Buffalo – Toronto 4:1 (kon.) | NY Islanders – Columbus 4:3 (kon.) | Carolina – NY Rangers 4:3 (kon.)
Pittsburgh – Nashville 5:2 (kon.) | Tampa – Montreal 0:3 (kon.) | Florida – New Jersey 3:2 (kon.)
Minnesota – Ottawa 2:3 (kon.) | Dallas – Arizona 4:1 (kon.) | Los Angeles – Calgary 3:0 (kon.)
San Jose – Vancouver 2:4 (kon.)
konec
Minnesota Wild
2:3 (0:0, 1:2, 1:1)
Ottawa Senators
Pátek 01.04.2016, 02:00 • Xcel Energy Center, St. Paul • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Nejlepší střelec týmu se tentokrát netrefil.
     
    S konstatováním, že dnešní utkání v Xcel Energy Center sledovalo 19 032 diváků se vámi loučím. U dalších on-line přenosů nashledanou! (04:39:50)
     
    TŘI HVĚZDY ZÁPASU

    1. Erik Karlsson (OTT) 1+1
    2. Erik Haula (MNS) 1+0
    3. Jean-Gabriel Pageau (OTT) 1+2
     
    Minneostě se sice podařilo zavést puk do pásma soupeře, ale na ohrožení Andersonovy brány už nezbyl čas. Dnešní zápas je tak u konce a dva body za vítězství 2:3 si připisují hostující Senátoři z Ottawy. Ti sice ve 45. minutě přišli o vedení, když se trefil Erik Haula, avšak tři minuty a 57 sekund před koncem se hodně šťastnou trefou Codyho Ceciho dostali znovu do vedení, které už však uhájili! Tímto je u konce šestizápasová minnesotská šňůra vítězství a Colorado má šanci dotáhnou se na svého soupeře v boji o play-off na rozdíl tří bodů. Naopak Ottawa si v situaci, kdy ji o nic nejde, připisuje druhé vítězství během dvou dnů.
     
    Konec zápasu.
     
    59:47
    Jenže nyní musí Minneosta rozjet útok až od vlastní modré čáry. Tohle už domácí celek s největší pravděpodobností nestihne.
     
    59:02
    Domácí odvolávají gólmana a hraje se tedy pět na pět. Wild se okamžitě dostávají do útočného pásma a snaží se kombinovat.
     
    58:45
    Senátoři se usadili v útočném pásmo, ale dosud jediná střela od modré čáry skončila na Dubnykově výstroji.
     
    58:10
    Minnesota už musí útočit i v oslabení. Hned po buly ve středním pásmu získal Haula buly po pravici Craiga Andersona. Dubnyk už mezitím pokukuje po střídačce.
     
    58:02
    Při snaze získat kotouč zpět pod svou kontrolu se Matt Dumba (MNS) dopustil faulu. Dvě minuty za vysokou hůl jsou při snaze o vyrovnání velkou ránou a nepříjemností.
     
    57:54
    Dumba se prodíral ke střele z mezikruží, avšak nakonec ztratil kotouč a Ryan kus černé gumy vyhodil přes všechny čáry.
     
    57:16
    Nick Paul se snažil napadat Dumbu, avšak ten si situaci pohlídal a přenechal kotouč svému parťákovi z obrany. Minneosta samozřejmě okamžitě obrací hru do útočného pásma.
     
    56:57
    Hned po vhazování se na ledě ocitl Zack Smith a nikdo z hostů z pod jeho těla nedokázal vyšťourat kotouč. Další vhazování a rozehrávka Ottawy přináší icing.
     
    56:41
    Střela Matta Dumby neznamenala příliš velké nebezpečí a po přerušení hry je tady poslední komerční přestávka tohoto střetnutí.
    56:03 Cody CECI - 2:3
     
    56:03
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Hostující celek se z ojedinělé akce dostává zpátky do vedení! Do gólové šance se sice Ottawa nedostala, ale CODY CECI dokázal přihrávkou od zadního mantinelu trefit Haulovu brusli, od které se kotouč dostal do brankoviště a zase od Dubnykovy brusle do brány. Hodně, ale opravdu hodně smolný gól pro Minnesotu! Asistence: Jean-Gabriel Pageau
     
    55:11
    Parise si sjížděl před bránu a Koivu se ho také pokusil najít. Nakonec z toho byla jen střela finského útočníka, kterou si Anderson pohlídal.
     
