Los Angeles – Dallas 2:3 (kon.) | Toronto – Detroit 2:3 (kon.) | Tampa – New Jersey 3:1 (kon.)
NY Rangers – Buffalo 3:4 (kon.) | Carolina – Columbus 1:5 (kon.) | Florida – Montreal 4:3 (kon.)
Nashville – San Jose 2:3 (0:1 po s.n.) | Edmonton – Calgary 0:5 (kon.) | Arizona – Washington 3:0 (kon.)
Chicago – Boston 6:4 (kon.) | Pittsburgh – Philadelphia 6:2 (kon.)
konec
Carolina Hurricanes
1:5 (1:1, 0:3, 0:1)
Columbus Blue Jackets
Neděle 03.04.2016, 01:00 • PNC Arena, Raleigh • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Zach Werenski nedávno podepsal vstupní nováčkovskou smlouvu s Blue Jackets

     
    Z mé strany je to pro tuto chvíli vše. Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších zápasů! Pěkný den! (03:47:17)
     
    Ještě doplním, že dnešní utkání sledovalo 11 542 diváků!
     
    Tři hvězdy utkání:
    1. Brandon Saad (CBJ) 3+0
    2. Alexander Wennberg (CBJ) 0+2
    3. Jeff Skinner (CAR) 1+0
     
    Je dobojováno! Carolina Hurricanes nezvládla domácí souboj s Columbusem Blue Jackets, kterému podlehla 1:5! Domácí přitom do utkání vstoupili lépe. V první třetině svého soupeře výrazně přestříleli a zásluhou Jeffa Skinnera dokonce vedli. Brandon Saad však ještě před přestávkou srovnal a ve druhé třetině dalšími dvěma brankami zkompletoval hattrick! Definitivní hřebíček do rakve domácího celku přidal Boone Jenner desetinu sekundy před druhou sirénou! Ve třetí třetině se už zápas pouze dohrával. Brankový účet utkání završil deset minut před koncem Oliver Bjorkstrand! Hrdinou zápasu je tedy jednoznačně Brandon Saad, který zaznamenal svůj první hattrick v NHL! Na druhé straně je smutným hrdinou Jay McClement, jež hostům namazal na dvě branky.
     
    Konec zápasu.
     
    59:33
    Korpisalo dlouho nevěděl, kde má kotouč po střeleckém pokusu McClementa. Hostující brankář nakonec našel puk mezi svými betony.
     
    59:05
    Murphyho rána od modré čáry prosvištěla kolem hostující klece. Kotouč se od zadního mantinelu odrazil na hůl domácího hráče, Carolina zůstává u puku.
     
    58:05
    Dubinsky je hladový po gólu! Dubinsky nyní clonil Läckovi ve výhledu a sám se snažil tečovat nahození od modré čáry. Domácí brankář se ale překvapit nenechal.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty 3. třetiny!
     
    57:36
    Victor Rask si baseballovým způsobem zpracovával kotouč na modré čáře. Raskovi se složitý manévr nepovedl a Columbus může jít znovu kupředu.
     
    57:18
    Ron Hainsey dostal nabito na modrou čáru. Hainsey se okamžitě připravil a vyslal dělovku směrem na Läcka. Jeho pokus hostující obrana přizvedla nad branku.
     
    56:17
    Karlsson mohl ještě zvýšit náskok Columbusu! Läck se však nenechal ošálit, zůstal pevný jako skála a famózním zákrokem pobavil diváky!
     
    55:40
    Od Gerbeho se puk odrazil směrem k hostující brance. Kukan jej ještě stačil posunout do rohu obranného pásma. Columbus se brání s přehledem.
     
    55:02
    Nordström se probíjel podél hrazení do útočného pásma. Hned za modrou čárou se mu postavil Prout a čistým zákrokem jej poslal k zemi.
     
