Montreal – NY Rangers 2:5 (kon.) | Ottawa – Anaheim 3:4 (po pr.) | Tampa – Florida 2:5 (kon.)
Washington – St. Louis 0:4 (kon.) | Carolina – NY Islanders 3:4 (po pr.) | Toronto – Boston 1:3 (kon.)
Nashville – Columbus 5:1 (kon.) | Calgary – Chicago 1:4 (kon.) | Arizona – Philadelphia 2:1 (kon.)
Los Angeles – Edmonton 6:4 (kon.) | Carolina – New Jersey 3:2 (kon.)
po prodl.
Carolina Hurricanes
3:4 (0:2, 3:0, 0:1 - 0:1)
New York Islanders
Neděle 27.03.2016, 00:00 • PNC Arena, Raleigh • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Islanders vedli, prohrávali a nakonec dotáhli zápas do vítězného konce

     
    Z mé strany je to pro tuto chvíli vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů! Pěkný den! (03:47:25)
     
    Ještě doplním, že PNC Arenu dnes navštívilo 11 636 diváků!
     
    Tři hvězdy utkání:
    1. Cal Clutterbuck (NYI) 2+0
    2. Nikolaj Kuljomin (NYI) 1+1
    3. Jeff Skinner (CAR) 1+0
     
    Je dobojováno, bláznivé utkání je u konce! Islanders vstoupili do zápasu parádně, když si v první třetině díky brankám Okposa a Kuljomina zajistili dvoubrankové vedení! Prostřední perioda však vyšla lépe domácí Carolině! Nejprve snížil Rask, o pět minut později srovnal Skinner a McClement dovršil obrat! Jenže to nebylo všechno! Na začátku třetí části se Clutterbuck prosadil střelou bez přípravy a srovnal na 3:3! V poslední minutě základní hrací doby mohl rozhodnout Lindholm, ale Berube podržel Islanders! Hosté byli lepší také v prodloužení, kde nakonec čtrnáct sekund před koncem rozhodl svým druhým gólem v utkání Clutterbuck!
     
    Konec zápasu.
    64:47 Cal CLUTTERBUCK - 3:4

     
    64:47
    Islanders právě vstřelili branku!
    Tomu se říká smůla! Hosté si zajišťují bonusový bod třináct vteřin před koncem prodloužení! Hrdinou utkání je jednoznačně CAL CLUTTERBUCK! Domácím se nepodařilo odvrátit kotouč z obranného pásma a Brock Nelson jej dopravil právě ke Clutterbuckovi, jež střelou z mezikruží do horního rohu rozhodl o vítězství Islanders! Läcka asi bude hodně mrzet unáhlená rozehrávka! Asistence: Brock Nelson, Nick Leddy.
     
    64:13
    Läck akrobaticky zachytil kotouč a rychle jej vytřepal z rukavice. Jeho spoluhráči záměr moc nepochopili a u puku jsou opět hosté.
     
    63:02
    John Tavares spěchal na branku Caroliny, otočil se s pukem a předal kotouč spoluhráči, jež mohl pálil do prázdné branky, ale přes ležícího obránce nerozhodl!
     
    62:35
    Bailey se řítil sám na domácího brankáře, ale Noah Hanifin se fantasticky vrátil a skvělým zákrokem tělem nepustil soupeře do zakončení!
     
    61:54
    Skinner nahazoval před branku na Jordana Staala! Staal se natahoval po puku, ale přihrávka byla příliš prudká.
     
    61:28
    Nielsen se prodral před domácího brankáře. Dánský útočník mířil mezi betony, avšak Läck včas stačil utěsnit mezírku mezi betony.
     
    60:54
    Tavarsovu střelu z pravého kruhu schytal Jacob Slavin. Domácí brankář zatím může zůstat v klidu. Obránce mu skvěle vypomohl.
     
