáhlil a Teplička tak ranu po zemi zrazila na rohový kop.
     
    10
    Tak napokon nešlo o nič vážne, Morgan zrejme utrpel menšie zranenie pri sklze na mokrom trávniku. V tejto chvíli sa ale zapája do hry, FC VSS nútene striedať nemusí.
     
    10
    Zraneným bol napokon práve Morgan, ktorý krívkajúc zišiel z hracej plochy. Zdá sa ale, že bude v poriadku a do zápasu bude môcť ešte dnes zasiahnuť.
     
    10
    Na hracej ploche teraz musí byť ošetrený jeden z domácich futbalistov, veríme, že to nebude nič vážne.
     
    9
    Aj v tomto prípade smerovala odrazená lopta za hranicu veľkého vápna, kde už na ňu číhal Morgan. Ten sa do nej poriadne oprel, avšak jeho ranu dokázala obrana Tepličky nad Váhom včas zastaviť.
     
    8
    A celá situácia sa zopakuje ešte raz.
     
    8
    Ďalší rohový kop pre FC VSS.
     
    7
    Kosa nebol pri boxovaní príliš presvedčivý, aj preto sa za vápnom dostal k lopte ešte Janič, ktorý neváhal a poriadne sa do nej oprel. Hostia mali šťastie, že strela skončila na pozornej defenzíve.
     
    7
    Košice budú zahrávať rohový kop.
     
    6
    Hra ale na malý moment stratila na tempe. Kapitán Filo chcel loptu potiahnuť do pokutového územia svojho súpera, hostia to ale so svojou aktivitou prehnali a muselo sa tak pískať v ich neprospech.
     
    5
    Hráči OFK sa musia v tejto chvíli pozorne brániť, Košice totiž neustále napádajú ich rozohrávku a poriadne im tak komplikujú život. Hostia sa s loptou nevedia dostať ani len k stredovému kruhu.
     
    4
    Jean-Pierre Morgan teraz zastavil svojho súpera v strede poľa nedovoleným spôsobom, preto bol nútený hlavný arbiter pískať. V tomto prípade ostane futbalista z Francúzska napomínaný len slovne.
     
    3
    Domáci mohli v úvode stretnutia vyhrávať! Košičania sa opäť prezentovali únikom po ľavom krídle, tentokrát ale prišiel center priamo do stredu vápna, strela bez prípravy z tohto priestoru ale minula priestor troch žrdí.
     
    2
    Dopredu sa tak mohli vydať opäť hostia, ktorí sa presúvali stredom poľa, avšak ich zvýšená útočná aktivita nepriniesla niť zaujímavé a k slovu sa tak dostane VSS.
     
    1
    Napokon to ale bola práve Teplička nad Váhom, ktorá sa ako prvá musela brániť. Košice sa totiž po ľavom krídle presúvali pred šestnástku svojho súpera, ich prízemná prihrávka ale adresáta nenašla.
     
    1
    O úvodný výkop sa postarali futbalisti Tepličky nad Váhom. Tí sa pritom s loptou okamžite stiahli do vlastných obranných radov, odkiaľ sa pokúsia čo najrýchlejšie s loptou postúpiť smerom dopredu.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
    Nástup hráčov na trávnik
     
    Košice dnes neponúkajú práve ideálne počasie na futbal. Ručička teplomera sa totiž počas celého dňa nevyšplhala nad úroveň 7°C. Navyše, metropola východu je po celý deň prikrytá hustými mračnami, ktoré v kombinácii s jemným vánkom a dažďom navodzujú ešte nižšiu pocitovú teplotu.
    Predzápasová rozcvička
     
    Vážení priaznivci slovenského futbalu, prajeme vám krásne sviatočné popoludnie. Biela sobota prináša posledné kolo dlhodobej časti DOXXbet igy, v tomto prípade bude domáci FC VSS Košice hostiť futbalistov z Tepličky nad Váhom. Oba celky sa v tejto chvíli pripravujú na hracej ploche.
     
