Florko Košice – Košice 5:4 (3:0 po s.n.)
po s.n. (3:0)
FbO Florko Košice
5:4 (2:2, 1:0, 1:2 - 0:0) Stav série: 1:1
ATU Košice
sk Neděle 03.04.2016, 18:00Slovenská Salming extraliga mužů • Finále
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 18:00.
    Hľadáme nových redaktorov!


    Portál Onlajny.eu rozširuje rady svojich komentátorov. Ak si z Košíc, zaujíma ťa futbal alebo florbal a chcel by si sa stať športovým novinárom, neváhaj a pridaj sa k nám. Viac informácií TU.
     
    Vážení športoví fanúšikovia, srdečne vás vítame pri sledovaní druhého finálového zápasu našej najvyššej mužskej florbalovej súťaže.

    V najväčšom košickom derby sa včera vedenia v sérii ujali hráči ATU. Diváci v MultiHale najskôr sledovali bezgólovú prvú tretinu, avšak s veľmi kvalitným a aktívnym herným prevedením. Po zmene strán sa tempo ešte zvýšilo a prišli aj presné zásahy. Hostia z ATU sa zásluhou Pelegrina a Szabá ujali vedenia 2:0, na čo dokázal rýchlo zareagovať domáci Zemen a znížil na 1:2 zo svojho pohľadu. Pred záverečnou časťou riadnej hracej doby tak ešte o víťazovi rozhodnuté nebolo ani zďaleka. Hostia ale aj naďalej predvádzali veľmi bojovný prístup a Navrátil ich po piatich minútach poslal do vedenia 3:1. V náročnej pozícii sa Florko nestratilo, ihneď znižoval Lukáš Blaško, avšak ďalšie góly sa už domácim florbalistom nepodarilo dosiahnuť. Do záverečného hvizdu potom inkasovali ešte z hokejky Pažáka a celkovo prehrali 2:4.
     
    Úvodné zostavy:

    FbO Florko Košice: F. Konečný (Timko) – Vašíček, L. Blaško, J. Blaško, Tomčo, J. Konečný (C), D. Konečný, Dugas, Kešelák, Vrábeľ, Zeman, Krivda, Brunacký, Kátlovský, Rexa, Meliš, Segľa, Vojna, Kopčák

    ATU Košice: Turek (Palko) – P. Dudovič, Navrátil, M. Dudovič, Šefčík, Pažák, Kerekeš, Daru, Talarovič, Hostinský, Pelegrin (C), Szabó, Kročko, Halás, Chudina, Ferenc, Knutelský

    Rozhodca: K. Sojka, T. Sojka (obaja CZE).
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    00:05
    Duel sa začal výherným buly zo strany domáceho tímu. Hráči Florka loptičku ihneď nahodili na bránku súpera, Turek vyrazil.
     
    00:49
    Vrábeľ skončil na zemi po súboji s Pelegrinom a rozdelil mantinel. Nešlo o nedovolený zákrok, ale hra sa musí prerušiť.
     
    01:30
    Domáci tím sa usadil v útoku a je odhodlaný otvoriť skóre duelu. Strelecky to skúšal Segľa, ale v rýchlosti nedokázal prekonať gólmana ATU.
     
    02:02
    Florko začalo aktívnejšie a loptičku teraz bude zberať spoza svojej bránky. ATU sa v úvode nevie dostať do útoku.
     
    02:55
    Domáci Kešelák sa dokázal predrať popri pravom mantineli až do útoku, kde dokonca prešiel pomedzi dvojicu zadákov ATU, ale bol v náročnom uhle a vystreliť už nedokázal.
     
    03:40
    Ďalšia zaujímavá šanca pre Florko! Tentokrát zakončoval Kátlovský, ale Turek bol na svojom mieste a skóre sa nemení.
     
    04:01
    Máme za sebou štyri minúty, ktoré sú opatrnejšie než včera, ale atmosféra v Košiciach je opäť výborná. Aj v tomto zápase v úvode na gól iba čakáme.
     
    04:59
    Ďalšia zaujímavá možnosť pre aktívnejšie Florko. V šanci bol Zemen, ktorý si po prihrávku zbehol k ľavej žrdi, ale v rýchlosti napálil iba do brankára hostí.
     