    60:13
    Cizikas držel kotouč u hrazení. Okamžitě se k němu sjel Slavin, jež jej o puk připravil. Carolina může jít vpřed.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Šedesát minut hry vítěze utkání nepřineslo, uvidíme prodloužení! Hosté vstoupili do třetí třetiny podle svých představ, když po minutě hry vyrovnal Cal Clutterbuck! Poté se obraz hry poněkud uklidnil. V závěru třetí třetiny si domácí vytvořili dobrou možnost, avšak Berube udržel nerozhodný stav. Nyní nás tedy čeká pětiminutové prodloužení 3 na 3! Pokud se nerozhodně ani v něm, přijdou na řadu samostatné nájezdy.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje prodloužení?

    Tipovat můžete do začátku prodloužení.

     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:25
    Mohlo být rozhodnuto! Slavin napálil kotouč na branku Islanders! Před gólmanem hostů ještě clonil Lindholm, který možná ještě dělovku tečoval, ale Berube se roztáhl v brankovišti a nepustil puk za svá záda!
     
    59:12
    Berube vyjel za branku pomoci spoluhráčům s rozehrávkou, což se mu úplně nepovedlo, jelikož Carolina zůstává u kotouče.
     
    58:12
    Hickey přišel k odraženému puku jako slepý k houslím a podle toho také vypadala jeho střela. Dělovka od modré byla hodně nepřesná.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!
     
    57:27
    Po zakázaném uvolnění hostujícího celku se bude vhazovat v útočném pásmu Caroliny. Domácí chtějí rozhodnout o své výhře už v základní hrací době.
     
    57:02
    Jordan Staal projel středem ledové plochy jako nůž máslem a od modré čáry zkusil štěstí zápěstím. Ani jeho projektil nesplnil potřebnou přesnost.
     
    56:28
    Na druhé straně mohl o výhře Islanders rozhodnout John Tavares. Střelu nejproduktivnějšího hráče hostů Läck zpacifikoval lapačkou.
     
    56:00
    Jeff Skinner mohl poslal Hurikány do vedení! Domácí šikula mířil mezi betony hostujícího brankáře, který puk vyrazil před sebe, ale nikdo z druhé vlny už se ke střele nedostal!
     
    55:31
    Hraje se dlouhou dobu bez přerušení. Murphy poslal puk po hrazení, ale za brankou jej sebral Leddy.
     
    54:51
    Pro změnu pálil od modré čáry Hanifin. Jeho rána mířila sice na branku, ale přes shluk těl na brankovišti se k brankáři Islanders nedostala.
     
    54:08
    Gerbe nabil Hanifinovi. Jeho dělovka od modré čáry prosvištěla kolem spojnice břevna a tyče a pouze zaduněla o zadní mantinel.
     
    53:35
    Strome usiloval o puk v rohu útočného pásma, kde se k němu sjeli hned dva obránci a Jacob Slavin jej obratně obral o puk.
     
    53:01
    Skinner přihrál Raskovi, jež s ničím neváhal a od modré čáry vyzkoušel pozornost hostujícího brankáře. Berube vykopl puk betonem do rohu kluziště.
     
    52:30
    Berube raději přikryl kotouč před dojíždějícím útočníkem Caroliny. Hosté už nechtějí udělat chybu, utkání je pro ně hodně důležité.
     
    52:01
    Murphy se proháčkoval středem kluziště do střelecké pozice. Pokus z ostrého úhlu zastavil kolenem Hickey. Carolina chce urvat výhru na svou stranu.
     
    51:15
    Slavin jen nahodil puk do útočného pásma, ale Berube zastavil kotouč za brankou. Ani jeden z týmů si nyní nemůže vytvořit souvislejší tlak.
     
    50:40
    Läck si nepočínal příliš jistě při rozehrávce za brankou. Div, že se k odraženému kotouči neprodral Strome. Carolina měla kus štěstí.
     
    49:49
    Cizikas vypálil z rohu kluziště. Jeho pokus mířil po zemi na brankoviště, kde nebyl nikdo v bílém a Läck jen zkontroloval trajektorii kotouče.
     
