Florko Košice – Košice 5:4 (3:0 po s.n.)
po s.n. (3:0)
FbO Florko Košice
5:4 (2:2, 1:0, 1:2 - 0:0) Stav série: 1:1
ATU Košice
sk Neděle 03.04.2016, 18:00Slovenská Salming extraliga mužů • Finále
     
    Drámu v samostatných nájazdoch zvládlo lepšie domáce Florko, ktorému sa tak podarilo vyrovnať stav finálovej série na 1:1! Boje o titul budú pokračovať budúci víkend v telocvični SOŠ Ostrovského, kde hráva svoje domáce zápasy mužstvo ATU Košice. S týmto konštatovaním sa s vami pre dnešok lúčime a prajeme vám príjemný zvyšok večera. (20:23:17)
     
    Koniec zápasu.
     
    70:00
    V samostatných nájazdoch zvíťazil tím FbO Florko Košice.
    Autorom víťazného gólu je TOMÁŠ KOPČÁK.
     
    3. série
    3:0
    Jozef HALÁS namieril svoj pokus iba priamo do brankára a Florko môže oslavovať víťazstvo!
     
    3. série
    3:0
    Lukáš KONEČNÝ premieňa svoj nájazd a ATU je v náročnej pozícii. Hostia musia dať všetky góly.
     
    2. série
    2:0
    Aj Michal DUDOVIČ si loptičku zatiahol na ľavú stranu a chcel zakončovať bekhendom, no gólman Konenčý to prečítal a nájazd zneškodnil.
     
    2. série
    2:0
    Turek sa nechal oklamať a Jakub BLAŠKO premieňa svoj pokus! Domáci hráč to urobil výborne a gólmana prestrelil popri jeho pravej nohe.
     
    1. série
    1:0
    Hosťujúci kapitán Patrik PELEGRIN si loptičku príliš potiahol do ľavej strany a napokon vyšiel zo streleckej pozície.
     
    1. série
    1:0
    Ako prvý si loptičku vzal domáci Tomáš KOPČÁK a bol úspešný! Po pomalšom začiatku si vymiešal gólmana a pohodlne zakončil.
     
    Samostatné nájazdy začínajú.
     
    Predĺženie sa skončilo, víťaza druhého finálového zápasu však stále nepoznáme. Nasledovať budú samostatné nájazdy. Ak by v nich vyhralo ATU, hostia by získali dva majstrovské mečbaly a o týždeň v sobotu by na vlastnej palubovke SOŠ Ostrovského mohli rozhodnúť o zisku titulu. Ak vyhrá Florko, stav finálovej série sa vyrovná na 1:1.
     
    70:00
    Predĺženie sa skončilo.
     
    69:16
    Lukáš Blaško sa dokázal postaviť a odišiel na striedačku, ale na nohe mu zrejme ostala nepekná pečiatka od florbalovej loptičky. Pelegrin ho nechtiac zasiahol veľmi presne. Pevne veríme, že domáci hráč bude v poriadku.
     
    69:16
    Hostia spálili ďalšiu veľkú šancu. Michal Dudovič nahral Pelegrinovi, ktorý pálil spoza Lukáša Blaška, no ten sa obetavo hodil do strely a zastavil ju vlastnou nohou.
     
    69:10
    Domáci tréner Onderko si vyžiadal oddychový čas. Pred nami je ešte 50 sekúnd predĺženia.
     
    69:03
    Začala sa posledná minúta predĺženia. Hostia vzali loptičku súperovi a rútili sa na domáceho gólmana, ale Filip Konečný si aj teraz udržal chladnú hlavu.
     
    68:43
    ATU sa ubránilo a hostia hodili loptičku na opačnú stranu. Tam to strelecky skúsil Šefčík, ale z ťažkej pozície nemieril presne. Čas sa kráti.
     
    68:11
    Florko sa presunulo do ofenzívy a pokúša sa tam niečo vymyslieť. Sledujeme skutočne veľmi vypätý súboj.
     
    68:00
    Pred nami sú záverečné dve minúty predĺženia. Pri loptičke je opäť domáci tím, ktorý bude zakladať útočnú akciu.
     
    67:17
    Na toto si ale Florko musí dávať veľký pozor! Hosťujúci Navrátil sa po pravej strane nenápadne dostal až pred bránku a prudko pálil, no aj on stroskoval na Filipovi Konečnom, ktorý opäť vynikajúco zmenšil strelecký uhol.
     
