Francie – Slovensko 1:4 (kon.)
konec
Francie
1:4 (0:0, 1:2, 0:2)
Slovensko
sk Pátek 22.04.2016, 20:00 • Yétis du Mont-Blanc Megéve (Francúzsko) • Euro Hockey Challenge
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Slovenskí hokejisti to dokázali a potvrdili úlohu favorita. V prvom vzájomnom zápase si poradili s výberom Francúzska suverénne 4:1. Odveta sa bude hrať 24.04.2016 o 15:00 v Grenoble. Samozrejme, že aj toto stretnutie si budete môcť vychutnať v plnej krásne so slovenskými onlajnami. To je odo mňa dnes všetko, ďakujem vám za pozornosť pri sledovaní dnešného online textového prenosu. (22:01:13)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:56
    V samom závere vyslal na bránku strelu ešte Tomáš Marcinko, no ani táto strela sa neujala.
     
    59:36
    Pár sekúnd pred koncom zápasu to strelou skúšal ešte Andrej Meszároš, no neúspešne.
     
    57:17
    Slovensko dalo gól! Gól strelil MARKO DAŇO, ktorý tak po prihrávke od Andreja Meszároša potvrdzuje slovenský triumf. O víťazstvo nášho tímu by nás pripravil už len zázrak. Asistencie: Andrej Meszároš.
     
    56:17
    Oldřich Kotvan sa z pozície sviatočného strelca dostal k zakončeniu, no jeho strela veľa vody nenamútila.
     
    54:43
    Korigáciu stavu mal na svojej hokejke Tim Bozon, no jeho strela sa neujala a náš brankár Július Hudáček si ju postrážil.
     
    52:15
    Damien Fleury nenechal na seba dlho čakať a posiela strelu do priestoru našej bránky. Tú však pohotovo zastavuje brankár Július Hudáček.
     
    50:31
    K zakončeniu sa dokázal dostať strelec nášho tretieho gólu Patrik Lušňák, no tentokrát sa jeho strela neujala.
     
    50:00
    Zápas sa nám presunul už do záverečnej desaťminútovky.
     
    48:26
    Po dlhšej streleckej odmlke sa k zakončeniu dostal Vladimír Dravecký, ktorý ma dnes na svojom konte už 2 body (1+1). Tretí bod sa mu však za jeho strelu nepodarilo pridať.
     
    45:48
    Slováci môžu tak hrať s opäť o niečo väčším kľudom na svojich hokejkách. Netreba však vypúšťať zvyšok záverečnej tretiny.
     
    44:57
    Slovensko dalo gól! Gól strelil PATRIK LUŠŇÁK, ktorý bol na konci peknej kombinačnej akcie v podaní trojlístku Dravecký – Daňo – Lušňák. Úspešne nás tak posiela opäť do dvojgólového vedenia. Asistencie: Marko Daňo, Vladimír Dravecký.
     
    43:46
    Aktívna štvrtá formácia bola opäť na ťahu! Pavol Skalický však nedokázal prekonať domáceho brankára.
     
    41:28
    Predpoklady, že ani jeden z tímov nechcú spraviť chybu, ktorá by výrazne polepšila tomu druhému sa napĺňajú. Preto sa hrá veľmi kľudný hokej.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    V druhej tretine sme videli presne to, po čom túžime, teda presné zásahy. Domácim sa v závere podarilo v presilovej hre skorigovať výsledok, no naši hokejisti majú navrch. Okrem dvoch strelených gólov o tom svedčí aj štatistika striel v druhej tretine, ktorá vyznieva 13:9 v ich prospech. Naši hokejisti nesmú podceniť tretiu tretinu, pretože určite chcú dotiahnuť dnešný zápas do víťazného konca.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.

    Matúš Macháč

    Branky a nahrávky: 39. Costa (Dieude-Fauvel, Fleury) – 25. Hrnka (Hudáček), 32. Dravecký (Hudáček), 45. Lušňák (Daňo, Dravecký), 58. Daňo (Meszároš)


    Francie: Quemener (Ylonen) – Beron, Berthon, Bertrand, Bozon, Claireaux, Da Costa, Desrosiers, Dieude-Fauvel, Faure, Fleury, Hecquefeuille, Janil, Lamperier, Manavian, Meunier, Moisand, Perret, Raux, Ritz, Treille S., Treille Y.
    Slovensko: Hudáček J. (Konrád) – Sersen, Meszároš, Sekera, Jaroš, Švárný, Graňák, Jánošík, Kotvan – Hudáček L. Réway, Dravecký – Daňo, Viedenský, Cehlárik – Bartánus, Marcinko, Hrnka – Šťastný, Lušňák, Skalický
    bahis siteleri