    49:12
    Hamonic objel branku a poté se dostal až k modré čáře, kde chtěl vybídnout spoluhráče, avšak Jordan Staal vystihl pomalou přihrávku.
     
    48:21
    Jeff Skinner ukázal své oblíbené vyjetí mezi kruhy a poté vystřelil do horního rohu. Kotouč se od hokejky jednoho z obránců odrazil do ochranné sítě.
     
    48:08
    Slavin nevěděl co s kotoučem, a proto jej zkusil poslat na branku Islanders. Berube měl snadnou práci a dokonce stačil rychle rozehrát.
     
    47:32
    Na druhé straně pálil Tavares. Jeho ránu Läck srazil do rohu kluziště, kde si domácí obránci našli cestu k puku. Zápas nabral na pořádných obrátkách.
     
    47:07
    Jeff Skinner obdržel přihrávku od Staala. Kanadský útočník se krásně uvolnil a vyslal svižnou střelu. Berube zasáhl s jistotou a vyrazil puk do bezpečí.
     
    46:24
    Justin Faulk zahrál trenérovi na nervy! Domácí obránce byl poslední a odvracel kotouč před Kuljominem zadovkou. Naštěstí pro domácí mu to vyšlo.
     
    45:45
    Läck nyní drží Carolinu nad vodou! Nelson vyslal jedovatou střelu z předbrankového prostoru a domácí brankář musel pořádně vymrštit svou vyrážečku.
     
    45:08
    Hickey vypálil okolo obránce. Domácí brankář spatřil puk na poslední chvíli, ale měl štěstí, že letěl do míst, kde se právě pohyboval.
     
    44:36
    Na druhé straně se střeleckým pokusem prezentoval Hainsey. Obránce Caroliny v jízdě provětral lapačku brankáře New Yorku Islanders.
     
    44:23
    Terry je zpátky na ledě! Islanders tuto přesilovku nesehráli vůbec špatně, nicméně skvělý Läck ve spolupráci s obranou udržel skóre nerozhodné.
     
    43:48
    Ryan Strome zamíchal pukem na modré čáře a vyprodukoval prudkou střelu zápěstím. Läck jeho zakončení dobře viděl a udržel puk mezi betony.
     
    43:03
    Jacob Slavin sice zastavil střelu od modré čáry, ale nepodařilo se mu odpravit kotouč do středního pásma. Hosté stále drží modrou čáru.
     
    42:23
    Uvidíme přesilovou hru! Islanders mohou dokonat obrat! Chris Terry totiž vyfasoval dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    42:09
    Läck musel hodně silně držet beton u levé tyče, jelikož Nelson se tlačil před branku. Domácí brankář tentokrát podržel svůj tým.
     
    41:35
    Chris Terry napadal za brankou, ale Islanders i přes jeho účast udrželi kotouč na svých hokejkách. Hosté jsou ve třetí třetině zatím lepší.
    40:30 Cal CLUTTERBUCK - 3:3
     
    40:30
    Islanders právě vstřelili branku!
    Je vyrovnáno! Rozhodčí signalizoval vyloučení, jenže přesilovka k vidění nebude! Casey Cizikas totiž zpoza branky předložil kotouč mezi kruhy a CAL CLUTTERBUCK jej z první napálil do sítě! Asistence: Casey Cizikas, Calvin de Haan.
     
    40:10
    McClement uspěl na úvodním vhazování závěrečné periody. Domácí se vrhli do útoku, ale v rohu hřiště přišli o kotouč.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 01:54.
     
    Střely na branku: 24 – 17
     
    Druhá třetina je u konce! Prostřední dvacetiminutovka pro změnu vyšla dokonale domácímu celku! Po minutě hry totiž snížil Victor Rask, o dalších pět minut později se skvěle zorientoval Jeff Skinner a těsně před polovinou zápasu poslal Carolina do vedení Jay McClement! Islanders byli ve druhé třetině bezzubí a do šaten odcházejí s jednobrankovou ztrátou 3:2!
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:34
    Islanders ještě dostávají šanci na srovnání ve druhé třetině. Po nepřesné přihrávce na Jordana Staala doputoval puk na zakázané uvolnění.
     
