Buffalo – Toronto 4:1 (kon.) | NY Islanders – Columbus 4:3 (kon.) | Carolina – NY Rangers 4:3 (kon.)
Pittsburgh – Nashville 5:2 (kon.) | Tampa – Montreal 0:3 (kon.) | Florida – New Jersey 3:2 (kon.)
Minnesota – Ottawa 2:3 (kon.) | Dallas – Arizona 4:1 (kon.) | Los Angeles – Calgary 3:0 (kon.)
San Jose – Vancouver 2:4 (kon.)
konec
Carolina Hurricanes
4:3 (1:0, 1:3, 2:0)
New York Rangers
Pátek 01.04.2016, 01:00 • PNC Arena, Raleigh • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Tři hvězdy utkání:

    1. Patrick Brown (CAR) 1+1
    2. Jeff Skinner (CAR) 1+1
    3. Justin Faulk (CAR) 1+0 (03:44:13)

     
    Carolina Hurricanes v závěrečné části utkání otočila výsledek utkání zpět na svou stranu, když se během necelých pěti minut prosadili Jeff Skinner a Victor Rask. Skvělé utkání odehrál mladík Patrick Brown, který otevřel skóre utkání v první třetině a k prvnímu gólu v kariéře NHL ve třetí části poté přidal asistenci na vítězný gól. New York Rangers si na potvrzení účasti v playoff ještě musí počkat. Konečný výsledek. Carolina Hurricanes 4 New York Rangers 3.
     
    Konec zápasu.
     
    59:39
    Hlavní trenér Caroliny Bill Peters si vyžádal oddechový čas. Rangers mají posledních 21 sekund na vyrovnání.
     
    59:39
    Zámek Rangers pokračoval a hosté to vzápětí zkusili z levého křídla, Cam Ward byl ale připraven a jejich pokus po rychlém zaklenutí ukryl ve svém náručí.
     
    59:22
    J.T. Miller v blízkosti pravého kruhu pro vhazování napřáhl ke tvrdé střele s příklepem, jeho pokus bez přípravy byl ale nepřesný a skončil nad bránou.
     
    59:15
    Do konce utkání zbývá odehrát 45 sekund a Rangers jsou nastěhovaní v útočném pásmu.
     
    58:19
    Henrik Lundqvist vystartoval na střídačku a New York Rangers to zkouší necelé dvě minuty před koncem ve hře bez brankáře!
     
    57:09
    Hurricanes se dostali v blízkosti levé tyče ke dvěma střelám, ani jedna z nich ale výtečného Henrika Lundqvista nepřekonala!
     
    57:00
    Do konce utkání zbývají odehrát přesně tři minut. Carolina vede v samotném závěru zápasu nad New Yorkem Rangers zásluhou Victora Raska 4:3.
     
    55:46
    Patrick Brown:

    Patrick Brown dnes v dresu Caroliny odehrál skvělé utkání, během něhož vstřelil svůj první gól v kariéře NHL a ve třetí třetině si připsal asistenci na zatím vítězný gól Victora Raska.
     
    54:56
    Keith Yandle před bránou skvěle tečoval nahozený puk z levého křídla od Dereka Stepana a jeho následné zakončení skončilo na masce Cama Warda! Brankář Caroliny sice třikrát inkasoval, několika brankám ale v dnešním utkání zabránil.
     
    54:17
    Ryan McDonagh mohl jako správný kapitán vyrovnat na 4:4, když se v blízkosti pravé tyče dostal do zakončení, jeho následná střela po ledě ale skončila na levém betonu Cama Warda!
     
    54:03
    Hra byla přerušena a ještě je potřeba říci jedna informace, do dnešního utkání nenastoupili kvůli zranění čeští hokejisté Andrej Nestrašil a Michal Jordán.
     
    53:39
    Mats Zuccarello si z pravého křídla sjel za bránu Cama Warda, kde vzápětí skončil na kolenou, podle rozhodčích se ale o podražení nejednalo a hra pokračuje v 5 proti 5.
     
    52:33
    Jeden z hokejistů Caroliny zavezl puk do útočného pásma a na levém křídle napřáhl k prudké střele, která se od masky Henrika Lundqvista odrazila zpět do hry! To už je třetí zákrok hlavou v dnešním zápase, z nichž dva má na svědomí Cam Ward.
     