    05:25
    Turek si pripísal ďalší zákrok a loptičku vyhodil preč od svojej bránky. ATU sa dnes v útoku zatiaľ príliš nezdržalo.
     
    06:13
    Zaujímavá šanca pre hostí! Kapitán Pelegrin sa natlačil priamo pred bránku súpera, kde bol ešte jeden obranca, avšak hosťujúci hráč pri pokuse o bekhendovú strelu nebol dostatočne rýchly a presný a loptička mu odskočila.
     
    06:58
    Hra sa aj teraz prelieva zo strany na stranu. Loptičku si prevzal domáci celok, kotrý už rozmýšľa, ako založí novú útočnú akciu.
     
    07:29
    Florko ostáva v útoku, ale nedokáže sa tam presadiť. Kešelák mal loptičku v rohu ihriska, no Pažák ho výborne natlačil na mantinel a nedovolil mu rozohrať pred bránku.
     
    08:20
    Hra sa teraz dlhšie neprerušuje a domácim sa nedarí nahodiť loptičku pred súperovho brankára. ATU sa v úvode dobre bráni.
     
    08:44
    Hostia dokázali získať loptičku a rozohrali. Postaral sa o to Michal Dudovič prihrávkou z ľavej strany, no našiel iba dobre pokrytých spoluhráčov.
    Hľadáme nových redaktorov!


    Portál Onlajny.eu rozširuje rady svojich komentátorov. Ak si z Košíc, zaujíma ťa futbal alebo florbal a chcel by si sa stať športovým novinárom, neváhaj a pridaj sa k nám. Viac informácií TU.
     
    09:10
    Hostia to skúsili aj strelecky. Spoza obrany pálil Šefčík, no jeho rana bola zblokovaná.
     
    09:33
    Hosťom strela spoza defenzívy nevyšla ani druhýkrát v rade a k loptičke sa dostali domáci. Florko je v úvode aktívnejšie.
     
    10:28
    ATU Košice dali gól!
    Hostia sa ujímajú vedenia! Pažák poslal od pravého mantinelu dobrú krížnu prirhávku, ktorú na ľavej strane čakal SAMUEL KEREKEŠ a strelou bez prípravy napálil loptičku až do siete. Asistencia: Michal Pažák.
     
    11:01
    Domáci boli v úvode jasne aktívnejší, ale aj napriek tomu inkasujú ako prví. Aj včera dostalo Florko úvodný gól a napokon sa mu už zápas otočiť nepodarilo.
     
    11:47
    Florko ihneď po góle vrhá svoje sily späť do útoku a pokúša sa vyrovnať. ATU sa zatiaľ výborne bráni.
     
    12:22
    Domáci to skúsili ďalším pokusom. Z pravej strany pálil Zemen, ale Turek bol na svojom mieste a jeho pokus vyrazil.
     
    12:50
    Hra sa začala rýchlo prelievať z jednej strany na druhú. ATU vyslala pred bránku strieľanú prihrávku, no Kerekeš na ňu nedostiahol a nestihol zakončiť.
     
    13:08
    Hosťujúci Szabó si po ľavej strane nabehol do útoku a stíhaný obrancom to skúsil aj strelecky, ale Konečný si v bránke priestor v pravom hornom rohu postrážil.
     
    13:34
    Na opačnej polovici ihriska to strelecky skúsil domáci Krivda, no jeho pokus bol zblokovaný mimo hracej plochy. Tempo hry je veľmi vysoké.
     
    14:40
    Atmosféra v Košiciach je aj dnes vynikajúca, čo hráčom rozhodne pomáha. Sledujeme opäť veľmi bojovný výkon so streleckými príležitosťami na oboch stranách.
     
    15:13
    Hostia chceli ísť do útoku, ale na ľavej strany svojej polovice ich vynikajúco odstavil Lukáš Blaško.
     
    15:36
    Turek si loptičku stiahol pri svojej bránke a súperovi nedovolil akékoľvek zakončenie. Hosťujúci brankár bude rozohrávať novú útočnú akciu ATU.
     
    16:03
    ATU Košice dali gól!
    Hostia sa dokázali udržať v útoku a vyhrávajú už o dva góly! Postaral sa o to KAMIL NAVRÁTIL, ktorý pred bránkou výborne tečoval Hostinského strelu. Asistencia: Michal Hostinský.
     