    39:00
    Probíhá poslední minuta druhé třetiny!
     
    38:52
    Na druhou stranu spěchali domácí ve třech proti dvěma obráncům! Skinner se zbytečně vytlačil do ostrého úhlu a takřka z brankové čáry už nic nevymyslel.
     
    38:08
    Mohlo být srovnáno! Hosté zamkli Carolinu před Läckem a Bailey pálil do poloprázdné klece! Domácí brankář však předvedl fantastický reflex!
     
    37:45
    Hamonic obkroužil branku Caroliny a poslal pomalou přihrávku mezi kruhy. Nikdo v bílém na puk nedosáhl a Leddy už neudržel pásmo.
     
    37:10
    Jordan Staal se podél hrazení prodral do útočného pásma, kde se otočil a příliš dlouho váhal s přihrávkou. Nakonec se k němu sjel Hickey a obral jej o puk.
     
    36:17
    Prince pálil od modré čáry a Läck se pouze ohlédl za prudkou střelou. Domácí brankář nic neviděl, ale kotouč nakonec prolétl nad brankou.
     
    35:42
    Další nahození na branku Hurricanes prolétlo mimo a od zadního mantinelu se odrazilo na hůl Slavina. Domácí mohou založit útok.
     
    35:27
    Sutter ustál tvrdý souboj za brankou, obkroužil klec Islanders a vyslal prudkou přihrávku na brankoviště. Obrana Islanders ustála i tuto těžkou situaci.
     
    34:39
    Malone předstihl Leddyho a píchl puk na opačnou stranu útočné třetiny. Tam však nebyl nikdo v červeném dresu a Islanders se zmocnili kotouče.
     
    34:07
    Strome si sjížděl na modrou čáru, ale ještě před ním srazil prudkou přihrávku Jacob Slavin. U kotouče jsou domácí bruslaři.
     
    33:48
    Läck musel dávat dobrý pozor! Nahození od modré čáry se od mantinelu vrátilo před branku a Bailey z otočky zkoušel dopravit kotouč za brankovou čáru.
     
    33:12
    Nelson vysprintoval s kotoučem až do útočného pásma, ale tam se nesetkal s podporou spoluhráčů. Nelson tedy puk nahodil za branku.
     
    32:50
    Carolina zůstane před brankou Islanders. Po zakázaném uvolnění se bude vhazovat v obranném pásmu Islanders. Hosté navíc nesmí střídat.
     
    32:30
    Carolina uzamkla Islanders před jejich brankou. Ke střele se nakonec odhodlal Murphy. Jeho projektil vyrazil Berube jen na hole domácích.
     
    31:39
    Skinner si prodloužil pobyt na ledě, ošálil Nelsona a vybídl Raska. Autor úvodní branky Caroliny v zápase pálil na branku, nicméně obrana Isles včas zasáhla.
     
    31:04
    Terry vybídl k nájezdu Jeffa Skinnera. Kanadský hokejista se natlačil před branku, ale nahození bekhendem minulo klec New Yorku Islanders.
     
    30:54
    Okposo v útočném pásmu udržel kotouč a předložil jej na hůl Nielsenovi. Dánský útočník okamžitě vystřelil, jenže Läck se rychle přemístil k levé tyči a ucpal mezeru.
     
    30:18
    Hickey byl nejrychleji u dlouhého kotouče za branku Islanders a uklidňuje hru. Hosté mohou poslat na led čerstvé síly.
     
    29:34
    Mohlo být vyrovnáno! Tavares našel před brankou úplně volného Stroma, který z těsné blízkosti trefil domácího brankáře! Puk se ještě povaloval na brankovišti, avšak Hainsey jej odpálil!
     
    29:15
    Rozhodčí přerušuje hru. Jeden z hráčů New Yorku Islanders zahrál vysokou holí. Vhazovat se bude před gólmanem Islanders.
     
