Aston Villa – Chelsea 0:4 (kon.) | West Ham – Crystal Palace 2:2 (kon.) | Bournemouth – Manchester City 0:4 (kon.)
Norwich – Newcastle 3:2 (kon.) | Stoke – Swansea 2:2 (kon.) | Arsenal – Watford 4:0 (kon.)
Sunderland – West Brom 0:0 (kon.) | Liverpool – Tottenham 1:1 (kon.)
konec
Liverpool FC
1:1 (0:0)
Tottenham Hotspur
Sobota 02.04.2016, 18:30 • Anfield Road, Liverpool • Anglická Premier League • 32. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+3
    Ještě taktické střídání Liverpoolu. Jamese Milnera nahradil Jordon Ibe.
     
    90+1
    Nebezpečný centr Rose z levé strany odvrátil ve skluzu Sakho. Vzápětí se dostal ke střele Dembélé a jeho zdánlivě nenápadný přízemní pokus protáhl Mignoleta! Belgický gólman míč vytlačil na roh.
     
    90+1
    Rozhodčí Moss nastaví tři minuty!
     
    90
    To by však musel trefit Eriksen bránu. Střela dánského reprezentanta se vytočila vedle levé tyče.
     
    87
    Střídání v týmu Tottenham Hotspur: ze hřiště odchází Dele Alli, přichází Ryan Mason.
    85. Philippe Coutinho (LIV)
     
    85
    Tady chybělo tak 30 centimetrů! Divock Origi našel zpětnou přihrávkou Philippeho Coutinha, který z hranice šestnáctky zamířil těsně vedle tyče!
     
    82
    Střídání v týmu Liverpool FC: ze hřiště odchází Adam Lallana, přichází Joe Allen.
     
    78
    Eriksen krásně uvolňoval Dele Alliho. Ten si dal prvním dotekem míč dále, než bylo potřeba a toho využil Simon Mignolet, jenž mu balón ukradl!
     
    72
    Střídání v týmu Liverpool FC: ze hřiště odchází Daniel Sturridge, přichází Divock Origi.
    70. Sakhovi chyběl krůček, aby dosáhl na Coutinhovu nabídku.
     
    70
    Akce Liverpoolu ale pokračovala a moc nechybělo, aby šli Reds znovu do vedení! Coutinho zleva poslal střílenou přihrávku na zadní tyč, kde scházel Sakhovi tak krok k tomu, aby balón uklidil do sítě!
     
    66
    Střídání v týmu Tottenham Hotspur: ze hřiště odchází Son Heung-min, přichází Nacer Chadli.
     
    65
    Další šance Spurs! Zpoza šestnáctky vypálil Christian Eriksen a Mignolet míč s námahou vyrazil na rohový kop. Domácí gólman teď peskuje své spoluhráče.
     
    64
    Žlutou kartu dostává Emre Can (Liverpool FC).
    63. Harry KANE - 1:1
     
    63
    Tottenham právě vstřelil branku!
    Hosté zaslouženě srovnávají! Eriksen dostal přihrávku na levé křídlo a od brankové čáry nalezl ve vápně HARRYHO KANEA, který se s míčem otočil a střelou ke vzdálenější tyči zaznamenal svůj 22. ligový gól v sezóně – 1:1.
    58. Son Heung-min ve velké šanci netrefil bránu Liverpoolu.
     
    58
    Mohlo být srovnáno! Son Heung-min si naběhl na parádní pas za obranu a ocitl se sám před Mignoletem. Korejský ofenzivní hráč však selhal a poslal míč vedle vzdálenější tyče!
     
    57
    Druhý protiútok Liverpoolu a zase to bylo nebezpečné! Po centru z levé strany se zavěsil do vzduchu Daniel Sturridge. K dokonalosti scházela přesnější hlavička.
    51. Philippe COUTINHO - 1:0
     
    51
    Liverpool právě vstřelil branku!
    Domácí se prosazují z jejich první kloudné akce ve druhé půli! Rychlý protiútok vyřešil Daniel Sturridge přihrávkou na PHILIPPEHO COUTINHA, který z hranice šestnáctky vypálil po zemi z levé tyči z pohledu bezmocného Llorise.
    40. Hugo Lloris dokázal vytlačit pohotové zakončení Adama Lallany.
     