    51:55
    Carolina Hurricanes vede necelých devět minut před koncem nádherného utkání nad New Yorkem Rangers 4:3 a vypadá to, že hosté si na potvrzení účasti v playoff budou muset ještě počkat.
     
    51:23
    Carolině se nepodařilo na levém křídle rozehrát a puk podél mantinelu u boxů časoměřičů zamířil na zakázané uvolnění.
     
    50:55
    Derek Stepan si z levého křídla sjel před bránou a v blízkosti levé tyče prudce vypálil, jenže jeho následná střela zápěstím postrádala přesnost a zamířila vedle vzdálenějšího pravého horního rohu.
     
    50:17
    Rangers na začátku druhé třetiny otočili utkání na svou stranu a dvakrát vedli, ani jednou ale své vedení neudrželi a Hurricanes v závěrečné části utkání otočili skóre zpět na svou stranu.
     
    49:06
    Hlavní rozhodčí Jon McIsaac ukázal do středového kruhu a gól Victora Raska byl uznán! Carolina vede v polovině třetí třetiny 4:3.
     
    Hlavní trenér New Yorku Rangers Alain Vigneault si vzal Coach Challenge kvůli možnému a těsnému ofsajdu.
    49:06 Victor RASK - 4:3
     
    49:06
    Carolina právě vstřelila branku!
    VICTOR RASK využívá přesilovou hru a Carolina dvěma góly v řadě otáčí vývoj utkání zpět na svou stranu!! Victor Rask se v levém kruhu pro vhazování dostal k odraženému puku a z blízkosti ho dorazil k levé tyči odkryté brány. Henrik Lundqvist neměl šanci, přestože se rychle snažil přesunout. Bez asistence.
     
    48:58
    Justin Faulk na modré čáře napřáhl po zpětné přihrávce svého spoluhráče k prudké střele, která těsně nad ledem mířila k levé tyči, Henrik Lundqvist ji ale pravým betonem dokázal vyrazit!
     
    48:12
    J.T. Miller (NYR) dostal menší trest, 2 minuty vysoká hůl.
     
    48:12
    Jeff Skinner ve třetí třetině smazal jednobrankový náskok New Yorku Rangers, který nevyužil řadu dobrých příležitostí a vzápětí za to byl potrestán. Po přerušení hry následuje krátká reklamní přestávka, po které si Carolina zahraje přesilovou hru.
     
    47:48
    Jeff Skinner se v levém kruhu pro vhazování ocital ve slibné střelecké pozici, Chris Kreider ale předvedl úžasný bekčeking a o puk ho zezadu čistě připravil.
     
    47:00
    Hra se během posledních minut přelévá ze strany na stranu a hraje se v obrovském až vražedném tempu.
     
    45:10
    Dan Boyle mohl poslat Rangers potřetí v dnešním utkání do vedení, když na pravém křídle nabral velkou rychlost a v blízkosti pravé tyče se dostal ke střele, kterou Cam Ward vyrazil mimo!
    44:22 Jeff SKINNER - 3:3
     
    44:22
    Carolina právě vstřelila branku!
    JEFF SKINNER předvedl skvělou teč a Rangers podruhé v utkání přichází o své jednobrankové vedení!! Ryan Murphy na pravém křídle v blízkosti střídaček od modré čáry napřáhl táhlé střele po ledě, kterou před bránou skvěle tečoval Jeff Skinner, a puk se od jeho hole odrazil do pravého horního rohu brány. Asistence: Ryan Murphy, Patrick Brown.
     
    43:34
    Mats Zuccarello se v blízkosti brány dostal do zakončení a mířil ke vzdálenější levé tyči, Cam Ward ale vytáhl úžasný zákrok a rukavicí jeho pokus vytáhl mimo tři tyče!
     
    42:41
    Marc Staal tvrdě vypálil od modré čáry a po zákroku Cama Warda se dostal v blízkosti levé tyče k dorážce Tanner Glass, ale i s jeho následnou dorážkou z otočky si brankář Caroliny poradil!
     
    42:13
    Viktor Stålberg si ve středním pásmu sjel pro volný puk a poté na pravém křídle šlápl do pedálů. Člen třetího útoku si vzápětí sjel před bránu a zakončil, jeho střela ale mezi betony Cama Warda do brány neprošla!
     