    28:43
    Nash předložil kotouč na modrou čáru, kde se do něj opřel Jacob Slavin. Jeho rána minula branku o pořádný kus, Berube se za pukem jen ohlédl.
    28:01 Jay MCCLEMENT - 3:2
     
    28:01
    Carolina právě vstřelila branku!
    Neuvěřitelné! Carolina otáčí vývoj utkání během osmi minut! Murphy nahodil kotouč od mantinelu, puk se před brankou odrazil na brankoviště, kde jej JAY MCCLEMENT důrazem dopravil za záda hostujícího brankáře! Asistence: Ryan Murphy.
     
    27:23
    Nelson je zpátky na ledě. Pokračuje se v pěti hráčích na obou stranách. Carolina teď jasně kraluje dění na ledové ploše.
     
    27:02
    Hosté málem udeřili v oslabení! Läck zaváhal při rozehrávce a trojice hráčů Islanders si vyměnila kotouč! Nielsen nakonec pálil z ostrého úhlu a Läck jeho pokus vytěsnil ramenem!
     
    26:43
    Victor Rask vypálil od modré čáry. Berube měl sice zakrytý výhled, ale nakonec si našel skulinku, kterou viděl kotouč a zastavil jej betonem.
     
    26:03
    Skinner je na koni! Půl minuty po vyrovnávací brance se Jeff Skinner natlačil před brankáře Islanders a bekhendem málem poslal Carolinu do vedení! Berube zasáhl na poslední chvíli!
    25:34 Jeff SKINNER - 2:2
     
    25:34
    Carolina právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno! Druhá třetina zatím patří Carolině! Domácí znovu vyhráli vhazování v útočném pásmu. JEFF SKINNER vypálil, jeho ránu však Berube vyrazil, ale kanadský útočník dojel kotouč a dopravil jej za brankovou čáru! Asistence: Ron Hainsey, Riley Nash.
     
    25:23
    Síly na ledě se vyrovnají! Dvě minuty za podražení dostává Nelson! Z první přesilovky Islanders tedy nic nebude.
     
    25:19
    Tavares předložil puk na Hamonica, jež se tvrdou střelou opřel do puku, nicméně při svém střeleckém pokusu zlomil hůl. Sudí navíc signalizuje vyloučení.
     
    24:25
    Tavares se prodral přes celé kluziště až mezi kruhy, kde si připravil puk a střelou zápěstím jen o kousek minul branku domácího celku.
     
    24:06
    Uvidíme první přesilovou hru! Hráčská lavice Caroliny je potrestána za hru v šesti hráčích. Dvě minuty za příliš mnoho hráčů na ledě.
     
    23:24
    Kyle Okposo si zkusil obhodit Slavina. Okposovi se kotouč zadrhl a obránce Slavin jej stačil odrazit za branku, kde jej poté vybojoval pro domácí.
     
    23:10
    Skinner posunul puk Raskovi. Střelec první branky Caroliny v utkání si kotouč připravil na střelu a ohrozil hostujícího brankáře. Berube utěsnil mezeru u tyče betonem.
     
    22:43
    Anders Lee poslal kotouč pouze do středního pásma. Domácí jej rychle sebrali a Sutter vyzkoušel střelou od modré čáry pozornost hostujícího brankáře.
     
    22:12
    Domácí do druhé třetiny vstoupili o mnoho lépe než do té první. Nash měl spoustu času na přihrávku, ale Hickey mu puk uzmul.
    20:59 Victor RASK - 1:2
     
    20:59
    Carolina právě vstřelila branku!
    Carolina se dostává zpět do zápasů! Domácí vyhráli vhazování v útočném pásmu. Na střelu od modré ještě Berube dosáhl, ale Terry odvedl před brankou skvělou práci a VICTOR RASK už bez problémů dopravil puk do sítě! Asistence: Chris Terry, Brett Pesce.
     
    20:42
    Boychuk vyhodil puk přes všechny čáry na zakázané uvolnění. Hra se vrátí zpět do obranné třetiny Islanders. Vhazovat se bude po levici Berubeho.
     
