Buffalo – Toronto 4:1 (kon.) | NY Islanders – Columbus 4:3 (kon.) | Carolina – NY Rangers 4:3 (kon.)
Pittsburgh – Nashville 5:2 (kon.) | Tampa – Montreal 0:3 (kon.) | Florida – New Jersey 3:2 (kon.)
Minnesota – Ottawa 2:3 (kon.) | Dallas – Arizona 4:1 (kon.) | Los Angeles – Calgary 3:0 (kon.)
San Jose – Vancouver 2:4 (kon.)
konec
Carolina Hurricanes
4:3 (1:0, 1:3, 2:0)
New York Rangers
Pátek 01.04.2016, 01:00 • PNC Arena, Raleigh • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:19
    Henrik Lundqvist vystartoval na střídačku a New York Rangers to zkouší necelé dvě minuty před koncem ve hře bez brankáře!
     
    57:09
    Hurricanes se dostali v blízkosti levé tyče ke dvěma střelám, ani jedna z nich ale výtečného Henrika Lundqvista nepřekonala!
     
    54:56
    Keith Yandle před bránou skvěle tečoval nahozený puk z levého křídla od Dereka Stepana a jeho následné zakončení skončilo na masce Cama Warda! Brankář Caroliny sice třikrát inkasoval, několika brankám ale v dnešním utkání zabránil.
     
    54:17
    Ryan McDonagh mohl jako správný kapitán vyrovnat na 4:4, když se v blízkosti pravé tyče dostal do zakončení, jeho následná střela po ledě ale skončila na levém betonu Cama Warda!
     
    52:33
    Jeden z hokejistů Caroliny zavezl puk do útočného pásma a na levém křídle napřáhl k prudké střele, která se od masky Henrika Lundqvista odrazila zpět do hry! To už je třetí zákrok hlavou v dnešním zápase, z nichž dva má na svědomí Cam Ward.
     
    49:06
    Hlavní rozhodčí Jon McIsaac ukázal do středového kruhu a gól Victora Raska byl uznán! Carolina vede v polovině třetí třetiny 4:3.
    49:06 Victor RASK - 4:3
     
    49:06
    Carolina právě vstřelila branku!
    VICTOR RASK využívá přesilovou hru a Carolina dvěma góly v řadě otáčí vývoj utkání zpět na svou stranu!! Victor Rask se v levém kruhu pro vhazování dostal k odraženému puku a z blízkosti ho dorazil k levé tyči odkryté brány. Henrik Lundqvist neměl šanci, přestože se rychle snažil přesunout. Bez asistence.
     
    48:58
    Justin Faulk na modré čáře napřáhl po zpětné přihrávce svého spoluhráče k prudké střele, která těsně nad ledem mířila k levé tyči, Henrik Lundqvist ji ale pravým betonem dokázal vyrazit!
     
    48:12
    J.T. Miller (NYR) dostal menší trest, 2 minuty vysoká hůl.
     
    45:10
    Dan Boyle mohl poslat Rangers potřetí v dnešním utkání do vedení, když na pravém křídle nabral velkou rychlost a v blízkosti pravé tyče se dostal ke střele, kterou Cam Ward vyrazil mimo!
    44:22 Jeff SKINNER - 3:3
     
    44:22
    Carolina právě vstřelila branku!
    JEFF SKINNER předvedl skvělou teč a Rangers podruhé v utkání přichází o své jednobrankové vedení!! Ryan Murphy na pravém křídle v blízkosti střídaček od modré čáry napřáhl táhlé střele po ledě, kterou před bránou skvěle tečoval Jeff Skinner, a puk se od jeho hole odrazil do pravého horního rohu brány. Asistence: Ryan Murphy, Patrick Brown.
     
    43:34
    Mats Zuccarello se v blízkosti brány dostal do zakončení a mířil ke vzdálenější levé tyči, Cam Ward ale vytáhl úžasný zákrok a rukavicí jeho pokus vytáhl mimo tři tyče!
     
