Florko Košice – Košice 5:4 (3:0 po s.n.)
po s.n. (3:0)
FbO Florko Košice
5:4 (2:2, 1:0, 1:2 - 0:0) Stav série: 1:1
ATU Košice
sk Neděle 03.04.2016, 18:00Slovenská Salming extraliga mužů • Finále
     
    70:00
    V samostatných nájazdoch zvíťazil tím FbO Florko Košice.
    Autorom víťazného gólu je TOMÁŠ KOPČÁK.
     
    69:16
    Lukáš Blaško sa dokázal postaviť a odišiel na striedačku, ale na nohe mu zrejme ostala nepekná pečiatka od florbalovej loptičky. Pelegrin ho nechtiac zasiahol veľmi presne. Pevne veríme, že domáci hráč bude v poriadku.
     
    69:16
    Hostia spálili ďalšiu veľkú šancu. Michal Dudovič nahral Pelegrinovi, ktorý pálil spoza Lukáša Blaška, no ten sa obetavo hodil do strely a zastavil ju vlastnou nohou.
     
    69:10
    Domáci tréner Onderko si vyžiadal oddychový čas. Pred nami je ešte 50 sekúnd predĺženia.
     
    67:17
    Na toto si ale Florko musí dávať veľký pozor! Hosťujúci Navrátil sa po pravej strane nenápadne dostal až pred bránku a prudko pálil, no aj on stroskoval na Filipovi Konečnom, ktorý opäť vynikajúco zmenšil strelecký uhol.
     
    66:01
    Hosťujúci kapitán Pelegrin mohol rozhodnúť! Po prudkej strele Michala Dudoviča gólman Filip Konenčý loptičku iba vyrazil pred seba a Pelegrin ihneď dorážal, ale musíme pochváliť domáceho brankára, ktorý mu zmenšil uhol a stpercentnú šancu zneškodnil.
     
    62:40
    Mohlo byť rozhodnuté! Hostia chybovali v krížnej rozohrávke, k lopte sa dostal Kátlovský a úplne osamotený pálil, ale gólman Turek predviedol dokonalý zákrok a loptičku vyrazil.
     
    59:54
    ATU Košice dali gól!
    Šesť sekúnd pred koncom riadnej hracej doby je vyrovnané! Hostia odvolali brankára a hrali v šestici, čo sa im podarilo využiť. Kapitán ATU PATRIK PELEGRIN ostal nepokrytý pred bránkou, kam mu loptičku prepasíroval Šefčík, na čo skúsený kapitán reagoval okamžitým a presným zakončení. Asistencia: Ľuboš Šefčík.
     
    59:03
    Mohlo byť vyrovnané! Po jednej zo striel hostí zastavila loptičku iba konštrukcia bránky Filipa Konečného.
     
    57:36
    Florko Košice dali gól!
    Domáci tím skóruje štvrtýkrát v zápase a získava veľmi dôležité vedenie! JÁN SEGĽA pálil spoza obrany, čo Turek dobre nevidel, pretože mu Jakub Blaško vynikajúco clonil. Loptička napokon do siete prenikla popri pravej ruke gólmana ATU.
    Asistencia: Marián Zemen.
     
    52:42
    ATU Košice dali gól!
    Hostia po obrovskom tlaku vyrovnávajú! Postaral sa o to ĽUBOŠ ŠEFČÍK, ktorý si vybehol oproti rozohrávke z pravej strany a bez prípravy dostal loptičku do siete. Asistencia: Adrián Szabó.
     
    51:28
    Mohlo byť vyrovnané! Hosťujúci Michal Dudovič posúval loptičku na ľavú stranu, kam pred opustenú bránku šprintoval Pelegrin, ale ten v rýchlosti nedokázal správne natočiť hokejku a gól nedal.
     
    45:50
    Domáci mohli navýšiť svoj náskok! Florko získalo loptu na vlastnej polovici a ihneď sa presunulo do útoku, kde Krivda posunul na pravú stranu Rexovi, no ten hustú obranu neprestrelil.
     
    42:03
    Hostia ešte pokračujú vo svojej úočnej snahe. Navrátil sa teraz predral úplne pred bránku súpera, kde ostal nepokrytý, ale v poslednej chvíli mu loptička preskočila hokejku a nemohol zakončiť.
     
    39:32
    Hostia sa tešili z gólu, ale ten neplatí! SAMUEL KEREKEŠ dostal loptičku do siete, avšak rozhodca radosť ATU rýchlo zastavil a pokračovať sa bude za stavu 3:2.
     
    35:50
    Hostia sa dostali do prečíslenia. Kerekeš prihrával Chudinovi, ktorý vystrelil na dvakrát, no ani raz nebol úspešný.
     
    32:46
    Teraz sa však ATU dostalo až k strele. Kročko potiahol loptičku stredom a následnou prihrávkou na pravú stranu našiel Halása, no jeho strelu v rýchlosti Konečný stihol vyraziť mimo hracej plochy.
     