    20:10
    Domácí vstoupili do druhé periody vyhraným vhazováním. Carolina se okamžitě natlačila podél hrazení od útočného pásma, kde nyní bojuje o puk.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 00:55 .
     
    Střely na branku: 6 – 9
     
    První třetina je minulostí! Do kabin odcházejí spokojenější hráči New Yorku Islanders. Ti totiž po dvaceti minutách vedou 2:0! Brankový účet dnešního zápasu otevřel už ve druhé minutě Kyle Okposo! Na jeho branku mu přihrával Nikolaj Kuljomin, jež se čtyři minuty před sirénou ocitl v roli zakončujícího hráče a zvýšil vedení Islanders na 2:0!
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:36
    Anders Lee pospíchal kolem hrazení do útočného pásma, nicméně Prince byl o něco rychlejší a přejel přes modrou čáru příliš brzy. Ofsajd, vhazovat se bude ve středním pásmu.
     
    19:00
    Probíhá poslední minuta první třetiny!
     
    18:46
    Domácí si nevěří ani při rozehrávce ve vlastní třetině. Slavin se nyní zbytečně otáčel a Anders Lee jej málem obral o puk před brankou.
     
    18:18
    Lindholm si vyměnil kotouč s Jordanem Staalem. Staal se prodíral mezi kruhy, ale skvělou defenzivní práci odvedl Tavares, jež jej o kotouč připravil.
     
    17:40
    Murphy čeká za brankou na vystřídaní spoluhráčů. Carolině už v první třetině mnoho času na vstřelení kontaktní branky nezbývá.
     
    17:11
    Na Cizikasovu práci se snažil navázat Clutterbuck. Ten však neustál tvrdý souboj s Hanifinem a odevzdal puk na hole domácího celku.
     
    16:35
    Carolina je po další obdržené brance jako opařená. Na ledě jsou všude dříve hráči v bílých dresech. Cizikas nyní operuje v rohu útočného pásma.
    15:55 Nikolaj KULJOMIN - 0:2
     
    15:55
    Islanders právě vstřelili branku!
    Je to 2:0! Hodně nešťastná situace pro domácí celek! Domácí vyhráli vhazování v útočném pásmu, jenže po sražené střele se do úniku dostal NIKOLAJ KULJOMIN a střelou pod víko navýšil vedení Islanders! Bez asistence.
     
    15:39
    Na druhé straně o sobě dal vědět John Tavares. Útočné eso celku z New Yorku si připravilo kotouč na levém kruhu a tvrdou střelou minulo branku.
     
    15:05
    Murphy vyslal vpřed vysoký oblouček, u nějž byl nejrychleji Cizikas. Útoky Caroliny zatím brzdí nepřesné a příliš dlouhé přihrávky.
     
    14:16
    Strome nahodil puk před branku. Kotouč letěl ve vzduchu a Lee už jej nedokázal sklepnout za záda domácího brankáře. Islanders jsou i nadále u puku.
     
    13:47
    Na druhé straně se do úniku dostal Nielsen! Dánský štírek zvolil střelu zápěstím a tentokrát neprocedil kotouč mezi rukou a tělem domácího brankáře!
     
    13:37
    Jacob Slavin si vyměnil přihrávku s Raskem a bez přípravy vypálil. Jeho rána minula hostující klec a hokejisté Islanders se zmocnili puku.
     
    13:30
    Až nyní se hra přerušuje! Neuvěřitelná doba bez přerušení je u konce. Brankář Islanders Berube raději přikryl puk před dojíždějícím Skinnerem. Vhazovat se bude po jeho pravici.
     
    12:59
    Strome přenechal puk za sebou pro Boychuka, jež bez přípravy vyslal jedovatou střelu. Dělovka od modré čáry netrefila branku a zaduněla o zadní mantinel.
     
    12:23
    Noah Hanifin nahazoval puk před branku, kde však nebyl nikdo v červeném a obrana Islanders okamžitě odpálila puk do bezpečí.
     
