Švýcarsko – Japonsko 4:2 (kon.)
konec
Švýcarsko
4:2 (1:1, 1:0, 2:1)
Japonsko
Pondělí 28.03.2016, 22:00 • McArthur Centre • Mistrovství světa žen • Skupina B
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:11
    Švýcarky nezvládají závěr zápasu a budou čelit další přesilové hře svého soupeře! Kubová byla za brankou švýcarského celku nedovoleně napadána Zollingerovou, a ta míří na trestnou lavici!
     
    50:06
    Japonky rázem ožily a zahrají si další přesilovou hru! Nicole Bullová nestíhala souboj s jednou z japonských hráček a musela faulovat. Japonsko tak má ideální příležitost snížit stav na zápasu na rozdíl jediné branky!
     
    48:37
    Japonský tým si zahraje přesilovou hru! Na trestnou lavici směřuje Anja Stiefelová, která se provinila nedovolenou hrou tělem!
     
    37:42
    I japonský výběr si zahraje v závěru třetiny přesilovou hru! Zollingerová se za vlastní brankou provinila krosčekem a míří na trestnou lavici!
     
    34:46
    Hlavní rozhodčí poměrně přísně přerušila hru po téměř minutu trvající výhodě a následuje přesilová hra Švýcarek. Na trestnou lavici míří Mika Horiová, která se provinila hákováním!
     
    31:13
    Pozor, pozor! Vzápětí se Takeučiová provinila nedovoleným bránění a švýcarský výběr čeká dlouhá přesilová hra pět na tři!
     
    30:50
    Švýcarský výběr si zahraje přesilovou hru! Za brankou Schellingové se provinila nedovolenou hrou Rui Ukitaová, která míří na trestnou lavici!
     
    07:06
    Hanae Kubová (JPN) je vyloučena na 2 minuty.
     
    03:13
    Šoko Onová (JPN) obdržela trest na 2 minuty za hákování.
    Marken.cz

    Ladislav Vácha

    Jan Havlovic

    Branky a nahrávky: 8. Hueniová (Stalderová, Müllerová), 32. Stalderová (Bullová, Hüninová), 42. Stanzová (Hüninová), 48. Hüninová – 19. Osawaová (Takedaová, Adačiová), 50. Hiranová


    Švýcarsko: Schellingová (Anthamattenová) – Altmannová "C", Bullová, Zollingerová, Benzová, Forsterová "A", Staigerová, Sigristová – Stalderová, Hueniová, Stanzová – Müllerová, Rueggová, Stiefelová "A" – N. Waidacherová, Raselliová, I. Waidacherová – Schranzová, Allemannová, Eggimannová – M. Waidacherová
    Japonsko: N. Fudžimotová (Konišiová) – Koikeová, A. Toková, Takeučiová, Horiová, Takedaová, Suzukiová, Šigaová – Osawaová "C", Jonejamaová, Onová – Kubová "A", H. Toková, Ukitaová – Šišiučiová, Adačiová, Hiranová "A" – Takaová, Terašimaová, Iwaharová – M. Fudžimotová

    Rozhodčí: Melanie Bordeleauová (CAN), Jamie Huntleyová (USA) – Bettina Angererová (AUT), Natasa Pagonová (SLO)
    bahis siteleri