    54:27
    Nyní už Korpisalo zasahovat musel. Hostující brankář si poradil i s ránou příklepem od mantinelu. Korpisalo dnes chytá opravdu dobrý zápas.
     
    54:06
    Jordan Staal přenechal puk pro Lindholma. Elias Lindholm střelou zápěstím poslal kotouč nad branku Columbusu. Carolina však zůstává u puku.
     
    53:58
    Také Läck ještě pro dnešek nemá hotovo. Domácí brankář musel znovu na led, aby zneškodnil Jennerův pokus z velké rychlosti.
     
    53:19
    Korpisalo vyrazil střelu od modré čáry vysoko nad sebe. Dvojička před jeho brankou poté svedla souboj o padající kotouč. Vítězně odešel domácí hokejista.
     
    52:47
    Domácí znovu pouze poslali kotouč obloučkem do pásma Columbusu. U puku byl nejrychleji Savard, který okamžitě otáčí směr hry.
     
    52:15
    Utkání už se pouze dohrává. Ani jeden z týmů se nežene do přehnaného útočení. Bojuje se spíše na modrých čarách.
     
    51:30
    Po delší době se Hurricanes octli v útočném pásmu. Střela Terryho byla přizvednuta do ochranné sítě. Vhazovat se bude před Korpisalem.
     
    51:10
    Jeden z domácích hráčů upadl a zůstal chvíli ležet v útočném pásmu. Skinner proto musel obrátit směr svého pohybu, jinak by byl v ofsajdu.
     
    50:24
    Zmar Caroliny v dnešním utkání pokračuje! Domácí poslali puk přes všechny čáry na zakázané uvolnění. Vhazovat se bude před Läckem.
     
    50:07
    Hanifin neudržel kotouč v útočném pásmu. Domácí musejí vyklidit třetinu a založit novou útočnou akci. Někteří diváci už opouštějí tribuny.
    49:21 Oliver BJORKSTRAND - 1:5
     
    49:21
    Columbus právě vstřelil branku!
    Columbus navyšuje vedení už na 5:1! Calvert se nejprve nedostal ke střele, ale zpoza branky předložil kotouč na OLIVERA BJORKSTRANDA, který trefil přesně volné místečko mezi Läckem a tyčí! Asistence: Matt Calvert, David Savard.
     
    48:32
    Na druhé straně se do šance řítil Dubinsky. Ani jeho rána zápěstím kolem obránce nenašla cíl. Kotouč jen zaduněl o zadní mantinel.
     
    48:02
    Nejaktivnější hráč Caroliny Jeff Skinner přenechal kotouč na modré čáře. Z druhé vlny se do puku položil Pesce, ale jeho dělovka minula branku.
     
    47:40
    Až nyní rozhodčí přerušuje hru. Jeden z domácích hokejistů totiž zahrál vysokou holí. Po komerční přestávce se bude vhazovat před Läckem.
     
    47:16
    Hraje se dlouhou dobu bez přerušení. Ani jeden z týmů si není schopen vytvořit souvislý tlak. Hraje se spíše v rozích ledové plochy.
     
    46:34
    McClement se probíjel do útočného pásma. Murray v souboji s ním upadl a přilehl mu hokejku. McClement se do zakončení nakonec neprodral.
     
    45:54
    Naopak hosté už jsou zase natlačeni před brankou Caroliny. Právě Savard se do puku opřel na modré čáře a Läck měl štěstí, že se kotouč zastavil o brusle obránce.
     
    45:13
    Jeff Skinner se stále snaží vymyslet kloudnou útočnou akci. Tentokrát to Skinner vzal na sebe a chtěl se prosmýknout před branku soupeře. Savard jeho plány zhatil.
     
    44:47
    Na druhé straně byl Läck donucen přerušit hru. Domácí brankář raději přikryl kotouč před dotírajícím soupeřem. Bude se vhazovat po jeho pravici.
     