    Úvodné zostavy:

    FC VSS Košice: Ružinský – Jonec, Morgan, Drame, Takáč, Šinglár (C), Tóth, Karaš, Mukendi, Janič, Jurčo
    Náhradníci: Bartko – Vancák, Kubík, Žebík, Gáll, Hirjak, Horodník

    OFK Teplička nad Váhom: Kosa – Smajlovič, Mravec, Dirgas, Petruš, Šmehíl, Tomanica, Matúš, Karasalihović, Filo (C), Oliveira
    Náhradníci: Tabak – Bugala, Martinka, Polanský, Protsyshyn, Kabašta, Stančík

    Rozhodca: Ihring – Tomčík, Poláček – Kačenga.
    Hľadáme nových redaktorov!


    Portál Onlajny.eu rozširuje rady svojich komentátorov. Ak si z Košíc, zaujíma ťa futbal alebo florbal a chcel by si sa stať športovým novinárom, neváhaj a pridaj sa k nám. Viac informácií TU.
     
    Vážení športoví priatelia, srdečne vás pozdravujem z štadióna Lokomotívy, kde sa už o malý moment začne futbalový zápas posledného, 22.. kola DOXXbet ligy. Sily si v ňom zmerajú domáci FC VSS Košice a OFK Teplička nad Váhom.

    Po tom, čo musel FC VSS Košice po finančných problémoch v minulej sezóne opustiť najvyššiu futbalovú súťaž Slovenska, robí všetko preto, aby sa opäť zaradil medzi domácu futbalovú elitu. Jedným dychom pritom musíme dodať, že sa to Košiciam do tejto chvíle darí na výbornú, predovšetkým čo sa tabuľkového postavenia týka. Košice si totiž so ziskom 39 bodov držia na čele tabuľky pre skupiny Východ 2-bodový náskok pred druhým Prešovom. Košičania pritom v aktuálnej sezóne zvíťazili dovedna 12-krát, pričom len v troch prípadoch sa celok z druhého najväčšieho mesta Slovenska musel uspokojiť len s jedným bodov. To, že majú Košice ambíciu vyhrávať, dokazuje aj ich priaznivé skóre 33:15.

    Posledné 3 zápasy Košíc:

    FC VSS Košice – Partizán Bardejov 4:1
    MFK Tatran Liptovský Mikuláš – FC VSS Košice 3:0
    FC VSS Košice – AS Trenčín (Slovnaft Cup) 1:2

    OFK Teplička nad Váhom pred sezónou rozhodne nepatrila medzi favoritov na postup do Fortuna ligy. Preto jej aktuálnu 10. priečku vyčítať nemožno, hoci faktom ostáva, že sa OFK je v tabuľke už len MŠK Rimavská Sobota. Z doterajších 19 zápasov sa Tepličke nad Váhom podarilo vyhrať len 3, pričom v štyroch prípadoch sa celok písaný ako hosťujúci mohol potešiť aspoň z bodu. Pri súčte týchto úspechov sa dostaneme na hranicu 13 bodov, čo predstavuje tretinu z počtu, ktorým sa môže popýšiť v súčasnosti najlepší košický futbalový klub. Skóre hostí činí nepriaznivý pomer 14:35. Futbalisti OFK sa navyše v jarnej časti súťaže do tejto chvíle nedokázali strelecky presadiť.

    Posledné 3 zápasy Tepličky nad Váhom:

    OFK Teplička nad Váhom – 1. FC Tatran Prešov 0:4
    MFK Lokomotíva Zvolen – OFK Teplička nad Váhom 1:0
    OFK Teplička nad Váhom – Partizán Bardejov 0:1
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 15:00.

    Lukáš Pancurák

    Branky: 47. Jurčko (pen.), 51. Takáč, 73. Karaš

    Karty:   43. Morgan (VSS), 90+1. Morgan (VSS) – 31. Smajlovič (TPL), 32. Matúš (TPL), 47. Mravec (TPL)   74. Matúš (TPL)


    FC Košice: Ružinský – Jonec, Morgan, Drame, Takáč, Šinglár (C), Tóth, Karaš, Mukendi, Janič, Jurčo
    Náhradníci: Bartko – Vancák, Kubík, Žebík, Gáll, Hirjak, Horodník

    OFK Teplička nad Váhom: Kosa – Smajlovič, Mravec, Dirgas, Petruš, Šmehíl, Tomanica, Matúš, Karasalihović, Filo (C), Oliveira
    Náhradníci: Tabak – Bugala, Martinka, Polanský, Protsyshyn, Kabašta, Stančík

    Rozhodčí: Ihring – Tomčík, Poláček – Kačenga
    bahis siteleri