    66:54
    Domáci tím prežil klinickú smrť a presunul sa do útoku. Florko si drží loptičku na svojich hokejkách.
     
    66:01
    Hosťujúci kapitán Pelegrin mohol rozhodnúť! Po prudkej strele Michala Dudoviča gólman Filip Konenčý loptičku iba vyrazil pred seba a Pelegrin ihneď dorážal, ale musíme pochváliť domáceho brankára, ktorý mu zmenšil uhol a stpercentnú šancu zneškodnil.
     
    65:34
    Aj domáci florbalisti však teraz mali menšie problémy v rozohrávke, no všetko to našťastie pre Florko vyriešil Zemen.
     
    65:00
    Prvá päťminútovka predĺženia je minulosťou, pred nami je ešte polovica pridaného času. V týchto chvíľach sledujeme väčšiu aktivitu na strane domáceho Florka.
     
    64:22
    Domáci napokon opäť získali loptičku a skúsili to strelecky. Prudko vypálil K8tlovský, no mietil mimo priestoru troch žrdí.
     
    63:58
    Hostia v bielych dresoch majú loptičku na svojich hokejkách, ale nedarí sa im rozohrať. Florko je vysunuté veľmi vysoko a výborne forčekuje.
     
    63:50
    Predĺženie veľkého mestského derby prináša veľké emócie a ešte väčšie napätie. Diváci na tribúnach so zatajeným dychom sledujú, čo sa bude diať.
     
    62:40
    Mohlo byť rozhodnuté! Hostia chybovali v krížnej rozohrávke, k lopte sa dostal Kátlovský a úplne osamotený pálil, ale gólman Turek predviedol dokonalý zákrok a loptičku vyrazil.
     
    62:27
    V pohotovosti je aj brankár Turek. Ten teraz musel odolať Kešelákovi, ktorý sa natlačil pred bránku a niekoľkokrát dorážal, no ani raz nebol úspešný.
     
    62:06
    Hostia to skúsili opäť. Šefčík pálil spoza obrany, avšak trafil iba nohy pred ním stojaceho Jakuba Blaška.
     
    61:04
    Hosťujúci tím ešte ostal v útoku a na tribúne to len tak zahučalo. Pelegrin sa opäť natlačil pred bránku, ale tentokrát mu loptička na hokejku nesadla.
     
    60:24
    ATU vybojovalo loptu a popri pravom mantineli sa s ňou dostalo až do útoku. Tam to Halás skúšal spätnou prihrávkou, ale nikoho nenašiel.
     
    60:10
    Predĺženie sa začalo výherným buly pre domáci celok. Ten delilo od výhry iba šesť sekúnd, uvidíme, či sa im teraz podarí vedenie opäť strhnúť na svoju stranu.
     
    60:01
    Začalo sa predĺženie.
    Hľadáme nových redaktorov!


    Portál Onlajny.eu rozširuje rady svojich komentátorov. Ak si z Košíc, zaujíma ťa futbal alebo florbal a chcel by si sa stať športovým novinárom, neváhaj a pridaj sa k nám. Viac informácií TU.
     
    Vynikajúci florbal sa teda ešte nekončí. Mestské finálové derby bude po krátkej prestávke pokračovať desaťminútovým predĺžením.
     
    60:00
    Tretia tretina sa skončila.
     
    59:54
    ATU Košice dali gól!
    Šesť sekúnd pred koncom riadnej hracej doby je vyrovnané! Hostia odvolali brankára a hrali v šestici, čo sa im podarilo využiť. Kapitán ATU PATRIK PELEGRIN ostal nepokrytý pred bránkou, kam mu loptičku prepasíroval Šefčík, na čo skúsený kapitán reagoval okamžitým a presným zakončení. Asistencia: Ľuboš Šefčík.
     
    59:03
    Mohlo byť vyrovnané! Po jednej zo striel hostí zastavila loptičku iba konštrukcia bránky Filipa Konečného.
     
    58:22
    ATU sa samozrejme usadilo v útoku. Pelegrin si vymenil loptu s Michalom Dudovičom, avšak všetky strely hráči Florka zrážajú.
     