    16:25
    Florko Košice dali gól!
    Je znížené! Gólman Konenčý rozohral od svojej bránky a dostal Florko do útoku. Tam Kešelák posunul lptičku na pravú stranu, kde bol už pripravený MARTIN KÁTLOVSKÝ, ktorý prudkou ranou prestrelil všetko, čo mu stálo v ceste. Asistencia: Mojmír Kešelák.
     
    17:09
    Diváci v Košiciach sa rozhodne nemôžu nudiť. Najväčšie mestské derby prináša aj dnes vynikajúci florbal a fanúšikovia oboch celkov si ho vychtnávajú.
     
    18:18
    ATU sa chcelo natlačiť k súperovej polovici, ale zahralo nedovoleným spôsobom a o loptičku príde.
     
    18:37
    Florko Košice dali gól!
    Je vyrovnané! Kátlovský našiel prihrávkou od bránky MATÚŠA VAŠÍČKA, ktorý bez zaváhania ihneď pálil pod hornú žrď a bol úspešný. Asistencia: Martin Kátlovský.
     
    19:29
    Florko mohlo v prvej tretine zavŕšiť svoj obrat! Veľkú šancu mal na hokejke Ján Segľa, ale hostí podržal Turek, ktorý zakročil naozaj vynikajúco.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    Prvá tretina je minulosťou. V jej úvode sme videli prevahu na domácej strane, ale aj napriek tomu Florko dvakrát inkasovalo. Domáci tím sa však do hry výborne dostal späť a pomerne bez väčších problémov vyrovnal na 2:2.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    20:10
    V úvode druhej tretiny sa k loptičke dostali hostia, ktorí sa ihneď stiahli na vlastnú polovicu, odkiaľ budú rozohrávať.
     
    20:55
    Domáci tím zachytil rozohrávku súpera a pokúsil sa dostať do útoku. Na ľavej strane dostal prihrávku Segľa, ale ihneď bol obkľúčený a nemohol pokračovať v akcii.
     
    21:47
    V úvodných minútach druhej tretiny sa pri lotpičke držia viac hosťujúci hráči, ale Florko výborne chráni priestor pred svojou bránkou a zakončenie hráčom ATU nedovoľuje.
    Hľadáme nových redaktorov!


    Portál Onlajny.eu rozširuje rady svojich komentátorov. Ak si z Košíc, zaujíma ťa futbal alebo florbal a chcel by si sa stať športovým novinárom, neváhaj a pridaj sa k nám. Viac informácií TU.
     
    22:27
    Domáci sa teraz do útoku skutočne dostali. Z ľavej strany od mantinelu pálil Segľa a mieril do pravého horného rohu, ale ten si Turek pokryl.
     
    22:51
    Florko ešte chcelo ostať v útoku, ale Halás výborne zapracoval pri mantineli a súperovi uchmatol loptičku.
     
    23:30
    Hosťujúci kapitán Pelegrin mal loptičku na svojej hokejke v rohu vlastnej útočnej polovice, odkiaľ prihral jednému z obrancov a hostia aj vystrelili, ale domáci tím pokus zrazil.
     
    23:52
    Stále sledujeme rýchlu hru, ktorá sa prelieva zo strany na stranu. Atmosféra v Košiciach je vynikajúca a skóre vyrovnané.
     
    24:18
    Domáci tím to skúsil prudkou krížnou rozohrávkou. Po nej loptička prenikla až pred brankára hostí, odkiaľ zakončoval Krivda, ale v tiesnenej pozícii nemieril presne.
     
    24:49
    Na opačnej polovici to strelecky skúsil Kerekeš, ale takisto nebol presný. Na výraznejšiu akciu po zmene strán čakáme.
     
    25:33
    Jakub Konečný si teraz vymenil loptičku s Dávidom Konečným a druhý menovaný zakončoval, avšak hostia strelu zrazili.
     
    26:00
    Tempo teraz mierne upadlo a oba celky sa pokúšajú nespraviť väčšiu chybu. Sledujeme bojovný výkon.
     
    26:50
    Obrovská šanca pre ATU! Hosťujúci Szabó pálil z ľavej strany od mantinelu, ale trafil iba konštrukciu bránky za Filipom Konečným.
     