    42:07
    Jaccob Slavin se snažil u mantinelu na levém křídle v blízkosti trestné lavice protáhnout do zakončení, skvěle ho ale od puku odstavil pozorný Dan Boyle.
     
    41:18
    Chris Kreider už se v dnešním utkání také jednou prosadil a přes pár sekundami mohl přidat také on druhý gól, jenže jeho střela z blízkosti zamířila vedle pravého horního rohu brány.
     
    40:48
    Mats Zuccarello mohl přidat druhý gól v dnešním utkání, když z mezikruží mířil k levé tyči, Cam Ward ale jeho střelu letící těsně nad ledem pravým betonem vyrazil mimo!
     
    40:13
    New York Rangers předvedl v úvodu druhé třetině skvělý obrat, a přestože se Carolině vzápětí podařilo vyrovnat, vstupuje do závěrečné části dnešního dramatického utkání s jednobrankovým vedením.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Třetí třetina začne přibližně ve 3:00.
    Keith Yandle je prvním obráncem New Yorku Rangers, který od dob Briana Leetche (45 asistencí během ročníku NHL 2001/02) během jedné sezóny zaznamenal nejméně 40 asistencí.

     
    Zatímco úvodní část utkání v PNC Areně patřila domácím Hurricanes, tu druhou ovládli Rangers, kteří během úvodních pěti minut obrátili stav utkání na svou stranu, když se v rychlém sledu prosadili Mats Zuccarello a Rick Nash. Na straně Caroliny sice dokázal vzápětí vyrovnat Justin Faulk, New York Rangers si ale vzal zásluhou Chrise Kreidera ztracené vedení zpět. Ve dvou brankách svěřenců Alaina Vigneaulta měl prsty Brett Pesce, který prohrál osobní souboj v levém kruhu pro vhazování. Skóre po 40 minutách. Carolina Hurricanes 2 New York Rangers 3.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:59
    Hurricanes v samotném závěru prostřední části dnešního pohledného a zajímavého utkání vypálili od modré čáry a ještě donutili Henrika Lundqvista k zákroku.
     
    39:40
    Victor Rask vyhrál za bránou u mantinelu souboj s Kevinem Kleinem a Hurricanes po jeho zpětné přihrávce udrželi útočné pásmo.
     
    38:59
    Střely:

    Carolina Hurricanes 15 New York Rangers 17
     
    38:24
    Hlavní trenér Alain Vigneault může být spokojený, jeho svěřenci podruhé v utkání po skvělém obratu vedou a míří za jistou účastí v playoff. Rangers dnes stačí jakákoliv výhra.
    37:18 Chris KREIDER - 2:3
     
    37:18
    Rangers právě vstřelili branku!
    CHRIS KREIDER bleskově využívá přesilovou hru a posílá Rangers zpět do vedení!! Brett Pesce tentokrát v levém kruhu pro vhazování nedokázal zastavit Chrise Kreidera, který se kolem něho protáhl a krásnou střelou zápěstím ke vzdálenější pravé tyči. Asistence: Derek Stepan, Keith Yandle.
     
    36:54
    Ron Hainsey (CAR) dostal menší trest, 2 minuty hákování.
     
    36:51
    Ryan McDonagh z mezikruží napřáhl k nepříjemně střele, která těsně nad ledem mířila k pravé tyči, Cam Ward ji ale levým betonem dokázal vytěsnit mimo a připsal si skvělý zákrok!
    Nádherný okamžik, během něhož Eric Staal pozdravil fanoušky domácí Caroliny, v jejímž dresu ještě nedávno působil.

     
    35:42
    V PNC Areně se hraje nádherné utkání, které na obou stranách přineslo dvě branky, a zřejmě nás čeká zajímavá a dramatická závěrečná část.
     
    34:45
    Jakmile jsme zmínil, že Rangers ve druhé třetině dominují, tak Carolina Hurricanes po tečované střele Justina Faulka vyrovnala na 2:2.
    33:27 Justin FAULK - 2:2
     
    33:27
    Carolina právě vstřelila branku!
    JUSTIN FAULK se prosazuje tvrdou střelou od modré čáry a vyrovnává stav utkání na 2:2!! Sergej Tolčinsky našel na modré čáře zpětnou přihrávkou Justina Faulka, který od modré čáry napřáhl k prudké střele, která sice mířila vedle pravého horního rohu brány, od jednoho z hráčů Rangers se ale odrazila pod horní tyč a Sergej Tolčinski během debutu v NHL zaznamenal první kanadský bod. Asistence: Sergej Tolčinsky, Ryan Murphy.
     