    44:18
    Fantastický Korpisalo! Carolina se mohla vrátit zpátky do zápasu, nicméně hostující brankář čaroval v brankovišti svou hokejkou! McClement nevěří tomu, co teď nedal!
     
    43:45
    Seth Jones tvrdě atakoval soupeře za brankou a vybojoval puk pro hostující celek. Zadák Columbusu dnes hraje opravdu dobrý zápas.
     
    43:18
    Lindholm vypomohl obraně ve vlastní třetině a získal pro Carolinu kotouč. Domácí ještě mohou zkusit s dnešním zápasem něco udělat.
     
    42:32
    Korpisalo předvedl fantastický zákrok proti střele bez přípravy z hole Jeffa Skinnera! Korpisalo jeho dělovku vykopl betonem mimo tři tyče.
     
    41:51
    Domácí v plném počtu.
     
    41:32
    Wennberg vypálil od modré čáry. Jeho střela golfákem minula domácí branku snad o třicet centimetrů. Läck mohl zůstat klidný.
     
    40:41
    Jenže Carolině se podařilo poslat puk až za branku Blue Jackets. Columbusu se zatím nedaří založit přesilovkovou kombinaci v útočné pásmu.
     
    40:10
    Do třetí třetiny vstoupili na vhazování lépe hosté, kteří se okamžitě usadil v útočném pásmu. Columbus ještě dohrává přesilovou hru.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Střely na branku: 18 – 19
     
    Siréna oznamuje konec prostřední části. Columbus v ní kraloval na ledové ploše a zaslouženě se dostal do vedení 4:1! Brandon Saad nejprve dvěma brankami dovršil hattrick! Carolina navíc dovolila soupeři vyzkoušet si přesilovku 5 na 3 a Boone Jenner desetinu sekundy před koncem prostřední části přidal čtvrtou branku Blue Jackets! Hosté jdou do závěrečné periody s komfortním náskokem.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
    39:59 Boone JENNER - 1:4

     
    39:59
    Columbus právě vstřelil branku!
    Pro Carolinu to je ještě horší! Columbus využívá přesilovku 5 na 3 ještě před přestávkou! BOONE JENNER se ocitl sám před brankou a neměl problém skórovat! Kotouč překročil brankovou čáru desetinu vteřiny před koncem druhé periody! Asistence: Cam Atkinson, Seth Jones.
     
    39:51
    A to stále není všechno! Domácí jdou dokonce do tří! Dvě minuty za vyhození kotouče mimo kluziště dostává Slavin!
     
    39:39
    Scott Hartnell zkusil štěstí z ostrého úhlu. Läck se postavil na přední nohu a dokázal utěsnit mezírku u levé tyče.
     
    39:19
    Columbus si navíc zahraje další přesilovou hru! Tohle je opravdu třetina hrůzy pro domácí! Victor Rask v jejím závěru vyfasoval dvě minuty za sekání!
     
    39:00
    Probíhá poslední minuta 2. třetiny!
    38:43 Brandon SAAD - 1:3
     
    38:43
    Columbus právě vstřelil branku!
    A jakoby to hokejoví bohové vyslyšeli! Carolinu postihl za neproměněnou šanci krutý trest! Alexander Wennberg přihrál na brankoviště a BRANDON SAAD už měl práci jednoduchou! Saad tedy kompletuje hattrick! Asistence: Alexander Wennberg, David Savard.
     
    38:01
    Justin Faulk mohl vyrovnat! Domácí ostrostřelec napřáhl k tvrdé střele, kterou Korpisalo neudržel a kotouč se pomalu sklouzl těsně vedle levé tyče!
     
    37:36
    Vyloučení v týmu Carolina Hurricanes (Gerbe – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Columbus Blue Jackets (Prout – 2 min., hrubost).
     
    37:36
    Snad nyní! Gerbe se pustil do Prouta! Oba hráči si nedali nic zadarmo, ale hokejista Caroliny byl přeci jen o něco aktivnější a soupeře zalehl!
     
