Magnitogorsk – Ufa 3:2 (kon.)
konec
Metallurg Magnitogorsk
3:2 (0:0, 1:2, 1:0 - 1:0) Stav série: 4:1
Salavat Julajev Ufa
Čtvrtek 31.03.2016, 16:00 • Metallurg Ice Arena • Play-off KHL • Semifinále
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Metallurg Magnitogorsk v sérii s celkem Salavat Julajev Ufa vítězí 4:1 na zápasy a postupuje do finále KHL, kde se utká s CSKA Moskva!
    81:37 KOSOV - 3:2
     
    81:37
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Je konec! Magnitogorsk vítězí v utkání i v celé sérii. Domácí hokejisté si teď házeli puk dost zvláštním způsobem. Konec akce ovšem dopadl na výbornou. Potěchin biliárdovým způsobem ztečoval puk na hůl JAROSLAVA KOSOVA, který sám před Svedbergem neměl problém bekhendem dostat kotouč do volné brány. Asistence: Bogdan Potěchin.
     
    První prodloužení skončilo. Následuje pauza a druhé prodloužení.
     
    78:56
    Další šance v podání dvojice Kovář – Mozjakin. Kovář pálil z mezikruží. Svedberg chytá.
     
    66:40
    Obrovský tlak Magnitogorsku. Ufa se brání dobré dvě minuty v kuse a hala bouří. Lee v krátkém sledu pálil hned třikrát. Jednu z jeho střel bekhenden dorážel Filippi, nebezpečně pálil také Zaripov. K rozhodující brance bylo blízko.
     
    65:17
    Wolski v další šanci. Kovář mu posílal puk do brankoviště. Polský útočník se zkušenostmi z NHL ale nedokmázal zamířit kotouč do poloodkryté klece.
     
    62:08
    Dvě velké šance hostů! Makarov nabruslil až před Košečkina, bekhendem ovšem netrefil. V akci pokračoval Lisin, který našel volného Chlystova mezi kruhy. Košečkin s přispěním Kajgorodova schoval puk do své výstroje.
     
    53:47
    Osamocený Grigorenko obdržel přihrávku a ihned pálil z mezikruží. Z dobré pozice, tváří v tvář gólmani, ale nezamířil mezi tři tyče.
     
    50:11
    Prochorkin se snažil projít kolem Birjukova, na modré čáře se oba hráči srazili a obránce Metallurgu v pádu nešťastně zasáhl soupeře vysokou holí do hlavy. Dostává trest 2+2 minuty.
     
    45:48
    Další šance Metallurgu. Mozjakin dnes hraje opravdu výborné utkání. V útočném pásmu bruslil s pukem ze strany na stranu a dostal se hned ke dvěma střelám. Při té druhé neměl Svedberg ideální výhled a kotouč odrazil pouze k Těreščenkovi. Po jeho střele si připisuje další zákrok.
     
    44:20
    Domácí, poháněni několika tisícemi diváků, pokračují v útočných výpadech. Z pravé strany pálil Kajgorodov, Svedberg vyráží.
    43:52 BEREGLAZOV - 2:2
     
    43:52
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Máme vyrovnáno. Domácí využívají druhou přesilovou hru. ALEXEJ BEREGLAZOV si na pravém kruhu počkal na přihrávku od Sjomina, který jej našel přesným "crossem". Obránce Magnitogorsku poté perfektní umístěnou střelou nad rameno Svedberga vyrovnává na 2:2. Asistence: Alexandr Sjomin, Tomáš Filippi.
     
    43:35
    Wow! Mozjakin si počkal na vhodný okamžik a z vrcholu kruhů tvrdě vypálil do masky Svedberga. Po téhle neuvěřitelné ráně skončil puk v ochranné síti. Brankář Ufy ale následně musí zkontrolovat svůj obličejový kryt.
     
    42:38
    Mozjakin vykoledoval další faul na svoji osobu. Jeho kličku zastavil Lepistö pouze za cenu podražení.
     
    37:00
    Platonov si našel odražený kotouč ve změti těl před brankou a vzývala na něj poloprázdná klec. Domácí střelec ale netrefil.
     
    35:29
    Druhý útok domácích si prodloužil střídání. Obraně Ufy totiž nadělal veliké problémy. Po dlouhém tlaku vypálil Tomáš Filippi, který dostal nabito od Sjomina, branku ale z dobré pozice netrefil.
     
    29:57
    Navrátivší se Těreščenko, zřejmě jen tak z nouze, nahodil puk za červenou čárou na branku soupeře. Lehké nahození ovšem nadělalo Svedbergovi velké problémy a na poslední chvíli puk odrazil před dojíždějícím Kovářem.
     