    33:07
    V průběhu druhé třetiny se hra úplně otočila a Rangers jsou týmem, který na ledě dominuje. Střely: 14-14.
     
    32:15
    Kevin Klein vypálil tvrdě z pravého kruhu pro vhazování a jeho následný pokus se od hole Noaha Hanifina odrazil do ochranné sítě. Cam Ward tentokrát zasahovat nemusel.
     
    31:21
    Jeff Skinner se dostal v blízkosti levé tyče po krátké reklamní přestávce ke střele, Henrik Lundqvist ji ale pravým betonem zastavil a po dobrém zákroku přerušil hru.
     
    31:10
    Dan Boyle se ocitl v obrovské šanci a z blízkosti mohl poslat Rangers do dvoubrankového vedení, jenže Cam Ward řekl: "Ne!". Brankář Hurricanes vytáhl další skvělý zákrok, když střelu mířící pod horní tyč maskou vyrazil do ochranné sítě.
     
    30:15
    Rick Nash se na pravém křídle krásně protáhl kolem jednoho ze svých strážců a poté se dokázal natlačit před bránu, do zakončení se ale nakonec nedostal.
     
    29:36
    Svěřenci hlavního trenéra Alaina Vigneaulta mají k dispozici druhou přesilovou hru a ideální možnost pojistit své vedení.
     
    29:04
    Carolina Hurricanes v oslabení:

    Carolina Hurricanes přečkala během posledních 15 zápasů 34 z 36 přesilových her soupeře, což je fantastická bilance.
     
    29:01
    Ryan Murphy (CAR) dostal menší trest, 2 minuty držení hole.
     
    28:26
    Cam Ward vytáhl v rychlém sledu dva úžasné zákroky a podržel Carolinu ve hře!! Brankář Hurricanes nejprve pravým betonem zastavil střelu Dereka Stepana z bezprostřední blízkosti a následnou dorážku Ryana McDonagha z pravého kruhu pro vhazování vyrazil mimo tři tyče maskou.
     
    27:57
    Rangers už v závěru první části dnešního utkání ukázali, že to Carolina nebude mít zas tak jednoduché a po přestávce během necelých pěti minut otočili utkání na svou stranu.
     
    26:37
    Carolina měla v úvodní třetině obrovskou střeleckou převahu, jenže z ní dokázala vytěžit pouze jeden gól a nyní za to pyká, když v úvodu druhé části v rychlém sledu dvakrát inkasovala.
    25:03 Rick NASH - 1:2
     
    25:03
    Rangers právě vstřelili branku!
    RICK NASH prokázal velkou sílu v osobním souboji a nádhernou střelou otáčí vývoj utkání na stranu New Yorku Rangers, který rázem vede 2:1!! Rick Nash v levém kruhu pro vhazování ustál souboj s Brettem Pescem a parádní střelou zápěstím vymetl vzdálenější pravý horní roh brány. Asistence: J.T. Miller, Ryan McDonagh.
     
    24:37
    Rangers se nadechují a Carolina se začíná ocitat pod velkým tlakem, zatím mu ovšem úspěšně odolává.
     
    24:00
    Mats Zuccarello potvrdil, že se mu proti Carolině během posledních zápasů velmi daří, když z posledních 13 utkání proti Hurricanes vyšel pouze jednou bodově naprázdno.
     
    22:28
    Rangers se sice během dosavadního průběhu utkání dostali pouze k šesti střelám na bránu, krátce po začátku druhé třetiny se jim ale podařilo vyrovnat a začínáme od "nuly".
    21:36 Mats ZUCCARELLO - 1:1
     
    21:36
    Rangers právě vstřelili branku!
    MATS ZUCCARELLO vyrovnává po krásné kombinaci na 1:1 a během posledních 13 zápasů proti Carolině zaznamenává 12. bod!! Expert. Derek Stepan mohl v levém kruhu pro vhazování pálit, jenže si všiml volného Matse Zuccarella, který u pravé tyče z blízkosti uklidil puk do horní poloviny prázdné brány. Asistence: Derek Stepan, Dan Boyle.
     