    58:00
    Diváci skandujú a povzbudzujú svoje tímy. V košickej MultiHale vládne skvelá atmosféra a nás čakajú vynikajúce dve minúty plné toho najlepšieho slovenského florbalu.
     
    57:36
    Florko Košice dali gól!
    Domáci tím skóruje štvrtýkrát v zápase a získava veľmi dôležité vedenie! JÁN SEGĽA pálil spoza obrany, čo Turek dobre nevidel, pretože mu Jakub Blaško vynikajúco clonil. Loptička napokon do siete prenikla popri pravej ruke gólmana ATU.
    Asistencia: Marián Zemen.
     
    57:03
    Turek zasahoval aj tentokrát, rukou vyrazil ďalšiu nepríjemnú strelu. Florko zvyšuje svoju aktivitu a pred nami je posledná trojminútovka riadnej hracej doby.
     
    56:40
    Zaujímavá a najmä veľmi nepríjemná strela teraz letela z domácej strany! Gólman Turek musel byť pozorný, loptičku vyrazil a podržal tak svoj tím.
     
    55:57
    Hosťujúci tím zachytil prihrávku súpera a Michal Dudovič sa do útoku pokúsil preniknúť stredom ihriska. To mu ale nevyšlo, pretože sa za polovicou pošmykol a spadol.
     
    55:11
    Začala sa posledná päťminútovka a Florko sa dostalo preč od svojej bránky. Do defenzívy sa sťahuje pre zmenu hosťujúci tím.
     
    54:55
    Filip Konečný je neustále v strehu a drží svoj tím nad vodou. Hostia sú totiž stále veľmi aktívni a sú odhodlaní získať aj druhý bod finálovej série.
     
    54:20
    ATU ostáva v útoku a domáci tím sa musí brániť. Florku sa záver vymyká spod kontroly.
     
    53:40
    Hra sa nám v závere v podstate začína od začiatku. Musíme uznať, že hostia sú vo veľkej psychickej výhode a pokračujú vo svojom tlaku.
     
    52:50
    Domáci Vrábeľ inkasoval tvrdý hit a diváci si pýtali vylúčenie, ale to nepríde. Rozhodcovia dnes na trestnú lavicu neposlali ani jedného hráča.
     
    52:42
    ATU Košice dali gól!
    Hostia po obrovskom tlaku vyrovnávajú! Postaral sa o to ĽUBOŠ ŠEFČÍK, ktorý si vybehol oproti rozohrávke z pravej strany a bez prípravy dostal loptičku do siete. Asistencia: Adrián Szabó.
     
    52:20
    Michal Dudovič bol tentokrát v pozícii strela. Pálil spoza obrany, pričom Konečnému clonil Pelegrin, ale loptička napokon neskončila v bránke.
     
    51:28
    Mohlo byť vyrovnané! Hosťujúci Michal Dudovič posúval loptičku na ľavú stranu, kam pred opustenú bránku šprintoval Pelegrin, ale ten v rýchlosti nedokázal správne natočiť hokejku a gól nedal.
     
    50:06
    Začala sa posledná desaťminútovka. Florko urobilo kusisko práce a loptičku dostalo ďaleko od svojej bránky.
     
    49:45
    Pred nami je už iba jedna desaťminútovka riadnej hracej doby. Aktivita na strane hostí je obrovská, ale musíme pochváliť defenzívu Florka, ktorá teraz pracuje úplne stopercentne.
     
    48:33
    Jeden z hostí teraz prudko vystrelil spoza obrany, ale mieril iba nad brvno. Filip Konečný mohol ostať pokojný.
     
    48:20
    Hra sa zrýchľuje a diváci povzbudzujú. Florbalový sviatok v Košiciach ale zatiaľ víťaza tohto duelu nepozná, jednogólový náskok je totiž veľmi zradný.
     
    47:36
    ATU získalo loptu a ihneď ju presunulo na opačnú polovicu. Hostinský tam nahadzoval pred bránku, no Navrátil v rýchlosti a v tiesnenej pozícii nestihol reagovať.
     
    47:02
    Domáci tím pokračuje vo výbornom prístupe a drží loptičku ďaleko od svojej bránky. Krivda to skúšal aj strelecky, ale bol vo veľkom uhle a nedokázal prekvapiť.
     
