New Jersey – Boston 2:1 (kon.) | NY Islanders – Carolina 2:1 (1:0 po s.n.) | Pittsburgh – Buffalo 5:4 (2:0 po s.n.)
Montreal – Detroit 4:3 (kon.) | Florida – Toronto 2:5 (kon.) | Minnesota – Chicago 4:1 (kon.)
Dallas – Nashville 5:2 (kon.) | St. Louis – Colorado 3:1 (kon.) | Vancouver – San Jose 1:4 (kon.)
konec
Montreal Canadiens
4:3 (2:0, 0:3, 2:0)
Detroit Red Wings
Středa 30.03.2016, 01:30 • Bell Centre, Montreal • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    51:18 Max PACIORETTY - 4:3
     
    51:18
    Montreal právě vstřelil branku!
    Podobný obrat, jaký se povedl Detroitu ve druhé třetině, předvádí ve třetí dvacetiminutovce i Montreal! Po ose Paul Byron, Alex Galchenyuk se kotouč dostal až ke kapitánovi Canadiens MAXI PACIORETTYMU, který jej dokázal usměrnit za záda Howarda. Asistence: Alex Galchenyuk, Paul Byron.
    46:34 Sven ANDRIGHETTO - 3:3
     
    46:34
    Montreal právě vstřelil branku!
    Je srovnáno a nyní s tím již nic nenadělá ani trenér Detroitu J. Blashill! Tomáš Plekanec prudkou přihrávkou na brankoviště našel přesně hůl připraveného SVENA ANDRIGHETTA, který dokázal usměrnit kus černé gumy za Howardova záda. Asistence: Tomáš Plekanec, Andrei Markov.
    36:20 Mike GREEN - 2:3
     
    36:20
    Detroit právě vstřelil branku!
    Detroit ukazuje svou sílu a ujímá se vedení! Red Wings dokázali využít další přesilovou hru poté, co se střelou na zadní tyč z prostoru mezi kruhy prosazuje MIKE GREEN. Asistence: Pavel Datsyuk, Tomas Tatar.
    33:17 Anthony MANTHA - 2:2
     
    33:17
    Detroit právě vstřelil branku!
    Pouhých 44 vteřin stačilo Detroitu k tomu, aby dokázal smazat dvoubrankové manko a vyrovnat! Po nepřehledné situaci na brankovišti Condona se ke kotouči propracoval ANTHONY MANTHA, který jej se štěstím protlačil za záda gólmana Montrealu. Nic platní ani nebyli ve vlastním brankovišti ležící obránci Montrealu. Asistence: Pavel Datsyuk.
    32:33 Gustav NYQUIST - 2:1
     
    32:33
    Detroit právě vstřelil branku!
    Hosté využívají přesilovku a vrací se tak do utkání. Obrovský tlak dokázal v gól přetavit GUSTAV NYQUIST, který se prosazuje po hezké kombinační akci s Niklas Kronwallem. Asistence: Niklas Kronwall, Riley Sheahan.
    11:25 Paul BYRON - 2:0
     
    11:25
    Montreal právě vstřelil branku!
    Canadiens prožívají úžasný vstup do utkání a ujímají se již dvoubrankového vedení. Alexei Emelin prudkou střelou od modré donutil Mrázka k zákroku, ale českému brankáři kotouč vypadl a pro PAULA BYRONA již nebyl problém, aby zametl kus černé gumy do odkryté klece. Asistence: Alexei Emelin, Alex Galchyenyuk.
    08:23 Max PACIORETTY - 1:0
     
    08:23
    Montreal právě vstřelil branku!
    Canadiens se ujímají vedení a celá hala je na nohou. Detroit se po svém střídání nedokázal vrátit do obranných pozic, čehož využil MAX PACIORETTY, který dokázal propasírovat kus černé gumy za Mrázkova záda. Asistence: Joel Hanley, Sven Andrighetto.

    Radek Kozel

    Branky a nahrávky: 9. Pacioretty (Hanley, Andrighetto), 12. Byron (Emelin, Galchenyuk), 47. Andrighetto (Plekanec, Markov), 52. Pacioretty (Galchenyuk, Byron) – 33. Nyquist (Kronwall, Sheahan), 34. Mantha (Datsyuk), 37. Green (Datsyuk, Tatar)


    Montreal Canadiens: Condon (Scrivens) – Markov (A), Emelin, Beaulieu, Pateryn, Hanley, Dietz – Pacioretty (C), Galchenyuk, Byron – Eller, Plekanec (A), Mitchell – Danault, Desharnais, Andrighetto – De La Rose, McCarron, Brown. Trenér: M. Therrien.
    Detroit Red Wings: Mrázek (12. Howard) – DeKeyser, Quincey, Kronwall (A), Marchenko, Ericsson, Green – Abdelkader, Zetterberg (C), Larkin – Helm, Datsyuk (A), Mantha – Nyquist, Sheahan, Tatar – Athanasiou, Glendening, Richards. Trenér: J. Blashill.

    Rozhodčí: Meier, Hanson – Pancich, Cormier.
    bahis siteleri