    20:58
    Jeff Skinner na levém křídle v blízkosti střídaček nabral rychlost a poté napřáhl k prudké střele, která zamířila vedle vzdálenějšího pravého horního rohu brány Henrika Lundqvista.
     
    20:08
    V Raleigh právě začala druhá třetina, do které Carolina Hurricanes vstupuje s jednobrankovým vedením poté, co se ve dvanácté minutě prosadil Patrick Brown a vstřelil svůj první gól v NHL.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Druhá třetina začne přibližně ve 2:03.

     
    Carolina vstoupila do utkání pořádně zostra a dostala se během úvodních pěti minut k šesti střelám, zatímco New York Rangers ani k jedné. Henrik Lundqvist tlaku domácích hokejistů odolával, proti střele ze dvanácté minuty už byl ale bezmocný a Patrick Brown vstřelil svůj první gól v NHL. Rangers se z ospalého výkonu probudili až v samotném závěru první třetiny, Carolinu ale podržel skvělý Cam Ward. Skóre po první třetině. Carolina Hurricanes 1 New York Rangers 0.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:26
    Rangers vzápětí na levém křídle tvrdě vypálili od mantinelu a jejich pokus mířil k přední levé tyči, Cam Ward ale po rychlém zakleknutí jejich střelu s vypětím sil vyrazil mimo!
     
    18:52
    Keith Yandle nabral mezi kruhy pro vhazování velkou rychlost a z blízkosti se snažil zamířit k pravé tyči, Cam Ward ale vytáhl dobrý zákrok a jeho pokus vyrazil do rohu ledové plochy.
     
    18:16
    Rangers během dosavadního průběhu první třetiny vyslali na bránu Cama Warda pouze dvě střely, což je hodně žalostné číslo. Nedávno se ale například Calgary nemohlo dostat přes 22 minut ke střele na bránu a náhle během pár sekund vstřelilo dva góly. Bohužel už si nepamatuji, proti komu to bylo.
     
    17:40
    Henrik Lundqvist je v dolní polovině brány velice silný a střelami po ledě si na něho hráči Caroliny nemohou přijít.
     
    17:03
    Jordan Staal se nerozpakoval a na pravé straně útočného pásma napřáhl z otočky ke střele, kterou Henrik Lundqvist levým betonem vyrazil mimo tři tyče.
     
    15:26
    Chris Terry na pravém křídle napřáhl z úhlu k prudké střele zápěstím, která zamířila vedle bližší pravé tyče.
     
    15:11
    Hurricanes na pravém křídle vyhráli vhazování a okamžitě napřáhli ke střele, která zamířila doprostřed brány a skončila v náruči připraveného Henrika Lundqvista.
     
    15:08
    Rangers dnes usilují o potvrzení účasti v playoff, na ledě to tak ovšem zatím vůbec nevypadá. Carolina dominuje a hosty z New Yorku jasně přestřílela 11:2. To je obrovská převaha.
     
    14:42
    Cam Ward se vydal za svou bránu, aby zastavil nahození Rangers od modré čáry a bekhendem poté holí rozehrál.
    Obrovská radost značící se ve tváří Patricka Browna po prvním gólu v NHL, kterého dosáhl doma proti New Yorku Rangers.

     
    13:55
    Kevin Hayes se dostal mezi kruhy pro vhazování po zpětné přihrávce svého spoluhráče z levého křídla do zakončení a těsně nad ledem mířil mezi betony Cama Warda, brankář Caroliny ale včas sevřel betony a jeho střelu následně ukryl mezi nimi!
     
    13:38
    Hurricanes se opět podařilo vyhodit puk do středního pásma a následnou akci New Yorku po pravém křídle zastavil ofsajd.
     
    13:28
    Hokejisté Caroliny zatím skvěle vyplňují prostor před svou bránou a nepouští Rangers do žádné brankové příležitosti.
     
    12:03
    Tým Carolina dostal menší trest, 2 minuty příliš mnoho hráčů na ledě.
     