    54:55
    A další vyhození Sens skončilo jen u Dubnyka. Ottawa je nyní hodně pasivní a nedaří se ji založit útočnou akci.
     
    54:26
    Senátoři se dostali k pouhému nahození puku ze středního pásma. Domácí tak bleskově rozjíždějí další ofenzivní výpad.
     
    53:46
    Erik Haula se zjevil ve velmi dobré pozici, avšak na pozorného Andersona si nepřišel. Minnesota má ale převahu a snaží se rozhodnout.
     
    53:35
    Hosté v plném počtu.
     
    53:27
    Wild se sice dostali dorážce a dokázali trefit odkrytou bránu, ale již předtím byla hra přerušena. Domácím fanouškům se to sice nelíbí, ale na rozhodnutí hlavního sudího už nic nezmění.
     
    52:09
    Ottawě se sice podařilo vyhodit kotouč do středního pásma, avšak Minnesota se hodně rychle vrací zpátky k Andersonovi.
     
    51:51
    Domácí byli hodně blízko vedení! Ryan Suter na modré čáře napřáhl ke střele a ta se zastavila až na tyči Andersonovy svatyně!
     
    51:35
    Marc Methot (OTT) je sice s rozhodnutím sudích nespokojen, ale i přesto dostává dvě trestné minuty za vysokou hůl. Pro Methota je to druhé vyloučení zápasu.
     
    51:07
    Až nyní se ke střele dostal Mike Hoffman, ale puk z jeho hokejky byl sražen vysoko do ochranné sítě. Po komerční přestávce se bude vhazovat u Dubnyka.
     
    50:29
    Utkání se nám přehouplo do poslední desetiminutovky řádné hrací doby. Wild výborně atakují rozjezd akce soupeře a Ottawa se ne a ne dostat před Dubnyka.
     
    49:48
    Nyní už sice na Dubnyka letěly dva nahozené kotouče, avšak v ani jednom případě se kus černé pryže nedostal až do brankoviště Minnesoty.
     
    48:57
    Špatná rozehrávka Wild skončila jen na holi Erika Karlssona, jenž vyčkával za vlastní bránou a poté rozjel ofenzivní akci svého celku. Dubnyk zatím nemusel zasahovat.
     
    48:18
    Po komerční přestávce se už zase hraje a Ottawa se snaží napadat rozehrávku domácího celku. Zdá se ale, že si Minneosta bez problémů poradí.
     
    47:32
    Těžko bránitelná Niederreiterova formace znovu operovala v útočném pásmu. Haula ale tentokrát z nepříliš dobré pozice na Andersona nevyzrál.
     
    45:49
    Ke střele se po delší době naopak dostali hosté. Scott Gomez však pouze protáhl domácího brankáře, který si bez potíží připsal úspěšný zákrok.
     
    45:37
    Mikko Koivu si už už chystal kotouč na střelu, ale bekhendem se nakonec k ráně nedostal, neboť byl dobře bráněn dvěma soupeři.
     
    45:25
    A znovu se kotouč došoural na icing. Ottawa se bude opět bránit.
     
    45:12
    Příliš dlouhá rozehrávka Karlssona končí na zakázaném uvolnění. Hra se znovu vrátí před hostujícího brankáře.
    44:33 Erik HAULA - 2:2
     
    44:33
    Minnesota právě vstřelila branku!
    K radosti všech domácích příznivců je znovu vyrovnáno! Lazar špatně rozehrával přes střed vlastního pásma, ke kotouči se dostal Jason Pominville, který si sjel do lepší pozice a poté naservíroval kotouč ERIKU HAULOVI. Finský útočník už měl jednoduchou práci, když střílel do horní části poloodkryté branky. Asistence: Jason Pominville
     
    44:18
    Na ledě byl znovu aktivní Nino Niederreiter, jenž se zadarmo dostal ke špatně rozehranému kotouči. Nakonec Švýcar zvolil přihrávku na Pominvillea, ale Anderson do této souhry zasáhl hokejkou.
     
    43:29
    Ottawě se okamžitě podařilo dostat puk aspoň do středního pásma. Následně se Parise snažil proháčkovat přes modrou čáru, avšak tísněn dvěma hráči Sens neměl šanci.
     