    46:43
    Florko ešte ostalo v útoku, ale loptička prepadla za mantinel a hra musí byť prerušená. Diváci sa stále bavia dobrým florbalom, aj keď tempo je nižšie než v úvodnej časti hry.
     
    45:50
    Domáci mohli navýšiť svoj náskok! Florko získalo loptu na vlastnej polovici a ihneď sa presunulo do útoku, kde Krivda posunul na pravú stranu Rexovi, no ten hustú obranu neprestrelil.
     
    45:25
    Hostia sa opäť usádzajú v útoku. Kerekeš si tam loptičku stiahol za obranu a chcel páliť, ale domáci ho nedovolene zastavili.
     
    44:30
    ATU to skúsilo rýchlym prechodom popri mantineli. Hosťom sa podarilo prejsť až do útoku, no následná strela bola zblokovaná a skončila mimo priestoru troch žrdí.
     
    44:22
    Domáci tím teraz upokojil situáciu a dostal sa do útoku. Hráči Florka to tam skúsili aj strelecky, ale Kátlovský nebol dostatočne dôrazný.
     
    43:40
    Hostia sú v tretej tretine aktívnejší a je vidieť, že skutočne túžia minimálne po vyrovnaní. Diváci v Košiciach sa výborne bavia skvelým florbalom.
     
    42:55
    Hostia získali štandardku, ktorú rozohral Michal Dudovič. Prihrával priamo pred bránku na Talaroviča, ten však v rýchlosti bez prípravy minul bránku.
     
    42:03
    Hostia ešte pokračujú vo svojej úočnej snahe. Navrátil sa teraz predral úplne pred bránku súpera, kde ostal nepokrytý, ale v poslednej chvíli mu loptička preskočila hokejku a nemohol zakončiť.
     
    41:27
    Hostia sa usadili v útoku a skúsili to aj strelecky. Pálil Chudina, ale gólman Konečný jeho pokus vyrazil.
    Hľadáme nových redaktorov!


    Portál Onlajny.eu rozširuje rady svojich komentátorov. Ak si z Košíc, zaujíma ťa futbal alebo florbal a chcel by si sa stať športovým novinárom, neváhaj a pridaj sa k nám. Viac informácií TU.
     
    40:44
    ATU začalo naozaj aktívne a už v úvode sa hrnie do útoku. Zdá sa, že nás čaká zaujímavá dvadsaťminútovka.
     
    40:15
    Záverečná tretina sa začala za stavu 3:2 v prospech domáceho tímu. Uvidíme, či sa Florku podarí tesný náskok udržať.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    Druhá tretina priniesla iba jeden presný zásah. O ten sa postaral domáci tím, Florko tak vôbec prvýkrát vo finálovej sérii vedie tesne 3:2.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    39:32
    Hostia sa tešili z gólu, ale ten neplatí! SAMUEL KEREKEŠ dostal loptičku do siete, avšak rozhodca radosť ATU rýchlo zastavil a pokračovať sa bude za stavu 3:2.
     
    38:43
    Tempo v tejto tretine mierne upadlo, viac z hry má domáci tím. ATU sa však ešte nevzdáva, do prestávky ostáva ešte minúta hry.
     
    38:13
    Florko dostalo loptičku do útoku a zdá sa, že ju tam úspešný strelec Kešelák podrží. Domáci tím už do prestávky rozhodne nebude chcieť inkasovať.
     
    37:41
    Rovnako na opačnej strane nemal komu prihrávať Pelegrin, ten to teda skúsil strelecky. Z ťažkej pozície ale Konečného vôbec neprekvapil, domáci gólman si poradil.
     
    37:08
    Domáci tím sa dostal do útoku. Výbornú prácu tam predviedol Zemen, ktorý získal loptičku, ale nemal komu prihrávať.
     
    36:40
    Hostia si loptičku prevzali za svojou bránkou a budú zahrávať novú útočnú akciu. Hráčom ATU ostávajú do prestávky ešte približne tri minúty.
     
    35:56
    Musíme pripomenúť, že stále hráme bez akéhokoľvek vylúčenia. Oba celky hrajú veľmi čisto.
     
    35:50
    Hostia sa dostali do prečíslenia. Kerekeš prihrával Chudinovi, ktorý vystrelil na dvakrát, no ani raz nebol úspešný.
     
