Los Angeles – Dallas 2:3 (kon.) | Toronto – Detroit 2:3 (kon.) | Tampa – New Jersey 3:1 (kon.)
NY Rangers – Buffalo 3:4 (kon.) | Carolina – Columbus 1:5 (kon.) | Florida – Montreal 4:3 (kon.)
Nashville – San Jose 2:3 (0:1 po s.n.) | Edmonton – Calgary 0:5 (kon.) | Arizona – Washington 3:0 (kon.)
Chicago – Boston 6:4 (kon.) | Pittsburgh – Philadelphia 6:2 (kon.)
konec
Carolina Hurricanes
1:5 (1:1, 0:3, 0:1)
Columbus Blue Jackets
Neděle 03.04.2016, 01:00 • PNC Arena, Raleigh • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty 3. třetiny!
     
    56:17
    Karlsson mohl ještě zvýšit náskok Columbusu! Läck se však nenechal ošálit, zůstal pevný jako skála a famózním zákrokem pobavil diváky!
    49:21 Oliver BJORKSTRAND - 1:5
     
    49:21
    Columbus právě vstřelil branku!
    Columbus navyšuje vedení už na 5:1! Calvert se nejprve nedostal ke střele, ale zpoza branky předložil kotouč na OLIVERA BJORKSTRANDA, který trefil přesně volné místečko mezi Läckem a tyčí! Asistence: Matt Calvert, David Savard.
     
    44:18
    Fantastický Korpisalo! Carolina se mohla vrátit zpátky do zápasu, nicméně hostující brankář čaroval v brankovišti svou hokejkou! McClement nevěří tomu, co teď nedal!
    39:59 Boone JENNER - 1:4

     
    39:59
    Columbus právě vstřelil branku!
    Pro Carolinu to je ještě horší! Columbus využívá přesilovku 5 na 3 ještě před přestávkou! BOONE JENNER se ocitl sám před brankou a neměl problém skórovat! Kotouč překročil brankovou čáru desetinu vteřiny před koncem druhé periody! Asistence: Cam Atkinson, Seth Jones.
     
    39:51
    A to stále není všechno! Domácí jdou dokonce do tří! Dvě minuty za vyhození kotouče mimo kluziště dostává Slavin!
     
    39:19
    Columbus si navíc zahraje další přesilovou hru! Tohle je opravdu třetina hrůzy pro domácí! Victor Rask v jejím závěru vyfasoval dvě minuty za sekání!
     
    39:00
    Probíhá poslední minuta 2. třetiny!
    38:43 Brandon SAAD - 1:3
     
    38:43
    Columbus právě vstřelil branku!
    A jakoby to hokejoví bohové vyslyšeli! Carolinu postihl za neproměněnou šanci krutý trest! Alexander Wennberg přihrál na brankoviště a BRANDON SAAD už měl práci jednoduchou! Saad tedy kompletuje hattrick! Asistence: Alexander Wennberg, David Savard.
     
    38:01
    Justin Faulk mohl vyrovnat! Domácí ostrostřelec napřáhl k tvrdé střele, kterou Korpisalo neudržel a kotouč se pomalu sklouzl těsně vedle levé tyče!
     
    37:36
    Vyloučení v týmu Carolina Hurricanes (Gerbe – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Columbus Blue Jackets (Prout – 2 min., hrubost).
     
    37:36
    Snad nyní! Gerbe se pustil do Prouta! Oba hráči si nedali nic zadarmo, ale hokejista Caroliny byl přeci jen o něco aktivnější a soupeře zalehl!
     
    36:08
    Skinner přenechal kotouč Terrymu. Druhý jmenovaný okamžitě vystřelil zápěstím a jen o malý kousek minul horní roh Korpisalovy branky!
     