    43:08
    Zakázaným uvolněním se pro změnu provinili hosté a vhazovat se tedy bude u Andersona, který si v této třetině připsal zatím jeden zákrok.
     
    41:59
    Potenciální přečíslení tří na dva v podání domácího celku nyní trochu pokazil Niederreiter, jenž jel střídat a nechal duo Haula – Schroeder ve štychu.
     
    41:35
    Vinou zakázaného uvolnění Wild se hra přesune před Drubnyka. Bude se vhazovat po jeho levé ruce.
     
    41:25
    Švýcarský útočník tentokrát dobře přenechal puk Brodinovi, jenž si sjel až k zadnímu mantinelu a následně hledal volného spoluhráče. Obrana Sens byla připravena.
     
    40:51
    Nino Niederreiter obstaral první střelu druhé třetiny. Záhy po přechodu útočné modré čáry byl jeho pokus sražen do rohu kluziště.
     
    40:19
    Zbytek přesilové hry Minnesoty je u konce. Vyloučený Methot se právě teď vrátil na led a hosté hrají v plném počtu.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 3:51.
     
    I druhá třetina zápasu je minulostí a tentokrát už jdou do kabin spokojenější hostující hráč. Po bezbrankové první část se totiž Ottawě ve 24. minutě podařilo otevřít skóre, když se prosadil kapitán Erik Karlsson. Po jeho brance tempo hry trochu upadlo, avšak o osm minu později se Minnesota dostala do tlaku, ze kterého vyplynulo vyrovnání Zacha Pariseho. Domácí byli záhy aktivnějším celkem, avšak ranou byla branka Jeana-Gabriela Pageaua, jenž se prosadil ve 35. minutě. Na tuto branku zatím domácí nedokázali odpovědět a stav utkání je tak po čtyřiceti minutách 1:2!
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:55
    Granlund ještě od mantinelu dokázal najít Schroedera, ale jeho rána už byla zablokována. Následně se hostům podařilo vyvézt puk do středního pásma.
     
    39:39
    domácí znovu nastěhováni v útočném pásmu. Mikko Koivu zkoušel štěstí střelou z voleje, avšak Anderson se stačil přesunout a zasáhl.
     
    38:52
    Nepřesná kombinace Wild a Erik Karlsson okamžitě vyhazuje kotouč přes všechny čáry. Za chvíli bude ohlášena poslední minuta druhé třetiny.
     
    38:40
    Minneosta se okamžitě usadila v útočném pásmu. Parise z úhlu ani Suter od modré čáry ale nemířili přesně.
     
    38:19
    Domácí se dostali do tlaku a výsledkem je první přesilové hra zápasu! Dvě minuty za držení protihráče si jde odsedět Marc Methot (OTT).
     
    37:40
    Velké problémy měl nyní na druhé straně Craig Anderson! Pominville vyslal dobrou dělovku z pravého kruhu, gólman Sens puk pouze vyrazil před sebe a Haula se rázem tlačil k dorážce. Neúspěšně!
     
    36:48
    V útočném pásmu se pro změnu znovu nacházejí Senátoři. Claesson neviděl skulinu, kterou by puk prošel k bráně a tak kotouč od modré čáry pouze nahazuje k zadnímu mantinelu.
     
    36:07
    Wild mohli hodně rychle vyrovnat, avšak po bleskovém útoku pálil Scandella mimo tři tyče a nyní už je puk ve středním pásmu.
    34:34 Jean-Gabriel PAGEAU - 1:2
     
    34:34
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Senátoři ale z hodně nenápadné akce dávají svou druhou branku! Bobby Ryan neměl prostor na pořádnou střelu a tak puk poslal k bráně jen slabým bekhendem. Před Dubnykem byl ale velmi dobře postavený JEAN-GABRIEL PAGEAU a ten jemnou tečí usměrnil puk mezi betony domácího gólmana. Asistence: Bobby Ryan, Erik Karlsson
     
    34:05
    Vrátit vedení na stranu Sens se pokoušel Erik Karlsson. Střela švédského beka ale tentokrát nebyla vůbec povedená a skončila ještě před Dubnykem.
     
    33:18
    V útoku jsou nyní hosté prakticky neviditelní. Po vstřelené brance se Ottawa snaží soustředit především na obranu, ale to se ji zatím příliš nevyplácí.
     