    37:30
    Blue Jackets pouze nahodili kotouč za branku Caroliny a odjeli na střídačku. Druhá třetina opravdu postrádá nějaké ostřejší tempo.
     
    36:31
    Domácí brankář musel vytáhnout zákrok lapačkou. Läck si se střelou od mantinelu poradil s naprostým přehledem a podržel puk v lapačce.
     
    36:08
    Skinner přenechal kotouč Terrymu. Druhý jmenovaný okamžitě vystřelil zápěstím a jen o malý kousek minul horní roh Korpisalovy branky!
     
    35:28
    Zmar Caroliny potvrdil Noah Hanifin, jež mohl spolu s Murphym postupovat do přečíslení 2 na 1, ale Hanifin v době přihrávky upadl a pokazil celou akci.
     
    35:03
    Läck vyjel za branku, aby zastavil nahození po mantinelu. Tempo utkání v posledních minutách poněkud opadlo. Nesledujeme žádný špičkový hokej.
     
    34:24
    Pesce zkoušel procedit kotouč mezi bruslemi hostujícího obránce na hůl Maloneho. Kotouč sice mezi bruslemi poslal, ale byl příliš prudký.
     
    33:24
    Karlsson zkusil štěstí bekhendem. Jeho ránu Läck vyrazil pouze před sebe a dotírající Milano nasměroval dorážku pouze do bruslí obránce Hurricanes.
     
    33:06
    Skinner získal puk a předal jej Jordanu Staalovi. Ten puk pouze nahodil o zadní mantinel a v podstatě jej odevzdal hokejistům Columbusu.
     
    32:15
    Foligno a Calvert si vyměnili kotouč v útočném pásmu. První jmenovaný ještě hledal Karlssona, ale nepřesnou přihrávkou pouze odevzdal puk domácím.
     
    31:36
    Nick Foligno nebyl dostatečně trpělivý a přejel přes modrou čáru. Akce Columbusu tedy musela být zastavena kvůli postavení mimo hru. Vhazuje se ve středním pásmu.
     
    31:11
    Wennberg vypálil od modré čáry. Před domácím brankářem ještě tečoval Scott Hartnell, jenže od jeho čepele se kotouč odrazil mimo zařízení.
     
    30:28
    Nordström dokonce zavezl puk do útočného pásma. Švédský útočník se k zakončení neodvážil, raději posunul puk za branku a odjel střídat.
     
    30:00
    Carolina však úvod svého oslabení zvládla na podtrženou jedničku. Slavin získal kotouč na modré čáře a okamžitě jej poslal za branku Columbusu.
     
    29:32
    A Columbus si ke všemu zahraje další přesilovou hru! Murphy dostal dvě minuty za vysokou hůl!
     
    29:27
    Carolina se navíc provinila vyhozením přes všechny čáry. Po zakázaném uvolnění se bude vhazovat před brankou Läcka.
     
    29:10
    McClement chtěl napravit své chyby nahozením do útočného pásma. Sám se poté vydal bojovat o zdánlivě ztracený kotouč a proti dvě obráncům neuspěl.
     
    28:38
    A právě Savard se na druhé straně hrací plochy ocitl ve střelecké pozici. Savard vyslal jedovatou ránu zápěstím, avšak Läck měl čistý výhled a kotouč schoval v lapačce.
     
    28:15
    Savard nikým neatakován sebral dlouhé nahození domácích hokejistů. Hosté jsou na ledě všude o krok rychleji, Carolině se vůbec nedaří.
     
    27:53
    Korpisalo musel dávat pozor na nebezpečné nahození od modré čáry. Slavin mířil do šibenice a Korpisalo spatřil kotouč na poslední chvíli.
     
