Buffalo – Toronto 4:1 (kon.) | NY Islanders – Columbus 4:3 (kon.) | Carolina – NY Rangers 4:3 (kon.)
Pittsburgh – Nashville 5:2 (kon.) | Tampa – Montreal 0:3 (kon.) | Florida – New Jersey 3:2 (kon.)
Minnesota – Ottawa 2:3 (kon.) | Dallas – Arizona 4:1 (kon.) | Los Angeles – Calgary 3:0 (kon.)
San Jose – Vancouver 2:4 (kon.)
konec
Buffalo Sabres
4:1 (2:0, 1:1, 1:0)
Toronto Maple Leafs
Pátek 01.04.2016, 01:00 • First Niagara Center, Buffalo • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:57
    Larsson a Kadri ještě dostávají tresty za hrubost. Za nesportovní chování je navíc potrestán domácí Jake McCabe.
    59:57 Johan LARSSON - 4:1
     
    59:57
    Sabres právě vstřelili branku!
    JOHAN LARSSON trefil od červené čáry opuštěnou klec a pečetí tak výsledek utkání na 4:1! Švédský útočník se vzápětí dostal do křížku s Nazemem Kadrim, ale to už na výsledku zápasu nic nezmění. Asistence: Jake McCabe a Zach Bogosian.
     
    58:35
    Brian Gionta z vlastního obranného pásma jen těsně minul opuštěnou klec Toronta!
     
    58:10
    Lindberg nahrával Bozakovi před odkrytou branku, ale ten nedokázal zpracovat!
     
    57:27
    Hosté už hrají v šesti, svou přesilovku tedy ještě vylepšili!
     
    56:47
    Nazen Kadri to udělal moc šikovně. ve středním pásmu změnil směr před Marcusem Folignem a upadl přes jeho hůl. Domácí útočník je vyloučen za podražení!
     
    53:53
    Síly na ledě se na 24 sekund vyrovnají! Jake Gardiner sekl Legwanda a usedá na trestnou lavici.
     
    52:17
    Casey Nelson si u mantinelu podržel Bozaka a oslabuje domácí. Toronto má šanci snížit.
     
    48:34
    Domácí v přečíslení 3 na 1! Eichel zkusil najít Deslaurierse takovým fotbalovým centrem, ale jeho spoluhráče nedokázal ze vzduchu usměrnit kotouč do odkryté klece.
     
    47:25
    Obránce Jake Gardiner se vydal na velký ofenzivní výlet! V útočném pásmu si vyměnil puk s Bozakem a projel až před Johnsona. Gólman Sabres mu už vystavil stopku a zakročil lapačkou!
     
    45:44
    Jack Eichel jel úplně sám na Sparkse, ale po kličce do bekhendu už netrefil branku!
     
    40:51
    Tyler Bozak v dobré šanci! Hostující útočník dostal přihrávku mezi oba obránce a Johnson musel zasahovat vyrážečkou. Je vidět, že Maple Leafs ještě budou zlobit.
     
    38:39
    Nazen Kadri před brankou obešel Ristolainena a pokusil se překonat Johnsona forhendovou kličkou. Už ale nedokázal v rychlosti zasunout puk do odkryté branky!
     
    37:17
    Potvrzeno! Gól není uznán pro Faschingův kontakt se Sparksem.
     
    37:16
    Dan Bylsma se nevzdává a bere si "coach challenge!"
     
    37:16
    Gól uznán není! Kotouč sice byl za brankovou čárou, ale branka neplatí pro kontakt Hudsona Faschinga s brankářem Sparksem, ke kterému došlo v brankovišti!
     
    37:16
    Po střele Marka Pysyka kotouč poskakoval někde u brankové čáry a Sparks ho pak vytáhl lapačkou. Rozhodčí rozpažili, ale ještě se pojedou poradit s videem!
     
    35:25
    Marcus Foligno se natlačil až před brankoviště a Sparks měl co dělat, aby bekhendové zakončení domácího forvarda betonem vytěsnil!
    33:32 Brooks LAICH - 3:1
     
    33:32
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Hosté snižují! Skvělou práci odvedl debutant Tobias Lindberg, který u mantinelu vybojoval puk a zamířil s ním za branku, odkud krásně nahrál BROOKSOVI LAICHOVI a ten střelou z jedné nedal Johnsonovi šanci – 3:1. Asistence: Tobias Lindberg a Frank Corrado.
     