    29:32
    A Columbus si ke všemu zahraje další přesilovou hru! Murphy dostal dvě minuty za vysokou hůl!
    26:36 Brandon SAAD - 1:2
     
    26:36
    Columbus právě vstřelil branku!
    Columbus otáčí vývoj dnešního utkání! McClement ztratil puk v útočném pásmu. Kotouč se rychle dostal na hůl Milana, jež objel branku a předložil kotouč BRANDONU SAADOVI, jež nikým neatakován přidal svou druhou trefu v utkání! Asistence: Sonny Milano, Alexander Wennberg.
     
    24:06
    Jenner si ihned po vyhraném vhazování vyměnil kotouč s Atkinsonem, sjel si mezi kruhy a dokonce se mu povedlo zakončit! Läck skvělým zákrokem podržel svůj tým!
     
    19:00
    Probíhá poslední minuta 1. třetiny!
     
    18:55
    První přesilovou hru v zápase si zahrají také hokejisté Columbusu! Dvě minuty za podražení si odpyká Elias Lindholm!
     
    16:45
    Columbus mohl jít v oslabení do vedení! Karlsson se ocitl sám před Läckem, jež jeho střelu udržel mezi tělem a vyrážečkou! Läck poté ještě nevěděl, kde má puk, ale ve spolupráci s obranou situaci ustál!
     
    15:37
    A bude se znovu vylučovat! Carolina si zahraje dnešní druhou přesilovou hru! Dvě minuty za krosček odsedí Dalton Prout!
     
    15:35
    Carolina si mohla vzít své ztracené vedení nazpátek! Noah Hanifin skrytou střelou pořádně vyplašil Korpisala, který se poté ještě roztáhl v brankovišti a nepustil za svá záda ani dorážku!
    14:17 Brandon SAAD - 1:1
     
    14:17
    Columbus právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Na útočné modré čáře se obrovské chyby dopustil McClement, jež poslal do samostatného úniku BRANDONA SAADA, který střelou pod horní tyč překonal bezmocného brankáře Caroliny! Bez asistence.
     
    10:35
    Uvidíme první přesilovou hru! Výhodu početní převahy budou mít domácí hokejisté. Alexander Wennberg totiž vyfasoval dvě minuty za držení!
    08:53 Jeff SKINNER - 1:0
     
    08:53
    Carolina právě vstřelila branku!
    Carolina využívá tlak v úvodu utkání a dostává se do vedení! JEFF SKINNER si převzal na modré čáře přihrávku, obelstil obránce Columbusu a tváří v tvář Korpisalovi zamířil přesně ke vzdálenější tyči! Asistence: Victor Rask, Jaccob Slavin.
     
    07:06
    Läck měl dokonale zakrytý výhled, ale také z pekla štěstí! Nahození od modré čáry totiž o kousek minulo pravou tyč domácí branky!
     
    05:03
    Dobrá šance Caroliny! Nahození od modré čáry Korpisalovi vypadlo, ale clonící Gerbe se nedokázal včas vzpamatovat a nakonec nedosáhl na kotouč!

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 9. Skinner (Rask, Slavin) – 15. Saad, 27. Saad (Milano, Wennberg), 39. Saad (Wennberg, Savard), 40. Jenner (Atkinson, Jones), 50. Bjorkstrand (Calvert, Savard)


    Carolina Hurricanes: Läck (Ward) – Hainsey, Slavin, Pesce, Hanifin, Faulk, Murphy – Lindholm, Staal, Nordström – Terry, Rask, Skinner – Malone, McClement, Gerbe – Brown, Ryan, Tolčinskij
    Columbus Blue Jackets: Korpisalo (Bobrovskij) – Jones, Murray, Savard, Prout, Goloubef, Kukan – Atkinson, Dubinsky, Jenner – Saad, Wennberg, Milano – Bjorkstrand, Foligno, Hartnell – Calvert, Campbell, Karlsson

    Rozhodčí: St. Lauren, Nicholson – Kovachik, Amell

    Diváci: 11 542
    bahis siteleri