    32:36
    Haula s Pominvillem se hodně rychle snažili předat kotouč k Niederreiterovi, který byl rozjetý a mířil si to za obranu Senátorů. Nakonec si ale defenzivní hráči Sens poradili.
     
    32:25
    Po icingu hostů se na led opět dostala úderná Pariseho formace, avšak tentokrát se puk došoural až k Dubnykovi, jenž utkání přerušil. Čas na přestávku věnovanou reklamám.
    31:13 Zach PARISE - 1:1
     
    31:13
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Nyní už je ale vyrovnáno! Marco Scandella nebyl nikým atakován a tak okamžitě vystřelil od modré čáry. Anderson kotouč vyrazil pouze před dvojici Ceci – Parise a právě druhý jmenovaný ZACH PARISE se i přes pozorné bránění Ceciho dostal k dorážce a jednoruč poslal puk do odkryté sítě. Asistence: Marco Scandella, Matt Dumba
     
    30:54
    Přes svého strážce se nyní pokusil prodrat Coyle. Proti důraznému obránci ale neměl sebemenší šanci na úspěch a puk je znovu ve středním pásmu.
     
    30:12
    Gomez výborně napadal a na chvíli se také dostal k puku. Nikdo ze Senátorů se mu ale nenabízel a kotouč tak znovu přebírají domácí.
     
    29:32
    Ze souboje u mantinelu vyšli vítězné domácí hráči, avšak Dumbova rána byla příliš slabá a hostující beci ji nenechali propadnout až k Andersonovi.
     
    28:44
    I po komerční přestávce se domácí drží v útočném pásmu. Charlie Coyle obkroužil bránu a pokusil se najít někoho ze spoluhráč. Neuspěl, avšak ke střele od modré se dostal Suter, který Andersona donutil k zákroku.
     
    28:23
    Anderson byl nyní naprosto mimo postavení a může děkovat, že toho domácí nedokázali využít! Následné střela od modré čáry šla těsně mimo bránu a po odrazu od mantinelu hosté přerušují hru.
     
    27:58
    Domácím se povedlo vyvést puk až do pásma Ottawy, ale záhy po přechodu útočné modré čáry o puk přišli. Momentálně sledujeme hodně špatnou část třetiny.
     
    27:19
    Hodně nevýraznou pasáž se pokouší narušit Curtis Lazar, jenž za Dubnykovou bránou obral Matta Dumbu. Zbylí Senátoři ale střídají a Lazar nemá, komu by přihrál.
     
    25:42
    Hra je přerušena, vhazovat se bude po levici Devana Dubnyka. Domácí, kteří bojují o play-off, by dnes potřebovali vítězství a k tomu by dopomohlo rychlé vyrovnání.
     
    25:29
    Hosté by jistě rádi přidali druhou branku a uklidnili se tím, avšak v útočném pásmu se k další zajímavější střele zatím nedostali.
    23:44 Erik KARLSSON - 0:1
     
    23:44
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Dobrý vstup do druhé třetiny v podání Senátorů potvrzen brankou! Po přechodu do útočného pásma se puk od mantinelu dostal na najíždějícího ERIKA KARLSSONA, který měl dostatek prostoru na zamíření a poté vyslal nechytatelnou střelu, jež se zastavila až v bráně domácího celku. Asistence: Bobby Ryan, Jean-Gabriel Pageau
     
    22:24
    Rychlý protiútok domácích zakončoval Zucker a Craig Anderson se musel znovu činit. Nízkou střelu po ledě dobře viděl a puk bez potíží vyrazil.
     
    22:16
    Na druhé straně se Ottawě podařilo obsadit útočné pásmo a několik desítek vteřin svírat defenzívu Minnesoty. Dubnyk ale zasahovat nemusel.
     
    21:29
    Další střelecký pokus obstaral Ryan Suter, který pálil od modré čáry. Tečovaný kotouč si našel cestu jen do hrudi hostujícího gólmana.
     
    21:08
    Matt Dumba se jakožto obránce vydal na útočný výlet a dokázal protáhnout soupeřova gólmana. Svižnou ránu z mezikruží si Anderson pohlídal.
     
    20:28
    Další útočná snaha zastavena ofsajdem Bobbyho Ryana. Hra je tedy pochopitelně vykázána do středního pásma.
     