    32:22
    A Josh Gorges se dostal po naskočení z trestné lavice do samostatného úniku! Zkusil Sparkse překonat bekhendovou kličkou, kdy se snažil zasunout puk mezi betony, ale hostující gólman se nachytat nenechal!
     
    31:19
    Hosté to sehráli zajímavě. Nylander našel v dobré pozici Kapanena, po jehož střele zůstal kotouč ležet u brankoviště. Než se k němu ale dostal Greening, tak ho domácí obránci stačili odpálit do bezpečí!
     
    30:12
    Milan Michálek byl zasažen holí do tváře a za to se samozřejmě musí vylučovat. Hříšníkem byl Josh Gorges. Po reklamní pauze přijde na řadu první přesilovka kanadského celku.
     
    27:52
    Velké šance na obou stranách! Nejprve pálil Ryan O'Reilly z první do tyčky a na druhé straně se dostal do úniku Michael Grabner. Puk ale skončil pod betony brankáře Johnsona!
     
    27:31
    T.J. Brennan u mantinelu přiskřípl Foligna a rozhodčí tento zákrok posoudili jako nedovolené bránění. Přesilovka pro Buffalo.
    23:41 Cal O'REILLY - 3:0
     
    23:41
    Sabres právě vstřelili branku!
    Jako důkaz mých předchozích slov je tu třetí gól domácích! CAL O'REILLY se trefil podruhé v zápase, když v útočném pásmu dojel volný puk a z levého kruhu se prosadil ranou na lapačku Sparkse. Asistence: David Legwand a Josh Gorges.
    19:41 Cal O'REILLY - 2:0
     
    19:41
    Sabres právě vstřelili branku!
    Domácí využívají přesilovku a zasazují soupeři úder do šatny! Ryan O'Reilly nahrál na levý kruh Jacku Eichelovi, který kotouč předal do mezikruží druhému z bratří O'Reillyových, CALOVI O'REILLYMU a ten přesnou ranou navýšil vedení Šavlí – 2:0. Asistence: Jack Eichel a Ryan O'Reilly.
     
    18:12
    Frank Corrado je vyloučen za nedovolené bránění. Druhá přesilovka pro Sabres.
     
    07:45
    Hostující obránce Andrew Campbel je vyloučen za sekán a Buffalo má šanci navýšit stav.
    07:09 Johan LARSSON - 1:0
     
    07:09
    Sabres právě vstřelili branku!
    Domácí se náporu soupeře ubránili a přešli do rychlého protiútoku. Marcus Foligno získal u levého mantinelu kotouč pro Briana Giontu, který ho následně nahrál rozjetému JOHANOVI LARSSONOVI a ten střelou, která ještě brnkla o bližší tyčku, rozjásal diváky ve First Niagara Center. Asistence: Brian Gionta a Marcus Foligno.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 8. Larsson (Gionta, Foligno), 20. C. O'Reilly (Eichel, R. O'Reilly), 24. C. O'Reilly (Legwand, Gorges), 60. Larsson (McCabe, Bogosian) – 34. Laich (Lindberg, Corrado)


    Buffalo Sabres: Johnson (Lieuwen) – Ristolainen, Gorges (A), Bogosian, McCabe, Nelson, Pysyk – Fasching, R. O'Reilly (A), Girgensons – Reinhart, Eichel, Deslauriers – Gionta (C), Larsson, Foligno – Moulson, Legwand, C. O'Reilly. Trenér: Dan Bylsma
    Toronto Maple Leafs: Sparks (Bernier) – Rielly, Marinčin, Corrado, Gardiner, Brennan, Campbell – Grabner (A), Kadri, Michálek – Kapanen, Bozak (A), Lindberg – Parenteau (A), Nylander, Greening – Laich, Froese, Boyes. Trenér: Mike Babcock

    Rozhodčí: Hanson, Nicholson – Alphonso, Murphy

    Diváci: 18873
    bahis siteleri