    27:38
    Florko mohlo zavŕšiť svoj obrat! Hosťujúci hráči chybovali v rohohrávke a pred bránku sa predral domáci Rexa. V rýchlosti mu však loptička nesadla a Turek neinkasoval.

    Naše priame prenosy pokračujú! Aktuálne pre vás prinášame aj finále florbalovej a semifinále hokejovej extraligy.Florko KE – ATU KE (florbal): goo.gl/RvQAlTZvolen – Nitra (hokej): goo.gl/nmDBH7

    Posted by Onlajny.eu on Sunday, 3 April 2016
     
    29:00
    Domáci tím preberá aktivitu, hostia sa musia stiahnuť ku svojej bránke. Turek má za sebou niekoľko pohotových zákrokov.
     
    29:44
    Diváci aj naďalej povzbudzujú, ale momentálne nevidíme žiaden väčší ofenzívny tlak. Ani jedno z mužstiev nechce urobiť zbytočnú chybu.
     
    30:11
    Domáci Rexa sa predieral do zakončenia spolu s jedným spoluhráčom, ale ten v súboji spadol a akcia Florka nepokračovala.
     
    30:50
    Florko Košice dali gól!
    Domáci zavŕšili svoj obrat a prvýkrát v zápase sa ujímajú vedenia! Výborne to teraz vymyslel brankár Florka Filip Konečný, ktorý prehodil loptičku až na MOJMÍRA KEŠELÁKA a ten sa v úniku zoči-voči gólmanovi hostí nemýlil. Asistencia: Filip Konečný.
     
    31:33
    Domáci tím je gólom psychicky povzbudený a ostáva v útoku. Jakub Blaško tma bojoval pri mantineli proti Pelegrinovi, no ten ho odstavil iba nedovolene.
     
    32:00
    Hostia sa pokúšajú spamätať z inkasovania a rýchlo skórovať, ale nedarí sa im. V tejto finálovej sérii prehrávajú vôbec prvýkrát.
     
    32:46
    Teraz sa však ATU dostalo až k strele. Kročko potiahol loptičku stredom a následnou prihrávkou na pravú stranu našiel Halása, no jeho strelu v rýchlosti Konečný stihol vyraziť mimo hracej plochy.
     
    33:20
    Florko rýchlo prenieslo hru na opačnú stranu. Strelecky to tam skúšal Krivda, ale nebol presný a mieril iba mimo bránky.
     
    34:05
    Hostia sa po dlhšom čase dostali do zaujímavej pozície. Pelegrin pálil priamo spred bránky, ale pred ním stál obranca domácich, ktorý loptičku zblokoval.
     
    34:56
    Pred nami je už iba päť minút druhej tretiny. Hosťujúci tím by si vyrovnanie určite prial, ale musíme pochváliť domácich, ktorí súperovi berú veľké množstvo síl a vynikajúco sa bránia.
     
    35:50
    Hostia sa dostali do prečíslenia. Kerekeš prihrával Chudinovi, ktorý vystrelil na dvakrát, no ani raz nebol úspešný.
     
    35:56
    Musíme pripomenúť, že stále hráme bez akéhokoľvek vylúčenia. Oba celky hrajú veľmi čisto.
     
    36:40
    Hostia si loptičku prevzali za svojou bránkou a budú zahrávať novú útočnú akciu. Hráčom ATU ostávajú do prestávky ešte približne tri minúty.
     
    37:08
    Domáci tím sa dostal do útoku. Výbornú prácu tam predviedol Zemen, ktorý získal loptičku, ale nemal komu prihrávať.
     
    37:41
    Rovnako na opačnej strane nemal komu prihrávať Pelegrin, ten to teda skúsil strelecky. Z ťažkej pozície ale Konečného vôbec neprekvapil, domáci gólman si poradil.
     
    38:13
    Florko dostalo loptičku do útoku a zdá sa, že ju tam úspešný strelec Kešelák podrží. Domáci tím už do prestávky rozhodne nebude chcieť inkasovať.
     
    38:43
    Tempo v tejto tretine mierne upadlo, viac z hry má domáci tím. ATU sa však ešte nevzdáva, do prestávky ostáva ešte minúta hry.
     