    30:50
    Florko Košice dali gól!
    Domáci zavŕšili svoj obrat a prvýkrát v zápase sa ujímajú vedenia! Výborne to teraz vymyslel brankár Florka Filip Konečný, ktorý prehodil loptičku až na MOJMÍRA KEŠELÁKA a ten sa v úniku zoči-voči gólmanovi hostí nemýlil. Asistencia: Filip Konečný.
     
    27:38
    Florko mohlo zavŕšiť svoj obrat! Hosťujúci hráči chybovali v rohohrávke a pred bránku sa predral domáci Rexa. V rýchlosti mu však loptička nesadla a Turek neinkasoval.
     
    26:50
    Obrovská šanca pre ATU! Hosťujúci Szabó pálil z ľavej strany od mantinelu, ale trafil iba konštrukciu bránky za Filipom Konečným.
     
    19:29
    Florko mohlo v prvej tretine zavŕšiť svoj obrat! Veľkú šancu mal na hokejke Ján Segľa, ale hostí podržal Turek, ktorý zakročil naozaj vynikajúco.
     
    18:37
    Florko Košice dali gól!
    Je vyrovnané! Kátlovský našiel prihrávkou od bránky MATÚŠA VAŠÍČKA, ktorý bez zaváhania ihneď pálil pod hornú žrď a bol úspešný. Asistencia: Martin Kátlovský.
     
    16:25
    Florko Košice dali gól!
    Je znížené! Gólman Konenčý rozohral od svojej bránky a dostal Florko do útoku. Tam Kešelák posunul lptičku na pravú stranu, kde bol už pripravený MARTIN KÁTLOVSKÝ, ktorý prudkou ranou prestrelil všetko, čo mu stálo v ceste. Asistencia: Mojmír Kešelák.
     
    16:03
    ATU Košice dali gól!
    Hostia sa dokázali udržať v útoku a vyhrávajú už o dva góly! Postaral sa o to KAMIL NAVRÁTIL, ktorý pred bránkou výborne tečoval Hostinského strelu. Asistencia: Michal Hostinský.
     
    10:28
    ATU Košice dali gól!
    Hostia sa ujímajú vedenia! Pažák poslal od pravého mantinelu dobrú krížnu prirhávku, ktorú na ľavej strane čakal SAMUEL KEREKEŠ a strelou bez prípravy napálil loptičku až do siete. Asistencia: Michal Pažák.
     
    06:13
    Zaujímavá šanca pre hostí! Kapitán Pelegrin sa natlačil priamo pred bránku súpera, kde bol ešte jeden obranca, avšak hosťujúci hráč pri pokuse o bekhendovú strelu nebol dostatočne rýchly a presný a loptička mu odskočila.
     
    04:59
    Ďalšia zaujímavá možnosť pre aktívnejšie Florko. V šanci bol Zemen, ktorý si po prihrávku zbehol k ľavej žrdi, ale v rýchlosti napálil iba do brankára hostí.
     
    03:40
    Ďalšia zaujímavá šanca pre Florko! Tentokrát zakončoval Kátlovský, ale Turek bol na svojom mieste a skóre sa nemení.

    Veronika Pancuráková

    Branky a nahrávky: 17. Kátlovský (Kešelák), 19. Vašíček (Kátlovský), 31. Kešelák (F. Konečný), 58. Segľa (Zemen), rozh. náj. Kopčák – 11. Kerekeš (Pažák), 17. Navrátil (Hostinský), 53. Šefčík (Szabó), 60. Pelegrin (Šefčík)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    1:0   Tomáš Kopčák (FKE)
    1:0   Patrik Pelegrin (KOŠ)
    2. série:
    2:0   Jakub Blaško (FKE)
    2:0   Michal Dudovič (KOŠ)
    3. série:
    3:0   Lukáš Konečný (FKE)
    3:0   Jozef Halás (KOŠ)


    FbO Florko Košice: F. Konečný (Timko) – Vašíček, L. Blaško, J. Blaško, Tomčo, J. Konečný (C), D. Konečný, Dugas, Kešelák, Vrábeľ, Zeman, Krivda, Brunacký, Kátlovský, Rexa, Meliš, Segľa, Vojna, Kopčák
    ATU Košice: Turek (Palko) – P. Dudovič, Navrátil, M. Dudovič, Šefčík, Pažák, Kerekeš, Daru, Talarovič, Hostinský, Pelegrin (C), Szabó, Kročko, Halás, Chudina, Ferenc, Knutelský

    Rozhodčí: K. Sojka, T. Sojka (obaja CZE)
    Florko Košice 1 3 Košice
    #1 Sobota 02.04.2016 • 18:00
    Florko Košice - Košice 2:4
    #2 Neděle 03.04.2016 • 18:00
    Florko Košice - Košice 5:4 po s.n. (3:0)
    #3 Sobota 09.04.2016 • 19:00
    Košice - Florko Košice 10:9
    #4 Neděle 10.04.2016 • 18:00
    Košice - Florko Košice 8:4
    bahis siteleri