    27:22
    A Brandon Saad okamžitě pokračoval v aktivní hře svého týmu. Střelec dvou branek prodloužil puk do útočného pásma, kde však nebyl nikdo v bílém.
    26:36 Brandon SAAD - 1:2
     
    26:36
    Columbus právě vstřelil branku!
    Columbus otáčí vývoj dnešního utkání! McClement ztratil puk v útočném pásmu. Kotouč se rychle dostal na hůl Milana, jež objel branku a předložil kotouč BRANDONU SAADOVI, jež nikým neatakován přidal svou druhou trefu v utkání! Asistence: Sonny Milano, Alexander Wennberg.
     
    25:40
    Elias Lindholm zavezl puk do útočného pásma. V rohu kluziště o něj bojoval Jordan Staal, jež jej dostal před branku, ale Korpisalo nemusel zasahovat.
     
    25:07
    Läck se v prostřední části hry zatím rozhodně nenudí. Domácí brankář musel znovu ukrýt puk po teči Atkinsona. První pětka Columbusu pořádně zlobí.
     
    24:37
    Läck musel dávat pozor na nahození z rohu útočného pásma. Puk se ještě otřel o hůl Hainseyho, ale domácí brankář si věděl rady.
     
    24:06
    Jenner si ihned po vyhraném vhazování vyměnil kotouč s Atkinsonem, sjel si mezi kruhy a dokonce se mu povedlo zakončit! Läck skvělým zákrokem podržel svůj tým!
     
    23:45
    Jenner vybojoval puk za brankou Caroliny, potáhl jej kolem hrazení a vrátil jej zpět. Atkinson zkusil zakončit vytočením zpoza branky, ale na Läcka si nepřišel.
     
    23:27
    Po prudké přihrávce mířící na Jeffa Skinnera se puk od hole jednoho z hráčů Columbusu odrazil mezi diváky. Vhazuje se ve středním pásmu.
     
    22:50
    Läck musel ven z branky, aby odvrátil kotouč před dojíždějícím Milanem. Columbus je v úvodu druhé periody o něco lepším týmem.
     
    22:15
    Victor Rask motal hlavy obráncům za brankou Columbusu. Rask poté zkusil poslat puk mezi kruhy, ale Korpisalo zamezil jeho pokusu holí.
     
    21:40
    Poprvé ve druhé třetině se vpřed hnala také Carolina. Jeden z domácích hráčů byl příliš netrpělivý a přejel přes modrou čáru rychleji než kotouč, ofsajd.
     
    21:09
    Saad posílal před branku prudkou přihrávku. Na brankoviště si sjížděl Savard, nicméně ten se k zakončení nedostal. Läck mohl zůstat klidný.
     
    20:55
    Domácí v plném počtu.
     
    20:10
    Dubinsky vyhrál úvodní vhazování prostřední periody. Columbus se pustil do útočného pásma, ale střela Setha Jonese nedolétla až k brance.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 2:05.
     
    Střely na branku: 17 – 4
     
    První třetina je minulostí! Vstup do utkání se lépe vydařil domácímu týmu. Tlak Caroliny dokonce po devíti minutách zužitkoval Jeff Skinner! Jenže Columbusu se ještě před přestávkou podařilo vyrovnat! Po obrovské chybě McClementa překonal Läcka v úniku Brandon Saad! Columbus rozehraje prostřední část v početní převaze. Dvouminutový trest si totiž odpykává Elias Lindholm!
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:30
    Dubinsky dlouho držel puk na své hokejce, nakonec jej poslal před branku, kde se kotouč od jedné z bruslí odrazil na Läcka. Domácí brankář vypíchl puk holí.
     
    19:00
    Probíhá poslední minuta 1. třetiny!
     
    18:55
    První přesilovou hru v zápase si zahrají také hokejisté Columbusu! Dvě minuty za podražení si odpyká Elias Lindholm!
     
    18:37
    McClement napadal rozehrávku Columbusu za brankou. Seth Jones ustál situaci jako zkušený mazák a rozehrál efektní zadovkou.
     
