New Jersey – Boston 2:1 (kon.) | NY Islanders – Carolina 2:1 (1:0 po s.n.) | Pittsburgh – Buffalo 5:4 (2:0 po s.n.)
Montreal – Detroit 4:3 (kon.) | Florida – Toronto 2:5 (kon.) | Minnesota – Chicago 4:1 (kon.)
Dallas – Nashville 5:2 (kon.) | St. Louis – Colorado 3:1 (kon.) | Vancouver – San Jose 1:4 (kon.)
konec
Montreal Canadiens
4:3 (2:0, 0:3, 2:0)
Detroit Red Wings
Středa 30.03.2016, 01:30 • Bell Centre, Montreal • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:20
    Je tomu tak! Howard zůstává na střídačce a Red Wings mají k dispozici posledních 40 vteřin, v nichž mohou odvrátit porážku v dnešním utkání.
     
    59:20
    Utkání se bude dohrávat ve čtyřech mužích na obou stranách, protože za hrubost putují na trestnou Markov a Abdelkader. Je zde však předpoklad, že Howard zůstane i nadále na střídačce a v takovém případě budou hrát hosté přesilovku 5 na 4.
     
    57:46
    Domácí se osvobozují pouze za cenu zakázaného uvolnění a hra se tedy znovu přestěhuje před Condona. Mezitím však již míří Howard na střídačku a hosté to zkusí v šesti!
     
    55:20
    Pacioretty nabral rychlost ve středním pásmu, ujel svému obránci, avšak tváří v tvář Howardovi domácí kapitán selhal. Tohle by mohlo Montreal mrzet.
     
    53:46
    Datsyuk zkusil štěstí střelou z kruhu a Condon se musel mít na pozoru. Tohle rozhodně nebyl snadný zákrok, neboť domácímu brankáři clonilo hned několik hráčů.
    51:18 Max PACIORETTY - 4:3
     
    51:18
    Montreal právě vstřelil branku!
    Podobný obrat, jaký se povedl Detroitu ve druhé třetině, předvádí ve třetí dvacetiminutovce i Montreal! Po ose Paul Byron, Alex Galchenyuk se kotouč dostal až ke kapitánovi Canadiens MAXI PACIORETTYMU, který jej dokázal usměrnit za záda Howarda. Asistence: Alex Galchenyuk, Paul Byron.
    46:34 Sven ANDRIGHETTO - 3:3
     
    46:34
    Montreal právě vstřelil branku!
    Je srovnáno a nyní s tím již nic nenadělá ani trenér Detroitu J. Blashill! Tomáš Plekanec prudkou přihrávkou na brankoviště našel přesně hůl připraveného SVENA ANDRIGHETTA, který dokázal usměrnit kus černé gumy za Howardova záda. Asistence: Tomáš Plekanec, Andrei Markov.
     
    46:23
    Montrealu se nabízí možnost na vyrovnání, neboť dvě minuty za vyhození kotouče mimo hřiště si odsedí Glendening.
     
    42:58
    Montreal docílil po střele Emelina branky, kterou následně uznali i rozhodčí. Situaci však musel na výzvu trenéra Detroitu J. Blashilla posvětit ještě videorozhodčí, který však nedal svým kolegům za pravdu a branka tudíž není za ohlušujícího pískotu domácích fanoušků uznána. Bravurní práce trenéra Red Wings, jehož pozornosti neuniklo postavení domácího hráče v brankovišti, díky čemuž nebyl gól uznán.
    36:20 Mike GREEN - 2:3
     
    36:20
    Detroit právě vstřelil branku!
    Detroit ukazuje svou sílu a ujímá se vedení! Red Wings dokázali využít další přesilovou hru poté, co se střelou na zadní tyč z prostoru mezi kruhy prosazuje MIKE GREEN. Asistence: Pavel Datsyuk, Tomas Tatar.
     