    39:32
    Hostia sa tešili z gólu, ale ten neplatí! SAMUEL KEREKEŠ dostal loptičku do siete, avšak rozhodca radosť ATU rýchlo zastavil a pokračovať sa bude za stavu 3:2.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    Druhá tretina priniesla iba jeden presný zásah. O ten sa postaral domáci tím, Florko tak vôbec prvýkrát vo finálovej sérii vedie tesne 3:2.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    40:15
    Záverečná tretina sa začala za stavu 3:2 v prospech domáceho tímu. Uvidíme, či sa Florku podarí tesný náskok udržať.
     
    40:44
    ATU začalo naozaj aktívne a už v úvode sa hrnie do útoku. Zdá sa, že nás čaká zaujímavá dvadsaťminútovka.
    Hľadáme nových redaktorov!


    Portál Onlajny.eu rozširuje rady svojich komentátorov. Ak si z Košíc, zaujíma ťa futbal alebo florbal a chcel by si sa stať športovým novinárom, neváhaj a pridaj sa k nám. Viac informácií TU.
     
    41:27
    Hostia sa usadili v útoku a skúsili to aj strelecky. Pálil Chudina, ale gólman Konečný jeho pokus vyrazil.
     
    42:03
    Hostia ešte pokračujú vo svojej úočnej snahe. Navrátil sa teraz predral úplne pred bránku súpera, kde ostal nepokrytý, ale v poslednej chvíli mu loptička preskočila hokejku a nemohol zakončiť.
     
    42:55
    Hostia získali štandardku, ktorú rozohral Michal Dudovič. Prihrával priamo pred bránku na Talaroviča, ten však v rýchlosti bez prípravy minul bránku.
     
    43:40
    Hostia sú v tretej tretine aktívnejší a je vidieť, že skutočne túžia minimálne po vyrovnaní. Diváci v Košiciach sa výborne bavia skvelým florbalom.
     
    44:22
    Domáci tím teraz upokojil situáciu a dostal sa do útoku. Hráči Florka to tam skúsili aj strelecky, ale Kátlovský nebol dostatočne dôrazný.
     
    44:30
    ATU to skúsilo rýchlym prechodom popri mantineli. Hosťom sa podarilo prejsť až do útoku, no následná strela bola zblokovaná a skončila mimo priestoru troch žrdí.
     
    45:25
    Hostia sa opäť usádzajú v útoku. Kerekeš si tam loptičku stiahol za obranu a chcel páliť, ale domáci ho nedovolene zastavili.
     
    45:50
    Domáci mohli navýšiť svoj náskok! Florko získalo loptu na vlastnej polovici a ihneď sa presunulo do útoku, kde Krivda posunul na pravú stranu Rexovi, no ten hustú obranu neprestrelil.
     
    46:43
    Florko ešte ostalo v útoku, ale loptička prepadla za mantinel a hra musí byť prerušená. Diváci sa stále bavia dobrým florbalom, aj keď tempo je nižšie než v úvodnej časti hry.
     
    47:02
    Domáci tím pokračuje vo výbornom prístupe a drží loptičku ďaleko od svojej bránky. Krivda to skúšal aj strelecky, ale bol vo veľkom uhle a nedokázal prekvapiť.
     
    47:36
    ATU získalo loptu a ihneď ju presunulo na opačnú polovicu. Hostinský tam nahadzoval pred bránku, no Navrátil v rýchlosti a v tiesnenej pozícii nestihol reagovať.
     
    48:20
    Hra sa zrýchľuje a diváci povzbudzujú. Florbalový sviatok v Košiciach ale zatiaľ víťaza tohto duelu nepozná, jednogólový náskok je totiž veľmi zradný.
     
    48:33
    Jeden z hostí teraz prudko vystrelil spoza obrany, ale mieril iba nad brvno. Filip Konečný mohol ostať pokojný.
     
    49:45
    Pred nami je už iba jedna desaťminútovka riadnej hracej doby. Aktivita na strane hostí je obrovská, ale musíme pochváliť defenzívu Florka, ktorá teraz pracuje úplne stopercentne.
     
    50:06
    Začala sa posledná desaťminútovka. Florko urobilo kusisko práce a loptičku dostalo ďaleko od svojej bránky.
     
    51:28
    Mohlo byť vyrovnané! Hosťujúci Michal Dudovič posúval loptičku na ľavú stranu, kam pred opustenú bránku šprintoval Pelegrin, ale ten v rýchlosti nedokázal správne natočiť hokejku a gól nedal.
     
