Pardubice – Ústí n. L. 1:1 (kon.) | Vyšehrad – Táborsko 2:3 (kon.) | Znojmo – Sokolov 2:1 (kon.)
Vlašim – Třinec 2:1 (kon.) | Frýdek-Místek – Olomouc B 2:1 (kon.)
konec
FC Slavoj Vyšehrad
2:3 (1:3)
FC SILON Táborsko
Sobota 02.04.2016, 10:15FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA • 21. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+2
    V obraně už tak není nikdo, z čehož mohl dvakrát v krátkém časovém sledu těžit Linhart. Při první příležitosti zasáhl z úhlu tyč. Nebezpečná ale byla obzvláště druhá šance, ve které šel úplně sám na Štěpanovského. Gólman však reflexivně vyrazil a drží naději pro svůj tým.
     
    90
    Toma (TAB) váhá při výkopu a záměrně zdržuje hru. Za své počínání inkasuje žlutou kartu.
     
    84
    Střídání v týmu FC MAS Táborsko: ze hřiště odchází Džafič, přichází Linhart.
     
    82
    Strnad (VYS) na půlící čáře v souboji o balón fauloval a dostává žlutou kartu.
     
    81
    Střídání v týmu FK Slavoj Vyšehrad: ze hřiště odchází Matějka, přichází Šindelář.
     
    80
    Ve velké šanci se ocitl Vyhnal. Do vápna přiletěl centr z pravé strany a přistál přímo na hlavě domácího útočníka. ten však hlavičkoval vedle.
     
    71
    Střídání v týmu FK Slavoj Vyšehrad: ze hřiště odchází Madej, přichází Mysliveček.
     
    69
    Hra se znovu přesunula na druhou stranu hřiště, kde opět zaváhala obrana a Ciku šel sám na gólmana. Opět však zasáhl vracející se Soldát, který míč skluzem odebral. Ciku se ihned poroučel k zemi. Rozhodčí Adámková však signalizuje, že pokutový kop určitě neodpíská.
     
    58
    Místo vyrovnání ale mohli domácí inkasovat. Do otevřené obrany se vřítil Džafič, který přehazoval vyběhnutého Štěpanovského. Lob ale nakonec změnil trajektorii a končí vedle brány.
     
    56
    Střídání v týmu FC MAS Táborsko: ze hřiště odchází Mráz, přichází Valenta.
     
    55
    Vyšehrad právě vstřelil branku!
    Domácí udeřili z protiútoku. Po Volešákově pasu zůstal ve vápně nikým nehlídaný PAVEL VYHNAL, který nadvakrát překonal Tomu.
     
    47
    Ihned po začátku druhé půle mohl po centru z pravé strany skórovat Ciku. Se střelou ale příliš váhal, což dokázal Štěpanovský využít k přípravě zákroku a vyráží na roh.
     
    46
    Střídání v týmu FK Slavoj Vyšehrad: ze hřiště odchází Smolák, přichází Strnad.
     
    44
    Táborsko právě vstřelilo branku!
    Hosté odskakují na rozdíl dvou branek. Opět to byl Džafič, který na pravém křídle vybojoval míč a nacentroval na vzdálenější tyč. Tam se nacházel ALEŠ HANZLÍK, který z ostrého úhlu navyšuje vedení svého týmu.
     
    43
    Střelec vedoucího gólu Ciku (TAB) se ve snaze zastavit útok domácích dopustil faulu, za který inkasuje žluté napomínání.
     
    41
    Táborsko právě vstřelilo branku!
    V útočných snahách ale Vyšehradští zaspali v obraně, za což jsou potrestáni inkasovaným gólem. Tusjakovu rozehrávku vypíchl Džafič a společně s ním se vydal do přečíslení i ELVIST CIKU. Ten obdržel přesný přízemní centr a střelou zblízka překonává Štěpanovského.
     
    33
    Domácí dokonce mohli jít do vedení! Další špatná rozehrávka hostů skončila u Volešáka, který svoji tvrdou střelou protáhl Tomu. Hlavou pak dorážel Smolák, který mířil skutečně jen o pár centimetrů vedle.
     
    32
    Střídání v týmu FC MAS Táborsko: ze hřiště odchází Froněk, přichází Kočí.
     
    30
    Vyšehrad právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno, na čemž má největší zásluhu chybující brankář Toma. Ten až příliš houževnatě vyběhl proti dlouhému balónu až na kraj vápna. Míč ale jen vyboxoval na kopačky KARLA SOLDÁTA, kterému zbývalo jen zasáhnout prázdnou bránu.
     
    27
    Volešákova střel a ze standardky mířila mezi tři tyče. Na poslední chvíli ji ale tečoval jeden z hráčů ve zdi. Domácí tak získají roh.
     
    21
    To bylo nečekané! Madej čistě napadl Bělouškovu rozehrávku a vydal se sám na tomu. Jeho střelecký úhel byl ale stížený a kromě táborského gólmana obstřelil také vzdálenější tyč.
     
    7
    Táborsko právě vstřelilo branku!
    Hosté se ujímají vedení. Na polovině hřiště získal balón Sladký a po pravé křídle pláchl domácím fotbalistům a dokázal nacentrovat na velké vápno. Zde se ve skluzu opřel do míče ALEŠ NEŠICKÝ a nepříliš tvrdou střelou otevírá skóre zápasu.

    Jakub Janoušek

    Branky: 30. Soldát, 55. Vyhnal – 7. Nešický, 41. Ciku, 44. Hanzlík

    Karty:   82. Strnad (VYS) – 43. Ciku (TAB), 90. Toma (TAB)


    FC Slavoj Vyšehrad: Štěpanovský – Tusjak, Matějka (81. Šindelář), Soldát, Prosek – Drobílek, Volešák, Smolák (46. Strnad), Mareš – Vyhnal, Madej (71. Mysliveček).
    Náhradníci: Havránek – Mysliveček, Junek, Šindelář, Hašek, Strnad

    FC SILON Táborsko: Toma – Pilík, Nešický, M. Kučera, Džafič (84. Linhart), Ciku, Běloušek, Mráz (56. Valenta), Hanzlík, Froněk (32. Kočí), Sladký.
    Náhradníci: Brych – Surmaj, Valenta, Linhart, Kočí, Dordič.

    Rozhodčí: Adámková – Kříž, Peřina.

    Diváci: 588
    bahis siteleri