    20:18
    Trochu aktivněji do druhé třetiny vstoupili hosté. Fredrik Claesson však dokázal pouze nahodit kotouč a Dubnyk si na tomto pokusu doslova smlsnul.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 2:59.
     
    Úvodní část utkání je minulostí a týmy jdou do kabin za smírného bezbrankového stavu. Zatím sledujeme solidní rychlé utkání, ve kterém se ale celky těžko dostávají do větších šancí. Střelecky aktivnější byli hosté, kteří zatím vypálili jedenáctkrát. Domácí Wild dokázali vyslat sedm střel.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:58
    V závěru třetiny se domácím podařilo sevřít soupeře. Všechny střelecké pokusy si však Anderson pohlídal.
     
    19:05
    A Ottawa se také dostala k zajímavé střelecké příležitosti. Matt Puempel vypálil z levé strany příliš vysoko a Dubnyk mohl být relativně v klidu.
     
    18:54
    Minnesotě se nyní dvakrát nepodařil přechod do útočného pásma. V neutrální zóně se tak k puku dostávají hosté, kteří se pokusí zaútočit.
     
    18:21
    Nakonec byl ze všeho rychlý protiútok a přečíslení Minneosty. Zakončení situace tří proti dvěma obstaral Jason Pominville, jenž pálil jen do nastavené lapačky.
     
    17:58
    Erik Karlsson na modré čáře ještě zachránil útočné pásmo a Ottawa se díky tomu dostává do menšího tlaku. Dubnyk ale zasahovat zatím nemusel.
     
    17:31
    Ofenzivní výpad hostujícího týmu zastavuje ofsajd. Vhazovat se tedy bude ve středním pásmu.
     
    17:10
    Ani jednomu z týmů se nyní nedaří ohrozit soupeřova brankáře. Na vině jsou především velmi dobře bránící a blokující defenzívy celků.
     
    16:24
    Mika Zibanejad si už už chystal kotouč na střelu, ale mezi kruhy ho o puk nakonec obral Scandella. Důležitý obranný zákrok domácího beka.
     
    15:53
    Senátoři byli na chvíli usazeni v útočném pásmu, nicméně nyní se musí znovu soustředit na defenzívu, neboť dopředu míří tři hráči Wild.
     
    15:17
    Hosté se prezentovali hodně nepřesnou rozehrávkou. Ve středním pásmu se volný kotouč pouze odrazil od mantinelu a zamířil k domácím hráčům.
     
    14:31
    Dělovku Ceciho dokázal tečovat výborně postavený Ryan a Dubnyk může být rád, že kotouč letěl kousek nad břevnem. Následně se domácí provinili zakázaným uvolněním.
     
    14:16
    Je tady třetí a zároveň poslední komerční přestávka první třetiny. Po ní je před nám něco málo přes pět minut hrací doby úvodní části.
     
    13:59
    Vůbec poprvé v zápase se domácí na delší dobu usadili v útočném pásmu. Po nezištné přihrávce zpoza brány pálil Pominville, avšak Anderson stihl zareagovat a velkou šanci domácího hráče zneškodnil!
     
    13:34
    Rychlý přechod do útočného pásma v podání Wild zakončen rychlou střelou z levé strany. Pariseho rána ale letěla mimo a pro Andersona neznamenala větší nebezpečí.
     
    13:20
    Puk se dostal mimo hrací plochu a vhazovalo se tak u Andersonovy svatyně. Záhy po buly se ale domácí provinili icingem a hra se stěhuje k Dubnykovi.
     
    12:59
    Ottawa se dostala do menšího tlaku, ale přes blokující hráče Wild vystřelit prakticky nedokázala. Nyní už byl puk vyhozen do neutrální zóny.
     
    12:06
    Scott Gomez se tlačil mezi dvěma beky domácího týmu, nicméně Dubnyk zasahovat vůbec nemusel. Pozorná defenzíva Minnesoty si věděla rady.
     
    11:29
    A právě Brodin obstaral další zakončení na druhé straně. Anderson si poradil a hosté poté bez větších potíží vyvezli puk až k Dubnykovi, který rozhodčí donutil k zastavení časomíry.
     
    11:06
    Až nyní se Senátoři dostali téměř k bráně Devana Dubnyka. Chiassonovo zakončení ale zablokoval Jonas Brodin.
     
    10:36
    Karlsson s Ryanem nedokázali rozehrát. Napadající hráči domácího celku způsobují hostům nemalé potíže.
     