    52:20
    Michal Dudovič bol tentokrát v pozícii strela. Pálil spoza obrany, pričom Konečnému clonil Pelegrin, ale loptička napokon neskončila v bránke.
     
    52:42
    ATU Košice dali gól!
    Hostia po obrovskom tlaku vyrovnávajú! Postaral sa o to ĽUBOŠ ŠEFČÍK, ktorý si vybehol oproti rozohrávke z pravej strany a bez prípravy dostal loptičku do siete. Asistencia: Adrián Szabó.
     
    52:50
    Domáci Vrábeľ inkasoval tvrdý hit a diváci si pýtali vylúčenie, ale to nepríde. Rozhodcovia dnes na trestnú lavicu neposlali ani jedného hráča.
     
    53:40
    Hra sa nám v závere v podstate začína od začiatku. Musíme uznať, že hostia sú vo veľkej psychickej výhode a pokračujú vo svojom tlaku.
     
    54:20
    ATU ostáva v útoku a domáci tím sa musí brániť. Florku sa záver vymyká spod kontroly.
     
    54:55
    Filip Konečný je neustále v strehu a drží svoj tím nad vodou. Hostia sú totiž stále veľmi aktívni a sú odhodlaní získať aj druhý bod finálovej série.
     
    55:11
    Začala sa posledná päťminútovka a Florko sa dostalo preč od svojej bránky. Do defenzívy sa sťahuje pre zmenu hosťujúci tím.
     
    55:57
    Hosťujúci tím zachytil prihrávku súpera a Michal Dudovič sa do útoku pokúsil preniknúť stredom ihriska. To mu ale nevyšlo, pretože sa za polovicou pošmykol a spadol.
     
    56:40
    Zaujímavá a najmä veľmi nepríjemná strela teraz letela z domácej strany! Gólman Turek musel byť pozorný, loptičku vyrazil a podržal tak svoj tím.
     
    57:03
    Turek zasahoval aj tentokrát, rukou vyrazil ďalšiu nepríjemnú strelu. Florko zvyšuje svoju aktivitu a pred nami je posledná trojminútovka riadnej hracej doby.
     
    57:36
    Florko Košice dali gól!
    Domáci tím skóruje štvrtýkrát v zápase a získava veľmi dôležité vedenie! JÁN SEGĽA pálil spoza obrany, čo Turek dobre nevidel, pretože mu Jakub Blaško vynikajúco clonil. Loptička napokon do siete prenikla popri pravej ruke gólmana ATU.
    Asistencia: Marián Zemen.
     
    58:00
    Diváci skandujú a povzbudzujú svoje tímy. V košickej MultiHale vládne skvelá atmosféra a nás čakajú vynikajúce dve minúty plné toho najlepšieho slovenského florbalu.
     
    58:22
    ATU sa samozrejme usadilo v útoku. Pelegrin si vymenil loptu s Michalom Dudovičom, avšak všetky strely hráči Florka zrážajú.
     
    59:03
    Mohlo byť vyrovnané! Po jednej zo striel hostí zastavila loptičku iba konštrukcia bránky Filipa Konečného.
     
    59:54
    ATU Košice dali gól!
    Šesť sekúnd pred koncom riadnej hracej doby je vyrovnané! Hostia odvolali brankára a hrali v šestici, čo sa im podarilo využiť. Kapitán ATU PATRIK PELEGRIN ostal nepokrytý pred bránkou, kam mu loptičku prepasíroval Šefčík, na čo skúsený kapitán reagoval okamžitým a presným zakončení. Asistencia: Ľuboš Šefčík.
     
    60:00
    Tretia tretina sa skončila.
     
    Vynikajúci florbal sa teda ešte nekončí. Mestské finálové derby bude po krátkej prestávke pokračovať desaťminútovým predĺžením.
    Hľadáme nových redaktorov!


    Portál Onlajny.eu rozširuje rady svojich komentátorov. Ak si z Košíc, zaujíma ťa futbal alebo florbal a chcel by si sa stať športovým novinárom, neváhaj a pridaj sa k nám. Viac informácií TU.
     
    60:01
    Začalo sa predĺženie.
     
    60:10
    Predĺženie sa začalo výherným buly pre domáci celok. Ten delilo od výhry iba šesť sekúnd, uvidíme, či sa im teraz podarí vedenie opäť strhnúť na svoju stranu.
     
