Pittsburgh – Philadelphia 6:2 (kon.) | Colorado – St. Louis 1:5 (kon.) | Winnipeg – Minnesota 5:1 (kon.)
Anaheim – Dallas 3:1 (kon.)
konec
Winnipeg Jets
5:1 (1:0, 1:0, 3:1)
Minnesota Wild
Pondělí 04.04.2016, 02:08 • MTS Centre, Winnipeg • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:17 Blake WHEELER - 5:1
     
    57:17
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    A je rozhodnuto! Puk se dostal do středního pásma na BLAKEA WHEELERA, který přes polovinu kluziště trefuje prázdnou klec.
     
    56:37
    Dubnyk je opět na střídačce!
     
    56:32
    Minnesota zkouší ještě hru bez brankáře!
    52:55 Drew STAFFORD - 4:1
     
    52:55
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Domácí podruhé dnes využívají přesilovku! Po střele Trouby od modré se k teči dostal DREW STAFFORD, který napoprvé Dubnyka nepřekonal, ale z bekhendové dorážky už ano. Asistence: Jacob Trouba, Marko Dańo.
     
    51:49
    Ryan Suter zasáhl při bránění branky Scheifeleho holí do helmy a odchází na trestnou lavici.
    49:03 Andrew COPP - 3:1
     
    49:03
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Tak to byla sölo akce ANDREW COPPA jako z pohádky, tedy zejména pro útočníka Winnipegu. Ten se dostal ke kotouči ve středním pásmu, probruslil do útočné zóny, prosmýkl se přes dva obránce a prostřelil Dubnyka! Asistence: Nic Petan, Ben Chiarot.
    47:37 Mikael GRANLUND - 2:1
     
    47:37
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Dvě střely dokázal Ondřej Pavelec chytit, ale na třetí, kterou byla dorážka MIKAELA GRANLUNDA, již byl krátký a ani obětavé sklouznutí obránce na brankové čáře snížení nezabránilo. Asistence: Mikko Koivu, Zach Parise.
     
    43:39
    Wheeler byl lehce přidržen za ruku a při objíždění brány se nestihl srovnat a srazil brankáře Dubnyka. Přísné vyloučení, ale zcela dle pravidel. Což se fanouškům Winnipegu nelíbí.
     
    42:32
    Co nyní spálili hokejisté Minnesoty, to je bude dlouho mrzet. Kombinace sama o sobě nebyla výstavní, ale puk nakonec záhadně vyjel z chumlu a projel brankovištěm mimo dohled Pavelce, který si po všimnutí cesty kotouče lehl na břicho a snažil se pokrýt volný prostor u tyčky. Jenže Koivu zazmatkoval a puk si chtěl posunout dále od branky, přičemž mu ujel.
    32:37 Chris THORBURN - 2:0
     
    32:37
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Winnipeg dlouho držel útočné pásmo, pak o něho přišel, ale kombinaci Minnesoty narušil svou hokejkou Halischuk, který vypíchl puk do středního pásma. Tam se ho ujal CHRIS THORBURN, jenž se dostal do samostatného nájezdu na Dubnyka, který byl bezmocný. Asistence: Matt Halischuk.
     
    29:14
    Wheeler si nabruslil do mezikruží těsně k brankovišti Dubnyka a dostal přesnou přihrávku, ideální ke střele, ale brankáře hostí nepropálil!
     
    25:23
    Po souboji v pásmu Winnipegu, kde se Minnesota poměrně dlouze držela, se vylučuje na obou stranách. Za hrubost jdou posedět Stuart z Winnipegu a Zucker z Minnesoty. Hraje se ve čtyřech.
    17:55 Mark SCHEIFELE - 1:0
     
    17:55
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Tak to byla nádherná kombinace, na jejímž konci byl MARK SCHEIFELE! Scheifele zaujal postavení před brankou a poté, co puk šel od jednoho mantinelu k druhému po ose Burmistrov – Ehlers, přišel pas Ehlerse přímo na hůl Scheifeleho, který využívá přesilovku! Asistence: Nikolaj Ehlers, Alexander Burmistrov.
     
    16:05
    Vyloučení v týmu Minnesota Wild (Niederreiter – 2 min., hákování).
     
    14:43
    Vylučovat se bude i na druhé straně. Za hákování jde na trestnou lavici Scheifele.
     
    13:57
    Stafford to schytal hokejkou do obličeje od Schroedera, který tak Minnesotu na dvě minuty oslabí.

    Jan Vojkůvka

    Branky a nahrávky: 18. Scheifele (Ehlers, Burmistrov), 33. Thorburn (Halischuk), 50. Copp (Petan, Chiarot), 53. Stafford (Trouba, Daňo), 58. Wheeler (Ehlers) – 48. Granlund (Koivu, Parise)


    Winnipeg Jets: Pavelec (Hutchinson) – Byfuglien, Chiarot, Trouba, Stuart, Postma, Melchiori – Wheeler, Scheifele, Ehlers – Stafford, Daňo – Armia, Copp, Petan – Halischuk, Lowry, Thorburn
    Minnesota Wild: Dubnyk (Kuemper) – Dumba, Suter, Brodin, Scandella, Prosser, Reilly – Coyle, Koivu, Parise – Porter, Granlund, Zucker – Pominville, Haula, Niederreiter – Fontaine, Stoll, Schroeder

    Rozhodčí: Wes McCauley, Chris Lee – Brad Lazarowich, Shane Heyer
    bahis siteleri