Zwolle – Kerkrade 3:1 (kon.)
konec
PEC Zwolle
3:1 (0:1)
Roda JC Kerkrade
Pátek 08.04.2016, 20:00 • IJsseldelta Stadion (Zwolle) [Kapacita: 12 500] • Nizozemská Eredivisie • 30. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+1
    Rozhodčí nastavuje ještě 2 minuty!
     
    90+1
    Nijland se dostal ke střele uvnitř vápna soupeře, jeho pokus však skončil jen těsně vedle pravé tyče van Leerovi branky!
     
    83
    Hosté střídají hned dva hráče. Ze hřiště odcházejí Jordy Buijs a Mike van Duinen, místo nich nastupují Maecky Ngombo a Tomi Jurič.
    78. Ouasim BOUY - 3:1
     
    78
    Zwolle právě vstřelilo branku!
    Domácí vedou už o dvě branky! Míč se od rohového praporku dostal ve vápně na hlavu OUASIMA BOUYHO, a ten svou dnešní druhou brankou posílá svůj tým do dvoubrankového vedení!
    77.
     
    77
    V obrovské šanci se nyní ocitl Marinus! Ten se dostal k míči zcela osamocen ve vápně soupeře, jeho následný pokus však dokázal van Leer skvěle vyrazit mimo tři tyče!
     
    73
    Zwolle právě vstřelilo branku!
    Domácí otáčejí stav utkání a vedou tak 2:1! OUASIM BOUY převzal míč na hranici vápna soupeře, následně se s ním přesunul do vápna a střelou k levé tyči nedal van Leerovi žádnou šanci!
     
    61
    Becker se dostal ke střele z hranice vápna, jeho pokus však skončil těsně vedle pravé tyče van Leerovi branky!
     
    58
    Wout Brama se dopustil zbytečně tvrdého zákroku na polovině soupeře a od rozhodčího tak za tento faul obdržel žlutou kartu.
    49. Queensy MENNIG - 1:1
     
    49
    Zwolle právě vstřelilo branku!
    Domácí vyrovnávají! QUEENSY MENNIG dostal skvělý pas za obránce, následně se řítil sám na brankáře, toho dokázal skvělým lobem přehodit a stav utkání je tak opět nerozhodný 1:1!
     
    46
    Domácí si přichystali do druhého poločasu hned dvojnásobné střídání. Ze hřiště odcházejí Kingsley Ehizibue a Lars Veldwijk, místo nich nastupují Sheraldo Becker a Stef Nijland.
    41. Marcos GULLÓN - 0:1
     
    41
    Kerkrade právě vstřelilo branku!
    Hosté se dostávají do vedení! Míč se od rohového praporku dostal ve vápně na hlavu MARCOSE GULLÓNA, a ten se hlavičkovým zakončením k přední tyči nemýlil.
     
    40
    Krásnou střelu z tohoto přímého kopu vyprodukoval Buijs, van der Hart však předvedl proti této střele skvělý zákrok a míč vyrazil do zámezí.
     
    37
    Domácí střídají. Ze hřiště odchází zřejmě kvůli zdravotním problémům Bram van Polen a místo něj nastupuje Bart Schenkeveld.
     
    21
    Hosté střídají. Ze hřiště odchází zraněný Henk Dijkhuizen a místo něj nastupuje Farshad Noor.
    18.
     
    18
    Mennig se dostal s míčem po levé straně hřiště až do vápna, následně se pokusil překonat brankáře soupeře střelou na zadní tyč, jeho pokus však nakonec skončil jen těsně vedle levé tyče!
     
    10
    Van Duinen se dostal ke střele z hranice vápna, jeho pokus mířený k pravé tyči skončil jen těsně vedle! Další zajímavá šance hostů, ale ani ta neskončila brankou.
     
    6
    Obrovská šance hostů, ve které se ocitl Poepon! Ten však přihrávku od Žukova nedokázal zužitkovat a trefil pouze jednoho z obránců stojících na brankové čáře!

    Martin Penker

    Branky: 49. Mennig, 73. Bouy, 78. Bouy – 41. Gullón

    Karty:   58. Brama (ZWO)


    Držení míče: 62 % : 38 %.
    Střely na branku: 5:5. Střely mimo: 4:4. Rohy: 5:5. Ofsajdy: 7:1. Fauly: 8:11.
    PEC Zwolle: van der Hart – van Polen (C) (37. Schenkeveld), Marcellis, Lam, van Hintum – Ehizibue (46. Becker), Brama, Marinus, Bouy, Mennig – Veldwijk (46. Nijland).
    Náhradníci: Begois – Becker, Nijland, Dekker, El Hasnaoui, Schenkeveld, Evre.

    Roda JC Kerkrade: van Leer – Dijkhuizen (21. Noor), Buijs (83. Ngombo), Swinkels, van Peppen – Žukov, Inceman (C), Gullón, Peterson – Poepon, van Duinen (83. Juric).
    Náhradníci: Verbist – Rutjes, Faik, Juric, Ngombo, Noor, Blätter.

    Rozhodčí: Siemen Mulder
    bahis siteleri