    34:56
    Pred nami je už iba päť minút druhej tretiny. Hosťujúci tím by si vyrovnanie určite prial, ale musíme pochváliť domácich, ktorí súperovi berú veľké množstvo síl a vynikajúco sa bránia.
     
    34:05
    Hostia sa po dlhšom čase dostali do zaujímavej pozície. Pelegrin pálil priamo spred bránky, ale pred ním stál obranca domácich, ktorý loptičku zblokoval.
     
    33:20
    Florko rýchlo prenieslo hru na opačnú stranu. Strelecky to tam skúšal Krivda, ale nebol presný a mieril iba mimo bránky.
     
    32:46
    Teraz sa však ATU dostalo až k strele. Kročko potiahol loptičku stredom a následnou prihrávkou na pravú stranu našiel Halása, no jeho strelu v rýchlosti Konečný stihol vyraziť mimo hracej plochy.
     
    32:00
    Hostia sa pokúšajú spamätať z inkasovania a rýchlo skórovať, ale nedarí sa im. V tejto finálovej sérii prehrávajú vôbec prvýkrát.
     
    31:33
    Domáci tím je gólom psychicky povzbudený a ostáva v útoku. Jakub Blaško tma bojoval pri mantineli proti Pelegrinovi, no ten ho odstavil iba nedovolene.
     
    30:50
    Florko Košice dali gól!
    Domáci zavŕšili svoj obrat a prvýkrát v zápase sa ujímajú vedenia! Výborne to teraz vymyslel brankár Florka Filip Konečný, ktorý prehodil loptičku až na MOJMÍRA KEŠELÁKA a ten sa v úniku zoči-voči gólmanovi hostí nemýlil. Asistencia: Filip Konečný.
     
    30:11
    Domáci Rexa sa predieral do zakončenia spolu s jedným spoluhráčom, ale ten v súboji spadol a akcia Florka nepokračovala.
     
    29:44
    Diváci aj naďalej povzbudzujú, ale momentálne nevidíme žiaden väčší ofenzívny tlak. Ani jedno z mužstiev nechce urobiť zbytočnú chybu.
     
    29:00
    Domáci tím preberá aktivitu, hostia sa musia stiahnuť ku svojej bránke. Turek má za sebou niekoľko pohotových zákrokov.

    Naše priame prenosy pokračujú! Aktuálne pre vás prinášame aj finále florbalovej a semifinále hokejovej extraligy.Florko KE – ATU KE (florbal): goo.gl/RvQAlTZvolen – Nitra (hokej): goo.gl/nmDBH7

    Posted by Onlajny.eu on Sunday, 3 April 2016
     
    27:38
    Florko mohlo zavŕšiť svoj obrat! Hosťujúci hráči chybovali v rohohrávke a pred bránku sa predral domáci Rexa. V rýchlosti mu však loptička nesadla a Turek neinkasoval.
     
    26:50
    Obrovská šanca pre ATU! Hosťujúci Szabó pálil z ľavej strany od mantinelu, ale trafil iba konštrukciu bránky za Filipom Konečným.
     
    26:00
    Tempo teraz mierne upadlo a oba celky sa pokúšajú nespraviť väčšiu chybu. Sledujeme bojovný výkon.
     
    25:33
    Jakub Konečný si teraz vymenil loptičku s Dávidom Konečným a druhý menovaný zakončoval, avšak hostia strelu zrazili.
     
    24:49
    Na opačnej polovici to strelecky skúsil Kerekeš, ale takisto nebol presný. Na výraznejšiu akciu po zmene strán čakáme.
     
    24:18
    Domáci tím to skúsil prudkou krížnou rozohrávkou. Po nej loptička prenikla až pred brankára hostí, odkiaľ zakončoval Krivda, ale v tiesnenej pozícii nemieril presne.
     
    23:52
    Stále sledujeme rýchlu hru, ktorá sa prelieva zo strany na stranu. Atmosféra v Košiciach je vynikajúca a skóre vyrovnané.
     
    23:30
    Hosťujúci kapitán Pelegrin mal loptičku na svojej hokejke v rohu vlastnej útočnej polovice, odkiaľ prihral jednému z obrancov a hostia aj vystrelili, ale domáci tím pokus zrazil.
     
    22:51
    Florko ešte chcelo ostať v útoku, ale Halás výborne zapracoval pri mantineli a súperovi uchmatol loptičku.
     