    11:21
    Domácí nemohli pokračovat, jelikož nahození od mantinelu mířilo do ofsajdu. Islanders jsou u kotouče a čekají až kompletní pětice vystřídá.
     
    10:44
    Rask měl před sebou spoustu prostoru, ale rozhodl se pro zpomalení hry. To byla chyba, jelikož vracející se Boychuk mu špičkou hole vypíchl kotouč.
     
    10:14
    Leddy se prosmýkl do útočné třetiny a nahodil puk za branku Caroliny. Pesce si za brankou počínal ze všech nejdůrazněji a získal kotouč pro domácí.
     
    09:35
    Stále se nepřerušuje. Pesce zachytil puk pouze pro Cizikase, nicméně hostující útočník neudržel puk dlouho a odevzdal jej domácím.
     
    08:43
    Nelsen si vybruslil před domácího brankáře a snažil se zakončit bekhendem. Jeho rána mířila mezi Läckovy betony, ale domácí brankář kotouč stačil vyrazit!
     
    08:17
    Hraje se dlouhou dobu bez přerušení. Až nyní Islanders získali kotouč pro sebe a Boychuk okamžitě vyslal vpřed prudkou přihrávku.
     
    07:34
    Hainsey nahazoval puk od modré čáry. Přes shluk těl jeho pokus neprošel. Puk se zastavil na kalhotách Leddyho. Carolina si vypracovala velký tlak.
     
    06:39
    Mohlo být vyrovnáno! Jeff Skinner zkusil štěstí střelou zápěstím, ale po jeho projektilu zazvonila pouze tyč hostující branky!
     
    06:28
    Skinner nahazoval puk do míst, kam si sjížděl Rask. Před ním Berube raději vyrazil kotouč hokejkou do rohu hřiště. Carolina zůstává u puku.
     
    05:52
    Lindholm dostal skvělou přihrávku do jízdy a okamžitě otestoval formu hostujícího brankáře. Berube nakonec vyrazil puk ramenem.
     
    05:27
    Clutterbuck získal kotouč a nahodil jej za branku Hurikánů. Hosté mohou vystřídat, zatímco Carolina rozjíždí další útočnou akci.
     
    04:49
    Hamonic jen tak lehce nahodil puk na branku Hurricanes, ale Läck měl znovu problémy. Kotouč před ním totiž skočil na hranu a nepříjemně se odrazil.
     
    04:16
    Hanifin na modré čáře hledal Pesce, ale ten už neudržel puk v útočném pásmu. Carolina musí začít znovu, hosté nedokázali vystřídat.
     
    03:27
    De Haan spěchal vpřed kolem hrazení a prostrčil puk do jízdy Tavaresovi. Nejproduktivnější hráč Islanders se natlačil před Skinnera, ale ten mu stačil vypíchnout puk.
     
    03:08
    Teď už ale brankář Caroliny musel předvést své řemeslo. Hamonic vypálil od modré čáry, a i přestože jeho ránu Läck dobře viděl, zkrotil puk až napodruhé.
     
    02:38
    Hosté jsou vstřelenou brankou pořádně nabuzení. Boychuk se prodral do útočného pásma a vyslal nepříjemnou střelu. Läck tentokrát nemusel zasahovat.
    01:35 Kyle OKPOSO - 0:1
     
    01:35
    Islanders právě vstřelili branku!
    To je start jako hrom! KYLE OKPOSO obdržel puk před brankou, otočil se s ním a bekhendem procedil kotouč mezi rukou a tělem domácího brankáře! Läck určitě nebude mít čisté svědomí! Asistence: Nikolaj Kuljomin.
     
    01:22
    Hamonic srdnatě bojoval o puk v blízkosti útočné modré čáry. Od hostujícího hokejisty se nakonec kotouč odrazil mimo ledovou plochu. Vylučovat se nebude.
     
    01:00
    De Haan posílal dlouhou přihrávku na rozjetého Kuljomina. Ruský útočník se po kotouči nenatáhl a po dalším zakázaném uvolnění se bude znovu vhazovat před klecí Islanders.
     