    60:24
    ATU vybojovalo loptu a popri pravom mantineli sa s ňou dostalo až do útoku. Tam to Halás skúšal spätnou prihrávkou, ale nikoho nenašiel.
     
    61:04
    Hosťujúci tím ešte ostal v útoku a na tribúne to len tak zahučalo. Pelegrin sa opäť natlačil pred bránku, ale tentokrát mu loptička na hokejku nesadla.
     
    62:06
    Hostia to skúsili opäť. Šefčík pálil spoza obrany, avšak trafil iba nohy pred ním stojaceho Jakuba Blaška.
     
    62:27
    V pohotovosti je aj brankár Turek. Ten teraz musel odolať Kešelákovi, ktorý sa natlačil pred bránku a niekoľkokrát dorážal, no ani raz nebol úspešný.
     
    62:40
    Mohlo byť rozhodnuté! Hostia chybovali v krížnej rozohrávke, k lopte sa dostal Kátlovský a úplne osamotený pálil, ale gólman Turek predviedol dokonalý zákrok a loptičku vyrazil.
     
    63:50
    Predĺženie veľkého mestského derby prináša veľké emócie a ešte väčšie napätie. Diváci na tribúnach so zatajeným dychom sledujú, čo sa bude diať.
     
    63:58
    Hostia v bielych dresoch majú loptičku na svojich hokejkách, ale nedarí sa im rozohrať. Florko je vysunuté veľmi vysoko a výborne forčekuje.
     
    64:22
    Domáci napokon opäť získali loptičku a skúsili to strelecky. Prudko vypálil K8tlovský, no mietil mimo priestoru troch žrdí.
     
    65:00
    Prvá päťminútovka predĺženia je minulosťou, pred nami je ešte polovica pridaného času. V týchto chvíľach sledujeme väčšiu aktivitu na strane domáceho Florka.
     
    65:34
    Aj domáci florbalisti však teraz mali menšie problémy v rozohrávke, no všetko to našťastie pre Florko vyriešil Zemen.
     
    66:01
    Hosťujúci kapitán Pelegrin mohol rozhodnúť! Po prudkej strele Michala Dudoviča gólman Filip Konenčý loptičku iba vyrazil pred seba a Pelegrin ihneď dorážal, ale musíme pochváliť domáceho brankára, ktorý mu zmenšil uhol a stpercentnú šancu zneškodnil.
     
    66:54
    Domáci tím prežil klinickú smrť a presunul sa do útoku. Florko si drží loptičku na svojich hokejkách.
     
    67:17
    Na toto si ale Florko musí dávať veľký pozor! Hosťujúci Navrátil sa po pravej strane nenápadne dostal až pred bránku a prudko pálil, no aj on stroskoval na Filipovi Konečnom, ktorý opäť vynikajúco zmenšil strelecký uhol.
     
    68:00
    Pred nami sú záverečné dve minúty predĺženia. Pri loptičke je opäť domáci tím, ktorý bude zakladať útočnú akciu.
     
    68:11
    Florko sa presunulo do ofenzívy a pokúša sa tam niečo vymyslieť. Sledujeme skutočne veľmi vypätý súboj.
     
    68:43
    ATU sa ubránilo a hostia hodili loptičku na opačnú stranu. Tam to strelecky skúsil Šefčík, ale z ťažkej pozície nemieril presne. Čas sa kráti.
     
    69:03
    Začala sa posledná minúta predĺženia. Hostia vzali loptičku súperovi a rútili sa na domáceho gólmana, ale Filip Konečný si aj teraz udržal chladnú hlavu.
     
    69:10
    Domáci tréner Onderko si vyžiadal oddychový čas. Pred nami je ešte 50 sekúnd predĺženia.
     
    69:16
    Hostia spálili ďalšiu veľkú šancu. Michal Dudovič nahral Pelegrinovi, ktorý pálil spoza Lukáša Blaška, no ten sa obetavo hodil do strely a zastavil ju vlastnou nohou.
     
    69:16
    Lukáš Blaško sa dokázal postaviť a odišiel na striedačku, ale na nohe mu zrejme ostala nepekná pečiatka od florbalovej loptičky. Pelegrin ho nechtiac zasiahol veľmi presne. Pevne veríme, že domáci hráč bude v poriadku.
     