    11:20
    Henrik Lundqvist zastavil nahození Caroliny z pravého křídla a po jeho zákroku přichází na řadu krátká reklamní přestávka.
    11:05 Patrick BROWN - 1:0
     
    11:05
    Carolina právě vstřelila branku!
    PATRICK BROWN se prosazuje a střílí svůj první gól v kariéře NHL!! Jeff Skinner ze středního pásma napálil puk do vzdálenějšího pravého rohu ledové plochy, kde se vzápětí od ochranného skla v blízkosti pravé tyče odrazil k Patrickovi Brownovi, který vzápětí napřáhl bez přípravy k prudké střele a pod lapačkou Henrika Lundqvista zamířil k bližší pravé tyči. Asistence: Jeff Skinner, Ron Hainsey.
     
    10:25
    Rangers se podařilo několikrát vyhodit a vzápětí to zkusil střelou z levého křídla Ryan Murphy, Henrik Lundqvist je ale zatím k nepřekonání, když jeho pokus pravým betonem vyrazil mimo!
     
    09:26
    Justin Faulk na pravém křídle tvrdě vypálil od modré čáry a Henrik Lundqvist jeho nepříjemnou střelu po rychlém zakleknutí vyrazil.
     
    08:54
    Rangers zastavili úvodní útočnou vlnu Caroliny a vyhodili puk podél mantinelu u střídaček až za bránu Cama Warda.
     
    08:26
    Dominic Moore (NYR) dostal menší trest, 2 minuty podražení.
     
    07:48
    Mats Zuccarello si to rychle namířil středem ledové plochy do útočného pásma Rangers, jeho následnou akci ale vzápětí zastavil čárový rozhodčí a postavení mimo hru.
     
    07:14
    Jordan Staal navázal na šanci svého bratra a v blízkosti brány se dostal do zakončení, jeho následná střela ovšem zamířila těsně vedle vzdálenějšího pravého horního rohu brány.
     
    07:00
    Krátce před skončením úvodní reklamní přestávky se v PNC Areně odehrál krásný hokejový moment, když se Eric Staal zdviženou hokejkou pozdravil s fanoušky Caroliny.
    Zuccarello bodoval proti Carolině v 11 z posledních 12 utkání.

     
    06:13
    Eric Staal mohl vstřelit gól do sítě svého bývalého týmu, když se v blízkosti levé tyče dostal do zakončení, Cam Ward ale proti jeho bekhendové střele vytáhl fantastický zákrok a hru přerušil!
     
    05:41
    Brad Malone nabral na levém křídle rychlost a z kruhu pro vhazování pálil na vzdálenější pravou tyč, Henrik Lundqvist ale předvedl v akci opět svůj levý beton, kterým puk vyrazil mimo!
     
    05:04
    Rangers se ocitají pod obrovským tlakem a zatím se nedostali ani k jedné střele mířící na bránu, zatímco svěřenci hlavního trenéra Billa Peterse už jich na Henrika Lundqvista vyslali šest.
     
    04:16
    Ron Hainsey se v blízkosti modré čáry dostal k odraženému puku a před vrcholem kruhů pro vhazování napřáhl bez přípravy ke tvrdé střele s příklepem, která zamířila vedle pravé tyče.
     
    03:36
    Patrick Brown vypálil z kruhu pro vhazování a jeho rána mířila do horní části brány, Henrik Lunqvist ji ale ukryl ve svém náručí a poté přerušil hru, aby nepustil Hurricanes k dorážce.
     
    02:20
    Carolina Hurricanes prožívá skvělý vstup do utkání a New York Rangers se kromě nepřesné střely Dana Boylea od modré čáry k ničemu nedostal.
     
    01:40
    Chris Terry vypálil z podobného prostoru jako před ním Ron Hainsey a jeho střela pro změnu mířila ke vzdálenější pravé tyči, Henrik Lunqvist byl ale opět připraven a levým betonem puk vyrazil mimo tři tyče své brány!
     
    00:28
    Ron Hainsey nabral na levém křídle rychlost a poté napřáhl ke střele, která těsně nad ledem mířila na přední tyč, Henrik Lundqvist ji ale vyrazil pravým betonem a připsal si první zákrok!
     
    00:08
    V PNC Areně právě začalo utkání mezi domácí Carolinou Hurricanes a New Yorkem Rangers, který si v případě vítězství zajistí účast v playoff.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Carolina Hurricanes: Ward (Läck) – Slavin, Hainsey (A), Hanifin, Pesce, Murphy, Faulk (A) – Skinner, Rask, Terry – Nordström, J. Staal (A), Lindholm – Gerbe, McClement, Malone – Tolčinsky, Ryan, Brown. Hlavní Trenér: Bill Peters.