    18:05
    Puk nebezpečně poskakoval před Korpisalem, jenže Skinner jej z otočky poslal pouze do rohu útočného pásma. Columbus je u kotouče.
     
    17:48
    Další šance Columbusu! Läck se znovu musel roztáhnout ve svém brankovišti! Domácí brankář nyní vynikajícím zákrokem podržel svůj tým.
     
    17:37
    Hosté v plném počtu.
     
    16:45
    Columbus mohl jít v oslabení do vedení! Karlsson se ocitl sám před Läckem, jež jeho střelu udržel mezi tělem a vyrážečkou! Läck poté ještě nevěděl, kde má puk, ale ve spolupráci s obranou situaci ustál!
     
    16:15
    Faulk si sjel do ideální střelecké pozice a bez přípravy nasměroval puk na hostující branku! Korpisalo jeho pokus vykopl betonem.
     
    15:56
    Domácím se v přesilové hře povedlo vyhodit puk na zakázané uvolnění! Carolina se zatím v početních převahách trápí. Vhazovat se bude před Läckem.
     
    15:37
    A bude se znovu vylučovat! Carolina si zahraje dnešní druhou přesilovou hru! Dvě minuty za krosček odsedí Dalton Prout!
     
    15:35
    Carolina si mohla vzít své ztracené vedení nazpátek! Noah Hanifin skrytou střelou pořádně vyplašil Korpisala, který se poté ještě roztáhl v brankovišti a nepustil za svá záda ani dorážku!
     
    15:14
    Karlsson zkoušel překvapit domácího brankáře střelou z ostrého úhlu. Läck stačil přitlačit beton k pravé tyči a utěsnil malinkou mezírku.
    14:17 Brandon SAAD - 1:1
     
    14:17
    Columbus právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Na útočné modré čáře se obrovské chyby dopustil McClement, jež poslal do samostatného úniku BRANDONA SAADA, který střelou pod horní tyč překonal bezmocného brankáře Caroliny! Bez asistence.
     
    13:35
    Nordström se prokličkoval do útočného pásma, ale to mu nestačilo a švédský útočník se ještě tlačil mezi kruhy. V jednom ze soubojů nakonec ztratil stabilitu a upadl.
     
    13:10
    Pesce pouze vyhodil do středního pásma, nicméně Columbus se dopustil dalšího postavení mimo hru. Vhazovat se bude ve středním pásmu. Hosté mají na kontě stále jedinou střelu.
     
    12:35
    Hosté v plném počtu.
     
    12:22
    Do ofsajdu se dostali také domácí hokejisté. Přesilová hra se Carolině vůbec nepovedla. Domácí mají poslední šanci na rozjetí kloudné akce.
     
    12:04
    Columbusu se dokonce půl minutky před koncem přesilové hry podařilo zaútočit. Akce Blue Jackets však skončila pouze postavením mimo hru. Vhazovat se bude ve středním pásmu.
     
    11:43
    Jordan Staal si nepohlídal převzetí kotouče a nepřesnou přihrávkou zatlačil spoluhráče k mantinelu, kde si jej do parády vzal Calvert.
     
    11:06
    Justin Faulk si v přesilové hře řekl klepnutím hole o led o přihrávku a okamžitě prověřil Korpisala. Hostující brankář si s jeho střelou poradil.
     
    10:40
    Hosté však uspěli na vhazování a okamžitě posílají kotouč přes všechny čáry až za domácí branku. Carolina musí založit novou akci.
     
    10:35
    Uvidíme první přesilovou hru! Výhodu početní převahy budou mít domácí hokejisté. Alexander Wennberg totiž vyfasoval dvě minuty za držení!
     
    10:18
    Prout zkoušel štěstí od modré čáry. Do jeho střely se postavil jeden z domácích hráčů, od nějž se kotouč odrazil do vzduchu a Carolina se znovu ubránila.
     
