Norsko – Slovensko 4:3 (po pr.)
po prodl.
Norsko
4:3 (0:1, 2:1, 1:1 - 1:0)
Slovensko
sk Čtvrtek 31.03.2016, 16:30Mistrovství světa žen - 1. divize, sk. A
Partner:
     
    61:44
    Nórsko dalo gól!
    Je dobojované, bohužiaľ so smutným koncom pre naše hokejistky. Hrdinkou stretnutia sa stáva obrankyňa prvej nórskej formácie LINN AAKREOVÁ, ktorá strieľa rozhodujúci gól zápasu. Bez asistencie.
     
    55:07
    Nórsko má veľkú šancu rozhodnúť. Po faule Lenky Čurmovej bude hrať presilovú hru. Slovenka sa previnila voči pravidlám nedovoleným bránením.
     
    48:08
    Dve minúty za podrazenie dostáva naša brankárka Romana Kiapešová. Namiesto nej si na trestnej lavici odsedí trest Gabriela Žitňanská.
     
    46:59
    Slovensko dalo gól! Výborne, naše reprezentantky sú opäť v hre. V tretej tretine sú oveľa aktívnejšie a ich snaha sa pretavila do vyrovnávajúceho gólu. Ten strelila tá najpovolanejšia a najskúsenejšia – JANA KAPUSTOVÁ. Bez asistencie.
     
    41:33
    Nórsko dalo gól!
    Tak to je nepríjemný moment. Slovenky nezachytili začiatok tretej tretiny a opäť prehrávajú. Mimoriadne cenný gól v boji o záchranu strieľa ANDREA DALENOVÁ. Asistencie: Martine Henriksenová a Ingrid Morsetová.
     
    36:20
    Slovensko dalo gól! Zverenky Andreja Schobera vyslali na bránu súpera doteraz len 12 striel, no tá posledná končí v nórskej sieti. Na konci akcie prvého slovenského útoku bola opäť LÍVIA LUČOVÁ, ktorá svojim druhým gólom v zápase vyrovnáva. Asistencie: Viktória Ihnáťová a Jana Kapustová.
     
    32:39
    Nórky sú síce aktívnejšie, ale aj oveľa nedisciplinovanejšie. Na trestnú lavicu odchádza za držanie protihráča Silje Holosová.
     
    32:07
    Nórsko dalo gól!
    V priebehu necelých štyroch minút Nórky otáčajú priebeh zápasu vo svoj prospech. Krátko potom ako sa ubránili oslabeniu sa do šance dostala MARTINE HENRINKSENOVÁ a skóruje. Bez asistencie.
     
    29:54
    V polovici zápasu bude mať Slovensko šancu dostať sa do opätovného vedenia. Za podrazenie putuje na lavicu hanby Jeanett Hjelmová.
     
    28:24
    Nórsko dalo gól!
    A je vyrovnané. Nórske hokejistky korunujú svoju prevahu a po prvýkrát dostávajú puk za chrbát Romany Kiapešovej. Úspešnou strelkyňou je MATHEA FISCHEROVÁ. Bez asistencie.
     
    21:28
    Na začiatku druhého dejstva registrujeme aj prvé vylúčenia na slovenskej strane. Dve minúty za zdržovanie hry dostáva Lenka Sroková.
     
    11:35
    Slovensko bude hrať presilovú hru. Za nebezpečnú hru vysokou hokejkou putuje na trestnú lavicu Andrea Dalenová.
     
    10:55
    Slovensko dalo gól! Naše hokejistky sa vo svojom poslednom zápase na MS 1. divízie dostávajú do vedenia. Úvodný gól dnešného stretnutia strieľa kapitánka nášho výberu LÍVIA LUČOVÁ. Asistencia: Viktória Ihnaťová.

    Miroslav Kováčik

    Branky a nahrávky: 29. Fischerová, 33. Henriksenová, 42. Dalenová (Henriksenová, Morsetová), 62. Aakreová – 11. Lučová (Ihnátová), 37. Lučová (Ihnáťová, Kapustová), 47. Kapustová


    Norsko: Sandvenová (Aarviková) – Aakreová, Morsetová (C), Tendenesová, Holosová, Oisethová, Tautraová, Olafsenová, Stromstadová – Bialiková (A), Henriksenová, Dalenová (A) – Haug-Hansenová, Hjelmová, Fischerová – Pedersenová, Bakkeneová, Engmannová – Strandborgová, Fjellvangová, Waisová.
    Slovensko: Kiapešová (Budajová)– Klimášová, Ištocyová, Čurmová, Žitňanská, Lalíková, Zálešaková, Paľová, Drábeková – Kapustová (A), Ihnaťová, Lučová (C) – Sroková, Herichová, Gápová (A)– Korenková, Košecká, Kollová – Maskaľová, Gorecká, Trebulová

    Rozhodčí: Guayová (USA) – Fenstermacherová (USA), Phillipsenová (DEN)
    bahis siteleri