    27:39
    Trest pro Těreščenka (MET). Dvě minuty na nedovolené bránění.
    26:21 ZARIPOV - 1:2
     
    26:21
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Přeci jen domácí snižují. Přesilovou hru po pěkně sehraném vzorci využívá DANIS ZARIPOV. Osamoceného forwarda před brankou Svedberga našel Jan Kovář krásně načasovaným diagonálním pasem. Asistence: Jan Kovář, Alexandr Sjomin.
     
    25:06
    Neuvěřitelné! Domácí teď měli sérii několika "tutovek", ale skóre se němění. Mozjakin netrefil poloprázdnou bránu, při střele Sjomina byl dokonce Svedberg mimo bránu, ale ruský střelec selhal. Musíme ovšem pochválit statečnou trojici obránců. Ta se teď opravdu vydala!
     
    24:50
    Magnitogorsk má jedinečnou šanci na snížení! Mozjakina podrazil Prochorkin. Domácí budou hrát přes 50 sekund přesilovku 5 na 3!
     
    23:52
    Makarov si neporadil s aktivním Kovářem a putuje na trestnou lavici za držení.
    22:39 MAJOROV - 0:2
     
    22:39
    Ufa právě vstřelila branku!
    Skvělý nástup pro hosty do druhé třetiny. Ufa využila dlouho trvajícího tlaku. Lepistö pálil od modré čáry. Před Košečkinen clonila dvojice útočníků a MAXIM MAJOROV byl tím, komu se podařilo tečovat puk za jeho záda. Asistence: Sami Lepistö, Nikolaj Prochorkin.
    20:42 GONČAROV - 0:1
     
    20:42
    Ufa právě vstřelila branku!
    Pouhých šestnáct sekund stačilo Salavatu na zužitkování početní výhody. Výbornou práci odvedl na pravé straně Lisin, který v závěru našel nabrusleného MAXIMA GONČAROVA mezi kruhy. Ten následně tvrdou střelou našel místo u Košečkinovy vyrážečky. Ufa vede 0:1! Asistence: Enver Lisin, Nikolaj Prochorkin.
     
    20:26
    Wolski zbytečně v útočném pásmu srazil k zemi Sojna. První přesilovka pro Ufu.
     
    19:22
    Ufa je ke konci třetiny velice nebezpečná. Chlystov našel robustního Lisina před brankou soupeře, ten ale nedokázal skórovat.
     
    18:15
    Černov se natlačil před Košečkina a zkusil forhendový blafák. Brankář domácích se ale roztáhl po brankové čáře a s pomocí Kováře a Mozjakina nepovolil změnu skóre.
     
    13:07
    Mozjakin se z ničeho nic objevil sám před Svedbergem a vypustil obávanou jedovku zápěstím! Puk ale končí nad brankou. Doposud největší šance utkání.
     
    06:14
    První přesilovka pro domácí. Omark se rozhodl vrátit úder Chrisu Leemu. Rozhodčí si jej všimli a posílají Omarka na trestnou lavici za nedovolené bránění.
     
    06:05
    Dva důležité zákroky si teď připsal Svedberg. Nejprve pálil Filippi a chvíli po něm obdržel kotouč na své oblíbené místo na levý kruh Sergej Mozjakin. Ovšem brankář hostů obstál.

    Tomáš Majer

    Branky a nahrávky: 27. Zaripov (Kovář, Sjomin), 44. Bereglazov (Sjomin, Filippi), 82. Kosov (Potěchin) – 21. Gončarov (Lisin, Prochorkin), 23. Majorov (Lepistö, Prochorkin)


    Metallurg Magnitogorsk: Košečkin (Samsonov) – Antipin, Birjukov, Lee, Bereglazov, Batyršin, Těreščenko, Osipov – Mozjakin (C), Kovář, Zaripov – Wolski, Filippi, Sjomin – Kajgorodov, Kosov, Potěchin – Železkov, Kaletnik, Timkin – Platonov.
    Salavat Julajev Ufa: Svedberg (Sochackij) – Lepistö, Loginov, Metljuk, Arzamascev, Gončarov, Višněvskij – Grigorenko (C), Sojn, Omark – Lisin, Makarov, Chlystov – Chripunov, Černov, Lazarev – Majorov, Hartikainen, Prochorkin.

    Rozhodčí: Anisimov, Olenin – Lazarev, Raming

    Diváci: 7500
    Magnitogorsk 4 1 Ufa
    #1 Neděle 31.03.2013 • 16:00
    Magnitogorsk - Ufa
    #2 Středa 23.03.2016 • 15:00
    Magnitogorsk - Ufa 3:2 po prodl.
    #3 Pátek 25.03.2016 • 15:00
    Magnitogorsk - Ufa 6:1
    #4 Neděle 27.03.2016 • 13:30
    Ufa - Magnitogorsk 3:2
    #5 Úterý 29.03.2016 • 16:00
    Ufa - Magnitogorsk 1:3
    #6 Čtvrtek 31.03.2016 • 16:00
    Magnitogorsk - Ufa 3:2
    bahis siteleri