Lucembursko – Jihoafrická rep. 2:3 (kon.) | Bosna a Hercegovina – Hongkong 5:4 (kon.) | Turecko – Gruzie 5:4 (kon.)
konec
Turecko
5:4 (0:1, 3:1, 2:2)
Gruzie
Čtvrtek 31.03.2016, 19:00 • Silivrikapi Ice Sport Hall, Istanbul, Turecko • Mistrovství světa - III. A Divize • 1. kolo
Partner:
    56:52 Andy KOCOGLU - 5:4
     
    56:52
    Turecko právě vstřelilo branku!
    Jenže to už teď neplatí! Alec Kocoglu našel v mezikruží svého staršího bratra, který propálil Ilijenka. ANDY KOCOGLU se tak stává hrdinou domácího týmu. Asistence: Alec Kocoglu.
    53:35 Boris KOČKIN - 4:4
     
    53:35
    Gruzie právě vstřelila branku!
    Je srovnáno! Gruzie byla pod tlakem, ale do rychlého protiútoku se dostal BORIS KOČKIN, který se vyhnul bránícímu hráči, krásně si položil Kahramana a zakončil pod víko. Bez asistence.
     
    48:30
    Gruzie právě vstřelila branku!
    Je tu opět drama! Comaja přihrával zezadu puk před branku, brankář ho pouze tečoval holí a v mezikruží se ke střele dostal MICHAIL ŠALUNOV, který snižuje na rozdíl jedné branky. Asistence: Revaz Comaja a Roland Svanidze.
     
    40:23
    Turecko právě vstřelilo branku!
    Turecko vstupuje do třetí třetiny výborně! SERDAR SEMIZ ujel hostující obraně a propálil Ilijenka. Rozhodčí nejprve rozpažil, ale po dohodě s kolegy gól uznal. Těžko říct, co bylo na brance kontroverzní, ale Gruzínci se poté dlouho dohadovali s muži v pruhovaných dresech. Nebylo jim to však nic platné, Turecko vede poprvé v zápase od dva góly. Bez asistence.
    39:11 Emrah ÖZMEN - 3:2
     
    39:11
    Turecko právě vstřelilo branku!
    Turecko opět vede! Pro nahozený kotouč si zcela osamoceně dojel Solak, který se rozhodl nestřílet z úhlu, ale počkat na najíždějícího EMRAHA ÖZMENA, kterému adresoval přihrávku na druhou tyč a turecký kapitán zblízka doklepl kotouč do branky. Asistence: Gekalp Solak.
    29:06 Boris KOČKIN - 2:2
     
    29:06
    Gruzie právě vstřelila branku!
    Zničehonic je opět srovnáno! BORIS KOČKIN si od pravého mantinelu najel s pukem před Kahramana, kterého zblízka překonává. Asistence: Amiran Geperidze.
    24:49 Serkan GÜMÜS - 2:1
     
    24:49
    Turecko právě vstřelilo branku!
    Kavaz zachytil gruzínskou rozehrávku a Turci šli rázem do přečíslení, které úspěšně zakončil SERKAN GÜMÜS. Favorizovaní domácí tak otáčí vývoj utkání. Asistence: Kaan Salt a Sefa Kavaz.
    21:55 Andy KOCOGLU - 1:1
     
    21:55
    Turecko právě vstřelilo branku!
    Turecko využívá přesilovou hru a vyrovnává! ANDY KOCOGLU propálil v pádu vše, co mu stálo v cestě a rozradostnil domácí publikum. Bez asistence.
    09:48 Vitalij DUMBADZE - 0:1
     
    09:48
    Gruzie právě vstřelila branku!
    Gruzie se překvapivě ujímá vedení! VITALIJ DUMBADZE zavezl kotouč až před branku a jeho následnou přihrávku, mířící na druhou tyč, si do vlastní branky srazil bránící hráč Turecka. Bez asistence.

    Martin Švejkar

    Branky a nahrávky: 22. Kocoglu, 25. Gümüs (Salt, Kavaz), 40. Özmen (Solak), 41. Semiz, 57. Kocoglu (Kocoglu) – 10. Dumbadze, 30. Kočkin (Geperidze), 49. Šalunov (Comaja, Svanidze), 54. Kočkin


    Turecko: Kahraman (Bozaci) – Özturk, K. Salt, Y. Kars, Aktürk, Savas, Coskun – Özmen, Solak, Semiz – Gümüs, H. Salt, Halil – O. Kars, Kavaz, Bakal – Al. Kocoglu, An. Kocoglu, Karakoc. Trenér: Deniz Ince.
    Gruzie: Ilijenko (Ambrolava) – Kurbatov, Kozjulin, Gi. Jeiranašvili, Comaja, Minasjani, Filimonov, G. Oganezjani – Geperidze, Šamin, Svanidze – Dumbadze, Kočkin, Smetanin – Kavkasidze, D. Oganezjani, Šalunov – Go. Jeiranašvili. Trenér: Dmitrij Afanasjev.

    Rozhodčí: Christoffer Holm (Švédsko) – Knut Einar Braten (Norsko), Laurynas Stepankevičius (Litva)

    Diváci: 378
    bahis siteleri