Detroit – Minnesota 3:2 (kon.) | St. Louis – Boston 5:6 (kon.) | Winnipeg – Chicago 4:5 (po pr.)
Colorado – Washington 2:4 (kon.) | Anaheim – Vancouver 2:3 (kon.) | NY Islanders – Pittsburgh 0:5 (kon.)
Philadelphia – Ottawa 3:2 (kon.) | Los Angeles – Dallas 2:3 (kon.)
konec
St. Louis Blues
5:6 (1:2, 1:3, 3:1)
Boston Bruins
Sobota 02.04.2016, 02:00 • Scottrade Center, St. Louis • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:50
    Vyloučení v týmu Boston Bruins (Adam McQuaid – 2 min., hákování).
    59:40 SHATTENKIRK - 5:6
     
    59:40
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Domácí se v samotném závěru znovu dotahují na rozdíl jediné branky! David Backes chytře posunul kotouč do prostoru mezi kruhy, odkud se své čtrnácté branky v sezóně dočkal KEVIN SHATTENKIRK. Asistence: David Backes, Troy Brouwer.
     
    58:20
    Jake Allen míří na střídačku, Blues to zkusí v šesti.
    56:36 BERGERON - 4:6
     
    56:36
    Bruins právě vstřelili branku!
    Tři a půl minuty před koncem třetí třetiny je pravděpodobně rozhodnuto! Krejčí nahrál na modrou čáru Krugovi, jehož střela se od zadního mantinelu odrazila zpět před branku, kde se Eriksson k dorážce ještě nedostal, ale PATRICE BERGERON už sedícího Allena překonal. Asistence: Torey Krug, David Krejčí.
     
    55:55
    Vyloučení v týmu St. Louis Blues (Petteri Lindbohm – 2 min., hrubost).
     
    48:51
    Vyloučení v týmu Boston Bruins (Ryan Spooner – 2 min., držení protihráče).
    47:38 PIETRANGELO - 4:5
     
    47:38
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Tak to bude ještě zajímavé, Blues už jsou na dostřel! Tuukka Rask dnes už poněkolikáté mírně zaváhal, také nyní vyrazil Steenovo zakončení z pravé strany a k dorážce se dostal ALEX PIETRANGELO, který bekhendem uklidil kotouč do branky. Asistence: Paul Stastny, Troy Brouwer,
    43:56 BORTUZZO - 3:5
     
    43:56
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Blues snižují na rozdíl dvou branek a vrací se do zápasu! Steenovu bekhendovou střelu z pravé strany Rask pouze vyrazil před sebe. Backes vydoloval puk pro svátečního střelce ROBERTA BORTUZZA, který vykřesal domácímu týmu jiskřičku naděje. Asistence: David Backes, Paul Stastny.
     
    40:01
    V brankovišti Blues došlo ke změně. Místo pětkrát překonaného Elliotta nastoupil Jake Allen.
     
    38:38
    Jediným vyloučeným je Lee Stempniak, který dostal menší trest za úder do oblasti hlavy.
    38:14 KREJČÍ - 2:5
     
    38:14
    Bruins právě vstřelili branku!
    O pár sekund později už se ale Medvědi v přesilové hře prosadili a unikají tak do vedení o tři góly. Svůj druhý gól v zápase přidal DAVID KREJČÍ, jenž zachytil puk na modré čáře a parádním švihem zpoza pravého kruhu propálil Elliotta, jenž toho moc neviděl. Asistence: Torey Krug, Loui Eriksson.
     
    37:59
    Obrovská šance Bostonu! Krug nabil na levou stranu Krejčímu, po jehož střele vznikl před brankou velký závar a Spooner před opuštěnou klecí nasměroval puk do horní tyče.
     