    42:41
    Marc Staal tvrdě vypálil od modré čáry a po zákroku Cama Warda se dostal v blízkosti levé tyče k dorážce Tanner Glass, ale i s jeho následnou dorážkou z otočky si brankář Caroliny poradil!
     
    42:13
    Viktor Stålberg si ve středním pásmu sjel pro volný puk a poté na pravém křídle šlápl do pedálů. Člen třetího útoku si vzápětí sjel před bránu a zakončil, jeho střela ale mezi betony Cama Warda do brány neprošla!
     
    40:48
    Mats Zuccarello mohl přidat druhý gól v dnešním utkání, když z mezikruží mířil k levé tyči, Cam Ward ale jeho střelu letící těsně nad ledem pravým betonem vyrazil mimo!
    37:18 Chris KREIDER - 2:3
     
    37:18
    Rangers právě vstřelili branku!
    CHRIS KREIDER bleskově využívá přesilovou hru a posílá Rangers zpět do vedení!! Brett Pesce tentokrát v levém kruhu pro vhazování nedokázal zastavit Chrise Kreidera, který se kolem něho protáhl a krásnou střelou zápěstím ke vzdálenější pravé tyči. Asistence: Derek Stepan, Keith Yandle.
     
    36:54
    Ron Hainsey (CAR) dostal menší trest, 2 minuty hákování.
     
    36:51
    Ryan McDonagh z mezikruží napřáhl k nepříjemně střele, která těsně nad ledem mířila k pravé tyči, Cam Ward ji ale levým betonem dokázal vytěsnit mimo a připsal si skvělý zákrok!
    33:27 Justin FAULK - 2:2
     
    33:27
    Carolina právě vstřelila branku!
    JUSTIN FAULK se prosazuje tvrdou střelou od modré čáry a vyrovnává stav utkání na 2:2!! Sergej Tolčinsky našel na modré čáře zpětnou přihrávkou Justina Faulka, který od modré čáry napřáhl k prudké střele, která sice mířila vedle pravého horního rohu brány, od jednoho z hráčů Rangers se ale odrazila pod horní tyč a Sergej Tolčinski během debutu v NHL zaznamenal první kanadský bod. Asistence: Sergej Tolčinsky, Ryan Murphy.
     
    31:10
    Dan Boyle se ocitl v obrovské šanci a z blízkosti mohl poslat Rangers do dvoubrankového vedení, jenže Cam Ward řekl: "Ne!". Brankář Hurricanes vytáhl další skvělý zákrok, když střelu mířící pod horní tyč maskou vyrazil do ochranné sítě.
     
    29:01
    Ryan Murphy (CAR) dostal menší trest, 2 minuty držení hole.
     
    28:26
    Cam Ward vytáhl v rychlém sledu dva úžasné zákroky a podržel Carolinu ve hře!! Brankář Hurricanes nejprve pravým betonem zastavil střelu Dereka Stepana z bezprostřední blízkosti a následnou dorážku Ryana McDonagha z pravého kruhu pro vhazování vyrazil mimo tři tyče maskou.
    25:03 Rick NASH - 1:2
     
    25:03
    Rangers právě vstřelili branku!
    RICK NASH prokázal velkou sílu v osobním souboji a nádhernou střelou otáčí vývoj utkání na stranu New Yorku Rangers, který rázem vede 2:1!! Rick Nash v levém kruhu pro vhazování ustál souboj s Brettem Pescem a parádní střelou zápěstím vymetl vzdálenější pravý horní roh brány. Asistence: J.T. Miller, Ryan McDonagh.
    21:36 Mats ZUCCARELLO - 1:1
     
    21:36
    Rangers právě vstřelili branku!
    MATS ZUCCARELLO vyrovnává po krásné kombinaci na 1:1 a během posledních 13 zápasů proti Carolině zaznamenává 12. bod!! Expert. Derek Stepan mohl v levém kruhu pro vhazování pálit, jenže si všiml volného Matse Zuccarella, který u pravé tyče z blízkosti uklidil puk do horní poloviny prázdné brány. Asistence: Derek Stepan, Dan Boyle.
     