    New York Rangers: Lundqvist (Raanta) – McDonagh (C), Klein, Yandle, Girardi (A), Boyle – Kreider, Brassard, Nash – Miller, Stepan (A), Zuccarello – Hayes, E. Staal, Fast – Glass, Moore, Stålberg. Hlavní trenér: Alain Vigneault.

    Rozhodčí: Chris Lee, Jon McIsaac – Jonny Murray, Derek Nansen.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Československá stopa v utkání:

    Andrej Nestrašil (CAR) 9+14, +/- +4
    Michal Jordán (CAR) 1+0, +/- -5
     
    Vzájemné zápasy:

    23.01.16 Carolina Hurricanes – NY Rangers 1:4
    01.12.15 NY Rangers – Carolina Hurricanes 4:3
    11.11.15 NY Rangers – Carolina Hurricanes 3:0
     
    New York Rangers:

    New York Rangers sice ještě nemá účast v playoff zajištěnou, po utkání proti Carolině Hurricanes se to ale může změnit, pokud v PNC Areně dokáže zvítězit a nezáleží na tom, zda v normální hrací době nebo po prodloužení, dva body zkrátka posouvají Rangers dále.
    Eric Staal prohodil pár slov se svým bývalým spoluhráčem Eddie Läckem, se kterým ještě nedávno působil v dresu Caroliny.

     
    Carolina Hurricanes:

    Carolina dokázala bodovat ve čtyřech zápasech v řadě, ani zlepšená forma a výkony ale Hurricanes nepomohly k účasti v playoff, ve kterém bude chybět posedmé v řadě. Do konce sezóny zbývá odehrát pouze pět utkání. Hurricanes povolali z farmy Dereka Ryana, který se za to vedení odvděčil ve středu v noci gólem, když se prosadil proti New Yorku Islanders v průběhu druhé třetiny a vstřelil svou druhou branku v NHL. Carolina povolala mimo jiné také Sergeje Tolčinskyho, který by si měl v pátek v noci proti Rangers odbýt debut.
     
    Když se naposledy střetla Carolina s NY Rangers, J.T. Miller vstřelil dva góly a společně s Henrikem Lundqvistem, který předvedl 30 zákroků, pomohl k výhře svého týmu 4:1. Úvodní utkání v letošní sezóně mezi oběma týmy z 11. listopadu však bylo zajímavější, Henrik Lundqvist v něm pochytal všech 33 střel a vychytal svůj první letošní shutout – celkově 56. v kariéře. Rangers zvítězili 3:0 a mezi oběma avizovanými utkáními zaznamenali ještě jednu výhru, když 1. prosince zvítězili těsně 4:3. V dresu New Yorku seprosadili Mats Zuccarello, Oscar Lindberg, Chris Kreider a Derick Brassard. Rangers se proti Hurricanes nesmírně daří a jsou jejich oblíbeným soupeřem poté, co proti nim vyhráli 14 z posledních 15 zápasů. Utkáním z PNC Areny Vás provede Tomáš Reiner.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 01:00.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 12. Brown (Skinner, Hainsey), 34. Faulk (Tolčinsky, Murphy), 45. Skinner (Murphy, Brown), 50. Rask – 22. Zuccarello (Stepan, Boyle), 26. Nash (Miller, McDonagh), 38. Kreider (Stepan, Yandle)


    Carolina Hurricanes: Ward (Läck) – Slavin, Hainsey (A), Hanifin, Pesce, Murphy, Faulk (A) – Skinner, Rask, Terry – Nordström, J. Staal (A), Lindholm – Gerbe, McClement, Malone – Tolčinsky, Ryan, Brown. Hlavní Trenér: Bill Peters.
    New York Rangers: Lundqvist (Raanta) – McDonagh (C), Klein, Yandle, Girardi (A), Boyle – Kreider, Brassard, Nash – Miller, Stepan (A), Zuccarello – Hayes, E. Staal, Fast – Glass, Moore, Stålberg. Hlavní trenér: Alain Vigneault.

    Rozhodčí: Chris Lee, Jon McIsaac – Jonny Murray, Derek Nansen

    Diváci: 16336
    bahis siteleri