Buffalo – Toronto 4:1 (kon.) | NY Islanders – Columbus 4:3 (kon.) | Carolina – NY Rangers 4:3 (kon.)
Pittsburgh – Nashville 5:2 (kon.) | Tampa – Montreal 0:3 (kon.) | Florida – New Jersey 3:2 (kon.)
Minnesota – Ottawa 2:3 (kon.) | Dallas – Arizona 4:1 (kon.) | Los Angeles – Calgary 3:0 (kon.)
San Jose – Vancouver 2:4 (kon.)
konec
Buffalo Sabres
4:1 (2:0, 1:1, 1:0)
Toronto Maple Leafs
Pátek 01.04.2016, 01:00 • First Niagara Center, Buffalo • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:57 Johan LARSSON - 4:1
     
    59:57
    Sabres právě vstřelili branku!
    JOHAN LARSSON trefil od červené čáry opuštěnou klec a pečetí tak výsledek utkání na 4:1! Švédský útočník se vzápětí dostal do křížku s Nazemem Kadrim, ale to už na výsledku zápasu nic nezmění. Asistence: Jake McCabe a Zach Bogosian.
    33:32 Brooks LAICH - 3:1
     
    33:32
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Hosté snižují! Skvělou práci odvedl debutant Tobias Lindberg, který u mantinelu vybojoval puk a zamířil s ním za branku, odkud krásně nahrál BROOKSOVI LAICHOVI a ten střelou z jedné nedal Johnsonovi šanci – 3:1. Asistence: Tobias Lindberg a Frank Corrado.
    23:41 Cal O'REILLY - 3:0
     
    23:41
    Sabres právě vstřelili branku!
    Jako důkaz mých předchozích slov je tu třetí gól domácích! CAL O'REILLY se trefil podruhé v zápase, když v útočném pásmu dojel volný puk a z levého kruhu se prosadil ranou na lapačku Sparkse. Asistence: David Legwand a Josh Gorges.
    19:41 Cal O'REILLY - 2:0
     
    19:41
    Sabres právě vstřelili branku!
    Domácí využívají přesilovku a zasazují soupeři úder do šatny! Ryan O'Reilly nahrál na levý kruh Jacku Eichelovi, který kotouč předal do mezikruží druhému z bratří O'Reillyových, CALOVI O'REILLYMU a ten přesnou ranou navýšil vedení Šavlí – 2:0. Asistence: Jack Eichel a Ryan O'Reilly.
    07:09 Johan LARSSON - 1:0
     
    07:09
    Sabres právě vstřelili branku!
    Domácí se náporu soupeře ubránili a přešli do rychlého protiútoku. Marcus Foligno získal u levého mantinelu kotouč pro Briana Giontu, který ho následně nahrál rozjetému JOHANOVI LARSSONOVI a ten střelou, která ještě brnkla o bližší tyčku, rozjásal diváky ve First Niagara Center. Asistence: Brian Gionta a Marcus Foligno.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 8. Larsson (Gionta, Foligno), 20. C. O'Reilly (Eichel, R. O'Reilly), 24. C. O'Reilly (Legwand, Gorges), 60. Larsson (McCabe, Bogosian) – 34. Laich (Lindberg, Corrado)


    Buffalo Sabres: Johnson (Lieuwen) – Ristolainen, Gorges (A), Bogosian, McCabe, Nelson, Pysyk – Fasching, R. O'Reilly (A), Girgensons – Reinhart, Eichel, Deslauriers – Gionta (C), Larsson, Foligno – Moulson, Legwand, C. O'Reilly. Trenér: Dan Bylsma
    Toronto Maple Leafs: Sparks (Bernier) – Rielly, Marinčin, Corrado, Gardiner, Brennan, Campbell – Grabner (A), Kadri, Michálek – Kapanen, Bozak (A), Lindberg – Parenteau (A), Nylander, Greening – Laich, Froese, Boyes. Trenér: Mike Babcock

    Rozhodčí: Hanson, Nicholson – Alphonso, Murphy

    Diváci: 18873
    bahis siteleri