    00:30
    Na druhé straně pálil Jacob Slavin. Jeho ránu srazil nohou jeden z obránců Islanders, jež poté vyhodil kotouč přes všechny čáry. Vhazovat se bude před brankou Islanders.
     
    00:10
    Cizikas uspěl na úvodním vhazování. Islanders se okamžitě přesunuli do útočného pásma, kde se Boychuk dokonce dostal ke střele, kterou obrana Caroliny srazila do ochranné sítě.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Jak už je za oceánem zvykem, začne dnešní utkání o několik minut později oproti plánovanému začátku.
     
    Úvodní sestavy:

    Carolina Hurricanes: Läck (Ward) – Faulk, Slavin, Pesce, Hanifin, Murphy, Hainsey – Lindholm, Staal, Nordström – Nash, Rask, Skinner – Brown, McClement, Terry – Sutter, Malone, Gerbe

    New York Islanders: Berube (Greiss) – Boychuk, Leddy, Hamonic, de Haan, Pulock, Hickey – Strome, Tavares, Bailey – Okposo, Nielsen, Kuljomin – Lee, Nelson, Prince – Clutterbuck, Cizikas, Martin

    Rozhodčí: Rehman, Peel – Alphonso, Racicot.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Vzájemná utkání

    Dnešní soupeři se spolu zatím střetli dvakrát. V obou případech se radovali Hurricanes. Nejprve zvítězila Carolina na ledě Islanders 3:2 v prodloužení a poté přidali na svém ledě triumf 6:3!
     
    Carolina Hurricanes

    Carolina sice v letošní sezóně srdnatě bojovala, nicméně pár zápasů před koncem základní části je už její postup do play-off spíše utopií. Aktuálně se Carolina nachází na jedenácté pozici Východní konference. Také Hurikáni nemají v poslední době příliš přesvědčivou formu. V minulém utkání přerušili nelichotivou sérii porážek, když zvítězili 3:2 na ledu Columbusu. Nejproduktivnějším hráčem Caroliny je Jeff Skinner, jež nasbíral 45 kanadských bodů.
     
    New York Islanders

    Islanders se aktuálně nacházejí na šesté pozici Východní konference, ale na devátý Detroit mají k dobru náskok pouhých dvou bodů. V poslední době Islanders zastihl pokles formy. Z posledních pěti odehraných zápasů se radovali pouze jednou. Horší formu už má pouze sedmý Boston! V posledním zápase zajížděli Islanders na led Tampy Bay, kde sice vsítili čtyři branky, jenže sami sedmkrát inkasovali a prohráli 7:4! Nejproduktivnějším hráčem je s 58 body John Tavares!

    Přečtěte si rozhovor s Michaelem Frolíkem! (y)

    Zveřejnil(a) NHL.cz dne 25. březen 2016
     
    Zdravím všechny hokejové příznivce! Kanadskoamerická NHL pomalu ale jistě finišuje! V jednom z utkání nedělní noci bude Carolina Hurricanes hostit New York Islanders! Utkání startuje o půlnoci.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 00:00.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 21. Rask (Terry, Pesce), 26. Skinner (Hainsey, Nash), 29. McClement (Murphy) – 2. Okposo (Kuljomin), 16. Kuljomin, 41. Clutterbuck (Cizikas, de Haan), 65. Clutterbuck (Nelson, Leddy)


    Carolina Hurricanes: Läck (Ward) – Faulk, Slavin, Pesce, Hanifin, Murphy, Hainsey – Lindholm, Staal, Nordström – Nash, Rask, Skinner – Brown, McClement, Terry – Sutter, Malone, Gerbe
    New York Islanders: Berube (Greiss) – Boychuk, Leddy, Hamonic, de Haan, Pulock, Hickey – Strome, Tavares, Bailey – Okposo, Nielsen, Kuljomin – Lee, Nelson, Prince – Clutterbuck, Cizikas, Martin

    Rozhodčí: Rehman, Peel – Alphonso, Racicot

    Diváci: 11 636
    bahis siteleri