    09:55
    Zuckerovi se po komerční přestávce podařilo vyvézt puk z vlastního pásma. U červené čáry se ale odhodlal k pouhému nahození za bránu Craiga Andersona.
     
    09:30
    Kotouč se nyní pouze došoural do brankoviště domácího brankáře, který raději přerušuje hru. Následuje komerční přestávka.
     
    08:54
    Devan Dubnyk je v posledních desítkách vteřin opravdu zaměstnán. Nyní musel zastavovat další ránu, kterou tentokrát obstaral Paul.
     
    08:11
    Puempel si vyměnil puk se Zibanejadem a právě druhý jmenovaný měl před brankovištěm na hokejce úvodní branku zápasu. Opět ale narazil na pozorného brankáře Wild!
     
    07:34
    Hra se hodně rychle přelévá ze strany na stranu. Zatím sledujeme velmi pohledné utkání.
     
    07:02
    Velmi pěkná akce Zacka Smithe! Hostující útočník rychle obkroužil branku a u tyče se snažil zasunout puk do brány! Dubnyk bleskově zareagoval a nataženým betonem zastavil téměř jistý gól.
     
    06:33
    A teď se pro změnu předvedl Nino Niederreiter, jenž střílel hned dvakrát. Ani jeden z pokusů si cestu za Andersonova záda nenašel.
     
    06:04
    K Dubnykovi se dostalo tečované nahození z levé strany. Domácí gólman kotouč nedokázal přikrýt a musel tak záhy čelit Gomezově snaze o vstřelení branky.
     
    05:38
    Z dlouhého souboje u mantinelu vyšel úspěšně Wideman a Ottawa díky němu po chvíli dostává kotouč pod kontrolu.
     
    05:09
    Minnesota se dostala ke kotouči díky vítěznému vhazování v pásmu Sens a Matt Dumba okamžitě zaměstnal Andersona. Ten si bekhendové zakončení domácího beka pohlídal.
     
    04:38
    Fontaine byl hosty ubráněn na hranici faulu a z akce pronikajícího Koivua tak nic nebylo. U modré čáry se k puku dostávají Senátoři.
     
    04:03
    Po zbytečné ztrátě domácích se ke střele dostal Mika Zibanejad. Švédský útoční na nic nečekal a svižným pokusem zaměstnal Dubnyka v bráně Wild.
     
    03:37
    Jedna střela teď pro změnu letěla na Dubnyka. Americký gólman však zasahovat nemusel, protože puk letěl mimo tři tyče.
     
    02:59
    Nino Niederreiter se hezky uvolnil a z otočky vypálil bekhendem Hostující gólman Craig Anderson zasáhl vyrážečkou a o zbytek se postarali jeho spoluhráči.
     
    02:14
    Kotouč opustil hrací plochu a vhazovat se tak bude po pravici Devana Dubnyka, neboť jako poslední se puku dotkl jeden z hráčů Wild.
     
    01:58
    Na druhé straně operuje s kotoučem Granlund. Finskému útočníkovi se zatím nedaří najít některého ze spoluhráčů. Ottawa vstoupila do utkání aktivně a snaží se pořád napadat.
     
    01:19
    Registrujeme první přesnou ránu. Tu obstaral Mike Hoffman, jenž pálil z vrcholu pravého kruhu jen do vyrážečky domácího brankáře.
     
    00:47
    Po nepřesné střele Ryana se stále hraje v pásmu Minnesoty, která se snaží najít skulinu v rozestavení napadajících Senátorů.
     
    00:22
    Domácí se zatím ne a ne vymanit z vlastního pásma. Jean-Gabriel Pageau ale kotouč za Dubnykovou bránou nezískal.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Hráči jsou konečně připraveni na hrací ploše. Úvodní buly bude vhozeno za pár vteřin.
     
    Utkání bude mít tradičně několik minut zpoždění. To se obvykle pohybuje kolem osmi až deseti minut.
     
    Vítám vás u on-line přenosu ze zápasu kanadsko-americké NHL, v rámci které se představí Minnesota Wild a Ottawa Senators. Hostům už sice prakticky o nic nejde, ale domácí bojují o play-off a dnes by se jim hodila sedmá výhra v řadě. Povede se to Minnesotě nebo vítězství bude slavit tým z hlavního města Kanady? To se dozvíte v našem přenose!
     