    22:27
    Domáci sa teraz do útoku skutočne dostali. Z ľavej strany od mantinelu pálil Segľa a mieril do pravého horného rohu, ale ten si Turek pokryl.
    Hľadáme nových redaktorov!


    Portál Onlajny.eu rozširuje rady svojich komentátorov. Ak si z Košíc, zaujíma ťa futbal alebo florbal a chcel by si sa stať športovým novinárom, neváhaj a pridaj sa k nám. Viac informácií TU.
     
    21:47
    V úvodných minútach druhej tretiny sa pri lotpičke držia viac hosťujúci hráči, ale Florko výborne chráni priestor pred svojou bránkou a zakončenie hráčom ATU nedovoľuje.
     
    20:55
    Domáci tím zachytil rozohrávku súpera a pokúsil sa dostať do útoku. Na ľavej strane dostal prihrávku Segľa, ale ihneď bol obkľúčený a nemohol pokračovať v akcii.
     
    20:10
    V úvode druhej tretiny sa k loptičke dostali hostia, ktorí sa ihneď stiahli na vlastnú polovicu, odkiaľ budú rozohrávať.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    Prvá tretina je minulosťou. V jej úvode sme videli prevahu na domácej strane, ale aj napriek tomu Florko dvakrát inkasovalo. Domáci tím sa však do hry výborne dostal späť a pomerne bez väčších problémov vyrovnal na 2:2.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    19:29
    Florko mohlo v prvej tretine zavŕšiť svoj obrat! Veľkú šancu mal na hokejke Ján Segľa, ale hostí podržal Turek, ktorý zakročil naozaj vynikajúco.
     
    18:37
    Florko Košice dali gól!
    Je vyrovnané! Kátlovský našiel prihrávkou od bránky MATÚŠA VAŠÍČKA, ktorý bez zaváhania ihneď pálil pod hornú žrď a bol úspešný. Asistencia: Martin Kátlovský.
     
    18:18
    ATU sa chcelo natlačiť k súperovej polovici, ale zahralo nedovoleným spôsobom a o loptičku príde.
     
    17:09
    Diváci v Košiciach sa rozhodne nemôžu nudiť. Najväčšie mestské derby prináša aj dnes vynikajúci florbal a fanúšikovia oboch celkov si ho vychtnávajú.
     
    16:25
    Florko Košice dali gól!
    Je znížené! Gólman Konenčý rozohral od svojej bránky a dostal Florko do útoku. Tam Kešelák posunul lptičku na pravú stranu, kde bol už pripravený MARTIN KÁTLOVSKÝ, ktorý prudkou ranou prestrelil všetko, čo mu stálo v ceste. Asistencia: Mojmír Kešelák.
     
    16:03
    ATU Košice dali gól!
    Hostia sa dokázali udržať v útoku a vyhrávajú už o dva góly! Postaral sa o to KAMIL NAVRÁTIL, ktorý pred bránkou výborne tečoval Hostinského strelu. Asistencia: Michal Hostinský.
     
    15:36
    Turek si loptičku stiahol pri svojej bránke a súperovi nedovolil akékoľvek zakončenie. Hosťujúci brankár bude rozohrávať novú útočnú akciu ATU.
     
    15:13
    Hostia chceli ísť do útoku, ale na ľavej strany svojej polovice ich vynikajúco odstavil Lukáš Blaško.
     
    14:40
    Atmosféra v Košiciach je aj dnes vynikajúca, čo hráčom rozhodne pomáha. Sledujeme opäť veľmi bojovný výkon so streleckými príležitosťami na oboch stranách.
     
    13:34
    Na opačnej polovici ihriska to strelecky skúsil domáci Krivda, no jeho pokus bol zblokovaný mimo hracej plochy. Tempo hry je veľmi vysoké.
     
    13:08
    Hosťujúci Szabó si po ľavej strane nabehol do útoku a stíhaný obrancom to skúsil aj strelecky, ale Konečný si v bránke priestor v pravom hornom rohu postrážil.
     
    12:50
    Hra sa začala rýchlo prelievať z jednej strany na druhú. ATU vyslala pred bránku strieľanú prihrávku, no Kerekeš na ňu nedostiahol a nestihol zakončiť.
     