    19:26
    Rangers vzápětí na levém křídle tvrdě vypálili od mantinelu a jejich pokus mířil k přední levé tyči, Cam Ward ale po rychlém zakleknutí jejich střelu s vypětím sil vyrazil mimo!
     
    13:55
    Kevin Hayes se dostal mezi kruhy pro vhazování po zpětné přihrávce svého spoluhráče z levého křídla do zakončení a těsně nad ledem mířil mezi betony Cama Warda, brankář Caroliny ale včas sevřel betony a jeho střelu následně ukryl mezi nimi!
     
    12:03
    Tým Carolina dostal menší trest, 2 minuty příliš mnoho hráčů na ledě.
    11:05 Patrick BROWN - 1:0
     
    11:05
    Carolina právě vstřelila branku!
    PATRICK BROWN se prosazuje a střílí svůj první gól v kariéře NHL!! Jeff Skinner ze středního pásma napálil puk do vzdálenějšího pravého rohu ledové plochy, kde se vzápětí od ochranného skla v blízkosti pravé tyče odrazil k Patrickovi Brownovi, který vzápětí napřáhl bez přípravy k prudké střele a pod lapačkou Henrika Lundqvista zamířil k bližší pravé tyči. Asistence: Jeff Skinner, Ron Hainsey.
     
    10:25
    Rangers se podařilo několikrát vyhodit a vzápětí to zkusil střelou z levého křídla Ryan Murphy, Henrik Lundqvist je ale zatím k nepřekonání, když jeho pokus pravým betonem vyrazil mimo!
     
    08:26
    Dominic Moore (NYR) dostal menší trest, 2 minuty podražení.
     
    07:00
    Krátce před skončením úvodní reklamní přestávky se v PNC Areně odehrál krásný hokejový moment, když se Eric Staal zdviženou hokejkou pozdravil s fanoušky Caroliny.
     
    06:13
    Eric Staal mohl vstřelit gól do sítě svého bývalého týmu, když se v blízkosti levé tyče dostal do zakončení, Cam Ward ale proti jeho bekhendové střele vytáhl fantastický zákrok a hru přerušil!
     
    05:41
    Brad Malone nabral na levém křídle rychlost a z kruhu pro vhazování pálil na vzdálenější pravou tyč, Henrik Lundqvist ale předvedl v akci opět svůj levý beton, kterým puk vyrazil mimo!
     
    01:40
    Chris Terry vypálil z podobného prostoru jako před ním Ron Hainsey a jeho střela pro změnu mířila ke vzdálenější pravé tyči, Henrik Lunqvist byl ale opět připraven a levým betonem puk vyrazil mimo tři tyče své brány!
     
    00:28
    Ron Hainsey nabral na levém křídle rychlost a poté napřáhl ke střele, která těsně nad ledem mířila na přední tyč, Henrik Lundqvist ji ale vyrazil pravým betonem a připsal si první zákrok!

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 12. Brown (Skinner, Hainsey), 34. Faulk (Tolčinsky, Murphy), 45. Skinner (Murphy, Brown), 50. Rask – 22. Zuccarello (Stepan, Boyle), 26. Nash (Miller, McDonagh), 38. Kreider (Stepan, Yandle)


    Carolina Hurricanes: Ward (Läck) – Slavin, Hainsey (A), Hanifin, Pesce, Murphy, Faulk (A) – Skinner, Rask, Terry – Nordström, J. Staal (A), Lindholm – Gerbe, McClement, Malone – Tolčinsky, Ryan, Brown. Hlavní Trenér: Bill Peters.
    New York Rangers: Lundqvist (Raanta) – McDonagh (C), Klein, Yandle, Girardi (A), Boyle – Kreider, Brassard, Nash – Miller, Stepan (A), Zuccarello – Hayes, E. Staal, Fast – Glass, Moore, Stålberg. Hlavní trenér: Alain Vigneault.

    Rozhodčí: Chris Lee, Jon McIsaac – Jonny Murray, Derek Nansen

    Diváci: 16336
    bahis siteleri