Grödig – Sturm Graz 1:3 (kon.) | Rheindorf Altach – Austria 2:0 (kon.) | Wolfsberger – Ried 1:0 (kon.)
Mattersburg – Admira 0:3 (kon.)
konec
SV Grödig
1:3 (0:0)
SK Sturm Graz
Sobota 02.04.2016, 16:00 • Untersberg-Arena, Grödig • Rakouská Bundesliga • 29. kolo
Předzápasové kurzy
    90+4. GRUBER - 1:3
     
    90+4
    Sturm Graz právě vstřelil branku!
    A je tu další přesná trefa v podání hostů! Donis Avdijaj na hranici vápna posunul míč na ANDREASE GRUBERA, který si Sweteho vychutnal a poslal mu míč mezi nohy.
    90+3. GRUBER - 1:2
     
    90+3
    Sturm Graz právě vstřelil branku!
    Nadšení a euforie. Tak by se momentálně daly popsat pocity hostujícíh hráčů, kteří střílí zřejmě rozhodující branku utkání! Avdijajův centr po přímém kopu zasáhl v pádu ANDREAS GRUBER a strhává skóre na stranu Štýrského Hradce!
     
    85
    Střídání v týmu SK Sturm Graz: ze hřiště odchází Offenbacher, přichází Dobras.
     
    82
    Střídání v týmu SV Grödig: ze hřiště odchází Derflinger, přichází Strauss.
    77. AVDIJAJ - 1:1
     
    77
    Sturm Graz právě vstřelil branku!
    Je tu vyrovnávací branka! Letící centr nedokázal zasáhnout ani Pichler, ani Baumgartner, a tak to za ně udělal DONIS AVDIJAJ, který odčaroval Sweteho!
     
    74
    A mohlo být vyrovnáno. Lykogiannis vyslal pohotový centr do šestnáctky, kde se k míči dostal Avdijaj. Ten se dokázal zbavit obránce, ale jeho následná střela mířila mimo.
     
    72
    Střídání v týmu SV Grödig: ze hřiště odchází Wallner, přichází Kerschbaum.
     
    69
    Střídání v týmu SK Sturm Graz: ze hřiště odchází Lovric, přichází Horvath.
    68. STROBL - 1:0
     
    68
    Grödig právě vstřelil branku!
    Domácí fanoušci mají důvod k radosti! Kainz vyslal centr z pravé strany, jenž doletěl až k ROBERTU STROBLOVI, který z voleje trefil parádně.
     
    65
    Střídání v týmu SK Sturm Graz: ze hřiště odchází Klem, přichází Stankovic.
     
    61
    Své rychlé nohy uplatnil v běžeckém souboji čerstvý Ofosu, který využil špatného zpracování jednoho z hráčů Štýrského Hradce. Jeho střelu však skvěle zneškodnil Esser.
     
    58
    Střídání v týmu SV Grödig: ze hřiště odchází Schutz, přichází Ofosu.
     
    55
    Rene Swete opět úřaduje! Po střele z hranice vápna se míč dostal ke Kamavuakovi. Ten byl před domácím gólmanem zcela sám. Jeho pokus však Swete výtečně vyrazil, aby si poté ještě mohl smlsnout na střele Klema, který se k tomuto odraženému míči dostal.
    53. Žlutá karta
     
    53
    Timo Brauer (GRD) šel do souboje o míč hodně tvrdě a za svůj zákrok za hranicí pravidel vidí žlutou kartu.
     
    45+2
    Velký kiks v z pohledu domácích! Nepřesnou přihrávku vystihnul hostující Klem, který se s jeho spoluhráči řítil do situace tří proti dvěma. Míč poté posunul na Avdijaje. Ten si míč nejprve zpracoval a jeho následná střela na bližší tyč rozhodně gólové parametry měla. Swete je však opět bezchybný a míč vyráží.
    43.
     
    43
    Centr jednoho z domácích odhlavičkoval Kamavuaka pouze na roh. Následný rohový kop sehráli fotbalisté Grödigu znamenitě. Do volného prostoru si naběhl Strobl, ale trefil jen nohu jednoho z obránců.
     
    35
    Daniel Schütz (GRD) zkoušel zapůsobit na rozhodčího a vybojovat penaltu pro svůj tým. Možná se snažil až moc a za své počínání inkasuje žlutou kartu.
     
    28
    Zdá se, že tudy vede cesta. Domácí obrana si opět neporadila s dlouhým míčem, který si ve vápně dokázal zpracovat Gruber. Míč však ideálně netrefil a dalším faktorem, hrajícím proti změně skóre byl brankář Swete, který si opět počínal na jedničku.
    4.
     
    4
    Obrovská šance hostujícího celku! Centr z levé strany se snesl na hlavu osamoceného Avdijaje, jeho hlavička už mířila do brány, ale brankář Swete fantasticky vyškrábl míč, který by se zcela jistě snesl za brankovou čáru. Hosté se ihned seběhli k rozhodčímu, ten ale zůstává klidný a hraje se dál.

    Jan Marčík

    Branky: 68. Strobl – 77. Avdijaj, 90+3. Gruber, 90+4. Gruber

    Karty:   35. Schütz (GRD), 53. Brauer (GRD)


    SV Grödig: Swete – Strobl, Pichler, Baumgartner, Itter – Brauer – Goiginger, Derflinger (82' Strauss), Kainz, Schutz (58' Ofosu)– Wallner (72' Kerschmaum)
    Náhradníci: Schlager, Djuric, Grubeck, Kerschbaum, Otosu, Strauss, Volkl

    SK Sturm Graz: Esser – Kayhan, Kamavuaka, Avlonitis, Lykogiannis – Lovric (69' Horvath), Offenbacher (85' Dobras) – Gruber, Avdijaj, Klem (65' Stankovic) – Edomwonyi
    Náhradníci: Gratzei – Horvath, Klaric, Dobras, Potzmann, Schoissengeyr, Stankovic
    bahis siteleri