    12:22
    Domáci to skúsili ďalším pokusom. Z pravej strany pálil Zemen, ale Turek bol na svojom mieste a jeho pokus vyrazil.
     
    11:47
    Florko ihneď po góle vrhá svoje sily späť do útoku a pokúša sa vyrovnať. ATU sa zatiaľ výborne bráni.
     
    11:01
    Domáci boli v úvode jasne aktívnejší, ale aj napriek tomu inkasujú ako prví. Aj včera dostalo Florko úvodný gól a napokon sa mu už zápas otočiť nepodarilo.
     
    10:28
    ATU Košice dali gól!
    Hostia sa ujímajú vedenia! Pažák poslal od pravého mantinelu dobrú krížnu prirhávku, ktorú na ľavej strane čakal SAMUEL KEREKEŠ a strelou bez prípravy napálil loptičku až do siete. Asistencia: Michal Pažák.
     
    09:33
    Hosťom strela spoza defenzívy nevyšla ani druhýkrát v rade a k loptičke sa dostali domáci. Florko je v úvode aktívnejšie.
     
    09:10
    Hostia to skúsili aj strelecky. Spoza obrany pálil Šefčík, no jeho rana bola zblokovaná.
    Hľadáme nových redaktorov!


    Portál Onlajny.eu rozširuje rady svojich komentátorov. Ak si z Košíc, zaujíma ťa futbal alebo florbal a chcel by si sa stať športovým novinárom, neváhaj a pridaj sa k nám. Viac informácií TU.
     
    08:44
    Hostia dokázali získať loptičku a rozohrali. Postaral sa o to Michal Dudovič prihrávkou z ľavej strany, no našiel iba dobre pokrytých spoluhráčov.
     
    08:20
    Hra sa teraz dlhšie neprerušuje a domácim sa nedarí nahodiť loptičku pred súperovho brankára. ATU sa v úvode dobre bráni.
     
    07:29
    Florko ostáva v útoku, ale nedokáže sa tam presadiť. Kešelák mal loptičku v rohu ihriska, no Pažák ho výborne natlačil na mantinel a nedovolil mu rozohrať pred bránku.
     
    06:58
    Hra sa aj teraz prelieva zo strany na stranu. Loptičku si prevzal domáci celok, kotrý už rozmýšľa, ako založí novú útočnú akciu.
     
    06:13
    Zaujímavá šanca pre hostí! Kapitán Pelegrin sa natlačil priamo pred bránku súpera, kde bol ešte jeden obranca, avšak hosťujúci hráč pri pokuse o bekhendovú strelu nebol dostatočne rýchly a presný a loptička mu odskočila.
     
    05:25
    Turek si pripísal ďalší zákrok a loptičku vyhodil preč od svojej bránky. ATU sa dnes v útoku zatiaľ príliš nezdržalo.
     
    04:59
    Ďalšia zaujímavá možnosť pre aktívnejšie Florko. V šanci bol Zemen, ktorý si po prihrávku zbehol k ľavej žrdi, ale v rýchlosti napálil iba do brankára hostí.
     
    04:01
    Máme za sebou štyri minúty, ktoré sú opatrnejšie než včera, ale atmosféra v Košiciach je opäť výborná. Aj v tomto zápase v úvode na gól iba čakáme.
     
    03:40
    Ďalšia zaujímavá šanca pre Florko! Tentokrát zakončoval Kátlovský, ale Turek bol na svojom mieste a skóre sa nemení.
     
    02:55
    Domáci Kešelák sa dokázal predrať popri pravom mantineli až do útoku, kde dokonca prešiel pomedzi dvojicu zadákov ATU, ale bol v náročnom uhle a vystreliť už nedokázal.
     
    02:02
    Florko začalo aktívnejšie a loptičku teraz bude zberať spoza svojej bránky. ATU sa v úvode nevie dostať do útoku.
     
    01:30
    Domáci tím sa usadil v útoku a je odhodlaný otvoriť skóre duelu. Strelecky to skúšal Segľa, ale v rýchlosti nedokázal prekonať gólmana ATU.
     
    00:49
    Vrábeľ skončil na zemi po súboji s Pelegrinom a rozdelil mantinel. Nešlo o nedovolený zákrok, ale hra sa musí prerušiť.
     