    40
    Vynikající Hugo Lloris! Adam Lallana si před bránou počkal, až se k němu ze vzduchu snese míč a nesmírně pohotově ho usměrnil do horní části hostující brány. Lloris se ovšem natáhl a krásným zákrokem svůj tým uchránil od pohromy!
     
    38
    Další dobrá šance Liverpoolu! Z hranice šestnáctky vyslal povedenou střelu Adam Lallana, ještě lepší zákrok však předvedl Hugo Lloris, který míč mířící k tyči vyrazil.
     
    36
    Coutinho vysunul krásnou přihrávkou rozběhnutého Daniela Sturridge. Ten však s velkou šancí nenaložil dobře a zamířil jen do nohou Huga Llorise!
     
    27
    Domácí se nyní domáhali pokutového kopu. Kyle Walker totiž ve vápně ve skluzu sestřelil Milnera, ale trefil u toho i míč. Rozhodčí Moss tedy fanouškům Liverpoolu radost neudělal.
     
    26
    Rychlý protiútok Tottenhamu přinesl poměrně velkou šanci! Celou akci táhl Harry Kane, který se z pravé strany dostal s míčem až do pokutového území. Místo přihrávky jednomu z dvojice nabíhajících spoluhráčů však střílel a minul vzdálenější tyč.
     
    24
    Philippe Coutinho (Liverpool FC) se pustil do odvážného průniku. Bez cizího zavinění ale spadl na zem a sudí Moss mu oprávněně uděluje žlutou kartu za hereckou vložku.
     
    21
    Z poměrně nevinně vyhlížející situace přišlo nebezpečné ohrožení Llorisovy brány. Přihrávku Alberta Morena totiž Son Heung-min srazil přímo k tyči vlastní svatyně a Lloris se musel pořádně natahovat, aby tam byl včas!
     
    20
    Málem šance pro hosty! Mignolet se totiž špatně dohodl s Emrem Canem a z toho mohl těžit Harry Kane. Gólman Liverpoolu z odkopu Kanea napálil a měl štěstí, že se míč od útočníka Tottenhamu odrazil do zámezí.
    9. Eriksen takto prověřil brankáře Liverpoolu Simona Mignoleta.
     
    9
    Parádní kombinace Tottenhamu! Kyle Walker si vyměnil míč s Allim a z jejich spolupráce mohl těžit Christian Eriksen, jenž pálil z hranice pokutového území. Mignolet asi neměl ideální výhled, ale dokázal míč vyrazit. Následně se už Kohouti vystavili do ofsajdu.

    Martin Augustin

    Branky: 51. Coutinho (Sturridge) – 63. Kane (Eriksen)

    Karty:   24. Coutinho (LIV), 64. Can (LIV)


    Držení míče: 42 % : 58 %.
    Střely na branku: 7:5. Střely mimo: 2:7. Rohy: 12:9. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 11:11.
    Liverpool FC: Mignolet – Clyne, Lovren, M. Sakho, A. Moreno – Henderson (C), Can – Milner (90+3. Ibe), Lallana (82. Allen), Coutinho – Sturridge (72. Origi).
    Náhradníci: D. Ward – K. Touré, Allen, Origi, Ibe, Škrtel, Smith.

    Tottenham Hotspur: Lloris (C) – Walker, Alderweireld, Wimmer, Rose – Dier, Dembélé – Eriksen, Son Heung-min (66. Chadli), Alli (87. R. Mason) – Kane.
    Náhradníci: Vorm – Trippier, Davies, Carroll, R. Mason, Onomah, Chadli.

    Rozhodčí: J. Moss – S. Long, A. Halliday
    bahis siteleri