    70:00
    Predĺženie sa skončilo.
     
    Predĺženie sa skončilo, víťaza druhého finálového zápasu však stále nepoznáme. Nasledovať budú samostatné nájazdy. Ak by v nich vyhralo ATU, hostia by získali dva majstrovské mečbaly a o týždeň v sobotu by na vlastnej palubovke SOŠ Ostrovského mohli rozhodnúť o zisku titulu. Ak vyhrá Florko, stav finálovej série sa vyrovná na 1:1.
     
    Samostatné nájazdy začínajú.
     
    1. série
    1:0
    Ako prvý si loptičku vzal domáci Tomáš KOPČÁK a bol úspešný! Po pomalšom začiatku si vymiešal gólmana a pohodlne zakončil.
     
    1. série
    1:0
    Hosťujúci kapitán Patrik PELEGRIN si loptičku príliš potiahol do ľavej strany a napokon vyšiel zo streleckej pozície.
     
    2. série
    2:0
    Turek sa nechal oklamať a Jakub BLAŠKO premieňa svoj pokus! Domáci hráč to urobil výborne a gólmana prestrelil popri jeho pravej nohe.
     
    2. série
    2:0
    Aj Michal DUDOVIČ si loptičku zatiahol na ľavú stranu a chcel zakončovať bekhendom, no gólman Konenčý to prečítal a nájazd zneškodnil.
     
    3. série
    3:0
    Lukáš KONEČNÝ premieňa svoj nájazd a ATU je v náročnej pozícii. Hostia musia dať všetky góly.
     
    3. série
    3:0
    Jozef HALÁS namieril svoj pokus iba priamo do brankára a Florko môže oslavovať víťazstvo!
     
    70:00
    V samostatných nájazdoch zvíťazil tím FbO Florko Košice.
    Autorom víťazného gólu je TOMÁŠ KOPČÁK.
     
    Koniec zápasu.
     
    Drámu v samostatných nájazdoch zvládlo lepšie domáce Florko, ktorému sa tak podarilo vyrovnať stav finálovej série na 1:1! Boje o titul budú pokračovať budúci víkend v telocvični SOŠ Ostrovského, kde hráva svoje domáce zápasy mužstvo ATU Košice. S týmto konštatovaním sa s vami pre dnešok lúčime a prajeme vám príjemný zvyšok večera. (20:23:17)

    Veronika Pancuráková

    Branky a nahrávky: 17. Kátlovský (Kešelák), 19. Vašíček (Kátlovský), 31. Kešelák (F. Konečný), 58. Segľa (Zemen), rozh. náj. Kopčák – 11. Kerekeš (Pažák), 17. Navrátil (Hostinský), 53. Šefčík (Szabó), 60. Pelegrin (Šefčík)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    1:0   Tomáš Kopčák (FKE)
    1:0   Patrik Pelegrin (KOŠ)
    2. série:
    2:0   Jakub Blaško (FKE)
    2:0   Michal Dudovič (KOŠ)
    3. série:
    3:0   Lukáš Konečný (FKE)
    3:0   Jozef Halás (KOŠ)


    FbO Florko Košice: F. Konečný (Timko) – Vašíček, L. Blaško, J. Blaško, Tomčo, J. Konečný (C), D. Konečný, Dugas, Kešelák, Vrábeľ, Zeman, Krivda, Brunacký, Kátlovský, Rexa, Meliš, Segľa, Vojna, Kopčák
    ATU Košice: Turek (Palko) – P. Dudovič, Navrátil, M. Dudovič, Šefčík, Pažák, Kerekeš, Daru, Talarovič, Hostinský, Pelegrin (C), Szabó, Kročko, Halás, Chudina, Ferenc, Knutelský

    Rozhodčí: K. Sojka, T. Sojka (obaja CZE)
    Florko Košice 1 3 Košice
    #1 Sobota 02.04.2016 • 18:00
    Florko Košice - Košice 2:4
    #2 Neděle 03.04.2016 • 18:00
    Florko Košice - Košice 5:4 po s.n. (3:0)
    #3 Sobota 09.04.2016 • 19:00
    Košice - Florko Košice 10:9
    #4 Neděle 10.04.2016 • 18:00
    Košice - Florko Košice 8:4
    bahis siteleri