    00:05
    Duel sa začal výherným buly zo strany domáceho tímu. Hráči Florka loptičku ihneď nahodili na bránku súpera, Turek vyrazil.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Úvodné zostavy:

    FbO Florko Košice: F. Konečný (Timko) – Vašíček, L. Blaško, J. Blaško, Tomčo, J. Konečný (C), D. Konečný, Dugas, Kešelák, Vrábeľ, Zeman, Krivda, Brunacký, Kátlovský, Rexa, Meliš, Segľa, Vojna, Kopčák

    ATU Košice: Turek (Palko) – P. Dudovič, Navrátil, M. Dudovič, Šefčík, Pažák, Kerekeš, Daru, Talarovič, Hostinský, Pelegrin (C), Szabó, Kročko, Halás, Chudina, Ferenc, Knutelský

    Rozhodca: K. Sojka, T. Sojka (obaja CZE).
     
    Vážení športoví fanúšikovia, srdečne vás vítame pri sledovaní druhého finálového zápasu našej najvyššej mužskej florbalovej súťaže.

    V najväčšom košickom derby sa včera vedenia v sérii ujali hráči ATU. Diváci v MultiHale najskôr sledovali bezgólovú prvú tretinu, avšak s veľmi kvalitným a aktívnym herným prevedením. Po zmene strán sa tempo ešte zvýšilo a prišli aj presné zásahy. Hostia z ATU sa zásluhou Pelegrina a Szabá ujali vedenia 2:0, na čo dokázal rýchlo zareagovať domáci Zemen a znížil na 1:2 zo svojho pohľadu. Pred záverečnou časťou riadnej hracej doby tak ešte o víťazovi rozhodnuté nebolo ani zďaleka. Hostia ale aj naďalej predvádzali veľmi bojovný prístup a Navrátil ich po piatich minútach poslal do vedenia 3:1. V náročnej pozícii sa Florko nestratilo, ihneď znižoval Lukáš Blaško, avšak ďalšie góly sa už domácim florbalistom nepodarilo dosiahnuť. Do záverečného hvizdu potom inkasovali ešte z hokejky Pažáka a celkovo prehrali 2:4.
    Hľadáme nových redaktorov!


    Portál Onlajny.eu rozširuje rady svojich komentátorov. Ak si z Košíc, zaujíma ťa futbal alebo florbal a chcel by si sa stať športovým novinárom, neváhaj a pridaj sa k nám. Viac informácií TU.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 18:00.

    Veronika Pancuráková

    Branky a nahrávky: 17. Kátlovský (Kešelák), 19. Vašíček (Kátlovský), 31. Kešelák (F. Konečný), 58. Segľa (Zemen), rozh. náj. Kopčák – 11. Kerekeš (Pažák), 17. Navrátil (Hostinský), 53. Šefčík (Szabó), 60. Pelegrin (Šefčík)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    1:0   Tomáš Kopčák (FKE)
    1:0   Patrik Pelegrin (KOŠ)
    2. série:
    2:0   Jakub Blaško (FKE)
    2:0   Michal Dudovič (KOŠ)
    3. série:
    3:0   Lukáš Konečný (FKE)
    3:0   Jozef Halás (KOŠ)


    FbO Florko Košice: F. Konečný (Timko) – Vašíček, L. Blaško, J. Blaško, Tomčo, J. Konečný (C), D. Konečný, Dugas, Kešelák, Vrábeľ, Zeman, Krivda, Brunacký, Kátlovský, Rexa, Meliš, Segľa, Vojna, Kopčák
    ATU Košice: Turek (Palko) – P. Dudovič, Navrátil, M. Dudovič, Šefčík, Pažák, Kerekeš, Daru, Talarovič, Hostinský, Pelegrin (C), Szabó, Kročko, Halás, Chudina, Ferenc, Knutelský

    Rozhodčí: K. Sojka, T. Sojka (obaja CZE)
    Florko Košice 1 3 Košice
    #1 Sobota 02.04.2016 • 18:00
    Florko Košice - Košice 2:4
    #2 Neděle 03.04.2016 • 18:00
    Florko Košice - Košice 5:4 po s.n. (3:0)
    #3 Sobota 09.04.2016 • 19:00
    Košice - Florko Košice 10:9
    #4 Neděle 10.04.2016 • 18:00
    Košice - Florko Košice 8:4
    bahis siteleri