    34:18
    Emoce gradují a hráči mají problém udržet své nervy na uzdě. Na 2+2 minuty za hrubost a krosček je vyloučen Brown a hosté mají k dispozici čtyřminutovou přesilovku.
    33:17 Anthony MANTHA - 2:2
     
    33:17
    Detroit právě vstřelil branku!
    Pouhých 44 vteřin stačilo Detroitu k tomu, aby dokázal smazat dvoubrankové manko a vyrovnat! Po nepřehledné situaci na brankovišti Condona se ke kotouči propracoval ANTHONY MANTHA, který jej se štěstím protlačil za záda gólmana Montrealu. Nic platní ani nebyli ve vlastním brankovišti ležící obránci Montrealu. Asistence: Pavel Datsyuk.
    32:33 Gustav NYQUIST - 2:1
     
    32:33
    Detroit právě vstřelil branku!
    Hosté využívají přesilovku a vrací se tak do utkání. Obrovský tlak dokázal v gól přetavit GUSTAV NYQUIST, který se prosazuje po hezké kombinační akci s Niklas Kronwallem. Asistence: Niklas Kronwall, Riley Sheahan.
     
    28:44
    Pokračujeme tedy ve čtyřech mužích na obou stranách hřiště, přičemž pro Abdelkadera utkání skončilo a míří do kabin. Pokud při hře ve čtyřech nepadne branka, bude následovat tříminutová přesilovka Detroitu.
     
    28:44
    Svého zraněného spoluhráče Larkina, který okamžitě po přerušení zamířil do kabin, přijel mstít Abdelkader a s Emelinem se pustil do regulérní bitky, v níž měl sice zpočátku navrch, ale z vítězství v pěstním souboji se nakonec mohl radovat domácí bijec. Ten si z této šarvátky však odnesl nehezky vypadající krvavé zranění ve tváři. Nechme se překvapit, jaké tresty sudí vynesou.
     
    25:22
    Howard nejprve výborným zákrokem zlikvidoval střelu Hanleyho od modré čáry a následně i zasáhl proti dorážejícímu Danaultovi.
     
    18:07
    Domácí si zahrají již třetí přesilovku v této třetině. Za hákování putuje na trestnou Mantha.
     
    14:37
    Tvrdý projektil Galchenyuka z kruhu zastavuje Howard bravurním zákrokem.
     
    14:22
    Dalším dvouminutový trest pro Detroit! Nyní se opět nedovoleným bráněním provinil DeKeyser.
     
    12:06
    Domácí mohou navýšit své vedení při přesilové hře, neboť za nedovolené bránění je vyloučen Kronwall.
     
    11:25
    Pro českého brankáře tím navíc utkání dost možná končí, neboť jej mezi tyčemi nahrazuje Howard.
    11:25 Paul BYRON - 2:0
     
    11:25
    Montreal právě vstřelil branku!
    Canadiens prožívají úžasný vstup do utkání a ujímají se již dvoubrankového vedení. Alexei Emelin prudkou střelou od modré donutil Mrázka k zákroku, ale českému brankáři kotouč vypadl a pro PAULA BYRONA již nebyl problém, aby zametl kus černé gumy do odkryté klece. Asistence: Alexei Emelin, Alex Galchyenyuk.
    08:23 Max PACIORETTY - 1:0
     
    08:23
    Montreal právě vstřelil branku!
    Canadiens se ujímají vedení a celá hala je na nohou. Detroit se po svém střídání nedokázal vrátit do obranných pozic, čehož využil MAX PACIORETTY, který dokázal propasírovat kus černé gumy za Mrázkova záda. Asistence: Joel Hanley, Sven Andrighetto.

    Radek Kozel

    Branky a nahrávky: 9. Pacioretty (Hanley, Andrighetto), 12. Byron (Emelin, Galchenyuk), 47. Andrighetto (Plekanec, Markov), 52. Pacioretty (Galchenyuk, Byron) – 33. Nyquist (Kronwall, Sheahan), 34. Mantha (Datsyuk), 37. Green (Datsyuk, Tatar)


    Montreal Canadiens: Condon (Scrivens) – Markov (A), Emelin, Beaulieu, Pateryn, Hanley, Dietz – Pacioretty (C), Galchenyuk, Byron – Eller, Plekanec (A), Mitchell – Danault, Desharnais, Andrighetto – De La Rose, McCarron, Brown. Trenér: M. Therrien.
    Detroit Red Wings: Mrázek (12. Howard) – DeKeyser, Quincey, Kronwall (A), Marchenko, Ericsson, Green – Abdelkader, Zetterberg (C), Larkin – Helm, Datsyuk (A), Mantha – Nyquist, Sheahan, Tatar – Athanasiou, Glendening, Richards. Trenér: J. Blashill.

    Rozhodčí: Meier, Hanson – Pancich, Cormier.
    bahis siteleri