    09:45
    Columbus se snaží o rychlou odpověď. Hosté se nastěhovali do útočného pásma, ale stále se jim nedaří přidat další střelecký pokus.
    08:53 Jeff SKINNER - 1:0
     
    08:53
    Carolina právě vstřelila branku!
    Carolina využívá tlak v úvodu utkání a dostává se do vedení! JEFF SKINNER si převzal na modré čáře přihrávku, obelstil obránce Columbusu a tváří v tvář Korpisalovi zamířil přesně ke vzdálenější tyči! Asistence: Victor Rask, Jaccob Slavin.
     
    08:13
    Hainsey nahodil kotouč od modré čáry a Korpisalo neudržel puk v lapačce. Odražený kotouč nejrychleji dojel Murray a stačil jej posunout do rohu.
     
    07:32
    Hanifin už neudržel prudkou přihrávku v útočném pásmu a dostal se za modrou čáru. Domácí musejí vyklidit útočné pásmo a začít nanovo.
     
    07:06
    Läck měl dokonale zakrytý výhled, ale také z pekla štěstí! Nahození od modré čáry totiž o kousek minulo pravou tyč domácí branky!
     
    06:35
    Slavin vyslal před branku Columbusu prudké nahození, na které si sjížděl Lindholm, ale nakonec se nestačil dostatečně natáhnout.
     
    06:04
    Skinner převzal puk v rohu útočného pásma, vyjel s ním k modré čáře, otočil se a vyslal svižnou střelu zápěstím. Korpisalo jeho pokus dobře viděl a s přehledem zasáhl.
     
    05:03
    Dobrá šance Caroliny! Nahození od modré čáry Korpisalovi vypadlo, ale clonící Gerbe se nedokázal včas vzpamatovat a nakonec nedosáhl na kotouč!
     
    04:40
    Po delší době se vpřed tlačili také Modrokabátníci. Rychlý útok hostů podél hrazení však zastavuje postavení mimo hru. Vhazuje se ve středním pásmu.
     
    04:32
    Nyní už ale hostující brankář zasáhnout musel. Korpisalo zaujal skvělé postavení na brankovišti a podržel nahození od modré čáry.
     
    03:45
    Slavin a Faulk ostřelovali hostující branku. Ani jedno nahození od modré čáry však nemířilo mezi tři tyče. Korpisalo tentokrát mohl zůstat v klidu.
     
    03:06
    Malone se podél hrazení protáhl do útočného pásma, ale nahození branku se mu vůbec nepovedlo. Loudající se kotouč doklouzal k hostujícímu obránci.
     
    02:26
    Jeff Skinner skočil do dnešního utkání jako ryba do vody. Mladičký Kanaďan znovu prověřil Korpisala. Brankář Columbusu si připsal další bezproblémový zákrok.
     
    01:49
    První zákrok si připsal také domácí brankář. Bjorkstrand vypálil ve velké rychlosti a strážce domácí klece musel kotouč přizvednout ramenem.
     
    01:27
    Korpisalo musel vytáhnout první zákrok dnešního utkání. Se střelou zápěstím totiž přispěchal Jeff Skinner. Jeho rána kolem obránce nenadělala hostujícímu brankáři potíže.
     
    00:41
    Začíná se hodně opatrně. Murphy bez potíží převzal kotouč za vlastní brankou a rozjel Nordströma. Švédský forvard o puk rychle přišel.
     
    00:10
    Sutter vyhrál úvodní vhazování a Carolina se okamžitě stěhuje do útočného pásma. Columbus však skvěle ubránil modrou čáru.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Oba celky už naskakují na ledovou plochu! Carolina nastoupí v červených dresech, Columbus zvolil bílou sadu.
     
