Montreal – NY Rangers 2:5 (kon.) | Ottawa – Anaheim 3:4 (po pr.) | Tampa – Florida 2:5 (kon.)
Washington – St. Louis 0:4 (kon.) | Carolina – NY Islanders 3:4 (po pr.) | Toronto – Boston 1:3 (kon.)
Nashville – Columbus 5:1 (kon.) | Calgary – Chicago 1:4 (kon.) | Arizona – Philadelphia 2:1 (kon.)
Los Angeles – Edmonton 6:4 (kon.) | Carolina – New Jersey 3:2 (kon.)
konec
Los Angeles Kings
6:4 (2:2, 3:0, 1:2)
Edmonton Oilers
Neděle 27.03.2016, 04:10 • Staples Center, Los Angeles • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:27 Jeff CARTER - 6:4
     
    59:27
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Je rozhodnuto!! Po vyhraném buly se do útoku podél levého mantinelu vydal Tyler Toffoli, který ve středním pásmu posunul puk na volného JEFFA CARTERA, ten poté neměl problém trefit prázdnou bránu Oilers. Asistence: Tyler Toffoli, Jake Muzzin.
    56:50 Patrick MAROON - 5:4
     
    56:50
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Edmonton přidává další branku!! Connor McDavid se nejprve chytře zbavil svého strážce, následně našel zadovkou před bránou svého spoluhráče PATRICKA MAROONA, který z bezprostřední blízkosti dostal puk za brankovou čáru a snižuje tak na rozdíl jediné branky. Asistence: Connor McDavid, Adam Clendening.
    49:22 Patrick MAROON - 5:3
     
    49:22
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Hosté snižují na rozdíl dvou branek!! V samotném závěru přesilovky přihrál Andrej Sekera puk PATRICKU MAROONOVI, který střelou zápěstím z vrcholu levého kruhu překonal Jonathana Quicka. Výbornou práci odvedl také Lauri Korpikoski, který zacláněl ve výhledu domácímu brankáři. Asistence: Andrej Sekera, Jordan Eberle.
    37:26 Trevor LEWIS - 5:2
     
    37:26
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Domácí v oslabení navyšují své vedení!! Obráncům Los Angeles se podařilo vyhodit kotouč, ke kterému povyjel Laurent Brossoit, ten si ale při rozehrávce nerozuměl s Andrejem Sekerou, čehož využil TREVOR LEWIS, který se zmocnil opuštěného puku, objel bránu Oilers a z otočky překonal Brossoita. Asistence: Brayden McNabb, Jonathan Quick.
    33:07 Andy ANDREOFF - 4:2
     
    33:07
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    To už ovšem neplatí!! Po střele od modré čáry puk poskakoval před brankovištěm Laurenta Brossoita, odkud ANDY ANDREOFF v kleče dostal puk přes změť hráčů Oilers až za brankářova záda. Asistence: Tyler Toffoli, Jeff Carter.
    23:11 Tyler TOFFOLI - 3:2
     
    23:11
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Potvrdilo se otřepané klišé nedáš dostaneš!! Do protiútoku se vydal Milan Lucic, který posunul kotouč na rozjetého TYLERA TOFFOLIHO, ten se prohnal kolem obránce Oilers a tváří v tvář překonal Laurenta Brossoita. Asistence: Milan Lucic.
    10:20 Jeff CARTER - 2:2
     
    10:20
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Domácí ale okamžitě odpovídají!! Před Brossoitem odvedl důležitou práci Milan Lucic, který nejprve znemožnil výhled brankáři Oilers a následně ho téměř vyřadil ze hry. Po nahození Luka Schenna od modré čáry se puk odrazil jen do míst, kde se nacházel JEFF CARTER, který střelou z otočky překonal bezmocného strážce hostující klece. Asistence: Milan Lucic, Luke Schenn.
    09:53 Connor MCDAVID - 1:2
     
    09:53
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Edmonton se ujímá vedení!! Obrovskou hrubku teď vyrobil Vincent Lecavalier, který zřejmě mířil s pukem za bránu vlastního brankáře. Kotouč si však dostatečně nepokryl, když mu do něj přímo před bránou Quicka plácl CONNOR MCDAVID a kotouč tak skončil v bráně překvapeného Quicka. Bez asistence.
    00:38 Jordan EBERLE - 1:1
     
    00:38
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno!! Vedení Los Angeles Kings netrvalo dlouho, když se od pravého mantinelu vydal směrem ke Quickovi JORDAN EBERLE. Napoprvé ho sice nepřekonal, nicméně z následné dorážky dokázal procpat puk za jeho záda. Asistence: Jordan Oesterle.
    00:16 Tyler TOFFOLI - 1:0
     
    00:16
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Tak to je doslova studená sprcha pro Oilers!! Z rohu od modré čáry našel svým nahozením Brayden McNabb TYLERA TOFFOLIHO, který ho nejprve pouze tečoval. Kotouč se však od Brossoita odrazil opět k němu a napodruhé již kanadského brankáře překonal. Asistence: Brayden McNabb, Milan Lucic.

    Filip Melecký

    Branky a nahrávky: 1. Toffoli (McNabb, Lucic), 11. Carter (Lucic, Schenn), 24. Toffoli (Lucic), 34. Andreoff (Toffoli, Carter), 38. Lewis (McNabb, Quick), 60. Carter (Toffoli, Muzzin) – 1. Eberle (Oesterle), 10. McDavid, 50. Maroon (Sekera, Eberle), 57. Maroon (McDavid, Clendening)


    Los Angeles Kings: Quick (Enroth) – McNabb, Doughty, Muzzin, Martinez, Scuderi, Schenn – Pearson, Kopitar (A), Brown (C) – Lucic, Carter, Toffoli – King, Dowd, Lewis – Clifford, Lecavalier, Andreoff.
    Hlavní trenér: Darryl Sutter.

    Edmonton Oilers: Brossoit (Talbot) – Sekera, Fayne, Reinhart, Oesterle, Nurse, Clendening – Hall (A), Draisaitl, Yakupov – Maroon, McDavid, Eberle (A) – Korpikoski, Letestu, Kassian – Hendricks (A), Cracknell, Pakarinen.
    Hlavní trenér: Todd McLellan.

    Rozhodčí: Ghislain Hebert, Mike Leggo – Kiel Murchison, Brian Mach.

    Diváci: 18 230
    bahis siteleri