    36:58
    Vyloučení v týmu St. Louis Blues (Ryan Reaves – 2 min., nedovolené bránění).
    35:27 VATRANO - 2:4
     
    35:27
    Bruins právě vstřelili branku!
    A hosté vedou už o dvě branky! Vatrano v rohu kluziště sporně podrazil Steena a získal tím puk pro Spoonera. Ten také skončil na zemi, ale kotouč se odrazil do levého kruhu na hůl Stempniaka, po jehož krátké přihrávce z úrovně brankové čáry se rychlou střelou z první prosadil FRANK VATRANO. Asistence: Lee Stempniak, Ryan Spooner.
    29:51 BELESKEY - 2:3
     
    29:51
    Bruins právě vstřelili branku!
    Jako blesk z čistého nebe přichází třetí branka Medvědů! David Krejčí vyhrál vhazování v levém kruhu a nasměroval kotouč k MATTU BELESKSKEYMU, jenž ze stoje napřáhl ke střele, na kterou neměl Elliott nárok. Asistence: David Krejčí.
    25:39 STASTNY - 2:2
     
    25:39
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Scottrade Center slaví vyrovnávající branku Blues! Čisté svědomí nyní určitě nemá Rask, který se u pravé tyče marně snažil schovat kotouč v rukavici, čehož po přiťuknutí od Pääjärviho využil PAUL STASTNY, jenž si dal puk na bekhend a s přehledem překonal ležícího gólmana. Asistence: Magnus Pääjärvi.
     
    22:45
    Vyloučení v týmu St. Louis Blues (Alexander Steen – 2 min., podražení).
     
    22:40
    Velké štěstí pro hosty! Shattenkirk vypálil z levého kruhu a kotouč zastavila až branková konstrukce.
     
    21:53
    Vyloučení v týmu Boston Bruins (Matt Beleskey – 2 min., nedovolené bránění).
    16:35 KREJČÍ - 1:2
     
    16:35
    Bruins právě vstřelili branku!
    Tak tomu se říká rychlý obrat skóre! Beleskey vystřelil zpoza levého kruhu, Elliott puk jenom vyrazil a dorážející DAVID KREJČÍ už to měl poměrně jednoduché. Asistence: Matt Beleskey, John-Michael Liles.
    14:45 ERIKSSON - 1:1
     
    14:45
    Bruins právě vstřelili branku!
    Hosté po bleskurychlé akci srovnávají krok! Skvělou přihrávku z vlastního obranného pásma vyslal Liles, který našel zapomenutého LOUIE ERIKSSONA, jenž si s mírnými problémy zpracoval kotouč a ten přesnou střelou poslal mezi betony Elliotta. Asistence: John-Michael Liles, Zdeno Chára.
    14:04 SCHWARTZ - 1:0
     
    14:04
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Blues jdou na začátku patnácté minuty do vedení! Lehterä se zničeno nic ocitl s JADENEM SCHWARTZEM před jediným obráncem, který finální přihrávce na Schwartze nezabránil a útočník St. Louis z pravé strany chladnokrevně zvedl puk nad přesunujícího se Raska. Asistence: Jori Lehterä, Vladimir Tarasenko.
     
    08:10
    Vyloučení v týmu Boston Bruins (Seth Griffith – 2 min., hákování).
     
    02:46
    Vyloučení v týmu St. Louis Blues (Patrik Berglund – 2 min., nedovolené bránění).

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 15. Schwartz (Lehterä, Tarasenko), 26. Stastny (Pääjärvi), 44. Bortuzzo (Backes, Stastny), 48. Pietrangelo (Stastny, Brouwer), 60. Shattenkirk (Backes, Brouwer) – 15. Eriksson (Liles, Chára), 17. Krejčí (Beleskey, Liles), 30. Beleskey (Krejčí), 36. Vatrano (Stempniak, Spooner), 39. Krejčí (Krug, Eriksson), 57. Bergeron (Krug, Krejčí)


    St. Louis Blues: Elliott (41. Allen) – Pietrangelo (A), Edmundson, Parayko, Shattenkirk, Bortuzzo, Lindbohm – Tarasenko, Lehterä, Schwartz – Backes (C), Steen (A), Berglund – Brouwer, Stastny, Pääjärvi – Reaves, Brodziak, Upshall.
    Boston Bruins: Rask (Gustavsson) – K. Miller, Chára (C), McQuaid, Krug, Liles, Morrow – Eriksson, Bergeron (A), Marchand – Pastrňák, Krejčí (A), Beleskey – Stempniak, Spooner, Vatrano – Griffith, Acciari, Ferraro.

    Rozhodčí: Peel, Pollock – McElman, Cherrey

    Diváci: 19 202
    bahis siteleri