    Úvodní sestavy:

    Minnesota Wild: Dubnyk (Kuemper) – Spurgeon, Suter, Brodin, Scandella, Reilly, Dumba – Coyle, Koivu, Parise – Vanek, Granlund, Zucker – Pominville, Haula, Niederreiter – Fontaine, Stoll, Schroeder

    Ottawa Senators: Anderson (Hammond) – Karlsson, Claesson, Ceci, Methot, Wideman, Harpur – Ryan, Pageau, Smith – Chiasson, Zibanejad, Hoffman – Neil, Paul, Dzingel – Gomez, Lazar, Puempel

    Rozhodčí: Kelly Sutherland, Tom Kowal – Ryan Galloway, Lonnie Cameron.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    POSLEDNÍCH PĚT VZÁJEMNÝCH ZÁPASŮ

    16.3.2016 Ottawa – Minnesota 3:2 pp.
    4.3.2015 Minnesota – Ottawa 3:2 sn.
    7.11.2014 Ottawa – Minnesota 3:0
    15.1.2014 Minnesota – Ottawa 0:3
    21.11.2013 Ottawa – Minnesota 3:4
     
    OTTAWA SENATORS

    Oproti domácímu celku má tým z hlavního města Kanady už jen teoretickou šanci na postup do vyřazovací části a se ztrátou devíti bodů na osmý Boston už může pomalu sumírovat letošní sezónu. Ve včerejším utkání sice Ottawa zvítězila a zřejmě bude nejlepším kanadským týmem NHL, avšak 12. místo Východní konference a především 235 inkasovaných branek je opravdu neuspokojivý výsledek. Cílem pro konec základní části ale pro Ottawu může být prosazení Erika Karlssona do TOP 3 kanadského bodování. Momentálně je švédský obránce čtvrtý a na třetího Crosbyho ztrácí 3 body.

    Posledních pět zápasů

    31.3.2016 Winnipeg – Ottawa 1:2
    27.3.2016 Ottawa – Anaheim 3:4 pp.
    24.3.2016 NY Islanders – Ottawa 3:1
    23.3.2016 Ottawa – Washington 2:4
    20.3.2016 Ottawa – Montreal 5:0
     
    MINNESOTA WILD

    Domácí celek má pět zápasů před koncem základní části velmi dobře nakročeno do play-off, avšak stále nemá jistotu, neboť na osmém místě tabulky Západní konference má na deváté Colorado jen pětibodový náskok. Aktuálně má ale tým se sedmou nejlepší obranou ligy skvělou formu. V posledních šesti zápasech totiž ani jednom neprohráli a v těchto utkáních navíc inkasovali pouhých osm branek. Wild sice nemají nějakého superhráče, který by táhl celý tým, avšak přes hranici čtyřiceti kanadských bodů se přehouplo hned sedm hráčů. To například nemá ani Washington či Chicago.

    Posledních pět zápasů

    30.3.2016 Minnesota – Chicago 4:1
    26.3.2016 Colorado – Minnesota 0:4
    25.3.2016 Minnesota – Calgary 6:2
    23.3.2016 Minnesota – Los Angeles 2:1
    21.3.2016 Chicago – Minnesota 2:3 sn.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu ze zápasu kanadsko-americké NHL. Utkání začíná v 02:00.

    Lukáš Podleśny

    Branky a nahrávky: 32. Parise (Scandella, Dumba), 45. Haula (Pominville) – 24. Karlsson (Ryan, Pageau), 35. Pageau (Ryan, Karlsson), 57. Ceci (Pageau)


    Minnesota Wild: Dubnyk (Kuemper) – Spurgeon, Suter, Brodin, Scandella, Reilly, Dumba – Coyle, Koivu, Parise – Vanek, Granlund, Zucker – Pominville, Haula, Niederreiter – Fontaine, Stoll, Schroeder
    Ottawa Senators: Anderson (Hammond) – Karlsson, Claesson, Ceci, Methot, Wideman, Harpur – Ryan, Pageau, Smith – Chiasson, Zibanejad, Hoffman – Neil, Paul, Dzingel – Gomez, Lazar, Puempel

    Rozhodčí: Kelly Sutherland, Tom Kowal – Ryan Galloway, Lonnie Cameron

    Diváci: 19.032
    bahis siteleri