    Jak už je za oceánem tradicí, začne utkání o několik minut později oproti plánovanému začátku.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    Carolina Hurricanes: Läck (Ward) – Hainsey, Slavin, Pesce, Hanifin, Faulk, Murphy – Lindholm, Staal, Nordström – Terry, Rask, Skinner – Malone, McClement, Gerbe – Brown, Ryan, Tolčinskij

    Columbus Blue Jackets: Korpisalo (Bobrovskij) – Jones, Murray, Savard, Prout, Goloubef, Kukan – Atkinson, Dubinsky, Jenner – Saad, Wennberg, Milano – Bjorkstrand, Foligno, Hartnell – Calvert, Campbell, Karlsson

    Rozhodčí: St. Lauren, Nicholson – Kovachik, Amell.
     
    Vzájemná utkání v letošní sezóně

    25.3.2016 Columbus – Carolina 2:3
    10.1.2016 Columbus – Carolina 3:4 v prodloužení
    9.1.2016 Carolina – Columbus 4:1
     
    Carolina Hurricanes

    Carolina sice letos prožila sezónu, kterou od ní takřka nikdo nečekal, ale i přesto se vyřazovací boje obejdou bez celku z Raleigh. Hurikánům totiž patří až desátá pozice ve Východní konferenci a na osmou Philadelphiu ztrácejí pět bodů! Flyers ale mají k dobru dva zápasy. Hurikáni však mají slušnou formu. Z posledních pěti zápasů vytěžila Carolina osm bodů. V minulém utkání hostili Canes New York Rangers a před fantastickým publikem se Carolina radovala z vítězství 4:3! Nejproduktivnějším hráčem je s 49 body Jeff Skinner!
     
    Columbus Blue Jackets

    Columbus vstoupil do letošní sezóny opravdu tragicky a poté se už jen velmi těžko dával dohromady. Modrokabátníci se sice pod novým trenérem lehce zmátořili, ale na postup do play-off to nestačilo. Columbusu patří patnáctá pozice ve Východní konferenci. Blue Jackets navíc mají pouze jeden bod k dobru na poslední Toronto! Poslední zápasy se Columbusu také nevyvedly zrovna ideálně. Blue Jackets totiž padli čtyřikrát v řadě, naposledy nestačili na New York Islanders, kterým podlehli 4:3! Nejproduktivnějším hráčem je s 49 body Cam Atkinson!
    Boj o postup do vyřazovacích bojů vrcholí a hlavně na Východě je situace velice vyrovnaná!

    Skvělý David Krejčí! Český útočník pomohl Boston Bruins čtyřmi body (2+2) a zažil nejlepší zápas své kariéry :) (y) –> http://bit.ly/1SHwiL0

    Zveřejnil(a) NHL.cz dne 2. duben 2016
     
    Dobré ráno všem příznivcům nejrychlejší kolektivní hry na planetě. Kanadskoamerická NHL zatočila do cílové rovinky. My se dnes společně zaměříme na duel mezi Carolinou Hurricanes a Columbusem Blue Jackets! Úvodní vhazování je na programu hodinu po půlnoci.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 01:00.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 9. Skinner (Rask, Slavin) – 15. Saad, 27. Saad (Milano, Wennberg), 39. Saad (Wennberg, Savard), 40. Jenner (Atkinson, Jones), 50. Bjorkstrand (Calvert, Savard)


    Carolina Hurricanes: Läck (Ward) – Hainsey, Slavin, Pesce, Hanifin, Faulk, Murphy – Lindholm, Staal, Nordström – Terry, Rask, Skinner – Malone, McClement, Gerbe – Brown, Ryan, Tolčinskij
    Columbus Blue Jackets: Korpisalo (Bobrovskij) – Jones, Murray, Savard, Prout, Goloubef, Kukan – Atkinson, Dubinsky, Jenner – Saad, Wennberg, Milano – Bjorkstrand, Foligno, Hartnell – Calvert, Campbell, Karlsson

    Rozhodčí: St. Lauren, Nicholson – Kovachik, Amell

    Diváci: 11 542
    bahis siteleri